bbabystorie Glavni moderator
Broj poruka : 4755 Lokacija : tamo daleko Datum upisa : 11.04.2008
| Naslov: Uzroci raspada SFRJ Uto Avg 26, 2008 4:36 pm | |
| Svi znate o kojoj je zemlji reč. Neki su bili mali,neki nisu ni bili rodjeni ali smo svi citali i slusali o tome.Posledice su nam svima poznate a o uzrocima su različita mišljenja. Pa... raspalite | |
|
Deliverance Moderator
Broj poruka : 1815 Lokacija : Out of the silent planet... Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Uzroci raspada SFRJ Uto Avg 26, 2008 6:56 pm | |
| koliko sam shvatila slovenija je prvo ushla u rat sa hrvatima...zatim smo se mi ko crne ovce umeshali,slovenci su izashli i tako nastade belaj... | |
|
Piink.Ladyy Administrator
Broj poruka : 6762 Godina : 29 Lokacija : U penziji Datum upisa : 05.04.2008
| Naslov: Re: Uzroci raspada SFRJ Uto Avg 26, 2008 9:06 pm | |
| - Deliverance ::
- koliko sam shvatila slovenija je prvo ushla u rat sa hrvatima...zatim smo se mi ko crne ovce umeshali,slovenci su izashli i tako nastade belaj...
slično sam i ja čula | |
|
Angel Urednik zanimljivosti
Broj poruka : 4464 Datum upisa : 04.04.2008
| Naslov: Re: Uzroci raspada SFRJ Uto Avg 26, 2008 9:10 pm | |
| SFR Jugoslawija je bila osudjena na smrtnu kaznu onoga trenutka kada smo se opredjelili da pripadamo jednoj nacionalnosti.
Kada smo poceli razmisljati " zasto bih ja glasao za nase,kada komsija glasa samo za svoje".
owako sam ja cula isto kako je i napisano! | |
|
bbabystorie Glavni moderator
Broj poruka : 4755 Lokacija : tamo daleko Datum upisa : 11.04.2008
| Naslov: Re: Uzroci raspada SFRJ Sub Avg 30, 2008 11:18 am | |
| Sve je pocelo da se raspada kada je umro tito,polako,meni su bar tako rekli.secam se kad je sve pocelo,kako je bilo tesko ziveti,sve neke inflacije,izbeglice koje neprestano dolaze u grad,na tv-u nista osima rata,,,ne znam kako je sve pocelo ali narod nije trebao da slusa nikoga vec da zivi i da pusti ostale da zive,kakve veze ko ti je bio komsija,koje je vjere,nacionalnosti...nije moralo toliko ljudi da umre da bi sada,posle svega opet ziveli svi zajedno,i opet u nekoj mrznji jer su izgubili nekog svog bliznjeg u ratu.Ne razumem i nikada necu razumeti... | |
|
Ninaa VIP clan
Broj poruka : 2595 Godina : 32 Lokacija : Far Away..;) Datum upisa : 14.07.2008
| Naslov: Re: Uzroci raspada SFRJ Pon Dec 08, 2008 2:47 am | |
| - Deliverance ::
- koliko sam shvatila slovenija je prvo ushla u rat sa hrvatima...zatim smo se mi ko crne ovce umeshali,slovenci su izashli i tako nastade belaj...
neshto tako slicno sam i ja cula | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Uzroci raspada SFRJ | |
| |
|