Vjerske sekte Hitskin_logo Hitskin.com

Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temuVratiti se na listu teme

FUN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

:)

PrijemPrijem  GalerijaGalerija  TražiTraži  Latest imagesLatest images  PristupiPristupi  Registruj seRegistruj se  

Vjerske sekte

Ići dole 
+13
~extra girl~
BlueFairy
Splav-girl
Natsi
~Dora~
butterfly-girl
Angel
Ikac&Njanja
Lollipop
Deliverance
Ninaa
Piink.Ladyy
bbabystorie
17 posters
AutorPoruka
bbabystorie
Glavni moderator
Glavni moderator
bbabystorie

Broj poruka : 4755
Datum upisa : 11.04.2008

Vjerske sekte Empty
PočaljiNaslov: Vjerske sekte   Vjerske sekte I_icon_minitimeNed Avg 17, 2008 11:27 pm

Mnogo se govori o sektama , i opasnosti koje one predstavljaju po drustvo i pojedinca , ali je jako malo podataka o sektama , sta su, ko ih vodi , kave ideje propovedaju , odakle poticu , kakav im je nacin rada???
Sta vi mislite o sektama?
Nazad na vrh Ići dole
http://www.ilovefun.tk
Piink.Ladyy
Administrator
Administrator
Piink.Ladyy

Broj poruka : 6762
Godina : 29
Datum upisa : 05.04.2008

Vjerske sekte Empty
PočaljiNaslov: Re: Vjerske sekte   Vjerske sekte I_icon_minitimeNed Avg 17, 2008 11:30 pm

Bežim od njih kao djavo od krsta!
Koliko sam upoznata stim,oni kad dođe 'red na njih' ..moraju da izvrše samoubistvo,zbog vere i pojma nemam modrica
Nazad na vrh Ići dole
Ninaa
VIP clan
VIP clan
Ninaa

Broj poruka : 2595
Godina : 32
Datum upisa : 14.07.2008

Vjerske sekte Empty
PočaljiNaslov: Re: Vjerske sekte   Vjerske sekte I_icon_minitimePon Avg 18, 2008 1:53 am

Beezim sto dalje od toga!!!
Nisam bash puno upoznata, ali sam cula za to da ka "dodje red na njih" moraju da se sami ubiju i svake godine mora jedan iz te grupe da pogine,umre,ubije se il tako neshto;/;S i sve tako neesto =/ !

Nek je sto daljeee odnas!!!!
Nazad na vrh Ići dole
Deliverance
Moderator
Moderator
Deliverance

Broj poruka : 1815
Datum upisa : 15.07.2008

Vjerske sekte Empty
PočaljiNaslov: Re: Vjerske sekte   Vjerske sekte I_icon_minitimePon Avg 18, 2008 12:22 pm

pa pazi...ti kad pogledas svaka religija je neki vid sekte...jer svaka propoveda nesto drugo i cesto namece svoju propoved...al opet,ako bas kazemo verska sekta,upoznata sam samo sa satanistickim...i znam dosta o jehovinim svedocima Wink
protiv sam toga...imaju razne rituale koji su prilicno bolesni...a da ne pricam trip jehovinih svedoka da ne primaju krv,organe niti bilo sta drugo sto je strano,ni po cenu zivota Wink

Evo tih dokumenata:

Vjerske sekte Jehovisti_krv_m

Vjerske sekte Jehovisti_krv
Nazad na vrh Ići dole
http://www.myspace.com/venus_illegitima
bbabystorie
Glavni moderator
Glavni moderator
bbabystorie

Broj poruka : 4755
Datum upisa : 11.04.2008

Vjerske sekte Empty
PočaljiNaslov: Re: Vjerske sekte   Vjerske sekte I_icon_minitimePon Avg 18, 2008 1:08 pm

Cula sam i ja ovo,nece da da krv niti da primi,to je bolesno...Poznavala sam porodicu,ziveli smo u komsiluku,svako vece oko 19h su odlazili na sastanke,spremljeni i doterani,djeca mala 6 i 9 godina...Ta djeca se nikada nisu igrala vani sa ostalom djecom niti su smeli da gledaju crtace,nisu nikada slavili svoje rodjendane niti su dolazili na tudje.Ta djeca su izgledala tako tuzno...samo kad se sjetim.Za bozic,uskrs novu godinu,nikada nisu nigde isli,niti dosli da nekome cestitaju,imali su bas cudne poglede na zivot ...ja ne bih nikada osudila moju djecu na nesto slicno.Ja zivim bez neke preterane vjere i super mi je...djeca mi odrastaju srecno i zadovoljna sam.Nikad se ne bih prepustila da neka vjera,sekta upravlja mojim umom i mojim zivotom.
Nazad na vrh Ići dole
http://www.ilovefun.tk
Lollipop
Administrator
Administrator
Lollipop

Broj poruka : 2804
Datum upisa : 31.03.2008

Vjerske sekte Empty
PočaljiNaslov: Re: Vjerske sekte   Vjerske sekte I_icon_minitimePon Avg 18, 2008 1:09 pm

Skroz sam protiv toga .Ali volim da gledam te emisije i to... Ima svakakvih sekti i bas mnogo sam cula neki preprezuju jezik,pa umacu zuzu u krv. Pa jedu macke... Uzas. Bas sam gledala skoro neki decko je pricao da se upleo u sektu i nije moga oda se izvuce. Uzasss! Bez ikakvog razmisljanja sam prtiv toga... Strasno. Deliverance kakvi su to dokumenti?
Nazad na vrh Ići dole
https://ilovefun.serbianforum.info
Ikac&Njanja
Moderator chata
Moderator chata
Ikac&Njanja

Broj poruka : 2221
Godina : 37
Datum upisa : 06.04.2008

Vjerske sekte Empty
PočaljiNaslov: Re: Vjerske sekte   Vjerske sekte I_icon_minitimePon Avg 18, 2008 3:21 pm

dokumenti koje potpisuju Jeehovini svedoci da u slucaju bolesti ne smeju primati tudju krv, organe i td. ako dodje do toga....

meni je sve to bolesno i protiv sam sekti
Nazad na vrh Ići dole
Deliverance
Moderator
Moderator
Deliverance

Broj poruka : 1815
Datum upisa : 15.07.2008

Vjerske sekte Empty
PočaljiNaslov: Re: Vjerske sekte   Vjerske sekte I_icon_minitimePon Avg 18, 2008 5:16 pm

bbabystorie ::
Ta djeca se nikada nisu igrala vani sa ostalom djecom niti su smeli da gledaju crtace,nisu nikada slavili svoje rodjendane niti su dolazili na tudje.Ta djeca su izgledala tako tuzno...samo kad se sjetim.

Znam za to...Imamo poznanika koji je nedavno usao u Jehovine svedoke...Njegov sin ide sa mojim bratom u vrtic.Isto ne ide na rodjendane niti slicno...Uzas...
Nazad na vrh Ići dole
http://www.myspace.com/venus_illegitima
Angel
Urednik zanimljivosti
Urednik zanimljivosti
Angel

Broj poruka : 4464
Datum upisa : 04.04.2008

Vjerske sekte Empty
PočaljiNaslov: Re: Vjerske sekte   Vjerske sekte I_icon_minitimePon Avg 18, 2008 5:24 pm

kako je to zalosno deci uskracuju ono najlepse prowode,decije rodjendane,uskrs,i swa ta desawanja... Sad
Nazad na vrh Ići dole
https://ilovefun.serbianforum.info
butterfly-girl
Veran forumu
Veran forumu
butterfly-girl

Broj poruka : 559
Datum upisa : 06.04.2008

Vjerske sekte Empty
PočaljiNaslov: Re: Vjerske sekte   Vjerske sekte I_icon_minitimeUto Avg 19, 2008 3:58 pm

ja sam protiv toga! ima jedan mali sto ide samnom u razred,on je u Jehovini svedoci,i on isto ne ide na rodjendane,ne slavi rodjendan svoj,ni bozic,uskrs,novu godinu ma nishta,meni je to skroz glupoo! citala sam na netu o tome,i meni je to skroz bezveze,mislim da je u toj istoj veri da smes da spawas sa svima,ali stave nesto na prst od materine noge,tako da brat i sestra mogu da spawaju zajedno i to je nesto najgluplje sto sam cula!! sad dali je istina ili nije ne znam ali ja sam tako procitala...
Nazad na vrh Ići dole
Piink.Ladyy
Administrator
Administrator
Piink.Ladyy

Broj poruka : 6762
Datum upisa : 05.04.2008

Vjerske sekte Empty
PočaljiNaslov: Re: Vjerske sekte   Vjerske sekte I_icon_minitimeUto Avg 19, 2008 4:02 pm

sta? ..Prvi put čujem da takve osobe što u u vjerskoj sekti ne slave svoj rodjendan,niti idu na tuđe..uostalom,to me i ne interesuje puno pa nisam nikad ni želela da čitam i znam nešto više o tome.
To je baš baš...fuj!..
Ali ako to nekome paše..šta možemo.. sta? ..uostalom svako ima svoju veru i poštuje to.
Nazad na vrh Ići dole
~Dora~
Veran forumu
Veran forumu
~Dora~

Broj poruka : 556
Datum upisa : 20.08.2008

Vjerske sekte Empty
PočaljiNaslov: Re: Vjerske sekte   Vjerske sekte I_icon_minitimeSub Avg 23, 2008 7:16 pm

Iceland_girl ::
Bežim od njih kao djavo od krsta!
Koliko sam upoznata stim,oni kad dođe 'red na njih' ..moraju da izvrše samoubistvo,zbog vere i pojma nemam modrica
Ja znam da su nekoliko puta dolazili u nas kraj da 'promovisu' neku sektu,i moji su uvek izmislili da su zauzeti,a to su radile i komsije...Ja sam upoznala 2 decka koji su clanovi neke sekte...Ono ne gledaju tv.ne igraju igrice,nista sto ima veze s time...Jedino valjda pricaju telefonom.A sada neznam da li smeju da koriste mobilne,verovatno ne...Ja se sa ta 2 nisam ni druzila,samo sam upoznala,a i pre nego sto sam to saznala nisu mi delovali simpaticno,mislila sam da su samo stidljivi...
Nazad na vrh Ići dole
Natsi
Super aktivan clan
Super aktivan clan
Natsi

Broj poruka : 446
Godina : 28
Datum upisa : 19.08.2008

Vjerske sekte Empty
PočaljiNaslov: Re: Vjerske sekte   Vjerske sekte I_icon_minitimeSre Avg 27, 2008 4:35 pm

Ja poznajem jednu devojku chija je majka Jehovin svedok...Devojka je skroz normalna,zeza se,izlazi u grad,samo sto niti slavi niti ide na rodjuse...
Nazad na vrh Ići dole
Splav-girl
Aktivan clan
Aktivan clan
Splav-girl

Broj poruka : 104
Datum upisa : 12.09.2008

Vjerske sekte Empty
PočaljiNaslov: Re: Vjerske sekte   Vjerske sekte I_icon_minitimePet Sep 12, 2008 11:15 pm

Svi smo razliciti i molimo se razlicito..
to je na fazon onoga ''postuj i bices postovan''
nemam nista protiv takvih.Pa mozda su nasi obicaji njima ´'OMG!'´´
Nazad na vrh Ići dole
BlueFairy
Uvek prisutan clan
Uvek prisutan clan
BlueFairy

Broj poruka : 2376
Datum upisa : 10.08.2008

Vjerske sekte Empty
PočaljiNaslov: Re: Vjerske sekte   Vjerske sekte I_icon_minitimePet Sep 12, 2008 11:31 pm

jesam otvorena ali sam protiv toga... prosto to ne prihvatam!!!
Nazad na vrh Ići dole
http://pinkiegirlsmp3.blogspot.com/
~extra girl~
Napredan clan
Napredan clan
~extra girl~

Broj poruka : 99
Datum upisa : 09.09.2008

Vjerske sekte Empty
PočaljiNaslov: Re: Vjerske sekte   Vjerske sekte I_icon_minitimeSub Sep 13, 2008 12:20 am

Meni je to strašno... Znam i ja jednu devojku.. ona ne slavi rodjendan ali IDE na druge rođuse, izlazi, zeza se, ne druži se ja sa njom.. nervira me, ali tako je.
Nazad na vrh Ići dole
SEPULTURA
Muzicki urednik
Muzicki urednik

Broj poruka : 1866
Datum upisa : 10.01.2009

Vjerske sekte Empty
PočaljiNaslov: Re: Vjerske sekte   Vjerske sekte I_icon_minitimePon Jan 12, 2009 5:58 pm

Ma govna jedna sve pobiti,sve do jednog i decu onu najmanju sto su usla u sekte.Ako prema necemu gajim ogromnu mrznju,to je prema sektama.
Nazad na vrh Ići dole
Mara
Moderator
Moderator
Mara

Broj poruka : 1032
Godina : 31
Datum upisa : 11.08.2008

Vjerske sekte Empty
PočaljiNaslov: Re: Vjerske sekte   Vjerske sekte I_icon_minitimePon Jan 12, 2009 8:11 pm

Znaci,ja ne znam kako bi njih kaznila...Posto je njima smrt extra jel su tako podneli zrtvu djavolu ili sta vec oni misle da su ubistvom sebe ili nekog drugog uradili.Meni su oni odvratni i to su jedne najobicnije budale
Nazad na vrh Ići dole
SEPULTURA
Muzicki urednik
Muzicki urednik

Vjerske sekte Empty
PočaljiNaslov: Re: Vjerske sekte   Vjerske sekte I_icon_minitimePon Jan 12, 2009 9:55 pm

Ma ja bi njih bacio lepo u Crkvu zatvorio ih u jednu prostoriju i ceo Boziji dan im pustao crkvenu muziku i neku lepu hriscansku muzikicu :D
Nazad na vrh Ići dole
Mara
Moderator
Moderator
Mara

Vjerske sekte Empty
PočaljiNaslov: Re: Vjerske sekte   Vjerske sekte I_icon_minitimeUto Jan 13, 2009 3:14 am

E to nije losa ideja,mada bi oni onda uzeli i ubili se...Tako da ja stvarno ne znam odgovarajucu kaznu za njih
Nazad na vrh Ići dole
SEPULTURA
Muzicki urednik
Muzicki urednik

Vjerske sekte Empty
PočaljiNaslov: Re: Vjerske sekte   Vjerske sekte I_icon_minitimeUto Jan 13, 2009 5:06 am

Pa okovati ih tako da mogu samo da disu,da ne mogu da se pomere i onda sve ono sto sam naveo,to bi vidis moglo :D
Nazad na vrh Ići dole
Mara
Moderator
Moderator
Mara

Vjerske sekte Empty
PočaljiNaslov: Re: Vjerske sekte   Vjerske sekte I_icon_minitimePet Jan 16, 2009 1:14 am

Ma ne ja bi ih jednostavno tukla ali ne da umru nego bi gazila onako najstrasnije,lomila bih ima glavu i sve ostalo
Nazad na vrh Ići dole
SEPULTURA
Muzicki urednik
Muzicki urednik

Vjerske sekte Empty
PočaljiNaslov: Re: Vjerske sekte   Vjerske sekte I_icon_minitimeNed Jan 18, 2009 9:32 pm

Nemas dosta ideja bas,uzmes iseces ih al da nisu ozbiljne ogrebotine al nek budu malo samo dublje i onda sipas soli po ti posekotinama.Ili npr drzis ih okovane bez vode i hrane jedno nedelju dana i onda dodjes do njih i mamis ih hlebom onako ks ks ks max ih poniziti i onda kad dotrci napucas ga nogom u glavu fdg
Nazad na vrh Ići dole
Gossip girl
Administrator
Administrator
Gossip girl

Broj poruka : 1139
Godina : 30
Datum upisa : 06.05.2008

Vjerske sekte Empty
PočaljiNaslov: Re: Vjerske sekte   Vjerske sekte I_icon_minitimeUto Avg 04, 2009 11:35 am

i to swe da se uradi na sred Terazija kao primer drugima da ni slucaju neudju u sektu :D
Nazad na vrh Ići dole
buuuuuubicaaaaaa
Super aktivan clan
Super aktivan clan
buuuuuubicaaaaaa

Broj poruka : 273
Godina : 33
Datum upisa : 16.05.2008

Vjerske sekte Empty
PočaljiNaslov: Re: Vjerske sekte   Vjerske sekte I_icon_minitimeČet Sep 17, 2009 11:06 pm

hm .. jezim se od vasih tekstova.. totalno sam protiv toga .. mislim ne prihvatam te njihove jezive svakonevne rituale ...
Nazad na vrh Ići dole
http://www.sanjarenje.top-forum.net
Sponsored content

Vjerske sekte Empty
PočaljiNaslov: Re: Vjerske sekte   Vjerske sekte I_icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Vjerske sekte
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
FUN :: Drustvo :: Razmena misljenja-
Skoči na: