FUN :) |
|
| Srebrna krila | |
| | Autor | Poruka |
---|
Angel Urednik zanimljivosti
Broj poruka : 4464 Datum upisa : 04.04.2008
| Naslov: Srebrna krila Čet Avg 21, 2008 5:13 pm | |
| Sonja
Tvoje oci jos su vlazne, uzdah znan Prve kapi kise padaju na dlan Ooooo, ooooo Sonja, Sonjice
Zuti vjetar nosi srecu na moj dlan Jedna njezna ruka dira me kroz san Ooooo, ooooo Sonja, Sonjice
Vrati se, Sonja gledaj me u oci vrati se Vrati se Sonja zagrli me snazno vrati se
Zuti vjetar nosi srecu... | |
| | | Angel Urednik zanimljivosti
| Naslov: Re: Srebrna krila Čet Avg 21, 2008 5:13 pm | |
| Mangup
Danima te slijedim, znadem sve o tebi prodjes pored mene, pogledom me ne bi a ja bih dala sve, sve moje godine da me dirnes jednom, zagrlis na tren
A ti si mangup, veliki mangup ti neces dijete kao ja jer ti si mangup, veliki magup ti neces dijete kao ja
Danima te pratim, ispred tebe stojim prolazis kroz mene ko da ne postojim a ja bih dala sve, sve moje godine da me dirnes jednom, zagrlis na tren | |
| Kiss my body
I tako lutam gradom s velikom nadom U srcu njeznom svom, Da ce mi se desiti nesto ludo, ludje, jos ludje, najludje, I da cu moci malo pobjeci od ove grozne dosade. I tada iznenada iz ugla frontalno se sudarim sa njom.. Od njenog pogleda k'o iz vedrog neba U celo me pogodi grom, U glavi bubnjaju bi bubnjevi iz cijele Afrike. I gubim tlo pod nogama, Cujem neke cudne glasove, Trljam oci, mislim i sanjam! Pa ljudi jel' to moguce! A zbilja cujem neke barsunaste glasove.. (Pa ljudi, jel to moguce!?)
Tvoje usne bi se ljubile, Tvoje tijelo bi se mazilo, Tvoji prsti bi me dirali, Tvoje oci kao da govore:
Come on, come on kiss, kiss my body
Cijeli je svijet kao kabriolet U ludoj boji ljubavi, Ozonske rupe rpijete, Skinut ce krov s planete, Sve je manje vremena.
Daj se probudi i vrijeme ne gubi Daj pljubi, ljubi me. Hvata me trema, svijetska frka se sprema, A ja vozim ludi kabriolet..
Come on, come on kiss, kiss my body
(Pa sta je ovo? A kakva sreca!)
Tvoje usne bi se ljubile, Tvoje tijelo bi se mazilo, Tvoji prsti bi me dirali, Tvoje oci kao da govore: Ljubi moje bijelo tijelo posvuda, Neka bude volja tvoja pozudna Ljubi moje bijelo tijelo posvuda, Neka bude volja tvoja pozudna Come on kiss my body! | |
| Prva noc sa njom
Citala je ona mladenacke oci starija je bila, ne toliko lijepa saptala mi tiho davne noci ko malom psetancu kad se njezno tepa
A znala je ona o ljubavi dosta skrivene mi ceznje njoj poznata stvar ucila me ona, rijec bi bila prosta buknula je mladost, planuo je zar
Prva noc sa njom prva noc sa zenom prva noc sa njom tu u narucju njenom | |
| Naslov: Re: Srebrna krila Čet Avg 21, 2008 5:14 pm | |
| Cao amore (duet Izolda)
Sjecas li se te je noci pao snijeg stajali smo na peronu ti i ja drzao si me za ruku dirao si moju kosu i cutao
S prvim vozom morala si poci znam u ocima tvojim vidio sam strah saptala si moje ime drhtala si sva od zime i plakala
Cao amore, cao ljubavi cao amore, cao i pisi mi idi brzo i ne okreci se nista vise nije vazno ne tvoje oci govore mi sve samo me poljubi, cao amore
Cao amore, cao amore
Djecas li se te je noci pao snijeg stajali smo na peronu ti i ja saptala si moje ime drhtala si sva od zime i plakala
Cao amore, cao ljubavi cao amore, cao i pisi mi | |
| Mi smo vjerni nasoj ljubavi
Mramor kamen i zeljezo Lako moze biti slomljeno
Muzikom se prica najiskrenije O ljubavi o tuzi ili radosti Muzika nas rasplace i nasminje Od prvih dana sve do nase starosti
Mi smo vjerni nasoj ljubavi U muziku cemo vjerovati Sve se sve se moze slomiti Ali nase pjesme cemo pjevati.. | |
| Dolina našeg sna
Bili smo djeca mi i šetali smo bosi djevojčica si bila ti sa cvijetom u kosi
Rasli smo ovdje mi u tihoj dolini našeg sna tu sam te prvi put poljubio ja
Na vječnu smo se ljubav mi jedno drugom kleli a nismo se nikad više ni slučajno sreli
Čuvas li tajnu još o tihoj dolini našeg sna tu sam te prvi put poljubio ja
Tu sam te prvi put poljubio ja | |
| Ana
U srcu mi led a na usnama žar od tvog poljupca kad dala si mi poslednji dar
O, Ana, o, Ana, o, Ana tugo mojih dana o, Ana, o, Ana, o, Ana tugo mojih dana
U srcu mi bol jer još sanjam tvoj lik kad si otišla na usnama mi ostao krik
O, Ana, o, Ana, o, Ana tugo mojih dana o, Ana, o, Ana, o, Ana tugo mojih dana | |
| Ako te zovem ti nemoj doći
Ako te zovem ti nemoj doći ne, nemoj doći dohvatit pticu teško ćeš moći ne, nećeš moći
Jer ovi prsti cijede gitaru i lažni zanos ko vino se toći
Ako te zovem ne, ti nemoj doći ako te zovem ne, ti nemoj doći
Nemir u meni se krije taj, taj ludi vjetar to ljubav nije | |
| Naslov: Re: Srebrna krila Čet Avg 21, 2008 5:15 pm | |
| Volio sam Tanju
Volio sam Tanju i nocu i danju, najvecom ljubavi od kada je svijeta zaklela se da ce samo moja biti jedne srijede iza pravnog fakulteta
Volio sam Tanju i nocu i danju volio sam Tanju i nocu i danju
Drugoga aprila dobio sam krila, krajem maja samo uspomena osta, nije bilo suza, samo jedno zbogom i meni i Tanji vec je bilo dosta
Volio sam Tanju i nocu i danju, volio sam Tanju i nocu i danju. | |
| Ja nisam kockar
Ja nisam prosjak al' ljubav molim ni zanesenjak svojih poema zbog jedne zene koju ja volim zivim taj zivot poput boema
Ja nisam kockar ali gubim i nisam sretan kad se smijem zbog jedne zene koju ljubim ta gorka vina pijem
Ljubavi moja sve sam ti dao izmedju nas je ponor soneta i glupoj igri zastor bi pao da nisam tvoja marioneta
Ljubavi moja sve sam ti dao izmedju nas je ponor tuge i glupoj igri zastor bi pao samo da nisam pjevac tuge
Ja nisam pjesnik vec pjevac tuge spreman na sve sto padne ti na um zbog tebe zeno sto ljubis druge zivim ko boem il' bolje ko klaun
Ljubavi moja sve sam ti dao izmedju nas je ponor soneta i glupoj igri zastor bi pao da nisam tvoja marioneta | |
| Ja sam jedan od mnogih sa gitarom
Ja sam samo jedan od skitaca svijetom sto jos uvijek ide za zvijezdom sudbine
Sto se kocka s ljubavlju jednom, drugom, petom a danas ni jednoj ne zna niti ime
Ja sam jedan od mnogih sa gitarom onaj kog se ljubi, mrzi, boji sto bez straha pjeva ludim zarom dok mu sitni zlobnik svoju pravdu kroji
Ja sam samo sanjar sto bezciljno jezdi i pjeva i gine onim istim zarom
Ne sanjaj o meni ko o nekoj zvijezdi ja sam samo jedan od mnogih sa gitarom | |
| ZAKUNI SE LJUBAVI
Zakuni se ljubavi na ramenu mom zakuni se ljubavi u trenutku tom zakuni se ljubavi da moja si sva da sanjaš ljubavi sve što sanjam ja.
Ref. Ako tražiš mir, uz mene ga nadji ovaj ludi plam u meni ti ugasi duge jeseni nek prolaze kraj nas ja u tebi moram naći spas.
Zakuni se ljubavi na ramenu mom i prošlost zaboravi u trenutku tom zakuni se ljubavi i ne budi zla zakuni se ljubavi da voliš kao ja. | |
| Bilo mi je teško, bilo mi je žao
Dodje mi da placem, bijes me muci, jad da zavitlam macem, da ti kazem gad da kleknem pred tebe bilo gdje i kad da ti pruzim ruku da ispravis pad bila si sa tim muskarcem glupim s varalicom u kolima skupim.
Ref. A bilo mi je tesko, bilo mi je zao svaka tvoja rijec je bila laz bilo mi je tesko, bilo mi je zao.
A bilo mi je tesko, bilo mi je zao svaka tvoja rijec je bila laz da ti budem prvi uzalud sam ceko bio sam budala i tvoj ludi par. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Srebrna krila | |
| |
| | | | Srebrna krila | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|