| Leteci odred | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: Leteci odred Čet Avg 21, 2008 5:51 pm | |
| Leteći Odred - Teta Potok sumi, a nebo luta, Sreli smo se na pola puta, zelio sam prići blize, Malo je dirat' nize O kako seta ova teta, Crna, plava il' brineta I kad ih broje oči moje, I sve mi lijepo stoje Prosao sam svu planetu, Da bi sreo ovu tetu, I kada priča, i kada suti, Pamet muti Kad se nase ruke sloze, Sve se moze, sve se moze, A nemam mira dok me dira, Sve u meni svira Kad moja teta seta, Mogao bi na kraj svjeta, I kad moje usne ljubi, Organe mi uzbudi, I kad moja teta luta, Moje srce jače lupa, Vise boli dok me ljubi, I organe mi uzbudi O kako seta ova teta, Crna, plava... Gradom lete marionete, setaju se lijepe tete, O moj Boze kakva steta, Gdje je moja teta O moj Boze kakva steta, Otisla je moja teta, A pustila je da mi gori, Cigareta | |
|
| |
smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Leteći Odred - Tople večeri Sad mi želiš reći sve što nisi mogla malo prije da me želiš kraj sebe Pomoći nema niotkud ti se trudiš, a ja se pravim možda i jesam stvarno lud Bile su tople večeri, na na na na na na venu zadnji listovi našoj priči sad je kraj hladne kiše dolaze stare rane prolaze za mene više ne pitaj Što je bilo, bilo je i sama kažeš ponekad kad vjetar stane, prošlo je Pomoći nema niotkud ti se trudiš a ja se pravim, možda i jesam stvarno lud. | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Leteći Odred - U mojim venama Moja je glava puna starih filmova moje srce kuca za još dvjesto godina mojim venama već danim struji ljubomora mojim venama već satima ona je krv crvena kada se okrenem njeno lice vidim u ogledalu kada zaplačem njene suze peku me na obrazu mojim venama već danim struji ljubomora mojim venama već satima ona je krv crvena Sav se ukočim kada se zaljubim ne mogu se pomaknuti kada me pogleda svojim očima kao da se zaledim | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Leteći Odred - U mojoj glavi ima sudara Malo ću patiti jer tebe sreo sam malo ću plakati sada znam meni se putuje kad kiše dolaze na moje obraze padaju Mene su hapsili, pa mi oprostili mene su cijepili da se ne zaljubim Ai ai ai aja U mojoj glavi ima sudara ai ai ai aja Amorova strijela me pogodila Daj mi jedan ili dva tvoja vrela poljupca Kao mjesečar preko krovova do tvojih bokova dolazim meni se putuje kad kiše dolaze na moje obraze padaju | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: Leteci odred Čet Avg 21, 2008 5:52 pm | |
| Leteći Odred - Uzalud je mjesečina Da je meni pogled orlova ne bi mi se mala gubila stavio bih u prozore žute nevene i ljubio bih njene obrve Al' nisu za nas zvijezde padale nit' su polja makova i što je ova pjesma zbog nje stvorena nek' joj žao ne bude Uzalud je mjesečina uzalud je sve i uzalud se suza pustila uzalud su moje ruke za nju molile jer ona drugoga je ljubila. Da je meni dodir valova i da su meni prsti lopova ja pošao bih preko Drave, rijeke ledene, i dirao bih njene bokove. | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Leteći Odred - Vrištao bih vijele noći Žao mi je to što sam mogao što sam tebi lagao dabogda si jezik pregrizao a bog je takve kaznio što nisu znali da ljubav se ne kupuje za marke ma ne, to nisu godine, već glava blesava što me ne sluša Vrištao bih cijele noći jer bez tebe neću moći ja do jutra trijezan ostati prodao bih foru staru uspomene i gitaru kad bih mogao te vratiti | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Leteći Odred - Vrijeme Tužno je nekako u zadnje vrijeme i ružno je slaviti blagdane bez tebe pokisao izraz lica moga ne pomaže kišobran puno stranica do srca tvoga a ja nisam odabran da ti sudim da ti nazdravljam Vrijeme više se ne broji ne računaju se godine Moja ljubav više ne postoji kao brod je potopljen kao rođendan zaboravljen Nisam više ja siguran ni malo da ti je kao prije do mene stalo pokisao izraz lica moga.... | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: Leteci odred Čet Avg 21, 2008 5:53 pm | |
| Leteći Odred - Zbog tebe bih ostavio druge Boli me još više boljet će u meni ovaj tren zauvijek ostat' će Odlazim a još volim te i zato ne pitaj koliko boli me. Zbog tebe bih sve ostavio druge ako sam pogriješio, kazni me al' jednom reci bar, ove noći tužne da l' bi zaplakala ti ako me ne bude Oprosti ako sam te uvrijedio znaj da nikad nisam loše mislio Možda sam i nekad drugu poljubio ali tebe sam uvijek jedino volio | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Leteći Odred - Zbog tebe oženiti se neću Evo mene, ne ličim na čovjeka i teško mi je priznati da mi ponos lako pada s obraza kad moraš biti najbolji Više brige ne, neću brinuti sve što mi na pamet padne tebi ću pokazati Zbog tebe oženiti se neću ja se tebe i pred Bogom odreći ću Zbog tebe opsovao bih kletvu Zbog tebe zapjevat' ću, zaplakat' ću Nisam čovjek što rado čini osvetu al' tebi ću pokazati da se ženo sa mojim srcem ni u snu nećeš moći šaliti. | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Leteći Odred - Zločin i kazna Uz ljubav ili grijeh, suze ili smijeh počeo je dan kao zločin i kaznu proći ću sve sam Ja nisam Mata Hari, CIA;KGB da sve o tebi znam a nisam ni Bog, sve da ti opraštam Ne budi mi stare uspomene već sam prošao te puteve ti ne znaš kako je spavati i samo jedan san sanjati Znao sam da princ i kurva zajedno nikako ne ide a znam i to da ljubav ljude ne odabire | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Leteci odred | |
| |
|
| |
| Leteci odred | |
|