| Dado Polumenta | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
bbabystorie Glavni moderator
Broj poruka : 4755 Lokacija : tamo daleko Datum upisa : 11.04.2008
| Naslov: Dado Polumenta Uto Avg 19, 2008 6:41 pm | |
| Volim te
Tvoja ljubav sladja je i od meda a ljepota sto se jednom gleda ti kad mi pridjes prestajem da disem sta da radim, ja ne mogu vise
Ljepota me tvoja opija bices moja, samo moja sva
Kao vatra bez plamena palis od poljupca pocinjem da gorim a jedan dodir dovoljan je samo da zapali i da sav izgorim
Ljepota me tvoja opija bices moja, samo moja sva
Ref. Sve sto imam tebi dacu samo tebe svojom zvacu da mi sebe das, da ne razmisljas
Da te volim, da te zelim dusom cijelom, srcem cijelim da ti sebe dam, da ne razmisljam
Milion puta cu ti ponoviti nesto sto najvise volis da cujes "volim te"
Volim te, sreco moja volim te, zivote moj
I sve dok disem voljecu te i bicu samo tvoj a ti ostani takva kakva si zivote moj
Ljepota me tvoja opija bices moja, samo moja sva | |
|
| |
| Naslov: Re: Dado Polumenta Uto Avg 19, 2008 6:41 pm | |
| Luce malo
Pogled spustis, zatreperis kad te sretnem sva se zbunis, pocrvenis
Prelijepa si, lijek za ranu al' si mlada, ti jos rastes slusas mamu
Stani malo, nije vrijeme uci skolu, cekaj me ja cu morati da krenem put me zove, cuvaj se
Ako cujes ruzne price znaj da sve to lazi su mnoge ostavljao ja sam ali tebi doci cu
Ref. Kad me vidis u blizini nista se ne brini dace se samo sto se kralo
Kad se poklope termini reci cu "izvini" jer ja te volim, luce malo
Nemam daha, ja se sledim kad te vidim puls mi stane sav poblijedim
Prelijepa si, lijek za ranu al' si mlada, ti jos rastes slusas mamu
Stani malo, nije vrijeme uci skolu, cekaj me ja cu morati da krenem put me zove, cuvaj se
Ako cujes ruzne price znaj da sve to lazi su mnoge ostavljao ja sam ali tebi doci cu | |
|
| |
| Naslov: Re: Dado Polumenta Uto Avg 19, 2008 6:42 pm | |
| Crnogorka
Usne tvoje, usne zlatne bas bih ljubio sta mi vrijedi kada brane da ti radim to sta mi vrijedi kada brane da ti radim to
Ref. 2x Crnogorko, crnogorko ljepsa si od zlata kad se ljubis, kad se ljubis sa mnom iz inata
Srca tvoga lude vatre ja bih gasio sta mi vrijedi kada brane da ti radim to sta mi vrijedi kada brane da ti radim to
Ref. 2x
Oka tvoga rujne zore ja bih budio sta mi vrijedi kada brane da ti radim to sta mi vrijedi kada brane da ti radim to | |
|
| |
| Naslov: Re: Dado Polumenta Uto Avg 19, 2008 6:43 pm | |
| Da sam tada bolje te znao
Pogledaj me sada kako sam bled, umoran, star i nista u meni vise nema onaj zar eh, kako sam nekada ja voleti te znao dadoh ti ljubav svu, ma sve sam svoje dao
Pogledaj sada, sad nista nemam sve dublje tonem, na zlo se spremam
Ref. Da sam tada bolje te znao ne bih svoju ljubav ti dao ne bih svoje srce ti dao da bih se kajao
Svima reci koliko vrijedim za tebe ginem, zivot ne stedim dobar si glumac, al' covjek nisi mene ubila si
O, kako je tesko kada odjednom ostanes sam nocima budan, a dan ne ugledam eh, kako sam nekada ziveti ja znao dadoh ti zivot svoj, ma sve sam svoje dao
Pogledaj sada, sad nista nemam sve dublje tonem, na zlo se spremam
Ref.
Da sam tada bolje te znao ne bih svoju ljubav ti dao ne bih svoje srce ti dao da bih se kajao | |
|
| |
| Naslov: Re: Dado Polumenta Uto Avg 19, 2008 6:44 pm | |
| Lazna imena
Gdje li se to skrivas imam pravo da znam zasto svima pricas dalje moracu sam
Drugog izbora nemas ides, napustas grad i da osvetu spremas kriv sam, slutim na kraj
I zato te molim sad me ne ostavljaj
Ref. Nece ti pomoci ni lazna imena od mene nikad ne mozes biti skrivena znaj da samo moja si za sva vremena ja sam tvoja sudbina i tvoja sjena
Nece ti pomoci ni lazna imena od mene nikad ne mozes biti skrivena znaj da samo moja si za sva vremena ti si moja sudbina i moja sjena zauvijek
Gdje li se to skitas s kim si hocu da znam cujem okolo pricas dalje moracu sam
Drugog izbora nemas ides, napustas grad i da osvetu spremas kriv sam, slutim na kraj
I zato te molim sad me ne ostavljaj | |
|
| |
| Naslov: Re: Dado Polumenta Uto Avg 19, 2008 6:44 pm | |
| Srce je nebitno
Jako dobro poznajem te sve sto dodirnes u led pretvori se razocarenja sva posle tebe su navika srce moje praznine je puno kao zgariste je crno od ljubavi vise nema ni zrno
A dugo mi je trebalo da shvatim to od Boga mi nismo jedno za drugo
Ref. Svako ko je tako srcu drag kada ode ostavi na njemu trag posle tebe srce jos vise uzdise briga je svakoga za drugoga
Samo sebe ljudi gledaju i ti sam postanes takav na kraju srce je nebitno
Oziljak otpisala na dusi svaku nadu uspela da srusi srce vatreno zbog tebe pregorelo eh da nisam nikada te sreo ma da te nisam tako silno hteo tek sada znam mnogo bolje bih ziveo
A dugo mi je trebalo da shvatim to od Boga nismo mi jedno za drugo | |
|
| |
| Naslov: Re: Dado Polumenta Sub Nov 22, 2008 3:46 pm | |
| 100 stepeni
Kud pogledam, ne gledam ja nju zamisljam da je tu u mom narucju da je tu u brigama i kad je nevolja i u slatkom snu, u svakom momentu ja zeleo bih da si sa mnom tu
O, nada milion o, da ce biti slom o, daj mi Boze samo jedan tren s ljepotom tom ja poludeo sam skroz za njom
Ref. Srce kljuca 100 stepeni hajde sada pridji meni glava ludi spremna budi ti hajde, hajde, pridji sada pusti brige dok si mlada ukras na tijelu budi mi
I evo nas na istom mjestu u isto vrijeme cekam prava muzika da krene taj ritam jak sve u meni pokrene kako da te osvojim ma haos cu da napravim
Ref.
Kazi, kazi, kako da te imam ja reci jedan od sto nacina koja ti je taktika za tobom mi tijelo zudi za tobom mi glava ludi zato samo moja budi
Hajde, hajde, moja budi noc je vrela skini se hajde raskomoti se nista sad u mraku ne vidi se osim pozude | |
|
| |
| Naslov: Re: Dado Polumenta Sub Nov 22, 2008 3:48 pm | |
| 14 godina
Nije mi bilo tad ni 14 kad sam na svijetu ostao sam otac mi bio asfalt bez srca a hladna ulica zla maceha
Bilo je, brate, previse bola glavom kroz zid sam isao i ko na ostrici brijaca ja sam sito, reseto prosao
Ref. Na ovom srcu rana je dvjesta i bar za tol'ko jos ima mjesta takvi ko ja su sa slojem boje i rodjeni su za heroje
U ovom gradu sto dusu ima srastao ja sam u korenima mnogo mi dao, mnogo uzeo ni ja mu nisam duzan ostao
I sad ponekad dok grijem tugu sjecanja dodju, odvedu me u proslost moju, u proslost ruznu da podsjete me godine | |
|
| |
| Aj ziva bila
Pogled mi luta nekud u daljinu kad pade bas na tvoju haljinu ko grom iz vedra neba ti se stvori za mene se nebo otvori i zasja zvjezda roj ja reko sumnji stoj nije to slucajno sto se sretosmo
Ref. Aj ziva bila, priznaj kad neces meni bar sebi dal ti je svejedno gledas i ti mene gledas kako i nebi patim sto nismo zajedno
Ti si bozanstvo sto mi srce usija vjecita moja inspiracija ko grom iz vedra neba ti mi dodje od tada mi nemir neprodje moja si navika zelja i potreba i osim tebe mi nista netreba | |
|
| |
| Ana Maria
Sve je ovo tako nestvarno sunce i kisa zajedno na minut sve mi onako lijepo a onda opet po sat kao lutkica iz vudu magija ubijam sebe i trazim je ja
A to je sudbina i nije magija tek ces da volis ali iskreno da volis
Ref. Nije Ana, nije Maria oreol ima bijelog andjela
Ej bre pa to je nemoguce ja medju sretnima smejem se i placem istovremeno trcim a ustvari puzim
Ma to je sudbina i nije magija osjecam se kao beba pocinjem da volim
Ref. 3x
To je moja, Ana Maria to je moja prava sudbina | |
|
| |
| Naslov: Re: Dado Polumenta Sub Nov 22, 2008 3:49 pm | |
| Bice bolje
Citav zivot srecu grabim i za nju se borim od te zelje do pepela mlad cu da sagorim
Ko da mi kroz prste ona uvijek prolazi na adresu nekom drugom stalno odlazi (2x)
Ref. Bice bolje, bice bolje, srce vjeruje sve dok trunka nade ima se ne predaje bice bolje, bice bolje ali ne znam kad sta ce mi more srece kad ne budem mlad
Samo jedan zivot imam da bi tuzan bio da bi dio svoje nade drugom prepustio
Znam da ispod sunca i za mene mjesta ima da za mene negdje srecu krije sudbina (2x)
Ref.
Mozda jednom u zivotu ja cu srecan biti suze necu prolivati osmijeh necu kriti
Boze, daj mi samo jedan dan i nista vise nek mi sine sunce neka prestanu te kise (2x) | |
|
| |
| Brodolom
Jos se nadas, opet u vatru padas jos me molis kunes se da me volis a ko da ne znas rijeka se izvoru ne vraca
Bivsa si mi, to svome srcu primi jedno shvati, sebe ti necu dati ni ljubav svoju pod moje noge bacati
Ref. 2x Ti si samo bivsa ljubav srcu mom srcu mom, srcu mom samo tebe krivim za nas brodolom sto sve nase zivi sad sa njom
Svoja jedra na drugu stranu skreni srcu stare navike promeni jer tebe vise odavno nema u meni | |
|
| |
| Cinim sve
Moze srce bilo gdje od tebe da pobegne ali znamo ja i ti ne moze od ljubavi
Mogu da te lazem ja da mi nisi jedina al' ne mogu, vjeruj mi svoje srce lagati
Cinim sve, cinim sve sto je do mene da te prebolim, prebolim al' ne mogu da te ne volim
Ref. Jednom cu ti priznati (priznati) priznati, ja te moram ljubiti (ljubiti) ljubiti, tako mi svega ostalog ne mogu protiv srca svog | |
|
| |
| Naslov: Re: Dado Polumenta Sub Nov 22, 2008 3:50 pm | |
| Divlja ruza
Dok oluja srcem besni zbog nevere puste tvoje dani mi ko koza tesni jer nad glavom brige stoje 2x
Ref. Divlja ruzo, sto mi dade srce puno otrova da u svome bolu trunem kao u sred zatvora
Da mi oci crne vezu prepoznao bih te ja u sred rajskog vrta, ruza po ukusu usana
Dok u meni vatre bola svaku novu nadu pale trazim srecu ispod stola pijanog me braca zale 2x | |
|
| |
| Naslov: Re: Dado Polumenta Sub Nov 22, 2008 3:50 pm | |
| Ekstaza
Ja zene volim crne a volim i plave ma volim brate zene sve jedna mala pomuti mi pamet ne pricam ti, brate, napamet
Oci boje plavog okeana dusa santa ledena krv joj vrela, lava od vulkana sva je tako vatrena
Ref. Ona je carolija pogledima opija moju dusu razdara na zlo me nagovara
Lijepa je k'o tigrica drska i bezobrazna mozak mi oduzima smrtna je k'o droga ekstaza
Dusa je njena zaledjena stena u njoj vlada carstvo ledeno precicu do srca tesko joj je naci ko je probo taj se opeko
Oci boje plavog okeana dusa santa ledena krv joj vrela, lava od vulkana sva je tako vatrena
Ref.
Samo kad te vidim ja hladan znoj te obliva srce moje prekida nastaje u meni blokada | |
|
| |
| Naslov: Re: Dado Polumenta Sub Nov 22, 2008 3:51 pm | |
| Jasmina
Zbog nje trazim spas u vinu i vjerujem u sudbinu zarko zelim da je vratim ne zalim da cenu platim
Ref. Hej Jasmina, hej Jasmina noci su mi pune vina od tih tvojih, oko moje ljepse oci ne postoje
Ugasen sam kao plamen na dnu bistre rijeke kamen tezak sebi a i bogu bez Jasmine, ja ne mogu. | |
|
| |
| Kad pijem
Prija mi zivot, prija u svakom zadovoljstvu uziva ziva dusa i mnogo pamet ne slusa
Provoda samo da je i u dzepu malo para zdravlje da dobro sluzi i zivot ce da se produzi
Ref. 2x Kad pijem ja se napijem kad ljubim ja se zaljubim i sve sto s mukom zaradim na sladak zivot potrosim
Prija mi zivot, prija kada me srecom casti nagradom kad iznenadi za sve sto dobro uradim
Bolje je i ludovati nego ko jad tugovati ovako cu da nastavim sta kosta, kosta nezalim | |
|
| |
| Kazi vilo bijela
Kazi vilo bijela gdje mi draga sneva gdje su oci nebeske raspleti joj kose da mi kapi rose plamen zelje ne gase
Da li zna da bolujem da li dusa bez nje umire da li zna da nemam sna budan sanjam svoga andjela
Ref. 2x Dokazi mi, ne lazi mi zasto su nas vilo prokleli
Kazi vilo bijela da l' je suza htjela zelene grane lomiti pokazi mi njeno lice bijela golubice cijelu noc cu letjeti
Planino uzdaha na krilima nasih sjecanja letjeti, pjevati pjesmom cu je sebi vratiti | |
|
| |
| Naslov: Re: Dado Polumenta Sub Nov 22, 2008 3:52 pm | |
| Ljetna kisa
Veceri sam jedne kisne dosao pred vrata tvoja mislio sam da me cekas i da jos si moja
Otvori mi tvoja majka i rece mi nemas srece otisla je, sine, s drugim vratiti se nece
Ref. Samo ova suza zna koliko te volim ja samo tvoja majka zna kako placem ja
Samo letnja kisa zna koliko te volim ja samo tvoja majka zna kako placem ja
Rekli su mi da si srecna daleko u drugom gradu meni nisi ostavila cak ni laznu nadu
Nekom drugom decu radjas i sa drugim dom ti stvaras ja ne mogu i da hocu da pobedim samocu | |
|
| |
| Naslov: Re: Dado Polumenta Sub Nov 22, 2008 3:52 pm | |
| Mogao bih druze moj
Crna zoro jos ne svani ne budi mi staru ranu mogao bih zbog nje opet produziti u kafanu produziti u kafanu
Ref. 2x Mogao bih druze moj da pogazim ponos svoj da se opet vratim njoj i ugodim zeni toj
Jarko sunce ti ne sijaj sakrij tugu u ocima mogao bih zbog nje opet pozeljeti ukus vina pozeljeti ukus vina
Ref. 2x
Puna caso ne zovi me ne dozvoli jos da patim mogao bih zbog nje opet starog grijehu da se vratim starom grijehu da se vratim | |
|
| |
| Naslov: Re: Dado Polumenta Sub Nov 22, 2008 3:53 pm | |
| Nervi od celika
Mjesec dana, mjesec dana na mom srcu lezi rana mjesec noci u samoci vidim samo tvoje oci i kunem ti usne lazljive
Mjesec dana, mjesec dana ljubav mi je sasvim sama mjesec noci u samoci plasim se da sve ce proci i kunem ti oci nevjerne
Ref. Nemam ja srce od kamena da me ne muci tvoje nevjerstvo pustas me da gorim sa plamena to sto mi radis pravo je zverstvo
Nemam ja nerve od celika pa da izdrzim sve tvoje lazi zbog tebe mi tuga velika da me volis samo mi ne kazi
Mjesec dana, mjesec dana samo mi je otrov rana mjesec noci u samoci tjesim se da sve ce proci i proklinjem ti oci nevjerne | |
|
| |
| Naslov: Re: Dado Polumenta Sub Nov 22, 2008 3:53 pm | |
| Oci od stida
Oci od stida kao kroz maglu u stopu me prate ljubav bez vida ne da mi mira jos krvarim za te zapisujem na srce bol i primam od sudbine gol vinom se branim
U cet'ri zida bez vrata i prozora kunem i trunem, ceznja me kida ma nocas je najgora nju ne razumijem sa srca se kruni sva laz to svemu oduzima draz lose se branim o
Ref. Oci od stida jos uvijek me progone na grijeh me nagone ljubav bez vida pretvara pobjede moje u poraze u cet'ri zida kao u kavezu srca svog bolujem ja od nemila do netraga
U cet'ri zida bez vrata i prozora kunem i trunem, ceznja me kida ma nocas je najgora nju ne razumijem sa srca se kruni sva laz to svemu oduzima draz lose se branim o | |
|
| |
Ninaa VIP clan
Broj poruka : 2595 Godina : 32 Lokacija : Far Away..;) Datum upisa : 14.07.2008
| Naslov: Re: Dado Polumenta Čet Nov 27, 2008 6:09 pm | |
| Mila
Mila, o moja mila sada si tuzna, srecna si bila on je sada kraj tebe al' znam, kraj njega ne vidis sebe
I znam da znas, doci ces znam da znas, molices ali iz pocetka sve s tobom vise ne
Ma koga lazem, volim te srce u meni presudice da ipak ne kazem ne kada vratis se
A jednog dana znam, doci ces u mome zagrljaju plakaces bice ti zao za godine zeleces da sve na staro vrati se
Znam, doci ces u mome zagrljaju plakaces bice ti zao za godine moli ces da sve na staro vrati se
Ref.
Ludo moja, volim te kako da ti kazem ne kako da ti vratim sve da mi zao ne bude
Razum mi kaze ne bjezi od nje, pusti je ali ne, ne, ne uzalud odupirem ti se | |
|
| |
Ninaa VIP clan
| Naslov: Re: Dado Polumenta Čet Nov 27, 2008 6:13 pm | |
| Kafana
Mijenjao sam kucu za kafanu jer tu ima koji vise stol kada nema mjesta ni za jednim ja za sankom lijecim svoju bol 2x
Ref. 2x Konobaru, proslo noci pola nemam drage, a nemam ni dom ako mene otjeras od stola napravicu u kafani lom
Zadnji osta u svakoj kafani slusam druge, a zivim po svom zivot ide, prolaze mi dani nije meni sudjeno sa njom 2x
Ref. | |
|
| |
Ninaa VIP clan
| Naslov: Re: Dado Polumenta Čet Nov 27, 2008 6:14 pm | |
| Pozovite 93
Nocas mi se sve u srcu skupilo svi porazi, sve lazi i sve uvrede ko saka sudbine po glavi lupilo ko sto samo tvoje usne znaju da povrijede
Nocas mi je neko preko potreban od sebe samog prosto da me sacuva jer ljubav je secer mnogo otrovan ako se predoziras
Ref. Pozovite nocas 93 da ugase pozar ljubavi u mom srcu sklonistvo od bola neka spasu bar to srca pola
Pozovite nocas 92 da uhapse tugu lopova sto krade mi najbolje godine i u ponor pravo vodi me
Sve moje rijeci dobro upamti jer vrlo brzo sam ces shvatiti znaj, posle mene nema zamene znam, sve su druge lose kopije | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Dado Polumenta | |
| |
|
| |
| Dado Polumenta | |
|