FUN :) |
|
| Jelena Tomasevic | |
| | Autor | Poruka |
---|
smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Jelena Tomasevic Uto Avg 19, 2008 6:29 pm | |
| Jelena Tomasevic - Jutro Žad i svila, ljubav mila živa mi je rana. Koncem bola po mom srcu veze svakog dana. Spavaš li, da li si tužan ko ja dok more sad je tvoja obala. Ko ja ... Tražim te, budim te, ruke ti hladne, tu sama živim, bez nade, spavaš li da li si tužan ko ja dok more sad je tvoja obala. Refren : Hej, suzice, brojanice more ti je postelja prošao si sve stanice, samo meni više doći nećeš, Ja još umirem, Bogu dušu ne žalim oduvek, volim te, zauvek. Da ti bar jednom kažem šta mi je nedelja kad me jutro bez tebe dočeka. Refren : Hej, suzice, brojanice more ti je postelja, prošao si sve stanice samo ja ... Bogu dušu ne žalim, bole nedra ko jedra, da život me napusti, bole nedra ko jedra, da život me napusti. | |
| | | smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: Jelena Tomasevic Uto Avg 19, 2008 6:30 pm | |
| Jelena Tomasevic - Kad ne bude tvoje ljubavi Nocas je kraj, osecam nestaje sjaj u ocima gledas me kao da mi govoris Ostavljas me zauvek otrov je jak a ja nemam lek ja ga zbog tebe nocas ispijam i znam Kad ne bude tvoje ljubavi izgubicu sve ostacu sama u pustinji da pratim tvoje tragove Kad ne bude tvoje ljubavi izgubicu sve ostacu sama na pucini da sanjam tvoje dodire Nocas me bol razbija gorak je ukus na usnama kazes mi da me vise ne volis Ostavljas me zauvek otrov je jak a ja nemam lek ja ga zbog tebe nocas ispijam i znam Kad ne bude tvoje ljubavi izgubicu sve ostacu sama u pustinji da pratim tvoje tragove Kad ne bude tvoje ljubavi izgubicu sve ostacu sama na pucini da sanjam tvoje dodire | |
| Jelena Tomasevic - Kosava Kosava, navikla sam na tu zimu... Volela sam u Beogradu. A bez tebe, bez tebe se srce sledi izgubi svaku nadu. Lepa sam samo kraj tebe. Ref: Zagrli me ti, bar, ne moras me nikad voleti. Dar, ne moras mi nikad kupiti. Daj, samo zagrli me, nesto slazi, nocas kad me tuga potrazi.(2x) Kad me potrazi, kad me potrazi.... Lepa sam samo kraj tebe. Ref: Zagrli me ti, bar, ne moras me nikad voleti. Dar, ne moras mi nikad kupiti. Daj, samo zagrli me, nesto slazi, nocas kad me tuga potrazi.(2x) Kad me potrazi, kad me potrazi.... | |
| Jelena Tomasevic - Nema koga Vidala sam rane tvoje tri godine dana a sada me stezu moje skoro sa svih strana Nema koga da me pozdravi nema leka da me ozdravi Zivela sam u zivotu sto i jednu tugu ali ovu srce nosi ko ni jednu drugu Nema koga da me pozdravi nema leka da me ozdravi Sve sto imam u zivotu to sam njemu dala a sad nemam njega jednog sto sam svojim zvala Nema koga da me pozdravi nema leka da me ozdravi | |
| Naslov: Re: Jelena Tomasevic Uto Avg 19, 2008 6:31 pm | |
| Jelena Tomasevic - Oro Ko li miluje, milo moje Ko li usne te, snene, budi Ne zaboravi ime moje kada krene da, da te ljubi Klasje moje ne spavaj Njega ljubi mene uspavaj Ne lomi mi led, vodu nemam Ne soli mi ranu, suza nemam Ko li zaigra oro moje, Neka ne igra za nas dvoje Klasje mene uspavaj Nuno nej nuno nuno nuno nuno nuno nej Nuno nej nuno nuno nuno nuno nuno nej Na Vidovdan probudi me Da ga opet pogledam Nuno nej nuno nuno nuno nuno nuno nej Nuno nej nuno nuno nuno nuno nuno nej Na Vidovdan probudi me Da ga opet pogledam Na Vidovdan probudi me još jednom da ga pogledam | |
| Jelena Tomasevic - Ovo nije ljubav Ovo nije ljubav koju sam sanjala baca me u stranu, vuce me do samog dna i uvek kada tebe pozelim samo sebi naudim Ne, ovo nije ljubav kakvu sam zelela od sebe sve sam dala a nista nisam dobila na kraju kad se svetlost prolije istina se otkrije... U meni jos tuge ima previse dovoljnan broj da znam da nisi moj trebace vreme da se izbrise sa srca svaki dodir tvoj Vec sam popila bezbroj puta casu punu razocarenja presla preko svake granice to me muci, moram napolje Mora prestati da te volim i bilo bi uzalud jos da se borim kasno je za nas... U meni jos tuge ima previse dovoljan broj da znam da nisi moj trebace vreme da se izbrise sa srca svaki dodir tvoj | |
| Jelena Tomasevic - Rano da verujes kada prodju godine nevine i dosadne a ti ni jednu drugu ni da pogledas i cisto srce zacuvas tek tada odgovori mi nikako pre tek tada reci volim te na telu se greh ne poznaje ti mozes hiljadu tajni u sebi da krijes ovo je noc kratkih pogleda i brzpletih recih u koje je rano da verujes kada jednom stane sve i daljine razdvoje i kad budimo se jutrom ne srecni i sretnemo se ne spremni | |
| Naslov: Re: Jelena Tomasevic Uto Nov 18, 2008 11:08 pm | |
| JELENA TOMASEVIC - OKEANI
PALI VATROMET U MOJOJ GLAVI. POHVALI, KOSU RASUTU PO TRAVI. DAIRE, DAIRE I REKA IZVIRE U MAGDALENAMA VATRA U VENAMA.
ref: IDE, IDE, IDE KISA DANIMA KA OKEANIMA, KOGA TO ZANIMA. IDE, IDE, IDE ZORA, NEK IDE, DUGME SE OTKIDE, A MENI SE NE IDE ...
hajde, hajde, hej, hej...
DAJ MI RUKE TVOJE DVE, KO MUNJE GROMOVE, DOK ZIVIM DA TE PAMTIM... | |
| Naslov: Re: Jelena Tomasevic Uto Nov 18, 2008 11:11 pm | |
| Ako opet odlazis
I ove noci mira nemam ja Razum pita sta je istina, Idemo li nekud Il' se vrtimo u krug, Ista prica po ko zna koji put
Ja bez reci i bez suza ostala, Nema jos od tvojih dodira Idemo li nekud Il' se vrtimo u krug, Ista prica po ko zna koji put Izmedju nas...
Ako opet odlazis Od mene kao uvek, Idi, ne okreci se Ovaj put zauvek Jer ti nisi vise ti, A ja ne mogu da te ne volim...
Sada opet odlazis, A boli me toliko Znas da bio si mi sve, A ja tebi niko Zauvek me ostavljas, A ni u oci da me pogledas...
Ja bez reci i bez suza ostala, Nema jos od tvojih dodira Idemo li nekud Il' se vrtimo u krug, Ista prica po ko zna koji put Izmedju nas... | |
| | | Ninaa VIP clan
Broj poruka : 2595 Godina : 32 Lokacija : Far Away..;) Datum upisa : 14.07.2008
| Naslov: Re: Jelena Tomasevic Čet Nov 27, 2008 6:17 pm | |
| Ti si mi sve
Kad mi krene nizbrdo kad mi nista ne ide kad nad mene samo sivi oblaci hoce da me potope nista mi drugo ne treba, jedino ti samo uz mene ostani
Ref. Ti si mi sve, sve sto zelim ja moja karta za srecu moj lek protiv tuge ti si mi sve sto sam sanjala ja ne umem i necu bez tebe ne idem nikuda
Kad mi krene nizbrdo kad mi krene baksuzno oko mene sva se vrata zatvore hoce da me zarobe nista mi drugo ne treba, jedino ti samo uz mene ostani
Ref. 2x
Ti si mi sve, sve sto zelim ja moja karta za srecu moj lek protiv tuge ti si mi sve sto sam sanjala ja ne umem i necu bez tebe, bez tebe
Ref. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Jelena Tomasevic | |
| |
| | | | Jelena Tomasevic | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |