FUN :) |
|
| Vampiri...:) | |
| | Autor | Poruka |
---|
Angel Urednik zanimljivosti
Broj poruka : 4464 Datum upisa : 04.04.2008
| Naslov: Vampiri...:) Čet Avg 21, 2008 4:59 pm | |
| Ona i ja
Sanjiv je grad,ja sedim sam. Radio svira staru stvar. Slike prolaze............ Ta pesma uvek budi secanje, davno bilo je ona i ja! Vracaju se noci zaboravljene noci bez sna.
Njen okrecem broj,cujem joj glas, kako da je pitam dal je kod nje na njenom radiju ista muzika, da li sama je nocas kao ja. Al reci nestaju,suze jace su, i vracaju se noci, zaboravljene noci bez sna.
Svi nasi dani gube se i nestaju u snu sad samo blede slike ostaju.
Jer nocas sanjiv je grad,ja sedim sam, radio svira staru stvar. Slike prolaze................. Ta pesma uvek gubi secanje, davnobilo je ona i ja. Vracaju se noci, zaboravljene noci bez sna.
Ona i ja...... | |
| | | Angel Urednik zanimljivosti
Broj poruka : 4464 Datum upisa : 04.04.2008
| Naslov: Re: Vampiri...:) Čet Avg 21, 2008 4:59 pm | |
| Kad padne noć
Kad padne noć, kad odu svi, kad oko sebe osetiš tišinu, potraži me u sećanju, i samo pokušaj da popuniš prazninu!
Moja ljubav nije umrla, moje želje nisu nestale. Ja još umem,ja još mogu tebi dati sve! Moje srce kuca za tebe!
Želeo sam da poklonim ti sve, u mome srcu,znaj,večno čuvam te!
Kroz tišinu još uvek prolazi tvoj glas. U mojim očima još uvek si samo ti! I sad, kada je svemu kraj, i kada su noći beskrajno duge, čini mi se da opet vidim sjaj u tvojim očima i,pitam se, da li je našoj priči zaista došao kraj! | |
| | | smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: Vampiri...:) Čet Avg 21, 2008 5:32 pm | |
| Vampiri - Ako zelis bicu tvoj Ako zelis bicu tvoj ove noci medena. Plesacemo celu noc zagrljeni ti i ja. Kad se ugase sva svetla zadnji ples se zavrsi. Ostacemo u tami sasvim sami,ljubavi. Videce nas samo mesec, prekrice nas zvezdama. Niko nikad nece znati da te nocas ljubim ja! | |
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Vampiri - Andjela To su bili ludi dani,lude godine, mastali smo svi o tebi,zeleli smo te. Sanjali smo da si nasa,gledali te celog casa, ti si bila neki drugi svet. Mnoge noci ja zbog tebe nisam spavao, kako da ti pridjem uvek sam razmisljao. Jer bi pamet izgubio kad bih ti se priblizio, ti si bila neki drugi svet. Andjela,tebe jos uvek zelim ja, jos si u mojim mislima. Svoje cu srce da ti dam samo budi moja Andjela. To su bili ludi dani,lude godine, mastali smo svi o tebi,zeleli smo te. Andjela svog svako ima,ja sam jos u oblacima. Gde si sada moja Andjela? Andjela.............................. | |
| Vampiri - Baby, baby Ti znas da tvoje oci meni govore sve sto zelim da znam. Sve ono sto si sakrila u njima otkrivam. Ove noci nemoj pricati kada reci plase te, ja te nista necu pitati,jer tvoje oci kazu sve. Baby,baby, ti nikad neces priznati sebi, svoje zelje skrivene. Baby,baby, ove noci ja reci cu tebi ono sto znamo samo ti i ja. | |
| Naslov: Re: Vampiri...:) Čet Avg 21, 2008 5:33 pm | |
| Vampiri - Bla bla bla Zamaraš me svojim nemirom, zamaraš me kretnjama, zamaraš me kad mi pričaš ko sam ja! Zamaraš me svojim mislima, zamaraš me pričama, zamaraš me - kada kažeš da smo savršeni par! Bla bla bla! Bla bla bla! Bla bla bla! Bla bla bla! Zamaraš me svojim mislima, zamaraš me pričama, zamaraš me - kada kažeš da smo savršeni par! Bla bla bla! Bla bla bla! Bla bla bla! Bla bla bla! | |
| Vampiri - Ding dong U daljini cujem zvona. Da li zvona cuje ona? Gde su sada nasa zvona? Zvona sto su nekad zvonila za nas! Nekad kad smo pevali ding dong. Ding,din,dong. Neka zvone zvona. Ding,ding,domg. Neka cuje ona. Neka cuje zvona koja su zvonila za nas. Tu iznad grada, dok zvezda pada, pozelim da je sve kao pre. Pitam se tada, gde li je sada, i da li cuje ding dong? Ding,din,dong. Neka zvone zvona. Ding,ding,dong. Neka cuje ona. Neka cuje zvona koja su zvonila za nas!! | |
| Vampiri - Hajde hajde hajde hajde kreni sad prati ritam njisi se opusti se devojcice neka noge vode te o kako mozes stajati sada kada plesu svi zavrti se okreni se bubanj ce ti reci sve ovu igru znaju svi zato nista ne brini ako te je stid od nas prati samo kontrabas jer ti si jedina koju vovovolim ja za koju dacu sve samo hajde vodi me ti si ta koju tako volim ja ti si ta koju volim ja | |
| Naslov: Re: Vampiri...:) Čet Avg 21, 2008 5:34 pm | |
| Vampiri - Malena Kad sam imao šesnaest godina volela me jedna malena... Ceo svet je bio samo moj jer je bila moja malena. Oh,moja malena, oh,moja jedina... Jedne kišne noći ona je kolima na put krenula. "Doći ću već sutra",rekla je, al se više nije vratila1 Oh,moja malena, oh,moja jedina... TE VEČERI NA RADIJU JAVILI SU TUŽNU VEST: DA VIŠE NEMA MOJE MALENE A IMALA JE SAMO ŠESNAEST! Malena,jedina, tražim te u snovima. Malena,jedina, tražim te među zvezdama! Cele noći ja sam plakao i na kiši nebo molio da mi vrati moju malenu, da mi vrati moju jedinu! Oh,moja malena, oh,moja jedina... Malena,jedina, tražim te u snovima. Malena,jedina, tražim te među zvezdama... Malena... | |
| Vampiri - Meni njena ljubav treba Srce mi je slomila, i daleko odnela. Gde da trazim sada nju, moju jedinu? Preko sedam mora, i preko sedam gora. Svuda sam je trazio al je nisam nasao. A ona mi je srce slomila, i daleko odnela. Pomozite mi da nadjem svoju malu, ona je otisla daleko preko mora. Ako je vidite recite joj da meni njena ljubav treba! | |
| Vampiri - Nemoj plakati Znas da je poslednja noc zato nasmesi se cvrsto me zagrli; ocekujem za kraj jos jedan poljubac a onda zbogom ljubavi. Sutra je tu, vec negde, eno sunja se, nemoj se plasiti, jos par tenutaka smo zajedno a onda zbogom ljubavi. ref: Nemoj plakati (nemoj plakati) nemoj plakati, jer ne zelim ja da se vidi sjaj u tvojim ocima. Nemoj plakati (nemoj plakati) jer plakacu i ja, jer ne zelim ja da se vidi sjaj u mojim ocima. | |
| Naslov: Re: Vampiri...:) Čet Avg 21, 2008 5:35 pm | |
| Vampiri - Ona zna Ona zna da je volim ja. Da,ne mogu,ne, ne mogu ja bez nje. Ona voli brza kola, skupe stvari sarene. Ja joj mogu dati samo svoju,ljubav,svoje sne. | |
| Vampiri - Rama lama ding dong Ramala, ding dong, Ramala, ding ding dong. Rama lama lama lama ding dong. Rama lama lama lama ding. Ja volim slatku malu, Rama lama rama lama ding dong, Za to znaju svi u gradu, Rama lama rama lama ding dong. Hoće da mi je ukradu, A tako želim je. Ja volim slatku malu, Rama lama rama lama ding dong. Za nju ja bih dao sve, Rama lama rama lama ding dong. Ceo svet bi bio moj, Da ona zavoli me. Ja volim, volim, volim je, Ali ona svima kaže - ne, Jedno je sigurno, Da doći će dan, Kad biće moja znam. Ja volim slatku malu, Rama lama rama lama ding dong, Želeo bih da joj pevam, Rama lama rama lama ding dong, Svake noći da je gledam, I budem pored nje. | |
| Vampiri - San letnje noci Prosle noci sam bio sam, pa sam krenuo u setnju kroz park. Kod poslednje klupe u parku cuo sam je kako place u mraku. I rekoh joj hajde podji sa mnom ti, slatka devojcice. Zaboravi na proslost i lose sne, podji sa mnom ti i dacu ti sve. Sa neba se mesec smesio, oci su sve govorile. Dok sam je nezno ljubio suze su joj nestale i rekoh joj hajde podji sa mnom ti, slatka devojcice. Zaboravi na proslost i lose sne Podji sa mnom i dacu ti sve. Voleli smo je kroz vrelu noc (celu noc) a kad su zvezde izgubile sjaj, tad ostadoh sam, s njenim likom je nestao san. Moju ljubav je odneo dan, al ja necu dugo ostati sam, jer sledece noci cu je ljubiti i kroz san joj tiho saptati i reci ci hajde podji sa mnom ti, slatka devojcice. Zaboravi na poslist i lose sne, podji sa mnom i dacu ti sve!!!!!!!!!!!!!! | |
| Naslov: Re: Vampiri...:) Čet Avg 21, 2008 5:36 pm | |
| Vampiri - Stari voz Starim vozom putujem do nje, iz daleka njoj vracam je. Dobro znam da ona ceka me. Starim vozom putujem do nje, ali vreme ko da stalo je. Sati tako sporo prolaze. Stari voz,stari voz, vozi me do nje. Stari voz,stari voz, ona ceka me. | |
| Vampiri - Subota uvece Subota je uvece,a ja nemam para. Subota je uvece,a gde je moja mala. Subota je uvece i svi su sad u gradu, momci piju pivo,cure limunadu. Subota je uvece a kola su u kvaru. Subota je uvece,ja nemam za cigaru. Subota je uvece i svi su sad u gradu... Subota je uvece i ulice me zovu, subota je uvece,a gde da nadjem lovu? Subota je uvece i svi su sad u gradu... Subota je a ja nemam para. Subota je,gde je moja mala? (Gde je tvoja mala?) Subota je,ulice me zovu, (A ti sedis kuci sasvim sam)!!! | |
| Vampiri - Surfer boy Ujutru negde oko pola tri talasi ga zovu da ih uhvati. Da se igra s njima sve dok traje plima, jer on je surfer boy. Devojke sa plaze sve su njegove. Uzdisu za njim dok hvata talase. Da se igra s njima sve dok traje plima, jer on je surfer boy. Surfer boy ceka talas svoj. Koji ce ga podici, u visine odneti... Na tom ce vecno sanjati surfer boy. | |
| Naslov: Re: Vampiri...:) Čet Avg 21, 2008 5:37 pm | |
| Vampiri - Ti se vrtiš oko mene Ako misliš da si prava, veruj mi da nisi jedina! Ako misliš da si plava - ja ti kažem da si zelena! Ako želiš me, hajde uzmi me, ili pusti me, sama igraj se! Ako želiš moju ljubav, onda probaj da je zamisliš! Ako želiš moje karte - moraš sama da ih otvoriš! Ako želiš me, hajde uzmi me, ili pusti me, sama igraj se! Ako sanjaš me, daj, probudi se! Pusti me, idi igraj se! Ref: Ti, o, ti, da, ti, ti se vrtiš oko mene. Ja, a ja, ja, ja, a ja igram sam za sebe, znaj! Ako uzmeš moje sunce, mora da se dobro naumiš! Ako uzmeš moje srce - nećeš moći da ga zarobiš! Ako sanjaš me, daj, probudi se, pusti me, idi, igraj se! Ref 4x Ako želiš me, ako želiš me 2x | |
| Vampiri - Usamljeni rendzer Kad na belom konju projase hladan kao led, na ekranu svake veceri onako lep i bled, moja mala uvek otkine na njegov pogled kad kaze beng,beng. To je usamljeni rendzer. Svi su skroz poludeli za herojem tim . Kad projase uvek oko njega samo pepeo i dim. Moja mala ljubi televizor i uzdise za njim, kad kaze beng,beng. To je usamljeni rendzer. Svako vece u osam sati ona ukljuci te ve. Usamljeni rendzer tada, krade moje sne. Ali bolje nek se pripazi jer pistolj cu kupiti. Uzjahacu belog konja i masku staviti. A onda ce me moja mala opet voleti kad kazem beng,beng. Ja sam usamljeni rendzer, moja mala voli me. | |
| Vampiri - Volim je ja Imala je plave oci Pogled kao san Kad video bih je Odmah bi mi bio lepsi dan O kad bih mog'o da je nadjem Da joj pridjem, da joj kazem Kako je jos uvek volim ja ou-ou-da volim je ja, volim je ja ou-ou-da volim je ja, volim je ja Kada cuti, njene oci Govore mi sve I svako vece ona meni dolazi u sne Milion ruza dao bih joj Nezne pesme pevao joj Samo da je opet imam ja ou-ou-da volim je ja, volim je ja ou-ou-da volim je ja, volim je ja Sedam dana, sedam noci svuda trazim spas I uvek mi se cini Da joj opet cujem glas O kad bih mog'o da je nadjem Da joj pridjem, dajoj kazem Kako je jos uvek volim ja ou-ou-da volim je ja, volim je ja ou-ou-da volim je ja, volim je ja | |
| Naslov: Re: Vampiri...:) Čet Avg 21, 2008 5:38 pm | |
| Vampiri - Zaljubljena tinejdzerka Jedne majske veceri njih dvoje su se voleli. Sve do jutra sanjali, s prvim suncem rastali. Vou,je.Sve do jutra sanjali. Vou,je.S prvim suncem rastali. Prosla su dva meseca ona ga je cekala. Trazila ga danima, ljubila u snovima Milion neznih pisama napisanih suzama nikad nije poslala i dalje ga je cekala. Zelela je da mu kaz da jos uvek voli ga. Da ce vecno ostati zaljubljena tinejdzerka. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Vampiri...:) | |
| |
| | | | Vampiri...:) | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|