| Mislite li da je jedna sesnaestogodisnjakinja dovoljno zrela da napise roman??? | |
|
+9Prskavac Ninaa butterfly-girl Deliverance Gossip girl Piink.Ladyy smile_girl bbabystorie saskica92 13 posters |
Autor | Poruka |
---|
saskica92 Napredan clan
Broj poruka : 79 Godina : 32 Lokacija : u stefanovim mislima... Datum upisa : 13.08.2008
| Naslov: Mislite li da je jedna sesnaestogodisnjakinja dovoljno zrela da napise roman??? Čet Avg 14, 2008 12:47 pm | |
| Pre mesec i po sam pocela da pisem ljubavni roman....zaljubljena sam, patim, i nekako mi je naislo da pisem...moram priznati da nisam bas naisla na podrsku.... zanima me vase misljene...potrebni su mi saveti....hvala!
Poslednji izmenio saskica92 dana Čet Avg 14, 2008 1:36 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
bbabystorie Glavni moderator
Broj poruka : 4755 Lokacija : tamo daleko Datum upisa : 11.04.2008
| Naslov: Re: Mislite li da je jedna sesnaestogodisnjakinja dovoljno zrela da napise roman??? Čet Avg 14, 2008 1:14 pm | |
| Saskice duso,moje misljenje si vec cula,zasto da ne,pisi polako,i s vremenom ga preradjuj i nadam se da ces naci nekoga ko ce imati tvoje misljenje i ko ce ti pomoci da objavis taj roman sve u svemu puno srece ti zelim | |
|
| |
smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: Mislite li da je jedna sesnaestogodisnjakinja dovoljno zrela da napise roman??? Pet Avg 15, 2008 2:06 am | |
| Naravno da jesi.... ja sam godunu dana mladja od tebe ali sam napisala jedan roman i uveliko pisem drugi.... Zelim ti da napises lep roman i budes ponosna na sebe ... | |
|
| |
saskica92 Napredan clan
Broj poruka : 79 Godina : 32 Lokacija : u stefanovim mislima... Datum upisa : 13.08.2008
| Naslov: Re: Mislite li da je jedna sesnaestogodisnjakinja dovoljno zrela da napise roman??? Pet Avg 15, 2008 12:17 pm | |
| Vec si napisala? i objavila? divno...cestitam!!!! pa, kako to ide? pomagaaaaaaaj :D | |
|
| |
smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: Mislite li da je jedna sesnaestogodisnjakinja dovoljno zrela da napise roman??? Pet Avg 15, 2008 2:28 pm | |
| nisam objavila,samo napisala... ali se nadam da cu uspeti da ga objavim.... ali kako...to cu da vidim.... | |
|
| |
Piink.Ladyy Administrator
Broj poruka : 6762 Godina : 29 Lokacija : U penziji Datum upisa : 05.04.2008
| Naslov: Re: Mislite li da je jedna sesnaestogodisnjakinja dovoljno zrela da napise roman??? Pet Avg 15, 2008 5:47 pm | |
| Saskice..godine nisu bitne..ako imas inspiraciju i zelju da napises..go girl. Ja pisem jednu knjigu..koju cete mozda jednog dana pronaci u prodaji .. | |
|
| |
Gossip girl Administrator
Broj poruka : 1139 Godina : 30 Lokacija : Munze Konza Datum upisa : 06.05.2008
| Naslov: Re: Mislite li da je jedna sesnaestogodisnjakinja dovoljno zrela da napise roman??? Pet Avg 15, 2008 5:50 pm | |
| mislim da je to sto si odlucila da pises dowoljan znak da si zrela i da to za tebe nece biti toliko tesko.pises ljubawni roman iz srca i mislim da swako ko woli takwo stiwo moze da bude siguran da ce mu se swideti | |
|
| |
saskica92 Napredan clan
| Naslov: Re: Mislite li da je jedna sesnaestogodisnjakinja dovoljno zrela da napise roman??? Pet Avg 15, 2008 6:33 pm | |
| pa svi pisete...covece:D nadam se da cete i moju nekada citati... e, a sto vas je ovako malo... izgleda da nisu svi zainteresovani za knjizevnost...hehehehe.... hvala vam!!!! | |
|
| |
Piink.Ladyy Administrator
Broj poruka : 6762 Godina : 29 Lokacija : U penziji Datum upisa : 05.04.2008
| Naslov: Re: Mislite li da je jedna sesnaestogodisnjakinja dovoljno zrela da napise roman??? Pet Avg 15, 2008 7:51 pm | |
| Mene knjige i romani ispunjuju.. cak i naucim po nesto :D .. | |
|
| |
Deliverance Moderator
Broj poruka : 1815 Lokacija : Out of the silent planet... Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Mislite li da je jedna sesnaestogodisnjakinja dovoljno zrela da napise roman??? Sub Avg 16, 2008 7:17 pm | |
| - saskica92 ::
- Pre mesec i po sam pocela da pisem ljubavni roman....zaljubljena sam, patim, i nekako mi je naislo da pisem...moram priznati da nisam bas naisla na podrsku.... zanima me vase misljene...potrebni su mi saveti....hvala!
nastavi...kad vec imas nalet inspiracije onda pisi...bez obzira na godine mozes da napises jako dobar roman...a ako je vec baziran na licnom iskustvu,bez sumnje ce to biti veliko delo ako ne nista drugo,onda bar za tebe zelim ti puno srece i naravno,podrzavam te. | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| |
| |
butterfly-girl Veran forumu
Broj poruka : 559 Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Mislite li da je jedna sesnaestogodisnjakinja dovoljno zrela da napise roman??? Ned Avg 17, 2008 12:32 am | |
| pa ja mislim da jessu =) btw : goood luck ;* | |
|
| |
saskica92 Napredan clan
| Naslov: Re: Mislite li da je jedna sesnaestogodisnjakinja dovoljno zrela da napise roman??? Ned Avg 17, 2008 11:18 am | |
| tnx...hvala vam punooooooo:) | |
|
| |
Ninaa VIP clan
Broj poruka : 2595 Godina : 32 Lokacija : Far Away..;) Datum upisa : 14.07.2008
| Naslov: Re: Mislite li da je jedna sesnaestogodisnjakinja dovoljno zrela da napise roman??? Pet Avg 22, 2008 1:38 am | |
| Samo nastavi, i godine uopste nisu vazne! :D zelim ti puno srece ;**(L) | |
|
| |
Prskavac Super aktivan clan
Broj poruka : 285 Datum upisa : 12.09.2008
| Naslov: Re: Mislite li da je jedna sesnaestogodisnjakinja dovoljno zrela da napise roman??? Sub Sep 13, 2008 10:22 am | |
| Roman nije tesko napisati,ako ga pises sa voljom i iz dubine duse. | |
|
| |
~Crazy princess~ Super aktivan clan
Broj poruka : 256 Godina : 29 Lokacija : Bg Datum upisa : 13.11.2008
| Naslov: Re: Mislite li da je jedna sesnaestogodisnjakinja dovoljno zrela da napise roman??? Pet Nov 14, 2008 7:09 pm | |
| Da,zrela je jedna shesnaestogodishnjakinja da napishe roman!!!:)) Puno srece u pisanju!:))mwa! | |
|
| |
BlueFairy Uvek prisutan clan
Broj poruka : 2376 Godina : 29 Lokacija : pusto ostrvo Datum upisa : 10.08.2008
| Naslov: Re: Mislite li da je jedna sesnaestogodisnjakinja dovoljno zrela da napise roman??? Pet Nov 14, 2008 10:46 pm | |
| zavisi... kako koja... ako cemo iskreno njih NAJVISE 5-10% je sposobno da napise neku pametnu i normalnu knjigu ... i to kazem jer su danas sesnaestogodisnjaci dosta neupuceni u neke stvari i sve to, ali mislim kako bi mogla... i saskice samo tako nastavi | |
|
| |
Mara Moderator
Broj poruka : 1032 Godina : 31 Lokacija : Munze Datum upisa : 11.08.2008
| Naslov: Re: Mislite li da je jedna sesnaestogodisnjakinja dovoljno zrela da napise roman??? Uto Jan 06, 2009 11:25 pm | |
| Ja verujem da ce se mnogi tvoji vrsnjaci pronaci u tome,zato sto ti se verovatno desava isto sto i njim tj. nama,tako da samo napred | |
|
| |
Ora Novi član
Broj poruka : 39 Godina : 33 Datum upisa : 07.01.2009
| Naslov: Re: Mislite li da je jedna sesnaestogodisnjakinja dovoljno zrela da napise roman??? Sre Jan 07, 2009 7:18 pm | |
| samo napred!!! Ja pisem od svoje dvanaeste godine :) | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Mislite li da je jedna sesnaestogodisnjakinja dovoljno zrela da napise roman??? | |
| |
|
| |
| Mislite li da je jedna sesnaestogodisnjakinja dovoljno zrela da napise roman??? | |
|