FUN :) |
|
| YU grupa...:) | |
| | Autor | Poruka |
---|
Angel Urednik zanimljivosti
Broj poruka : 4464 Datum upisa : 04.04.2008
| Naslov: YU grupa...:) Čet Avg 21, 2008 5:07 pm | |
| Crni leptir
Ulicna svetiljka baca svetlost u krug, dok crni leptiri lete pravo na nju, ali ne znaju da tu je kraj, da ih ubija njene svetlosti sjaj.
Nekad sam leteo, leptir bio i ja, svetlost me mamila, krila mi sprzila, crni leptiru bezi u noc, jutro sacekaj, svetlost ce doc'! | |
| | | Angel Urednik zanimljivosti
| Naslov: Re: YU grupa...:) Čet Avg 21, 2008 5:08 pm | |
| Mornar
Drugovi su odmah rekli nije za tebe izbij je iz glave idi negdje napij se
Rekli su mi da si strasnija od satane drugi su te znali mnogo bolje od mene
Mrzeo sam svakog ko te nije voleo ruzan glas o tebi me je boleo
Kao mornar dobro more sanjao sam te al je Neptun slao talase
Kao zedna zemlja kisu cekao sam te to su bile susne godine
Opijeno srce gluvo je za savete ipak su te znali mnogo bolje od mene
Mrzeo sam svakog ko te nije voleo ruzan glas o tebi me je boleo | |
| U tami disko kluba
U tami disko kluba jedan lancic je pao zgazio sam zlato da je tvoje nisam znao
Ref. Daj mi svoj vrat beli zasto ga nudis zlatu hocu da budem lancic na tvome belom vratu
Kako da stignem ljubav kad je propast na rubu kako da nadjem lancic u mracnom disko klubu | |
| Od zlata jabuka
Cudne se stvari s nama zbivaju, oci ti silne lazi skrivaju, za druge mi smo vrlo srecan par, gluma i daje svemu pravu car.
Ti imas neku vrlo cudnu moc, zbog tebe ja ne spavam celu noc, cekam trenutak kad ces opet doci da me izlude tvoje plave oci.
Ti si daljina sto me odvlaci, carobnjak sto mi razum pomraci, kada si sa mnom ja sam opcinjen, od jedne reci ja se opijem.
Moja si od zlata jabuka, moja si, o, da. Moja si od zlata jabuka. moja si. | |
| Ruza vetrova
Znas li da sam ja ruzu vetrova trazio za tebe danima snagu pesnika medju ljudima da napravim pesmu od javora
Ref. Sva je moja vedra muzika odmah posle tebe presahla andjeli su moji otisli uplakani, tuzni, nesrecni
Znas li da sam ja ruzu vetrova trazio za tebe danima tugu ne skidam ni kad odmaram bluz po sobi svuda rasipam
Ref.
Sav se zivot moj razlio k'o iz case vino prosuto sad vladaju dani utehe da se mora biti bez tebe | |
| Gledaj samo pravo
Gledaj samo pravo čuvaj častan kraj Gledaj samo pravo srce ne menjaj
Kroz opasno doba prolaze Ljude ko travke pregaze
Pevaj samo pravo mesečina je Pevaj samo pravo mesečina je
Prati me stalno traži me Ako je gledaš i tebe će...
Gledaj samo pravo imam poznat lik ... samo pravo ništa ne misli
Na ljutu ranu ne podseti Osvetli lice pa udari... | |
| Boze, spasi me
Boze, spasi me od svih mojih secanja samo ceznja zna cije cujem korake tako tesko je kad jednog jutra budis se ostavljen od svih, a dan divan je
Tiho sam od tebe srce sklonio i samo na trenutak iz price nestao zauvek sam sam, tesko sanjam i opet ista tuga budi me
Ref. Iako delis me na dva meni uvek bices ti mnogo vise nego ja
A ti podeli se na dva i samo budi iskrena gde si ti a gde sam ja
Boze, spasi me od svih mojih nadanja samo nebo zna kome ona pripada tako nevesto nedostajanje prikrivam zasto budis se, jutro pita me | |
| Naslov: Re: YU grupa...:) Čet Avg 21, 2008 5:09 pm | |
| ODLAZIM
Probudi me sunce kroz prozore prljave, musave, Oblačim se žurno, kafu pijem, nestajem. Trljam oči sanjive da mi ne bi zaspale, Vrata guram nervozno, ptice gledam slobodne.
Odlazim, dok još drugi spavaju, Koraci pločnikom odzvanjaju.
Osvrćem se okolo, gledam puste ulice, Krećem stazom poznatom, puštam misli slobodne Odlazim, dok još drugi spavaju, Koraci pločnikom odzvanjaju.
Ka obali, začaran ja, sanjarim, Kao ladje velike tad otplovim. Odlazim, dok još drugi spavaju, Koraci pločnikom odzvanjaju. | |
| Naslov: Re: YU grupa...:) Čet Avg 21, 2008 5:10 pm | |
| Pustinja
Dok' putujem u mislima tad vidim te u svim zenama k'o pustinja danas vatra, sutra dim
I cinis mi se finija nego sto si ikada bila nezna kao latica, vec sutra s tobom hladna zima
Daj otvori se nebo i salji kisu zeno Bozija dobro polivaj me zena k'o pustinja danju, nocu otvara u najlepsi cvet
Jer ti si pustinja, sunce sto przi ti si pustinja, ti pijes sve al' ako mislis da si popila mene mila varas se
Cinis mi se finija nego sto si ikada bila nezna kao latica, vec sutra s tobom hladna zima
Ti si duga pustinja to su kilometri reci cista filozofija sa tobom pricati o sreci
Daj otvori se nebo i salji kisu zeno Bozija dobro polivaj me zena k'o pustinja danju, nocu otvara u najlepsi cvet
Pustinja, sunce sto przi ti si pustinja, ti pijes sve al' ako mislis da si popila mene mila varas se | |
| Dunavom jos sibaju vetrovi
Stari grad, brije kosava, lisce pokriva sve, prazan kej i golo drvece, sve je kao i pre.
Dunavom jos sibaju vetrovi, ali smo mi suprotni svetovi.
Jesen je, na tebe secam se, al' neko drugi je mlad, gde li si, prva ljubavi i kako izgledas sad?
Dunavom jos sibaju vetrovi, ali smo mi suprotni svetovi. | |
| Yu Grupa - Cudna suma
Jednog toplog dana usred guste sume medved ispi med i sok uhvati za sovu, s njom poce igrati rok Oko njih se brzo sakupise drugi druzina je sumska sva s medvedom i oni zaigrase dva po dva
Tresla se zemlja celi dan ne zna s kim igra ko dodje tigar zvani Kan sudna suma je to
Na pecurki jedno bubamara igra partner joj je obad ljut ona mu se zali kako plese prvi put slonica je opet uhvatila misa pa se vrti s njim u krug misica sa slonom postade sad najbolji drug
Oko jednog panja lija zeca juri moli ga za igru tu zec se neda, zeli kozu svoju citavu svu ljubomorna mecka sto joj muz sa sovom igra ovaj ljuti rok hoce da se napije pa ispija medni sok | |
| Naslov: Re: YU grupa...:) Čet Avg 21, 2008 5:11 pm | |
| Dunave
Dunave, moj Dunave, kakve mi, vesti vode donose jesam li, jesam li jos uvek sam, bez ikoga, pusta obala
Dunave, moj Dunave, pratis li, moje cudne puteve, tu gde ja gledam jato ptica, nema obala, nema nikoga, samo ja
Dunave, moj Dunave, kakve mi, vesti vode donose jesam li, jesam li jos uvek sam, bez ikoga, pusta obala, napustena
Neka sada ptice pobegnu, svojim letom pesmu uzdignu svetli nebo iznad nas
Ljubav to je sve, ljubav bas je sve. | |
| Poslednja pesma
Ne traje nista, prolazi sve samo smo mi jos kao pre zivot nas nosi s kraja na kraj pakao vreba ili raj
Ref. I kad me muke savladaju i kada drugi me izdaju i kada sumnjam u svoje sne, o, ne ljubav tvoja me uvek podigne
Nekad sam tezak, nekad si zla guramo dalje ti i ja nekad su suze, nekad je smeh nista sa tobom nije greh | |
| Opasno
Opasno, opasno te volim opasno, opasno te zelim ti mi uzimas jutro, dan i noc ti mi uzimas telo, duh, svu moc
Opasno, opasno te volim opasno, opasno te zelim ti si vatra sto pali srca sva u toj vatri odavno gorim i ja | |
| | | smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: YU grupa...:) Čet Avg 21, 2008 5:54 pm | |
| YU Grupa - Bože, spasi me Bože, spasi me od svih mojih sećanja Samo čežnja zna čije čujem korake Tako teško je kad jednog jutra budiš se Ostavljen od svih, a dan divan je Tiho sam od tebe srce sklonio I samo na trenutak iz priče nestao Zauvek sam sam, teško sanjam I opet ista tuga budi me Iako deliš me na dva Meni uvek bićeš ti Mnogo više nego ja A ti podeli se na dva I samo budi iskrena Gde si ti, a gde sam ja? Bože, spasi me od svih mojih nadanja Samo nebo zna kome ona pripada Tako nevešto nedostajanje prikrivam „Zašto budiš se?“, jutro pita me Iako deliš me na dva Meni uvek bićeš ti Mnogo više nego ja A ti podeli se na dva I samo budi iskrena Gde si ti, a gde sam ja? | |
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: YU grupa...:) Čet Avg 21, 2008 5:54 pm | |
| YU Grupa - Dugo znamo se Dugo znamo se Spajaju nas godine Spajaju nas tajne sto su dugo cuvane Dugo znamo se A k'o da juce bilo je Zajednicki snovi sto su davno nestali Kad pomislim, na tebe ti to znas I osmehom, odgovaras Nije vazno gde smo, nista ne menja Ti i ja smo izvan vremena Dugo znamo se Reci nisu potrebne One su pretvorile nas san u secanje Dugo znamo se A k'o da juce bilo je Zajednicki snovi sto su davno nestali Kad pomislim, na tebe ti to znas I osmehom, odgovaras Nije vazno gde smo,nista ne menja Ti i ja smo izvan vremena Kad pomislim, na tebe ti to znas I osmehom, odgovaras Nije vazno gde smo,nista ne menja Ti i ja smo izvan vremena | |
| Naslov: Re: YU grupa...:) Čet Avg 21, 2008 5:55 pm | |
| YU Grupa - Poklanjam Poklanajam ti stih ovaj stih jos samo tebi znan samo tebi dovoljan. Poklanjam ti dan ovaj dan zbog tebe poseban samo da Samo da te pogledam da ti rukom dodam jedan san san za tebe prospavan i onda da te uspavam da te vodim gde postojimo ti i ja. Poklanjam ti sve lepe reci tebi kazane,samo tebi poznate. Poklanjam i to sto ti nisam nikad rekao a znam da je trebalo. Samo da te pogledam da ti rukom dodam jedan san san za tebe prospavan i onda da te uspavam da te vodim gde postojimo ti i ja. Ukrao bih dan od jutra samo da pozelis da prosetas po mojim snovima. I samog djavola bih zvao is'o bih do beskraja sve bih dao da te vratim ja. Ukrao bih dan od jutra samo da pozelis da prosetas po mojim snovima. I da samog djavola bih zvao is'o bih do beskraja sve bih dao da te vratim ja. I oteo bih plamen vatri s' neba mesec skinuo a vetrovima snagu uzeo I da trazio bih da te sada prati sto cuvara andjela da od svakog zla te sacuvam. | |
| YU Grupa - Poslednja pesma Ne traje nista prolazi sve samo smo mi jos kao pre zivot nas nosi, s kraja na kraj pakao, vreba ili raj i kada me muke savladaju i kada drugi me izdaju i kada sumljam u svoje sne, o ne ljubav tvoja me uvek podigne nekad sam tezak nekad si zla guramo dalje ti i ja nekad su suze nekad je smeh nista sa tobom nije greh i kad me muke savladaju i kad drugi me izdaju i kad sumljam u svoje sne, o ne ljubav tvoja me uvek podigne | |
| YU Grupa - Tango Za našu igru poslednju, obuci ovu haljinu i slušaj kako zemlja se okreće. Da čujem tvoje korake, uzmi one cipele, nek stope tvoje lagane tišinu probude. Evo noćas umirem, ko zna koji put zbog nas sam tu, u dnu čaše tango je, svaki pokret boli me...ti dolaziš... Bez kucanja...ti ulaziš svake noći u moj san i kradeš mi sećanja, bez pitanja dajem ti se, a nemam lek da ozdravim, tebe da prebolim. Evo noćas umirem, ko zna koji put zbog nas sam tu, u dnu čaše tango je, svaki pokret boli me...ti dolaziš... I dok besni vetrovi, sudnju anđela mi donose, da sam ovo sanjao, da sam ružno spavao, da odlaziš... | |
| Naslov: Re: YU grupa...:) Čet Avg 21, 2008 5:56 pm | |
| YU Grupa - Vreme ljubav ubija nemoj nikad da se kunes, da nece biti sve sto bilo je ne znas sta ti zivot nosi, u trenutku promeni se sve noc je duga, dan je kraci leti vreme krade godine odgovor je tesko naci u trenutku promeni se, promeni bas sve Ref. kad pomislim, da prava je da moze, da me razbije ona za cas nestane danas tu je sutra nije bog sa nama igra se da nam, pa nam oduzme vreme, vreme ljubav ubije ako nekad lose krene, ti nemoj samo misliti na nju lagale su usne njene, kad rekle su da uvek bice tu noc je duga, dan je kraci, leti vreme krade godine odgovor je tesko naci u trenutku promeni se, promeni bas sve Ref... | |
| YU Grupa - Zasto ljubav navodi na strah ovaj dan je samo jedan tren ovaj dan ne postoji ovaj put me navodi na greh a ja znam da sam tu zasto svi mi govore da znam zasto svi mi sude zasto ljubav navodi na strah zasto boli me sve, kad dodirnem te Ref. lako kazes volim rec a ja znam da je laz zasto mene boli vec zasto ljubav ima tuzan kraj tona bola govori mi sve da jos uvek postojis ja svoj mir sad prodajem za tebe a ti od mene se sklonis zasto svi me gledaju bas sad zasto svi se sude zasto ljubav opet navodi na strah zasto boli me sve, kad pogledam te Ref... | |
| YU Grupa - Sama Vetar ti kosu nosi Sunce ti oci sklapa Ti sanjas o meni Ruke mi pruzas Aaaaaaaa prazno Neboo Grlis Sa zeljom da sam to ja A pesma te moja budi Ti places sama jer mene nema Tiiiiiiiiiiiiii samaaaaaaaaaa Vetar ti kosu nosi Sunce ti oci sklapa Ti sanjas o meni Ruke mi pruzas Aaaaaaaa prazno Neboo Grlis Sa zeljom da sam tvooooj A pesma te moja budi Ti places sama jer mene nema Tiiiiiiiiiiiiii samaaaaaaaaaa Na na na na na na na na na na Na na na na na na na na na na Na na na na na na na na na na Na na na na na na na na na na Na na na na na na na na na na Na na na na na na na na na na Na na na na na na na na na na Na na na na na na na na na na | |
| YU Grupa - Odlazim Probudi me sunce kroz prozore prljave, musave Oblacim se zurno, kafu pijem, nestajem Trljam oci sanjive da mi ne bi zaspale Vrata guram nervozno, ptice gledam slobodne Odlazim dok jos drugi spavaju Koraci plocnikom odzvanjaju Osvrcem se okolo, gledam puste ulice Krecem stazom poznatom, pustam misli slobodne Na obali zacaran ja sanjarim Kao ladje velike tad otplovim | |
| Naslov: Re: YU grupa...:) Čet Avg 21, 2008 5:57 pm | |
| YU Grupa - Poleti ptico Ja znam ima jedna obala I neki drugi svijet je iza nje Hej! Tu bih možda pjesmu mijenjalo sve Hej! Da sam put do tamo znao prije. Ja znam ima jedna planina gdje vječno sunce sja Je iza nje Hej! Tu bih svojom pjesmom kazao sve. Hej! Da sam put do tamo znao prije. Poleti ptico u daleki svijet U predjele gdje to vječno sunce sja Sa pjesmom bit će ti ljepši let Poleti ptico kad ne mogu ja. Ja znam ima jedna obala I neki drugi svijet je iza nje Hej! Tu bih možda pjesmu mijenjalo sve Hej! Da sam put do tamo znao prije. Ja znam ima jedna planina gdje vječno sunce sja Je iza nje Hej! Tu bih svojom pjesmom kazao sve. Hej! Da sam put do tamo znao prije. Poleti ptico u daleki svijet U predjele gdje to vječno sunce sja Sa pjesmom bit će ti ljepši let Poleti ptico kad ne mogu ja. Poleti ptico kad ne mogu ja. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: YU grupa...:) | |
| |
| | | | YU grupa...:) | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|