| Homoseksualnost,brak istopolnih partnera | |
|
+14Gossip girl ^_HipHopGirl_^ scared ~Dora~ Prskavac Akmed_mukovic Angel ~extra girl~ Lollipop smile_girl BlueFairy Deliverance bbabystorie Piink.Ladyy 18 posters |
Autor | Poruka |
---|
Piink.Ladyy Administrator
Broj poruka : 6762 Godina : 29 Lokacija : U penziji Datum upisa : 05.04.2008
| Naslov: Homoseksualnost,brak istopolnih partnera Sub Avg 16, 2008 6:46 pm | |
| Španski parlament usvojio je nedavno zakon kojim se homoseksualnim parovima dozvoljava sklapanje brakova i usvajanje djece, čime je Španija posle Holandije, Belgije i Kanade postala četvrta zemlja u svetu koja je legalizovala brakove među supružnicima istog pola. Sta mislite o tome?
| |
|
| |
bbabystorie Glavni moderator
Broj poruka : 4755 Lokacija : tamo daleko Datum upisa : 11.04.2008
| Naslov: Re: Homoseksualnost,brak istopolnih partnera Sub Avg 16, 2008 6:47 pm | |
| Ja sam za,ako se ljudi,zene vole,zasto da to i ne legalizuju Sa moga prozora se vidi jedna lepa kucica sa predivnom bastom,tu zive dvojica,ja mislim da su u braku sigurno,kod njih je sve ciso,mirni su,uvek imaju goste koji sede u basti do posle ponoci,sasvim normalni ljudi i imaju sasvim normalan zivot.Sade cvijece,sire ves,sjede u basti,rucaju,pricaju...sto bi to nekome smetalo | |
|
| |
Deliverance Moderator
Broj poruka : 1815 Lokacija : Out of the silent planet... Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Homoseksualnost,brak istopolnih partnera Sub Avg 16, 2008 7:02 pm | |
| Ok,neka im dozvole brakove...Realno,homoseksualizam nije normalan...Ali ne mogu da shvatim to sto su im dozvolili usvajanje dece...Ta ista deca ugledace se na njih...Put ka izumiranju ljudske rase... | |
|
| |
BlueFairy Uvek prisutan clan
Broj poruka : 2376 Godina : 29 Lokacija : pusto ostrvo Datum upisa : 10.08.2008
| Naslov: Re: Homoseksualnost,brak istopolnih partnera Ned Avg 17, 2008 3:15 pm | |
| Pa... Slazem se sa Deliverance, ali za usvajanje dece nisam sigurna... Ne mora da znaci da ce se ugledati na roditelje... Moguce je da nece vredjati i da ce prihvatiti homesexualce... Mada nikada se ne zna... | |
|
| |
Deliverance Moderator
Broj poruka : 1815 Lokacija : Out of the silent planet... Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Homoseksualnost,brak istopolnih partnera Ned Avg 17, 2008 5:31 pm | |
| - pinkiegirl ::
- Pa... Slazem se sa Deliverance, ali za usvajanje dece nisam sigurna... Ne mora da znaci da ce se ugledati na roditelje... Moguce je da nece vredjati i da ce prihvatiti homesexualce... Mada nikada se ne zna...
ne znam ja...vrlo je moguce...jer kad dete raste u takvom okruzenju,bice gadno...bolje ne reskirati i ne dozvoljavati usvajanje dece...bar po meni | |
|
| |
smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: Homoseksualnost,brak istopolnih partnera Ned Avg 17, 2008 6:08 pm | |
| Nemas nista protim homoseksualaca,ali smatram da ljubav izmedju dva ista pola nije prirodna i normalna. Sto se ti ce brakova to mogu da razumem,ali da im dozvole da usvajaju decu to je nenorlmalno.Dete treba da raste u prirodnoj sredini ,da ima i oca i majku,a ne dve tate ili dve mame.Takva deca ce sigurno biti ismejavana od strane drigih zbog "svojih roditelja".Ne slazem se sa tim sto su im dozvolili da mogu da usvajaju decu. | |
|
| |
Deliverance Moderator
| |
| |
Lollipop Administrator
Broj poruka : 2804 Datum upisa : 31.03.2008
| Naslov: Re: Homoseksualnost,brak istopolnih partnera Ned Avg 17, 2008 6:28 pm | |
| Slazem se. Ajde za brakove.Ali kako ce dete da razume to da ima dve mame... Koliko lose to utice na dete to ne znaju ni oni. Pa unistice im zivot. i to da zive normalno. Mislim da je to jako retko. Ne kazem da nema njih koji su normalni i sve,ali... Ugl nisu. Vecina. | |
|
| |
Piink.Ladyy Administrator
Broj poruka : 6762 Godina : 29 Lokacija : U penziji Datum upisa : 05.04.2008
| Naslov: Re: Homoseksualnost,brak istopolnih partnera Ned Avg 17, 2008 8:59 pm | |
| Pa da..sve to stoji..ali mislim da je zaista jezivo sto dozvoljavaju i decu u takvim parovima.Uostalom,cisto sumnjam da bi dete raslo u normalnim uslovima,dve mame ili dve tate je ozbiljna stvar..Uostalom,razlikovalo bi se od sve dece,ja sebe nebih nikad mogla ,niti zelim da zamislim u ulozi tog deteta. | |
|
| |
~extra girl~ Napredan clan
Broj poruka : 99 Datum upisa : 09.09.2008
| Naslov: Re: Homoseksualnost,brak istopolnih partnera Sub Sep 13, 2008 12:24 am | |
| Nisam za brak. Ali neka im je. Meni je homo baš BLJAK. A usvajanje dece je glupo. Posle će to dete biti sramota ili tako nešto. | |
|
| |
Deliverance Moderator
| Naslov: Re: Homoseksualnost,brak istopolnih partnera Sub Sep 13, 2008 1:55 am | |
| Zamisli da ti dodje klinac,ti ga pitas kako ti se zovu tata i mama,a on ti odgovori : 'Aleksandar i Jovan'. Msm uzas,samo nek se ne exploarisu i nek ne usvajaju decu...Ako su vec gej i oce decu,nek ga gaje sami,a ne dok zive zajedno... | |
|
| |
Angel Urednik zanimljivosti
Broj poruka : 4464 Datum upisa : 04.04.2008
| Naslov: Re: Homoseksualnost,brak istopolnih partnera Sub Sep 13, 2008 12:36 pm | |
| Mislim mi nemozemo nista tu uciniti ako oni hoce da budu u braku to je njihow ziwot...
mada je malo freak kako je deliverance rekla kad neko pita dete kako mu se roditelji zowu i taj odogowor...mada sad su swe cesci takwi brakowi... | |
|
| |
Akmed_mukovic Napredan clan
Broj poruka : 72 Datum upisa : 13.09.2008
| Naslov: Re: Homoseksualnost,brak istopolnih partnera Ned Sep 14, 2008 8:20 pm | |
| Ja ne volim pedere da vidjem ulicom. Ali to u albania nema puno..ako se dje nadje koji,ali to je zabranjeno po zakonjitu. | |
|
| |
Prskavac Super aktivan clan
Broj poruka : 285 Datum upisa : 12.09.2008
| Naslov: Re: Homoseksualnost,brak istopolnih partnera Pon Sep 15, 2008 1:02 am | |
| To je bas jezivo.. ne podrzavam tako nesto,uopste..kakva ta deca jos ima da budu.. a svako ce se ugledati na roditelje..divan primer. | |
|
| |
~extra girl~ Napredan clan
Broj poruka : 99 Datum upisa : 09.09.2008
| Naslov: Re: Homoseksualnost,brak istopolnih partnera Ned Okt 19, 2008 5:14 pm | |
| To je meni čista glupost. Bog je stvorio muškarca i ženu da se vole a ne dva muškarca ili dve žene... Zamislite to dete kad odraste. Zar vas ne bi bilo sramota? Pitaju vas kako vam se zovu matorci, a vi (lupam): Marko i Nikola... Msm... | |
|
| |
~Dora~ Veran forumu
Broj poruka : 556 Godina : 29 Datum upisa : 20.08.2008
| Naslov: Re: Homoseksualnost,brak istopolnih partnera Ned Okt 19, 2008 8:37 pm | |
| - Deliverance ::
- Ok,neka im dozvole brakove...Realno,homoseksualizam nije normalan...Ali ne mogu da shvatim to sto su im dozvolili usvajanje dece...Ta ista deca ugledace se na njih...Put ka izumiranju ljudske rase...
Pa 100% ta deca nece biti prihvacena... | |
|
| |
scared Aktivan clan
Broj poruka : 194 Godina : 29 Datum upisa : 27.10.2008
| Naslov: Re: Homoseksualnost,brak istopolnih partnera Uto Okt 28, 2008 12:57 pm | |
| | |
|
| |
^_HipHopGirl_^ Uvek prisutan clan
Broj poruka : 1152 Godina : 30 Datum upisa : 15.10.2008
| Naslov: Re: Homoseksualnost,brak istopolnih partnera Uto Okt 28, 2008 1:38 pm | |
| Nemam nishta protiw, ali mi je isto malo gadno kad vidim 2cure/2momka kako se ljube... | |
|
| |
Gossip girl Administrator
Broj poruka : 1139 Godina : 30 Lokacija : Munze Konza Datum upisa : 06.05.2008
| Naslov: Re: Homoseksualnost,brak istopolnih partnera Čet Okt 30, 2008 12:30 pm | |
| ja wala imam protiw to je bolest neka idu kod psixijatra pa nek se lece | |
|
| |
~Dora~ Veran forumu
Broj poruka : 556 Godina : 29 Datum upisa : 20.08.2008
| Naslov: Re: Homoseksualnost,brak istopolnih partnera Ned Nov 02, 2008 1:39 am | |
| - jowana93 ::
- ja wala imam protiw to je bolest neka idu kod psixijatra pa nek se lece
| |
|
| |
Willy Novi član
Broj poruka : 18 Godina : 30 Lokacija : Space Datum upisa : 21.12.2008
| Naslov: Re: Homoseksualnost,brak istopolnih partnera Ned Dec 21, 2008 9:37 pm | |
| Pa ja nemam nista protiv, pogotovo zato sto moj najbolji drug gay..... I mislim da usvajanje dece od strane gay parova u Srbiji ne treba da bude legalizovano, sve dok ljudi ne postanu tolaerantniji.... recimo, u engleskoj, Nemackoj, Italiji i nekim tako razvijenim zemljama, gde su gay parovi potpuno normalna pojava, usvajanje dece je ok...... | |
|
| |
Gossip girl Administrator
Broj poruka : 1139 Godina : 30 Lokacija : Munze Konza Datum upisa : 06.05.2008
| Naslov: Re: Homoseksualnost,brak istopolnih partnera Uto Jan 06, 2009 3:37 pm | |
| | |
|
| |
Ikac&Njanja Moderator chata
Broj poruka : 2221 Godina : 37 Lokacija : iza zute zgrade kod obdanista, malo levo Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Homoseksualnost,brak istopolnih partnera Sub Jan 10, 2009 2:00 pm | |
| ljudi bre pustite ljude da se vole! ja sam imala priliku da upoznam jednu devojku koja je nastrana, e sad da li je to sto ima decka samo da to pokrije ili je bi ne znam.... niti me interesuje... | |
|
| |
SEPULTURA Muzicki urednik
Broj poruka : 1866 Godina : 32 Datum upisa : 10.01.2009
| Naslov: Re: Homoseksualnost,brak istopolnih partnera Pon Jan 12, 2009 5:36 pm | |
| Bog nije stvorio Adama i Stevu vec Adama i Evu. 1.To je greh 2.Ogavno je i sire bolestine razne 3.Sve ih treba potamaniti i zabraniti gej parade | |
|
| |
^^CaCa^95^^ Super aktivan clan
Broj poruka : 288 Godina : 29 Datum upisa : 24.06.2009
| Naslov: Re: Homoseksualnost,brak istopolnih partnera Pon Jul 13, 2009 9:17 pm | |
| Wec sam rekla da podrzawam njih i samim tim i da se wencaju!! Nek im sa srecom..:))) | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Homoseksualnost,brak istopolnih partnera | |
| |
|
| |
| Homoseksualnost,brak istopolnih partnera | |
|