| Kosovo ili EU? | |
|
+18Pucca Luna Prskavac Plastic_girl Akmed_mukovic Splav-girl Angel ~Dora~ Ikac&Njanja Natsi launchped Ninaa BlueFairy smile_girl butterfly-girl Deliverance bbabystorie Piink.Ladyy 22 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Akmed_mukovic Napredan clan
Broj poruka : 72 Datum upisa : 13.09.2008
| Naslov: Re: Kosovo ili EU? Ned Sep 14, 2008 10:32 pm | |
| Vjeruj mi da ni oni sami neznaju sto zele.. | |
|
| |
bbabystorie Glavni moderator
Broj poruka : 4755 Lokacija : tamo daleko Datum upisa : 11.04.2008
| Naslov: Re: Kosovo ili EU? Ned Sep 14, 2008 10:58 pm | |
| Ako nastavite sa raspravljanjem,ostacete bez postica | |
|
| |
Prskavac Super aktivan clan
Broj poruka : 285 Datum upisa : 12.09.2008
| Naslov: Re: Kosovo ili EU? Pon Sep 15, 2008 12:58 am | |
| | |
|
| |
Luna Aktivan clan
Broj poruka : 160 Datum upisa : 26.09.2008
| Naslov: Re: Kosovo ili EU? Pet Sep 26, 2008 5:38 pm | |
| | |
|
| |
Pucca Aktivan clan
Broj poruka : 110 Godina : 30 Datum upisa : 25.09.2008
| Naslov: Re: Kosovo ili EU? Pet Sep 26, 2008 10:21 pm | |
| EU bash me briga za Kosowo....i onako nije nashe........... | |
|
| |
BlueFairy Uvek prisutan clan
Broj poruka : 2376 Godina : 29 Lokacija : pusto ostrvo Datum upisa : 10.08.2008
| Naslov: Re: Kosovo ili EU? Sub Sep 27, 2008 9:46 pm | |
| Jeste nase po nama, ali uskoro ce oni postati nova drrzava... Nije da me je bas briga za Kosovo. Od pocetka je to bilo koliko mozemo da uradimo da zadrzimo kosovo toliko je, ali mi smo dosli do granice i tu nema vise dalje, po meni... Zato sam za EU... | |
|
| |
dovLa_ Uvek prisutan clan
Broj poruka : 1179 Godina : 31 Lokacija : Novi Sad Datum upisa : 09.04.2008
| Naslov: Re: Kosovo ili EU? Sre Okt 15, 2008 11:23 pm | |
| Bbabystorie:Zabranjeno psovanje | |
|
| |
Deliverance Moderator
Broj poruka : 1815 Lokacija : Out of the silent planet... Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Kosovo ili EU? Čet Okt 16, 2008 11:37 pm | |
| - Pucca ::
- EU bash me briga za Kosowo....i onako nije nashe...........
Mene nikad nece moci da bude bas briga za Kosovo...Uvek ce mi biti zao svih onih ljudi,sve one dece koja su propatila vise nego svi mi zajedno,bice mi zao ljudi koji su izgubili krov nad glavom,koji zive jadno,koji moraju na svojim plecima da nose nepravdu koju su im nametnule sile poput Amerike.Nikad necu moci da prezalim sve one manastire,rudnike,svu kulturnu bastinu koja se tamo nalazi...Kako iko ima srca da kaze da ga je bas briga?Strasno. | |
|
| |
bbabystorie Glavni moderator
Broj poruka : 4755 Lokacija : tamo daleko Datum upisa : 11.04.2008
| Naslov: Re: Kosovo ili EU? Pet Okt 17, 2008 2:25 pm | |
| Meni je zao sto se Jugoslavija raspala,sto ostale republike nisu vise deo velike Jugoslavije,zaomi se sto se Crna Gora odvojila od Srbije a za Kosovo,nije da mi je sve jedno....ali posle raspada svih bivsih republika, nije mi teskopalo kad se Kosovo odvojil o | |
|
| |
~extra girl~ Napredan clan
Broj poruka : 99 Datum upisa : 09.09.2008
| Naslov: Re: Kosovo ili EU? Ned Okt 19, 2008 5:05 pm | |
| Evropska Unija. U Kosovu nema više Srba. Ali mi je žao tih ljudi što su proterani. | |
|
| |
| Naslov: Re: Kosovo ili EU? Ned Okt 19, 2008 6:25 pm | |
| Ko kaze da na Kosovu nema vise Srba?! Ne samo da ima Srba nego pogledajte kolko srpskih manastira ima tamo...i vi bi se toga odrekli...mislite da ce biti bolje u EU? bice bolje al u k***u mesecu... | |
|
| |
Ikac&Njanja Moderator chata
Broj poruka : 2221 Godina : 37 Lokacija : iza zute zgrade kod obdanista, malo levo Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Kosovo ili EU? Ned Okt 19, 2008 6:31 pm | |
| daj bre Dowla pa jos nismo bili rodjeni odkad su Siptari vikali Kosovo Republjik! Ono nije nase odavno...... Mozda ima Srba u nekim selima ali to je nesto malo.. celo Kosovo je puno Albanaca... | |
|
| |
| Naslov: Re: Kosovo ili EU? Ned Okt 19, 2008 7:09 pm | |
| i vojvodina je puna madjara pa nije madjarska...kosovo srpsko...evropa moze da saceka... | |
|
| |
~Dora~ Veran forumu
Broj poruka : 556 Godina : 29 Datum upisa : 20.08.2008
| Naslov: Re: Kosovo ili EU? Ned Okt 19, 2008 8:33 pm | |
| - dovLa_ ::
- i vojvodina je puna madjara pa nije madjarska...kosovo srpsko...evropa moze da saceka...
Ali u vojvodini ipak ima najvise Srba,a na Kosovu albanaca... | |
|
| |
Piink.Ladyy Administrator
Broj poruka : 6762 Godina : 29 Lokacija : U penziji Datum upisa : 05.04.2008
| Naslov: Re: Kosovo ili EU? Ned Okt 19, 2008 8:40 pm | |
| Grešiš Dora.. bar je ovo informacija iz prve ruke..u Vojvodini ima jako,ali jako puno Madjara.. tako da ne veruje danijedna osoba može zakljuciti da ima vise srba ili madjara.. ali za kosovo je sigurno da ima vise albanaca.. da nema,mislite da bi srbi dali da im albanci unistavaju kuce?? | |
|
| |
~Dora~ Veran forumu
Broj poruka : 556 Godina : 29 Datum upisa : 20.08.2008
| Naslov: Re: Kosovo ili EU? Ned Okt 19, 2008 8:42 pm | |
| - Iceland_girl ::
- Grešiš Dora..
bar je ovo informacija iz prve ruke..u Vojvodini ima jako,ali jako puno Madjara.. tako da ne veruje danijedna osoba može zakljuciti da ima vise srba ili madjara.. ali za kosovo je sigurno da ima vise albanaca.. da nema,mislite da bi srbi dali da im albanci unistavaju kuce?? Da u severnom delu ima jako puno-Subotica,ada...Becej,ima i u mom mestu,ali Srba ipak ima vise...' ' | |
|
| |
| Naslov: Re: Kosovo ili EU? Ned Okt 19, 2008 8:45 pm | |
| Heh..pa upravo sam ti objasnila..na osnovu čega si zaključila da ih ima više? to što ti odeš u grad,prošetaš se i vidiš samo srbe?. pa možda su madjari baš taj dan ostali kod kuce! .. mislim ne samo ovi gradovi koje si ti navela..vec cela vojvodina je prepuna madjara | |
|
| |
Broj poruka : 2221 Godina : 37 Lokacija : iza zute zgrade kod obdanista, malo levo Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Kosovo ili EU? Pon Okt 20, 2008 2:19 pm | |
| a da li se u vojvodini vodio rat '99? Da li smo se sa Madjarima potukli... Ne rat se vodio na Kosovu gde je poginulo mnogo Srba od strane Amerikanaca i Siptara.. sta hocete da dodje opet do rata jer je za Boga Kosov SRPSKO! Ma dajte.. a i sta se ja mesam u politiku kad ne mogu da je smislim | |
|
| |
| Naslov: Re: Kosovo ili EU? Pon Okt 20, 2008 5:46 pm | |
| pa bolje da dodje do rata...nek nas sve onda bobiju...jel ti gledas vesti? jel cujes sta sve siptari rade na kosovu? nije im dosta sto su nam uzeli kosovo...sad jos i muce i ubijaju decu...alooo!!! DECU!!! i starce...slusao sam pre par meseci kako su albanci upali kod neke starice u kucu i UDAVILI JE U KADI...pa nek nas onda sve pobiju...vas boli uvo za to...vi zivite u miru...niko vas ne dira...boli vas uvo za druge...boli vas uvo za kosovo i srbe na kosovu...eto i da udjemo u EU i da zivimo bolje nego sad...sta vredi kad srbi na kosovu ne smeju da izadju iz kuce?! ljudi razmislite malo...kako mozete biti takvi prema SVOM NARODU... | |
|
| |
| Naslov: Re: Kosovo ili EU? Sre Okt 22, 2008 5:36 pm | |
| ma s tobom se ne vredi raspravljati, ali naravno, svako ima svoj nacin razmisljanja ovo je moj poslednji post u ovoj temi.... osim ako Ikcu ne padnenesto na pamet | |
|
| |
scared Aktivan clan
Broj poruka : 194 Godina : 29 Datum upisa : 27.10.2008
| Naslov: Re: Kosovo ili EU? Pon Okt 27, 2008 1:09 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Kosovo ili EU? Ned Nov 02, 2008 5:15 pm | |
| Dva kosovska Albanca privedena zbog pljačke srpskih kuća
Kosovska policija privela je dva Albanca zbog sumnje da su pljačkali obnovljene kuće Srba u selu Žitinje, opština Vitina, saopštila je danas Kosovska policijska služba.
Kako se navodi u saopštenju, privedeni su Baškim Aliju (30) i Selver Aliju (27). Po odluci tužioca, osumnjičenima je određen pritvor od 48 sati, nakon cega će slučaj biti predat sudu. Kako se navodi pljačke su se dešavale od 14. do 30. oktobra, a kod osumnjičenih su pronađena drva za građu, kao i cigle i prozori. Evo pogledajte dokle su albanci stigli ..padaju svakim danom sve nize i nize.. napali su srpske kuce..PLJACKALI..a znate sta to znaci? sigurno nece pljackati nekog siromasnog? Nadam se da ce Albanci na vreme shvatiti koliko su ispod srpskog naroda.Mozda srbija jeste jedna siromasna drzava,ali odrzali smo ono najbitnije,a to je moral i ponos! Sto su oni davnih dana izgubili,dzabe im moc,hipotencija kada ono osnovno covecanstvo nemaju!! | |
|
| |
BlueFairy Uvek prisutan clan
Broj poruka : 2376 Godina : 29 Lokacija : pusto ostrvo Datum upisa : 10.08.2008
| Naslov: Re: Kosovo ili EU? Ned Nov 02, 2008 9:37 pm | |
| pa i Srbi kradu... ali to nije uradio neki pametniji covek koji ima novca i malo pameti, vec oni "prostiji" ako me razumete... mada to me ne cudi... pose devedesetih izmedju Srba i Albanca na kosovu sve je normalno... | |
|
| |
| Naslov: Re: Kosovo ili EU? Ned Nov 02, 2008 10:33 pm | |
| Da,to je najlakše reći! Srbi kradu. Ne razumem ovaj naš srpski narod..umesto da svoj narod štiti,kao što ceo svet radi,vi još dodatno bacate ljagu .. nikada mi to neće biti jasno..uvke se izdvajamo .. Nadji negde,bilo gde.. neki članak da je Srbin prstom pomakao na Kosovu,nešto razbio,ili čisto dotakao! Poslaću ti čokoladu express poštom O tome ti pričam..naš narod na Kosovu živi u strahu .. i za to ih treba podržavati,a ne govoriti kako i oni kradu. | |
|
| |
Deliverance Moderator
Broj poruka : 1815 Lokacija : Out of the silent planet... Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Kosovo ili EU? Sub Dec 13, 2008 2:41 pm | |
| Pazi mrvka...Ja Srbiju volim vise nego leba,ali moras priznati da i medju nama ima divljaka.Seti se samo slike kada ljudi idu u hram Svetog Save da se pomole za narod na Kosovu,a zatim sledece slike koja prikazuje pijane kretene koji pale ambasade u Kneza Milosa...O tome pinkie prica Pogresno ste se razumele.Uvek ce biti neko ko ce glumiti patriotu i odudarati od ostalih samo da bi privlacio paznju,bas kao su to oni radili | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Kosovo ili EU? | |
| |
|
| |
| Kosovo ili EU? | |
|