| Emina Jahovic | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
bbabystorie Glavni moderator
Broj poruka : 4755 Lokacija : tamo daleko Datum upisa : 11.04.2008
| Naslov: Emina Jahovic Uto Avg 19, 2008 6:16 pm | |
| Nije vise tvoja stvar
Nije vise tvoja stvar sto odlazim nije vise tvoja stvar sto ovo prolazi kisa je vec prestala ljubav umire i jedan place za oboje
Zar i ti isti k'o svi da pred srecom oci zatvoris ni milosti, ni obraza da me zgazis k'o zrno bibera
Zar i ja ista k'o sve sto u vjecnu ljubav vjeruje bez ponosa se zaletim s obe ruke zmiju zagrlim
O, sve prolazi a sutra i mi | |
|
| |
| Naslov: Re: Emina Jahovic Uto Avg 19, 2008 6:17 pm | |
| Pola ostrog noza
Kisom jutro je pocelo kao da zna da je nestalo sve sto nas spaja ja sam kriva, al' sam ziva to je najgore
Hladnim cajem podne je kucalo jos se drzim al' drhtim pomalo jos sam ziva al' pola ostrog noza u meni je ostalo
Ref. Ne pitaj ih gdje ces da me nadjes zli su ljudi sakrili adresu daj mi oprost i posalji ladje nek' me jedra ranjenu donesu
Ne pitaj ih gdje sam do sad bila sto se telo od tebe ne mice uplela se u djavolja krila to toliko, sto se njega tice
Kisom jutro je pocelo kao da zna da je ostalo sve sto ne vrijedi spomena ni kamena
Ref.
Ne, ne pitaj, ne ne, ne, ne, ne ne, ne, ne, ne | |
|
| |
| Naslov: Re: Emina Jahovic Uto Avg 19, 2008 6:18 pm | |
| Uzalud se budim
Jos jedan dan kroz prste mi prolazi ni mrvu srece da uhvatim jos jedan san ja sama cu skrojiti, znam tuga se tugom lijeci, to ni ti neces poreci
Jos jedan put gdje ce me odvesti bjes na putu tom nestace bol i neka svi govore najgore sve kad dusa na put krene ti budi sretan bez mene
Ref. Uzalud se budim ja i budna sanjam na tugu naviknem kao da se kaznjavam
Uzalud se trudim da ti budem sluga al' nisam vise ja dio srca tvoga
Eh da Bog da znas kad mi zatrebas krila da posudis pa da mi doletis | |
|
| |
| Naslov: Re: Emina Jahovic Uto Avg 19, 2008 6:18 pm | |
| Tvoja greska
Znam, prezivjecu, tjesim se time kad vrata zatvorim proklecu tvoje ime
A mi oboje smo krivi znaj dobri za lose, najbolji za kraj pravo je slabog da se uzdigne a pravo jaceg da ga prekine
Ref. 2x Tvoja greska je sto varao si tad sto nisi samo dan pr'je il' dva unazad a moja greska je strast u plamenu jer nisam bila sama u medjuvremenu
Znam smijes se, lijeci te to u ovom ludilu niko zdrav nije ostao
A mi oboje smo krivi znaj dobri za lose, najbolji za kraj pravo je slabog da se uzdigne a pravo jaceg da ga prekine | |
|
| |
| Naslov: Re: Emina Jahovic Uto Avg 19, 2008 6:19 pm | |
| Osmi dan
Osmi dan... Osmi dan...
Da me cuvas samo htjela sam, ostalo znam Da me vodis tamo gdje sretna sam Drugo ne trebam
Cuvaj se rijeci od njih se krece i krv i med i krv i med
Nemoj da zuris Kasniti neces, ja znam vozni red ja znam vozni red...
Samo je jedan dan kad na tebe ne mislim osmi dan osmi dan u nedjelji
Onaj tako poseban onaj nikad dosadan osmi dan... jos si mi potreban
Sreca je tuga u kosulji kralja to vidi i slijep sve sto sam bliza sve sam ti dalja promjenio si se | |
|
| |
smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Emina Jahovic - Voljela te il' ne voljela Kraj...Ja slutim kraj iz nekog loseg filma davno prepisan Znam...Dobro te znam Kada se smijes najvise si opasan Bar reci da znam, covjeku malo treba kad je ponosan Al' voljela te il' ne voljela, taj put sam sebi trnjem posula pa otisla il' s tobom ostala ne bih te nikad ja izdala! Kraj...Sada je kraj Bez stila naprasan i gorak pokusaj Znam.. Dobro te znam Da sve sto taknes ti u nista pretvaras... Bar reci da znam, covjeku malo treba kad je ponosan Al' volela... | |
|
| |
| Skini ruke s mog vrata
Neobicna je i sad mi je vec jasno zasto gledas nju a kap je dovoljna da prelije nam ovu casu prepunu
Umijes li to da ponovis sto ocima joj govoris vec jednom da i ja znam na cemu sam
Ref. Skini ruke s mog vrata ljubis me iz inata ljubav jeste i nije od tebe lose mi je
Neobicna je i vidim da je pogledima otkrivas al' ne znam kako ces iz svojih lazi ponovo da isplivas | |
|
| |
smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: Emina Jahovic Uto Avg 19, 2008 6:20 pm | |
| Emina Jahovic - Soba 23 prozor groovy svjetlost plavkastog satena jutro umiva tvoj vrat tvoje oci kao raznobojne sjene ti si andeo i vrag tvoje ruke kao topla ljetna kisa dodir klizi niz moj struk iza tvojih misli pogled nedorecen duga sutnja stvara zvuk nebo donosi dan i drobi noc u ruci u sobi 23 ne ostavljaj trag i uzmi svoje lazi iz sobe 23 tiho odlazis i zatvaras sve vrata ostavljas mi dodire miris tvoje kose osjecam u zraku ti si andeo i vrag | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: Emina Jahovic Uto Avg 19, 2008 6:20 pm | |
| Emina Jahovic - Ona nije ja Isto pice, isto mjesto iste price, isto je sve samo u novi zivot ne idu stare navike Med na dlanu i slatka rijec sada ko nekada takvom srecom prevari nju mene neces nikada Ref. 2x Bilo bi pametno da je zadrzis pa nek proguta svaku tvoju laz tu niceg nema tvoje srce zna ona nije ja Ista poza, ista fora ista pjesma, isto je sve samo u novi zivot ne idu stare navike Med na dlanu i slatka rijec sada ko nekada takvom srecom prevari nju mene neces nikada Ref. 2x | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: Emina Jahovic Uto Avg 19, 2008 6:21 pm | |
| Emina Jahovic - Nije vise tvoja stvar Nije vise tvoja stvar sto odlazim, nije vise tvoja stvar sto ovo prolazim kisa je vec prestala,ljubav umire jedan place za oboje Zar i ti isti ko svi da pred srecom oci zatvoris, ni milosti,ni obraza da me zgazis ko zrno bibera, zar i ja ista ko sve sto u vjecnu ljubav verujem bez ponosa se zaletim s` obe ruke zmiju zagrlim ooo sve prolazi a sutra i mi Nije vise tvoja stvar sto odlazim, nije vise tvoja stvar sto ovo prolazim kisa je vec prestala,ljubav umire jedan place za oboje(2x) Zar i ja ista ko sve sto u vjecnu ljubav vjerujem bez ponosa se zaletim, s obe ruke zmiju zagrlim. ooo sve prolazi a sutra i mi Nije vise tvoja stvar sto odlazim, nije vise tvoja stvar sto ovo prolazim kisa je vec prestala,ljubav umire jedan place za oboje(2x) | |
|
| |
| Odbojka
Takni njene usne da prestanu vec jednom Da ne micu se vise, ni glasnije ni tise
Prospi svoju bol na ovaj izguzvani dlan Nek na ovo moje rame napokon vec jednom sleti san
Srce nije znalo kad se predalo, Srce nije znalo nije imalo ogledalo,
Srce nije znalo kad se ukralo, Srce nije znalo kol'ko jos za tebe kuca
Suti, suti, budi tu otjeraj tu djevojku reci joj da ide sad recimo na odbojku
Vezi njene ruke, da prestanu vec jednom Nek ne masu po zraku ove ljetne noci
Pogledaj u nebo samo jedna zvijezda sja Nista ne govori nego baci se sad u moj zagrljaj | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Emina Jahovic - Mama Tako sam lijepa... Tako sam bistra... Tako sam lijepa... Imam sve što želim... Tako sam lijepa, pametna takođe, mogu imat sve što želim, sjesti, piti, jesti grožđe, al' sam došla tebi sad... da me povedeš u grad... Tako sam bistra, okretna i snažna, mogu vozit skupa kola, praviti se važna, al' sam došla tebi sad... da me povedeš u grad... Meni treba neko jak neko kao što si ti ja samo čekam na tvoj znak, učinit ću što poželiš REF: Ja sam svim muškarcima, dobrim, lošim đacima, starim i vršnjacima bila mama; učila ih voljeti, gubiti i dobiti, s curama ih svađala, sad sam sama, sad sam sama... Pa sam došla tebi sad... da me povedeš u grad... Tako sam bistra, okretna i snažna, mogu vozit skupa kola, praviti se važna, al' sam došla tebi sad... da me povedeš u grad... Meni treba neko jak neko kao što si ti ja samo čekam na tvoj znak, učinit ću što poželiš REF: Ja sam svim muškarcima, dobrim, lošim đacima, starim i vršnjacima bila mama; učila ih voljeti, gubiti i dobiti, s curama ih svađala, sad sam sama, sad sam sama... Pa sam došla tebi sad... da me povedeš u grad... | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: Emina Jahovic Uto Avg 19, 2008 6:22 pm | |
| Emina Jahovic - Kas si sa njom Ni malo, ni puno, taman kol'ko treba Voljela sam tebe, volio me ti I da bude skoro, dovoljno je prošlo Bilo je već vrijeme da te zaboravim Da te zaboravim Nekad ne znaš kad imaš šta imaš Ni to da li si pošla ili stala Da sam barem tako nešto znala Ti bi bio zadnje što bih dala Jer kad ne znaš kad imaš šta imaš Ni to da li si pošla ili stala Da sam barem tako nešto znala Ti bi bio zadnje Kad si sa njom ti si sam Ako ništa drugo, ono barem tebe dobro znam Da me sanjaš osjetim I da znaš da spavam otvorenih očiju sa njim Pa šta mi je onda, pitam samu sebe Tek obična veza k'o hiljadu sličnih Uhvatim se često, zagledam u svakog Što na tebe barem samo malo sliči Nekad ne znaš kad imaš šta imaš Ni to da li si pošla ili stala Da sam barem tako nešto znala Ti bi bio zadnje što bih dala Jer kad ne znaš kad imaš šta imaš Ni to da li si pošla ili stala Da sam barem tako nešto znala Ti bi bio zadnje Kad si sa njom ti si sam Ako ništa drugo, ono - barem tebe dobro znam Da me sanjaš osjetim I da znaš da spavam otvorenih očiju sa njim Kad si sa njom ti si sam Ako ništa drugo, ono - barem tebe dobro znam Da me sanjaš osjetim I da znaš da spavam otvorenih očiju sa njim | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Emina Jahovic - Brises tragove Ti brises tragove sve,sve si pres`o pragove i nema suza ni rijeci da bole onako ko` prije samo sumnja u dvoje odavno u nama se krije Mi,sto je iza nas mi,ostao je ruzan glas postoji put kroz zivot sto gazi se samo jednom i neke slike u magli izblijede pa bude svejedno ref:Ja neznam gdje cu sad I neznam s`kim cu sad traziti utjehu,sto zove se dom mozda ipak ima grad gdje ces nekoj biti drag kao sto si nekada, Bio srcu mom. | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Emina Jahovic - Bez problema Ne znam sto okreces glavu kad znas da nisi u pravu dok stavis secer u vodu bices sa mnom na podu Vidis me a pravis se da ne vidis da sam zedna vodi me tu me ne ostavljaj Ref. Prvi minut da mi kazes - hallo drugi minut provozas me malo treci minut vec smo u tvom raskosnom stanu u Milanu Prvog dana kazes da ti znacim drugog sve na ljubomoran nacin treceg dana mene vise nema a ti bi da se zenis bez problema Ti znas koliko je sati i ko te pogledom prati ja takve u dusu znam a znam i sta da im dam Vidis me a pravis se da ne vidis da sam zedna vodi me tu me ne ostavljaj Ref. | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: Emina Jahovic Uto Avg 19, 2008 6:23 pm | |
| Emina Jahovic - Ziveo Bolje je da spasis ono sto nas veze ovo malo srece sto godine donose nam Da se kuci skrasis na mene bolje pazis da me pred tim svijetom ne brukas i blamiras Oooo, nisam laka ja aaaa, al' me ljubav ubija ako poludim na sve tebi, tebi nema odstete Ref. 2x Ziveo, ziveo mi ti voleo, voleo ko svi ostao, ostao si sam znam | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Emina Jahovic | |
| |
|
| |
| Emina Jahovic | |
|