Da li prihvatate negativne komentare? Hitskin_logo Hitskin.com

Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temuVratiti se na listu teme

FUN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FUN

:)

PrijemGalerijaTražiLatest imagesPristupiRegistruj se

Da li prihvatate negativne komentare?

Ići dole 
+6
butterfly-girl
Deliverance
bbabystorie
Lollipop
Piink.Ladyy
Angel
10 posters
AutorPoruka
Angel
Urednik zanimljivosti
Urednik zanimljivosti
Angel

Broj poruka : 4464
Datum upisa : 04.04.2008

Da li prihvatate negativne komentare? Empty
PočaljiNaslov: Da li prihvatate negativne komentare?   Da li prihvatate negativne komentare? EmptyNed Avg 17, 2008 11:03 pm

Sigurno imate neke negativne komentare, od strane vasih prijatelja, vasih bliznih itd...

Kako ih prihvatate?.... da li pokusavate da se promenite ako vidite da su u pravu? i da li uopste pitate sebe da li su u pravu??? :D
Nazad na vrh Ići dole
https://ilovefun.serbianforum.info
Piink.Ladyy
Administrator
Administrator
Piink.Ladyy

Broj poruka : 6762
Godina : 29
Datum upisa : 05.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Da li prihvatate negativne komentare?   Da li prihvatate negativne komentare? EmptyNed Avg 17, 2008 11:09 pm

Na negativne komentare ne marim nimalo.
Baš me briga ,kome se ne sviđam nemora me ni gledati.
Ali na savete,recimo na spoljašni izgled,to makar uzmem u razmatranje Wink
Nazad na vrh Ići dole
Lollipop
Administrator
Administrator
Lollipop

Broj poruka : 2804
Datum upisa : 31.03.2008

PočaljiNaslov: Re: Da li prihvatate negativne komentare?   Da li prihvatate negativne komentare? EmptyUto Avg 19, 2008 7:02 pm

Pokusam da procenim,da li je prijatelj iskren ili-ljubomoran.
Ako je to neko ko je ljubomoran naravno da se necu opterecivati sa tim.
A ako je opet neko ko mi kaze iskreno (jer to i jeste vazna stvar u prijateljstvu i nace-biti iskren) onda razmislim shvatim da je u pravu i pokusam da promenim. Znaci on mi samo da predlog i ja onda poradim na tome. Ali to se odmah vidi. Jer meni nece najbolji drug reci: 'Ej daj sredi tu kosu malo pazi na sta ti lici'... (Dajem primer). Nego neko ko je ljubomoran. A posto ja znam da je moja kosa super ne marim. :D
Nazad na vrh Ići dole
https://ilovefun.serbianforum.info
bbabystorie
Glavni moderator
Glavni moderator
bbabystorie

Broj poruka : 4755
Datum upisa : 11.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Da li prihvatate negativne komentare?   Da li prihvatate negativne komentare? EmptyUto Avg 19, 2008 7:09 pm

Klimnem glavom a posle se sama sa sobom zamislim da li imaju pravo za to sto su rekli,ako skontam da nisu bili u pravu,ja i dalje radim po svome uzivam
Nazad na vrh Ići dole
http://www.ilovefun.tk
Deliverance
Moderator
Moderator
Deliverance

Broj poruka : 1815
Datum upisa : 15.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Da li prihvatate negativne komentare?   Da li prihvatate negativne komentare? EmptyUto Avg 19, 2008 8:03 pm

negativan komentar u najvecem broju slucajeva shvatim kao uslugu,a ne kao uvredu,sve zavisi ko mi ga je uputio...i naravno,trudim se da ono sto su mi zamerili promenim ili,ako nista drugo,ne isticem.

Poslednji izmenio Deliverance dana Čet Avg 21, 2008 1:43 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
http://www.myspace.com/venus_illegitima
butterfly-girl
Veran forumu
Veran forumu
butterfly-girl

Broj poruka : 559
Datum upisa : 06.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Da li prihvatate negativne komentare?   Da li prihvatate negativne komentare? EmptySre Avg 20, 2008 10:57 am

pa sad...zavisi,ako mi npr neko iz porodice ili tako slicno da neki negativan komentar onda pokusam da promenim to,ako drug ili drugarica mi kazu nesto ili neka osoba onda ne mislim na to,posto to nije onda pravo prijateljstvo,pravi prijatelj nece ti dati neki los negativan komentar,ja bar tako mislim =) a uostalom bas me briga sta drugi misle o mene Wink bitno mi je samo sta moji najblizi misle...a za druge ma ko ih je*E :D
Nazad na vrh Ići dole
smile_girl
VIP clan
VIP clan
smile_girl

Broj poruka : 5052
Godina : 31
Datum upisa : 13.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Da li prihvatate negativne komentare?   Da li prihvatate negativne komentare? EmptyČet Avg 21, 2008 9:58 am

Deliverance ::
negativan komentar u najvecem broju slucajeva shvatim kao uslugu,a ne kao uvredu,sve zavisi ko mi ga ja uputio...i naravno,trudim se da ono sto su mi zamerili promenim ili,ako nista drugo,ne isticem.
Nazad na vrh Ići dole
Ninaa
VIP clan
VIP clan
Ninaa

Broj poruka : 2595
Godina : 32
Datum upisa : 14.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Da li prihvatate negativne komentare?   Da li prihvatate negativne komentare? EmptyPet Avg 22, 2008 1:22 am

Ne mislim puno da negativne komentare!
Ali normalno ako mi neko iz porodice ili neka jako bliska osoba kaze nesto u negativnom smislu, pokusam to da popravim,ako su stvarno u pravo;)
Nazad na vrh Ići dole
Luna
Aktivan clan
Aktivan clan
Luna

Broj poruka : 160
Datum upisa : 26.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Da li prihvatate negativne komentare?   Da li prihvatate negativne komentare? EmptySre Okt 01, 2008 9:04 pm

Nisam narcis ..
negativne komentare primam.. ukoliko zaista imaju razlog tako nesto da dobace..
jer bas nije realno da 20 osoba u drustvu govori jedno,a 1 osoba nesto levo ..hm.
Nazad na vrh Ići dole
scared
Aktivan clan
Aktivan clan
scared

Broj poruka : 194
Godina : 29
Datum upisa : 27.10.2008

PočaljiNaslov: Re: Da li prihvatate negativne komentare?   Da li prihvatate negativne komentare? EmptyČet Okt 30, 2008 1:10 am

ma ja to primam uvek.....desi se da mi kazhu neshto...ja uvek odgovaram mrtva 'ladna....
boli mene shta oni misle....i sve shto mi kazhu negativno....ja potvrdjujem XD
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Da li prihvatate negativne komentare?   Da li prihvatate negativne komentare? Empty

Nazad na vrh Ići dole

Da li prihvatate negativne komentare?
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Da li prihvatate negativne komentare?
» Kako zaustaviti negativne misli

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
FUN :: Nauka :: Psihologija-
Skoči na: