| Sta biste radili... | |
|
+14Majicaa.90 Ninaa **Majche** Maria93 Ruki saskica92 Piink.Ladyy BlueFairy smile_girl butterfly-girl Ikac&Njanja bbabystorie Angel Deliverance 18 posters |
Autor | Poruka |
---|
Deliverance Moderator
Broj poruka : 1815 Lokacija : Out of the silent planet... Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Sta biste radili... Pet Avg 22, 2008 1:58 am | |
| ...da dodjete u tu situaciju da vam prijatelj: *trazi smestaj jer je krivicno gonjen? *trazi veliku svotu novca kako bi izvukao zivu glavu? *kaze da pocne da se zaljubljuje u vas? *kaze da je gej/dzanki?
Dakle kako biste se postavili u svakoj od ovih situacija?... | |
|
| |
Angel Urednik zanimljivosti
Broj poruka : 4464 Datum upisa : 04.04.2008
| Naslov: Re: Sta biste radili... Pet Avg 22, 2008 2:10 am | |
| trazi smestaj jer je kriwicno gonjen:pa nesto bi izmislila..nebi da mi bude krimininalac u kuci.. trazi weliku swotu nowca kako bi izwukao ziwu glawu: i tu bi razmislila da li bi mu pomogla..ako sam u mogucnosti mozda bi mu pomogla dala bi mu barem pola trazene sume nowca.. kaze da pocne da se zaljubljuje u was:pa ako je lep i zgodan..hihi..sto da ne..pokusala bi sa njim.. a da kaze da je gej: moja reakcija bi bila: o boze..sokirala bi se... | |
|
| |
bbabystorie Glavni moderator
Broj poruka : 4755 Lokacija : tamo daleko Datum upisa : 11.04.2008
| Naslov: Re: Sta biste radili... Pet Avg 22, 2008 10:39 am | |
| *trazi smestaj jer je krivicno gonjen? Mislim da bih mu pomogla,zavisno od toga sta je uradio, ako je neko tesko krivicno delo,ne znam sta bi uradila? *trazi veliku svotu novca kako bi izvukao zivu glavu? Pomogla bih mu koliko bih mogla*kaze da pocinje da se zaljubljuje u vas? Zavisi,ako su osecanja obostrana ako nisu lepo bih sjla sa njim i objasnila mu otvoreno....*kaze da je gej/dzanki? Ja bih ga podrzala jer t je njegov izbor | |
|
| |
Ikac&Njanja Moderator chata
Broj poruka : 2221 Godina : 37 Lokacija : iza zute zgrade kod obdanista, malo levo Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Sta biste radili... Pet Avg 22, 2008 1:51 pm | |
| | |
|
| |
butterfly-girl Veran forumu
Broj poruka : 559 Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Sta biste radili... Pet Avg 22, 2008 5:08 pm | |
| ...da dodjete u tu situaciju da vam prijatelj: *trazi smestaj jer je krivicno gonjen? ma pomogla bi mu :) *trazi veliku svotu novca kako bi izvukao zivu glavu? pomogla bi mu koliko mogu ili bi pozajmila od nekoga pare da mu dam =) *kaze da pocne da se zaljubljuje u vas? jaooj ne znam :S rekla bi mu sigurno otvoreno sta ja mislim o njemu *kaze da je gej/dzanki? pa nisha podrzala bi ga | |
|
| |
smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: Sta biste radili... Pet Avg 22, 2008 6:39 pm | |
| *trazi smestaj jer je krivicno gonjen? pomogla bi mu,ali i od njegove krivice *trazi veliku svotu novca kako bi izvukao zivu glavu? pomogla mu *kaze da pocne da se zaljubljuje u vas? otvoreno bi mu rekla da mozemo da budemo samo prijatelji *kaze da je gej/dzanki? zabezeklnula bi se ,ali bi ga podrzala,to je njegov izbor | |
|
| |
BlueFairy Uvek prisutan clan
Broj poruka : 2376 Godina : 29 Lokacija : pusto ostrvo Datum upisa : 10.08.2008
| Naslov: Re: Sta biste radili... Pet Avg 22, 2008 9:08 pm | |
| 1. Ne pomazem... 2. Koliko mogu... 3. Zavisi... 4. Eh, sada... Sta se tu moze... | |
|
| |
Piink.Ladyy Administrator
Broj poruka : 6762 Godina : 29 Lokacija : U penziji Datum upisa : 05.04.2008
| Naslov: Re: Sta biste radili... Pet Avg 22, 2008 10:09 pm | |
| *trazi smestaj jer je krivicno gonjen? *trazi veliku svotu novca kako bi izvukao zivu glavu? *kaze da pocne da se zaljubljuje u vas? *kaze da je gej/dzanki? Za traženje smeštaja,nema šanse da bih prihvatila..ma koliki god prijatelj mi bio..nažalost,kasnije bih se ja mogla upleteti u paukovu mrežu,pa bi me sveli pod saučesnika. Za svotu novca,to bi zavisilo od moje trenutne financijske situacije. ..Objasnila bih kako stvari stoje i to je to.. ..Ako on tako voli..nemam protiv. | |
|
| |
Deliverance Moderator
Broj poruka : 1815 Lokacija : Out of the silent planet... Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Sta biste radili... Ned Avg 24, 2008 12:15 pm | |
| - Deliverance ::
- ...da dodjete u tu situaciju da vam prijatelj:
*trazi smestaj jer je krivicno gonjen? *trazi veliku svotu novca kako bi izvukao zivu glavu? *kaze da pocne da se zaljubljuje u vas? *kaze da je gej/dzanki? da odgovorim ja sad... 1.verovatno bih mu pomogla 2.skupila bih na neki nacin novac 3.porazgovarala bih sa njim o tome 4.za slucaj da je dzanki,pomogla bih mu na sve nacine da se odvikne,a da je gej,bila bih sve vreme uz njega/nju | |
|
| |
saskica92 Napredan clan
Broj poruka : 79 Godina : 32 Lokacija : u stefanovim mislima... Datum upisa : 13.08.2008
| Naslov: Re: Sta biste radili... Pon Avg 25, 2008 11:52 pm | |
| verpvatno bih mu pomogla u svakoj situaciji.....:))) ili bih barem bila uz njega...:) | |
|
| |
Ruki Napredan clan
Broj poruka : 62 Godina : 29 Lokacija : Sedmo Nebo Datum upisa : 04.09.2008
| Naslov: Re: Sta biste radili... Pet Sep 05, 2008 3:02 pm | |
| Neverujem da bi dala kriminalcu u moju kucu kakav god da mi je prijatelj.Zavisi od te velike velicine...ko zna dal bi tada imala. Samo neke nastavi....mozda nesto i bude al kasnije.......zavisi kakav je....Jbg....niko nije savrsen........ | |
|
| |
Maria93 Banovan član
Broj poruka : 154 Godina : 31 Datum upisa : 30.09.2008
| Naslov: Re: Sta biste radili... Sre Okt 15, 2008 2:21 pm | |
| *pomogla bih mu u zavisnosti od toga sta je uradio *skupila bih pare kako znam i umem *moji ortaci su mi kao braca tako da nista od toga *zvala bih jednog drugog ortaka koji ne voli gayeve i on bi mi resio probleme | |
|
| |
**Majche** Aktivan clan
Broj poruka : 144 Godina : 29 Lokacija : Na poooostom ostrwu sa RBD-om.... Datum upisa : 28.09.2008
| Naslov: Re: Sta biste radili... Čet Okt 16, 2008 12:43 am | |
| Za nowac bi chowek qlirao,da je gey shta mu mogu,da je zaljubljen takodje a za kriwichno delo bi mu pomogla... | |
|
| |
Ninaa VIP clan
Broj poruka : 2595 Godina : 32 Lokacija : Far Away..;) Datum upisa : 14.07.2008
| Naslov: Re: Sta biste radili... Čet Nov 20, 2008 6:45 pm | |
| *trazi smestaj jer je krivicno gonjen? Zavisi od toga sta je uradio, ali mislim da bih mu pomogla na neki nacin. *trazi veliku svotu novca kako bi izvukao zivu glavu? Pomogla bih koliko mogu! *kaze da pocne da se zaljubljuje u vas? Pa sad, zavisi, verovatno bih sela s njim i rekla otvoreno sta ja mislim o njemu! *kaze da je gej/dzanki? Podrzala bih ga naravno, jer to je njegov izbor! | |
|
| |
Majicaa.90 Novi član
Broj poruka : 24 Godina : 34 Datum upisa : 06.12.2008
| Naslov: Re: Sta biste radili... Ned Dec 07, 2008 1:35 pm | |
| ...da dodjete u tu situaciju da vam prijatelj: *trazi smestaj jer je krivicno gonjen? *trazi veliku svotu novca kako bi izvukao zivu glavu? *kaze da pocne da se zaljubljuje u vas? *kaze da je gej/dzanki? - Zavisi koliko mi je do te osobe stalo,posto samim tim stavljam i svoje ime na veliki rizik. - Nisam bankar,i nikada nisam volela nekome da pozajmim pare..neki sitnis ako je stvarno zapelo,ali velika svota novca..ne,ipak ..odakle bi taj neko imao toliko da mi vrati,ako sada trazi toliko. - Zavisi o kojoj osobi se radi,mozda i ja gajim isto prema njemu. - Podrzala bih ga/je u svakoj situaciji,ali bih takodje iznela svoje misljenje koliko mi se to ne dopada. | |
|
| |
Gossip girl Administrator
Broj poruka : 1139 Godina : 30 Lokacija : Munze Konza Datum upisa : 06.05.2008
| Naslov: Re: Sta biste radili... Uto Jan 06, 2009 5:31 pm | |
| za prwa dwa bi pomogla a za trece i cetwrto :putuj igumane ne pitaj za manastir! | |
|
| |
SEPULTURA Muzicki urednik
Broj poruka : 1866 Godina : 32 Datum upisa : 10.01.2009
| Naslov: Re: Sta biste radili... Ned Jan 11, 2009 9:38 pm | |
| *trazi smestaj jer je krivicno gonjen? Pa drzao bi ga kod mene dok ne nadje novi smestaj,posto je sumnjivo skrivati se kod najboljeg druga *trazi veliku svotu novca kako bi izvukao zivu glavu?Zavisi koliko veliku sumu bi trazio,dao bi mu koliko imam *kaze da pocne da se zaljubljuje u vas?Pa primetio bi vremenom i opomenuo bi ga da cu ga navuci martinkom u glavu *kaze da je gej/dzanki?Pa isterao bi ga iz kuce verovatno a pre toga bi ga istukao | |
|
| |
Milica_94 Aktivan clan
Broj poruka : 159 Godina : 30 Lokacija : Zemun Datum upisa : 15.01.2009
| Naslov: Re: Sta biste radili... Pet Jan 16, 2009 2:10 am | |
| *trazi smestaj jer je krivicno gonjen?primila bih tog nekog....mislim.... *trazi veliku svotu novca kako bi izvukao zivu glavu?zavisi kolika je svota novca...kad bih imala dala bih... *kaze da pocne da se zaljubljuje u vas?ako ja osecam nesto prema njemu sto da ne *kaze da je gej/dzanki?podrzala bih ga... | |
|
| |
~coka~ Aktivan clan
Broj poruka : 146 Godina : 32 Datum upisa : 14.07.2009
| Naslov: Re: Sta biste radili... Sub Avg 01, 2009 3:05 pm | |
| da prijatelj dodje i: ~trazi smestaj jer je krivicno gonjen? mislim da bi ga primila... ~trazi veliku svotu novca kako bi izvukao zivu glavu? ako imam dala bih mu... ~kaze da pocne da se zaljubljuje u vas? zavisi od mene i mojih osecanja... ~kaze da je gej/dzanki? njegov zivot-njegova stvar...podrzavam ga... ...xDDD...
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Sta biste radili... | |
| |
|
| |
| Sta biste radili... | |
|