| Da li prihvatate negativne komentare? | |
|
+6butterfly-girl Deliverance bbabystorie Lollipop Piink.Ladyy Angel 10 posters |
Autor | Poruka |
---|
Angel Urednik zanimljivosti
Broj poruka : 4464 Datum upisa : 04.04.2008
| |
| |
Piink.Ladyy Administrator
Broj poruka : 6762 Godina : 29 Lokacija : U penziji Datum upisa : 05.04.2008
| Naslov: Re: Da li prihvatate negativne komentare? Ned Avg 17, 2008 11:09 pm | |
| Na negativne komentare ne marim nimalo. Baš me briga ,kome se ne sviđam nemora me ni gledati. Ali na savete,recimo na spoljašni izgled,to makar uzmem u razmatranje | |
|
| |
Lollipop Administrator
Broj poruka : 2804 Datum upisa : 31.03.2008
| Naslov: Re: Da li prihvatate negativne komentare? Uto Avg 19, 2008 7:02 pm | |
| Pokusam da procenim,da li je prijatelj iskren ili-ljubomoran. Ako je to neko ko je ljubomoran naravno da se necu opterecivati sa tim. A ako je opet neko ko mi kaze iskreno (jer to i jeste vazna stvar u prijateljstvu i nace-biti iskren) onda razmislim shvatim da je u pravu i pokusam da promenim. Znaci on mi samo da predlog i ja onda poradim na tome. Ali to se odmah vidi. Jer meni nece najbolji drug reci: 'Ej daj sredi tu kosu malo pazi na sta ti lici'... (Dajem primer). Nego neko ko je ljubomoran. A posto ja znam da je moja kosa super ne marim. | |
|
| |
bbabystorie Glavni moderator
Broj poruka : 4755 Lokacija : tamo daleko Datum upisa : 11.04.2008
| Naslov: Re: Da li prihvatate negativne komentare? Uto Avg 19, 2008 7:09 pm | |
| Klimnem glavom a posle se sama sa sobom zamislim da li imaju pravo za to sto su rekli,ako skontam da nisu bili u pravu,ja i dalje radim po svome | |
|
| |
Deliverance Moderator
Broj poruka : 1815 Lokacija : Out of the silent planet... Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Da li prihvatate negativne komentare? Uto Avg 19, 2008 8:03 pm | |
| negativan komentar u najvecem broju slucajeva shvatim kao uslugu,a ne kao uvredu,sve zavisi ko mi ga je uputio...i naravno,trudim se da ono sto su mi zamerili promenim ili,ako nista drugo,ne isticem.
Poslednji izmenio Deliverance dana Čet Avg 21, 2008 1:43 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
butterfly-girl Veran forumu
Broj poruka : 559 Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Da li prihvatate negativne komentare? Sre Avg 20, 2008 10:57 am | |
| pa sad...zavisi,ako mi npr neko iz porodice ili tako slicno da neki negativan komentar onda pokusam da promenim to,ako drug ili drugarica mi kazu nesto ili neka osoba onda ne mislim na to,posto to nije onda pravo prijateljstvo,pravi prijatelj nece ti dati neki los negativan komentar,ja bar tako mislim =) a uostalom bas me briga sta drugi misle o mene bitno mi je samo sta moji najblizi misle...a za druge ma ko ih je*E :D | |
|
| |
smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: Da li prihvatate negativne komentare? Čet Avg 21, 2008 9:58 am | |
| - Deliverance ::
- negativan komentar u najvecem broju slucajeva shvatim kao uslugu,a ne kao uvredu,sve zavisi ko mi ga ja uputio...i naravno,trudim se da ono sto su mi zamerili promenim ili,ako nista drugo,ne isticem.
| |
|
| |
Ninaa VIP clan
Broj poruka : 2595 Godina : 32 Lokacija : Far Away..;) Datum upisa : 14.07.2008
| Naslov: Re: Da li prihvatate negativne komentare? Pet Avg 22, 2008 1:22 am | |
| Ne mislim puno da negativne komentare! Ali normalno ako mi neko iz porodice ili neka jako bliska osoba kaze nesto u negativnom smislu, pokusam to da popravim,ako su stvarno u pravo;) | |
|
| |
Luna Aktivan clan
Broj poruka : 160 Datum upisa : 26.09.2008
| Naslov: Re: Da li prihvatate negativne komentare? Sre Okt 01, 2008 9:04 pm | |
| Nisam narcis .. negativne komentare primam.. ukoliko zaista imaju razlog tako nesto da dobace.. jer bas nije realno da 20 osoba u drustvu govori jedno,a 1 osoba nesto levo ..hm. | |
|
| |
scared Aktivan clan
Broj poruka : 194 Godina : 29 Datum upisa : 27.10.2008
| Naslov: Re: Da li prihvatate negativne komentare? Čet Okt 30, 2008 1:10 am | |
| ma ja to primam uvek.....desi se da mi kazhu neshto...ja uvek odgovaram mrtva 'ladna.... boli mene shta oni misle....i sve shto mi kazhu negativno....ja potvrdjujem XD | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Da li prihvatate negativne komentare? | |
| |
|
| |
| Da li prihvatate negativne komentare? | |
|