| Leteci odred | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
Angel Urednik zanimljivosti
Broj poruka : 4464 Datum upisa : 04.04.2008
| Naslov: Leteci odred Čet Avg 21, 2008 5:01 pm | |
| Veceras je duso rodjendan tvoj
Sve sto osjecam Tebi rekao bih Pa nek' rijeci izgore.
Na kog te podsjecam Sjetila se ne bi Jer me volis najvise.
A kako dani prolaze To me ne pitaj. Oci same govore Suzama se opet ponadaj
Veceras je duso rodendan tvoj Jos malo pjesma nasa ce proc Vino i svijece na stolu ruze dv'je Al' znam da ipak neces doc'.
Gdje god bila ti Nek ti je sa srecom Moja stara ljubavi.
Druzio sam se Dugo sa nesrecom Tugu vise ne volim.
A kako dani prolaze.. | |
|
| |
| Naslov: Re: Leteci odred Čet Avg 21, 2008 5:01 pm | |
| Jednu mladost imam
Gdje je sada drustvo naše Jos se tebe sjetim često Tamo ispod starog mosta Tu je bilo naše mjesto Ja ću sada na glas reći Ono što odavno znamo Baš je šteta što smo uvjek Prijatelji bili samo
Jednu mladost imam samo srce jedno A mi nismo zajedno Generacija se rastaje i dijeli Tebe su mi uzeli
Bez tebe mi nema dana Tuga me za tebe veže Nije na mom srcu rana To je nešto puno teže Ljubav ubija me nježno Ubija me polagano Postalo je neizbiježno Da se i ne pozdravljamo
Jednu mladost imam samo srce jedno A mi nismo zajedno Generacija s rastaje i dijeli Tebe su mi uzeli
Poslednji izmenio Joleee dana Čet Avg 21, 2008 5:02 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
| Kao plocu me okreces
To je ljeto bilo toplo ja sam ti govorio na, na, na A ona kao svaka druga želi čuti nešto kao la, la, la
Al' to što spoji srca dva ne dijeli se na pola
Iako me pokrećeš, kao ploču okrećeš kad ti kažem volim te ne vjeruj mi lažem te
Ja kao svaki dripac pokid'o bih joj bikinac je, je, je A ona voli sve polako neće ići dečko lako ne, ne, ne | |
|
| |
| HEJ LUTKO, LUTKICE
Ne bih rek'o da cu moci ove noci da ti pridjem kao sjena krenem na srce ti sidjem.
A vjetar puse do dna duse i otvori se nova rana kada nam je ljubav pukla kao grana.
Tebi ne znaci nista jedan vise il' manje a meni srce se steze i sve mi je tanje.
Ref. Hej lutko, lutkice kad bi mog'o barem malcice ove noci da ti pridjem.
Hej lutko, lutkice mog' zivota konobarice i na srce ti sidjem.
Daj mi Boze ispod koze da mi tece kao struja i cijelo moje tijelo zavrti k'o oluja.
A vjetar puse do dna duse i otvori se nova rana kada nam je ljubav pukla kao grana.
Tebi ne znaci nista jedan vise il' manje a meni srce se steze i sve mi je tanje. | |
|
| |
| Naslov: Re: Leteci odred Čet Avg 21, 2008 5:02 pm | |
| OD PREVLAKE DO DUNAVA
Mozda ono nije bio vjetar mozda tako moje srce dise a u njenom da li igdje pise i da li se prisjeca kako izgledam.
Nije meni sto ja sada patim mozda uvijek sve na kraju tako bude vec je meni sto mi drugi sude i sto se trude da lose izgledam.
Ref. Sto se dobro mala ljubila usnama k'o ranim tresnjama od Prevlake pa sve do Dunava ljubiti me nije prestala. | |
|
| |
| Kao ti
Moze biti da sam preter'o kad sam ono tebi rekao. Da ne volim te vise i da znas ti bez mene duso propadas.
A nisam znao da ti znacim ja malo vise od tvojih lutkica. I pre nego sto sam ista svatio s drugim si pod ruku setala.
A kao ti, niko kao ti ne moze mi vise znaciti. I bez tebe, duso bez tebe ne da mi se vise ziveti.
Moze biti da sam naivan i preko reci malo odvratan. Ali veruj nije bila namera pokvariti ovaj dobar dan.
I nisam znao da ti znacim ja malo vise od tvojih lutkica. I pre nego sto sam ista svatio s drugim si pod ruku setala.
I kao ti, niko kao ti ne moze mi vise znaciti. I bez tebe duso bez tebe ne da mi se vise ziveti.
Al' kao ti niko kao ti ne moze mi vise znaciti. I bez tebe duso bez tebe ne da mi se vise ziveti.
Moze biti da sam preter'o kad sam ono tebi rekao. Da ne volim te vise i da znas ti bez mene duso propadas.
A kao ti, niko kao ti ne moze mi vise znaciti. I bez tebe duso bez tebe ne da mi se vise ziveti. | |
|
| |
| AKO TI NIZBRDO KRENE
Vjerujem da ima dana kad si sretna i raspjevana tada ti sve od ruke polazi a onda, Bog zna kako sve ti krene naopako tada ti na oči san ne dolazi.
Ako ti nizbrdo krene uzmi broj, nazovi mene ja ću doći i usnama ti pomoći.
Ako ti nizbrdo krene uzmi broj, nazovi mene ja sam tu u dobru i kad krene prema zlu. | |
|
| |
smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: Leteci odred Čet Avg 21, 2008 5:45 pm | |
| Leteći Odred - A bez vina Ima dana kad na srcu rana zapeče jače nego inače i ima noći koje nikad neće proći i jedna ljubav što zauvijek ostane. Ma da te nisam tako volio ne bi meni ovo ništa značilo A bez vina, teška mi je zima i ne štima mi klima, ova ledena, kad tebe nema više, loše mi se piše, k'o ptica selica, na jug odletjela Ima dana, sve mi teško pada i ne bih slag'o kad bih rekao da kao karte snovi mi se ruše i ne bi popravile usne medene. | |
|
| |
smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Leteći Odred - Ako ti krene nizbrdo Vjerujem da ima dana kad si sretna i raspjevana tada ti sve od ruke prolazi a onda, Bog zna kako sve ti krene naopako tada ti na oči san ne dolazi Ako ti nizbrdo krene uzmi broj, nazovi mene ja ću doći usnama ti pomoći Ako ti nizbrdo krene uzmi broj, nazovi mene ja sam tu u dobru i kad krene prema zlu | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Leteći Odred - Život je tako kratak Moje me staro društvo uvijek čekalo sve su to ljudi širokog srca, odanog ovim svijetom lutam sam al' od života nisam umoran ja imam vas kad je teško i kad sretan sam Malo mi treba noćas da se napijem suza me izdala i to priznajem da nema vas dobri ljudi ja ne znam što bih vi ste mi sve i ja vas volim kad mi je teško i kad sretan sam Ovo je moja noć ovo je moj dan život je tako kratak i leti kao san godine idu i sude svakome od nas život je tako kratak i projuri za čas Ja noćas pjevam i nek' vas čuva Bog vi ste mi sve na svijetu, vi znate moju bol da nema vas dobri ljudi..... | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: Leteci odred Čet Avg 21, 2008 5:46 pm | |
| Leteći Odred - Carolija Kao jučer bilo je istina je ili ne da je kisa padala Al' ne bih mogao zaboraviti jeseni tuzne kao rastanci gdje je tebe sakrila Čaroban je put kojim putuju tvoja oka dva tuzna pogleda a kada nestane sva čarolija suze padnu dvije k'o dva bisera Vodu iz tvojeg potoka jos bih jednom popio al' nema čase za mene i ne bih mogao zaboraviti proljeća al' se nizu stoljeća koja moram bez tebe.... | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Leteći Odred - Davno bilo je Pred moja je vrata došla polako tiho i najtiše Rekla je druge je voljela tako al' mene najviše Ona je neka lagana priča lažljivih usana A ja sam od onih koji se ljube ako se zaljube Davno bilo je, za nas oboje kao jedno tijelo ispred ogledala Sve bih mijenjao kada me netko podsjeća da zadnji put me je poljubila Sve će to proći, bar tako kažu lažu iz navike Ne pomažu jutra ni staklena zvona vjetrovi Afrike | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Leteći Odred - Evo stojim tu pred tvojim vratima Kada krene lisće padati mogu li se tebi nadati al' po tvojem lakom hodu nada pada mi u vodu i na povrsinu neće izaći. Kada krenu ruze cvjetati da li ću te opet vidjeti a ti mi kazes nije lako i to ne moze bas svatko sreću nađu samo oni sretniji. Evo stojim tu pred tvojim vratima priznati neću da te čekam satima i srce mi je stati htjelo jer te voljet' nije smjelo nije smjelo, nije nikada | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: Leteci odred Čet Avg 21, 2008 5:47 pm | |
| Leteći Odred - Jedan,dva,tri Kad ti sve nizbrdo krene kad su protiv tebe svi djevojka ti otišla, klapa te napustila lova se usitnila Kad ti potonu sve lađe kada misliš da je kraj ti popij pivo ili dva nek se čuje muzika ritam gradskih ulica Jedan dva, jen' dva tri plešu svi na ulici dugokosi frajeri policajci, lopovi Jedan dva, jen' dva tri Kad se svjetla upale i sve u ritmu udara krenulo je proljeće cijeli svijet se okreće tu pod mojim nogama | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Leteći Odred - Jesam li za tebe bio ja Kuda me vodite, moje noge nemirne, Zbog vas je otisla, dvije rijeci nespremne. O kad bih mogao, bar malo slagati, Jer gruba istina ne moze je vratiti. O ne ! Jesam li za tebe bio ja, samo bog bi znao to, A koliko bi u oblak suza stalo, toliko bi ja isplak’o. Jesam li za tebe bio ja, samo bog bi znao to, A koliko bi u oblak suza stalo, toliko bi ja isplak’o. Umorno srce mi bez tebe boluje, Od takvih bolova kazu, lako se umire. Al jos teze bilo bi bez tebe zivjeti, I zato neka uzmu me nebeski orlovi. Jesam li za tebe bio ja, samo bog bi znao to, A koliko bi u oblak suza stalo, toliko bi ja isplak’o. Jesam li za tebe bio ja, samo bog bi znao to, A koliko bi u oblak suza stalo, toliko bi ja isplak’o. Jesam li za tebe bio ja, samo bog bi znao to, A koliko bi u oblak suza stalo, toliko bi ja isplak’o. Jesam li za tebe bio ja, samo bog bi znao to, A koliko bi u oblak suza stalo, toliko bi ja isplak’o. | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Leteći Odred - Kada odletim Ja nikad nisam znao pravu istinu ja nikad nisam dao srce ponosu Kod sebe imam sam cigarete dvije i jednu malu želju jer nemam šibice Znam, najbolje je da me ne bude al' ne bi čuli ovu priču skitnice, Stojim tu pred vama, al' nema nikoga da me digne malo više gore iznad oblaka Jer ja sam klaun u šarenom odijelu ja čujem božji glas ne nemojte mi ništa reći jer ja uvijek pamtit ću sve vas Kada odletim......... Želio sam uvijek da mi netko pokloni jednu svijeću koja će mi kada umrem pričati Ne nećete ni znati ako odem ja, jer netko drugi sjest će tu kraj hladnog pločnika | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: Leteci odred Čet Avg 21, 2008 5:48 pm | |
| Leteći Odred - Kao ploču me okrećeš To je ljeto bilo toplo ja sam ti govorio na, na, na A ona kao svaka druga želi čuti nešto kao la, la, la Al' to što spoji srca dva ne dijeli se na pola Iako me pokrećeš, kao ploču okrećeš kad ti kažem volim te ne vjeruj mi lažem te Ja kao svaki dripac pokid'o bih joj bikinac je, je, je A ona voli sve polako neće ići dečko lako ne, ne, ne | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Leteći Odred - Neka neveni ne venu Dan k'o dan, ništa posebno ustajem lagano tu iza ulice, pogledaj sa prozora, gledaj kako mašem ti sa usnama Dok šutim ja, šutiš i ti to mi govori da se nebo u sivo oblači moje pjesme ne voliš, a ja ih pišem za tebe ovaj glas ne čuješ a zove te Neka neveni ne venu stavi ih u prozore uvijek pratit ću tvoju sjenu kad kreneš na spavanje | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Leteći Odred - Neka zna E kad bih znao samo koji mi je vrag, nemam više pameti, a glumim sreću veliku A možda tebi nikad nisam bio ni drag, o kako sam se varao o tvome izgledu. Neka zna, sliku njenu izgužvanu nosim ja, u džepu starom poderanom neka zna, sliku njenu izgužvanu nosim ja, ma neka zna Reci mi nešto što nikada nisam čuo o tebi, pa makar malo slagala Taj kaput što mi nudiš nosili su dušo svi, i carevi i prosjaci, a meni bi ga prodala | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: Leteci odred Čet Avg 21, 2008 5:49 pm | |
| Leteći Odred - Nisam plak'o majke mi Ispravi me ako grijesim zelio sam ti samo najbolje u zivotu Mozda sebe samo tjesim al' nista nije mi oko srca bolje otkad nisi tu Nisam plak'o vjeruj mi, nisam majke mi suze muski ne vole stisnu zube i prebole Ispravi me ako grijesim al' nisam onu noć, nisam bio s njom bilo bi mi gore vjeruj samo htio sam, da te naljutim pa da poludis od ljubomore...... | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Leteći Odred - Policija trenira strogoću Policija ima dobrih strana što je mlada, lijepa i okretna dobroćudna i naoružana pa su djeca sigurna i sretna Tako, tako mlada, lijepa i okretna tako, tako mlada, lijepa i okretna Policija, policija trenira strogoću da ne bude sve kako ja hoću Njihov poziv ima svojih mana kad je blato, kiša ili zima a lopovi dođu toga dana moraju se igrati sa njima Tako, tako mlada, lijepa i okretna tako, tako mlada, lijepa i okretna Policija, policija trenira strogoću da ne bude sve kako ja hoću Policija trenira strogoću kao glumci pred uloge teške da ne bude sve kako ja hoću ako želim ponavljati greške... | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Leteći Odred - Pusti sada price PUSTI SADA PRICE Leteci odred Pusti sada price, Sto me se to tice Kada vise nisam tvoj Nije moja draga vise ona koja Mi je srce slomila Jer ja vise necu Da joj kvarim srecu Da je pitam gdje je bila Kada znam da ga je ljubila I to recicu joj ja Ref: Pusti sada price Sto me se to tice Kada vise nisam tvoj Nisam ja od jucer Znam ja kako tuce Tvoje srce lazljivo Evo tebi boze ove suze moje Vise ne trebaju mi Jer ja vise necu Da joj kvarim srecu Suze ne trebaju mi Nemam za koga plakati I to recicu joj ja Ref: Pusti sada price Sto me se to tice Kada vise nisam tvoj Nisam ja od jucer Znam ja kako tuce Tvoje srce lazljivo | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: Leteci odred Čet Avg 21, 2008 5:50 pm | |
| Leteći Odred - Samo poljubac i broj Gdje god da se sakrila znaj da moje srce zna tamo gdje si ti tamo postojim i ja možeš da me prevariš možeš da se i izgubiš al' nećeš moći da zaboraviš Ako ne znaš kad dišeš ti s tobom dišem i ja Kao s planina kad krene lavina hvataš me u svoje okove kao s planina ja sam tvoj ne zaboravi to i ti nikad nećeš biti samo poljubac i broj gledam kako prestaješ ti si mjesec i polako nestaješ kao pjena poslije valova Preko sedam mora, sa sedam brodova poslat' ću ti tisuću pozdrava al' da te molim to neću nikada | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Leteći Odred - Sanjao sam moju ruzicu Sanjao sam moju ruzicu, palila me je ko sibicu sanjao sam ruke njene da je sada pored mene gorio bi kao vatra olimpijska. Pisao sam mojoj ruzici, a u pismu marke dolari dao bi joj sve naj bolje samo nek je dobre volje ne bi vise tuzan bio ja. Pjevali smo stare pjesme radili i sto se ne smije ali nikad nismo varali. Voljeli smo staro mjesto odlazili tamo cesto gdje smo prvi put se ljubili. Sanjao sam miris kestena, na papiru tajna pisana sanjao sam miris zime a na usni njeno ime nikad vise necu reci ja. Jer pisala je meni ruzica, mogu ja bez tvojih dolara ma trebaju mi ruke radi da me griju kad zahladi udala se moja ruzica. | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Leteći Odred - Suze vojnicke Hladnim prstima, prošlost briše sve, ma neka cudna kiša padala je niz moje obraze, al' ništa me sad nemože vratiti od života koji prošao sam, kada otišla si. I dok tražiš prave rijeci, mene više ne, neceš prijeci, jer bole me sve suze vojnicke. Na vrelim usnama, bezbroj pitanja, ma baš me briga što nam povežu imena nekada, jer ništa me sad nemože vratiti od života koji prošao sam, kada otišla si. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Leteci odred | |
| |
|
| |
| Leteci odred | |
|