Mogu li životinje počiniti samoubojstvo? Hitskin_logo Hitskin.com

Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temuVratiti se na listu teme

FUN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

:)

PrijemPrijem  GalerijaGalerija  TražiTraži  Latest imagesLatest images  PristupiPristupi  Registruj seRegistruj se  

Mogu li životinje počiniti samoubojstvo?

Ići dole 
+5
Luna
BlueFairy
Splav-girl
Piink.Ladyy
Lollipop
9 posters
AutorPoruka
Lollipop
Administrator
Administrator
Lollipop

Broj poruka : 2804
Datum upisa : 31.03.2008

Mogu li životinje počiniti samoubojstvo? Empty
PočaljiNaslov: Mogu li životinje počiniti samoubojstvo?   Mogu li životinje počiniti samoubojstvo? I_icon_minitimeČet Avg 21, 2008 9:38 pm

Postoje tvrdnje da su jednom dva dupina u zatočeništvu počinila samoubojstvo: jedan je samoga sebe umlatio nasmrt nedugo nakon što je to učinio njegov sudrug. U prirodi je odustajanje od života u korist drugih dosta uobičajeno.
Pčele se žrtvuju kako bi zaštitile košnicu, lavice stradavaju braneći mladunce, neki pauci proždiru svoje roditelje, a hobotnice se, dok čuvaju mlade, ne hrane i ponekad ugibaju od gladi. Pčelinja matica ponekad raspori trutove tokom parenja, a ženke bogomoljki svog mužjaka ponekad požderu.

Postoje paraziti koji domaćina mogu natjerati na samoubojstvo: neki nametnici bumbara mogu navesti da zaroni u baru. Nametnici slatkovodnog škampa mogu ga prisiliti da pliva sasvim blizu površine vode dok ne bude pojeden.

Sta mislite o tome? Da li ste imali takav slucaj?
Nazad na vrh Ići dole
https://ilovefun.serbianforum.info
Piink.Ladyy
Administrator
Administrator
Piink.Ladyy

Broj poruka : 6762
Godina : 29
Datum upisa : 05.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Mogu li životinje počiniti samoubojstvo?   Mogu li životinje počiniti samoubojstvo? I_icon_minitimePet Avg 22, 2008 1:13 am

Pa neznam..nekako mi ta priča deluje .. Rolling Eyes
Ali..pošto je svet poludeo,normalno da će i životinje,i deca počela da dižu ruke na sebe i rade kojekakve gluposti,nebi me čudilo da se i životinje obrnu naopačke Rolling Eyes ..
Ni životinje nisu ko što su nekad bile Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Splav-girl
Aktivan clan
Aktivan clan
Splav-girl

Broj poruka : 104
Datum upisa : 12.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Mogu li životinje počiniti samoubojstvo?   Mogu li životinje počiniti samoubojstvo? I_icon_minitimePet Sep 12, 2008 11:12 pm

Iceland_girl ::
Ali..pošto je svet poludeo,normalno da će i životinje,i deca počela da dižu ruke na sebe i rade kojekakve gluposti,nebi me čudilo da se i životinje obrnu naopačke Rolling Eyes ..

Bash tako! Wink
Nazad na vrh Ići dole
BlueFairy
Uvek prisutan clan
Uvek prisutan clan
BlueFairy

Broj poruka : 2376
Godina : 29
Datum upisa : 10.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Mogu li životinje počiniti samoubojstvo?   Mogu li životinje počiniti samoubojstvo? I_icon_minitimePet Sep 12, 2008 11:25 pm

Da!!!

Istinitu pricu cu vam napisati sutra, sada nemam vremena...
Nazad na vrh Ići dole
http://pinkiegirlsmp3.blogspot.com/
Luna
Aktivan clan
Aktivan clan
Luna

Broj poruka : 160
Datum upisa : 26.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Mogu li životinje počiniti samoubojstvo?   Mogu li životinje počiniti samoubojstvo? I_icon_minitimeNed Sep 28, 2008 7:02 pm

Takodje sam cula za neku pricu ..
neznam u detalje,ali mislim da je moguce.
Nazad na vrh Ići dole
Gossip girl
Administrator
Administrator
Gossip girl

Broj poruka : 1139
Godina : 30
Datum upisa : 06.05.2008

PočaljiNaslov: Re: Mogu li životinje počiniti samoubojstvo?   Mogu li životinje počiniti samoubojstvo? I_icon_minitimePon Sep 29, 2008 12:15 am

ne znam stwarno mada moguce je ako su u pitanju psi ja sam skroz pod uticajem dalmatinaca i maze i lunje tako da mislim da psi mogu da pate za prijateljima za ostale ziwotinje nisam sigruna
Nazad na vrh Ići dole
^_HipHopGirl_^
Uvek prisutan clan
Uvek prisutan clan
^_HipHopGirl_^

Broj poruka : 1152
Godina : 30
Datum upisa : 15.10.2008

PočaljiNaslov: Re: Mogu li životinje počiniti samoubojstvo?   Mogu li životinje počiniti samoubojstvo? I_icon_minitimeNed Nov 23, 2008 4:35 pm

Mom caletu se nekoliko puta desilo da mu pas izleti pod auto, ali ne slucajno, msm nije pas lud toliko da predje ulicu kad widi da nesto ide put njega, samo mu je skocio pod auto... ufff.....
Nazad na vrh Ići dole
Ninaa
VIP clan
VIP clan
Ninaa

Broj poruka : 2595
Godina : 32
Datum upisa : 14.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Mogu li životinje počiniti samoubojstvo?   Mogu li životinje počiniti samoubojstvo? I_icon_minitimeSre Nov 26, 2008 12:33 am

Iceland_girl ::

Upravo tako ! :D
Nazad na vrh Ići dole
smile_girl
VIP clan
VIP clan
smile_girl

Broj poruka : 5052
Godina : 31
Datum upisa : 13.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Mogu li životinje počiniti samoubojstvo?   Mogu li životinje počiniti samoubojstvo? I_icon_minitimeČet Nov 27, 2008 12:39 am

prema ovim pricama izgleda da mogu Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Mogu li životinje počiniti samoubojstvo?   Mogu li životinje počiniti samoubojstvo? I_icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Mogu li životinje počiniti samoubojstvo?
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Da li zene mogu biti werne?
» Naucite da prepoznajte dewojke koje mogu da wam zagorcaju ziwot...

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
FUN :: Priroda :: Zivotinjski svet-
Skoči na: