| Mogu li životinje počiniti samoubojstvo? | |
|
+5Luna BlueFairy Splav-girl Piink.Ladyy Lollipop 9 posters |
Autor | Poruka |
---|
Lollipop Administrator
Broj poruka : 2804 Datum upisa : 31.03.2008
| Naslov: Mogu li životinje počiniti samoubojstvo? Čet Avg 21, 2008 9:38 pm | |
| Postoje tvrdnje da su jednom dva dupina u zatočeništvu počinila samoubojstvo: jedan je samoga sebe umlatio nasmrt nedugo nakon što je to učinio njegov sudrug. U prirodi je odustajanje od života u korist drugih dosta uobičajeno. Pčele se žrtvuju kako bi zaštitile košnicu, lavice stradavaju braneći mladunce, neki pauci proždiru svoje roditelje, a hobotnice se, dok čuvaju mlade, ne hrane i ponekad ugibaju od gladi. Pčelinja matica ponekad raspori trutove tokom parenja, a ženke bogomoljki svog mužjaka ponekad požderu.
Postoje paraziti koji domaćina mogu natjerati na samoubojstvo: neki nametnici bumbara mogu navesti da zaroni u baru. Nametnici slatkovodnog škampa mogu ga prisiliti da pliva sasvim blizu površine vode dok ne bude pojeden.
Sta mislite o tome? Da li ste imali takav slucaj? | |
|
| |
Piink.Ladyy Administrator
Broj poruka : 6762 Godina : 29 Lokacija : U penziji Datum upisa : 05.04.2008
| Naslov: Re: Mogu li životinje počiniti samoubojstvo? Pet Avg 22, 2008 1:13 am | |
| Pa neznam..nekako mi ta priča deluje .. Ali..pošto je svet poludeo,normalno da će i životinje,i deca počela da dižu ruke na sebe i rade kojekakve gluposti,nebi me čudilo da se i životinje obrnu naopačke .. Ni životinje nisu ko što su nekad bile | |
|
| |
Splav-girl Aktivan clan
Broj poruka : 104 Datum upisa : 12.09.2008
| Naslov: Re: Mogu li životinje počiniti samoubojstvo? Pet Sep 12, 2008 11:12 pm | |
| | |
|
| |
BlueFairy Uvek prisutan clan
Broj poruka : 2376 Godina : 29 Lokacija : pusto ostrvo Datum upisa : 10.08.2008
| Naslov: Re: Mogu li životinje počiniti samoubojstvo? Pet Sep 12, 2008 11:25 pm | |
| Da!!!
Istinitu pricu cu vam napisati sutra, sada nemam vremena... | |
|
| |
Luna Aktivan clan
Broj poruka : 160 Datum upisa : 26.09.2008
| Naslov: Re: Mogu li životinje počiniti samoubojstvo? Ned Sep 28, 2008 7:02 pm | |
| Takodje sam cula za neku pricu .. neznam u detalje,ali mislim da je moguce. | |
|
| |
Gossip girl Administrator
Broj poruka : 1139 Godina : 30 Lokacija : Munze Konza Datum upisa : 06.05.2008
| Naslov: Re: Mogu li životinje počiniti samoubojstvo? Pon Sep 29, 2008 12:15 am | |
| ne znam stwarno mada moguce je ako su u pitanju psi ja sam skroz pod uticajem dalmatinaca i maze i lunje tako da mislim da psi mogu da pate za prijateljima za ostale ziwotinje nisam sigruna | |
|
| |
^_HipHopGirl_^ Uvek prisutan clan
Broj poruka : 1152 Godina : 30 Datum upisa : 15.10.2008
| Naslov: Re: Mogu li životinje počiniti samoubojstvo? Ned Nov 23, 2008 4:35 pm | |
| Mom caletu se nekoliko puta desilo da mu pas izleti pod auto, ali ne slucajno, msm nije pas lud toliko da predje ulicu kad widi da nesto ide put njega, samo mu je skocio pod auto... ufff..... | |
|
| |
Ninaa VIP clan
Broj poruka : 2595 Godina : 32 Lokacija : Far Away..;) Datum upisa : 14.07.2008
| Naslov: Re: Mogu li životinje počiniti samoubojstvo? Sre Nov 26, 2008 12:33 am | |
| | |
|
| |
smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: Mogu li životinje počiniti samoubojstvo? Čet Nov 27, 2008 12:39 am | |
| prema ovim pricama izgleda da mogu | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Mogu li životinje počiniti samoubojstvo? | |
| |
|
| |
| Mogu li životinje počiniti samoubojstvo? | |
|