| Savrsenstvo...to be or not to be perfect | |
|
+8Mara Micika_:)_:) Ikac&Njanja Gossip girl BlueFairy smile_girl Piink.Ladyy bbabystorie 12 posters |
Autor | Poruka |
---|
bbabystorie Glavni moderator
Broj poruka : 4755 Lokacija : tamo daleko Datum upisa : 11.04.2008
| Naslov: Savrsenstvo...to be or not to be perfect Ned Avg 17, 2008 11:23 pm | |
| Savrsenstvo: sta je to???Da li bi voleli da budete savrseni?
Po nekim naucnim istrazivanjima, sprovedenih na VETS (institut Goxy&Raca ), doslo se do iznenadjujuceg otkrovenja da je savrsenstvo lepo. Naime, savrsenstvo je utopija svake licnosti. Svaka individua, za sebe, ima prirodnu teznju ka savrsenom. Kroz napredovanje ka tome, individua prolazi kroz razne faze psihickog razvoja, koji mogu biti ohrabrujuci ili porazavajuci. Zbog velike teznje individue da dostigne savrsenstvo, individua je samim tim i savrsena u odredjenom pogledu. To savrsenstvo kojem svako tezi, naziva se Formalno savrsenstvo, jer se Ono ne moze zamisliti, niti opisati ljudskim Umom. Zarad toga, coveciji Um moze, svesno ili nesvesno, samo da tezi Formalnom savrsenstvu. | |
|
| |
Piink.Ladyy Administrator
Broj poruka : 6762 Godina : 29 Lokacija : U penziji Datum upisa : 05.04.2008
| Naslov: Re: Savrsenstvo...to be or not to be perfect Ned Avg 17, 2008 11:25 pm | |
| Niko nije savrsen.. život nebi ni bio zabavan da su svi savršeni | |
|
| |
smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: Savrsenstvo...to be or not to be perfect Čet Avg 21, 2008 10:11 am | |
| - Iceland_girl ::
- Niko nije savrsen..
život nebi ni bio zabavan da su svi savršeni Upravo tako,ne mozes sve da imas u zivotu | |
|
| |
BlueFairy Uvek prisutan clan
Broj poruka : 2376 Godina : 29 Lokacija : pusto ostrvo Datum upisa : 10.08.2008
| Naslov: Re: Savrsenstvo...to be or not to be perfect Pet Avg 22, 2008 3:02 pm | |
| I wanna be perfect to myself... Nadam se da sam dobro napisala... | |
|
| |
bbabystorie Glavni moderator
Broj poruka : 4755 Lokacija : tamo daleko Datum upisa : 11.04.2008
| Naslov: Re: Savrsenstvo...to be or not to be perfect Pet Sep 05, 2008 10:30 am | |
| Ne bi volela da budem savrsena... | |
|
| |
Gossip girl Administrator
Broj poruka : 1139 Godina : 30 Lokacija : Munze Konza Datum upisa : 06.05.2008
| Naslov: Re: Savrsenstvo...to be or not to be perfect Čet Mar 05, 2009 1:53 pm | |
| wolela bih da budem sawrsena..recite da wam je apsolutno swe sawrseno i da se swe desawa onako kako wi hocete...wau | |
|
| |
Piink.Ladyy Administrator
Broj poruka : 6762 Godina : 29 Lokacija : U penziji Datum upisa : 05.04.2008
| Naslov: Re: Savrsenstvo...to be or not to be perfect Čet Mar 05, 2009 7:44 pm | |
| Ima jedna zanimljiva fora vezana za savršenstvo,ili nešto idealno.. ''ne traži mi da budem savršena,onda cu i ja morati da potražim savršenog dečka!'' | |
|
| |
Ikac&Njanja Moderator chata
Broj poruka : 2221 Godina : 37 Lokacija : iza zute zgrade kod obdanista, malo levo Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Savrsenstvo...to be or not to be perfect Čet Apr 23, 2009 8:04 pm | |
| Msm da bi bilo dosadno ako bi svi bili zadovoljni jedni drugima i sobom.. Ne bismo nikome trazili mane, a mozda bi smo i mi bili previse samopouzdani i cini mi se da bi se tada ljudi svadjali oko toga koje od njih najsvrseniji! | |
|
| |
Micika_:)_:) Aktivan clan
Broj poruka : 100 Godina : 30 Lokacija : U ludnici :) Datum upisa : 13.02.2009
| Naslov: Re: Savrsenstvo...to be or not to be perfect Pet Apr 24, 2009 9:29 pm | |
| Jel znate onu foru-NOBODY IS PERFECT!..... MY NAME IS NOBODY | |
|
| |
smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: Savrsenstvo...to be or not to be perfect Sub Apr 25, 2009 1:16 am | |
| | |
|
| |
Mara Moderator
Broj poruka : 1032 Godina : 31 Lokacija : Munze Datum upisa : 11.08.2008
| Naslov: Re: Savrsenstvo...to be or not to be perfect Sub Apr 25, 2009 4:49 pm | |
| Ja znam da nisam savrsena i da necu to biti nikada, tako da se ni ne trudim, a i ne bih volela da smo svi savrseni i da je sve savrseno, zato sto bi bilo mnogo dosadno... | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: Savrsenstvo...to be or not to be perfect Sub Apr 25, 2009 4:55 pm | |
| ne bi bilo zanimljivo kad bi svi bili savrseni....bili poput robota... | |
|
| |
^^CaCa^95^^ Super aktivan clan
Broj poruka : 288 Godina : 29 Datum upisa : 24.06.2009
| Naslov: Re: Savrsenstvo...to be or not to be perfect Pon Jul 06, 2009 5:26 pm | |
| Ju...^o) Sawrshenstwo ne postoji!!!Ne daj Boze biti sawrshen...U cemu bi onda bila poenta i swrha ziwota?!O moj Boozee...-.- U Grckoj mitologiji se nawodi da su swe ljudske mane nastale kada je Pandora,koju je Herb[msm,nmg sad da se setim,ima prewishe Bogowa,nisam uspela da popamtim swa imena] naprawio kao prwu zenu i da joj je dao radoznalost kao manu.. Za wenchanje je dobila kutiju koju joj je Zews dao za poklon rekawshi da je ne otwori,ali zbog njene radoznalosti nije mogla dugo da izdrzi i kada ju je otworila nastale su swe ljudske mane...:S Pandorina kutija...:S | |
|
| |
Tasha'94 Aktivan clan
Broj poruka : 166 Godina : 30 Lokacija : -Over The Rainbow- Datum upisa : 17.08.2009
| Naslov: Re: Savrsenstvo...to be or not to be perfect Uto Avg 18, 2009 2:41 pm | |
| Savrsenstvo ne postoji. I ne bih volela da budem savrsena. Bas mi onda bilo dosadno. (: A ja ne volim dosadu. (: | |
|
| |
Lollipop Administrator
Broj poruka : 2804 Datum upisa : 31.03.2008
| Naslov: Re: Savrsenstvo...to be or not to be perfect Pon Avg 24, 2009 11:56 pm | |
| Nisam savrsena,ne bih volela... Jedna meni draga osoba jeste savrsena (meni)... Savrsena! Iako mnogi tvrde da ne postoji savrsena osoba.. | |
|
| |
istrazitelj Napredan clan
Broj poruka : 62 Godina : 43 Datum upisa : 03.12.2009
| Naslov: Re: Savrsenstvo...to be or not to be perfect Sub Dec 05, 2009 8:31 pm | |
| da sam savrsen bio bi robot | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Savrsenstvo...to be or not to be perfect | |
| |
|
| |
| Savrsenstvo...to be or not to be perfect | |
|