| Kako prepoznajete pravu ljubav? | |
|
+3Ninaa Piink.Ladyy Deliverance 7 posters |
Autor | Poruka |
---|
Deliverance Moderator
Broj poruka : 1815 Lokacija : Out of the silent planet... Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Kako prepoznajete pravu ljubav? Uto Avg 26, 2008 7:46 pm | |
| Ili drugacije formulisano - kako znate da nekoga volite?Dakle,ne pricamo o obicnoj zaljubljenosti,vec o pravoj ljubavi...I po cemu znate da vas neko voli?Da li se slazete da se ljubav dokazuje delima,a ne recima? | |
|
| |
Piink.Ladyy Administrator
Broj poruka : 6762 Godina : 29 Lokacija : U penziji Datum upisa : 05.04.2008
| Naslov: Re: Kako prepoznajete pravu ljubav? Uto Avg 26, 2008 8:50 pm | |
| Jednostavno,osećam da me voli.. Materijalne stvari su više kao znak pažnje,postoje mnogi lepši načini da se ljubav dokaže,a da se ne istrošiš ni 1 dinar. | |
|
| |
Ninaa VIP clan
Broj poruka : 2595 Godina : 32 Lokacija : Far Away..;) Datum upisa : 14.07.2008
| Naslov: Re: Kako prepoznajete pravu ljubav? Uto Avg 26, 2008 9:34 pm | |
| Ne dokazuje se delima, moze se dokazati i recima :) A kako znam? pa to se vidi ;D | |
|
| |
Deliverance Moderator
Broj poruka : 1815 Lokacija : Out of the silent planet... Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Kako prepoznajete pravu ljubav? Sre Avg 27, 2008 11:42 am | |
| Kako znam da ga volim?Znam po tome sto zazmurim na svaku njegovu manu,svaku njegovu gresku...Po tome sto ne gledam nikog drugog osim njega,sto mi je 24h u glavi,sto me sve asocira na njega... A definitivno smatram da se ljubav delima dokazuje...Jer rec je uvek bila samo rec | |
|
| |
bbabystorie Glavni moderator
Broj poruka : 4755 Lokacija : tamo daleko Datum upisa : 11.04.2008
| Naslov: Re: Kako prepoznajete pravu ljubav? Sre Avg 27, 2008 12:26 pm | |
| Nema definicije,to se oseti...non stop ti je u glavi,sve mu oprastas,sve mu verujes,on je zadnja osoba na koju pomislis pre nego oci sklopis,on je prva osoba na koju pomislis kad ih otvoris,zadrhtis sva kad ga vidis,srce ti ubrzano kuca svaki put kad ti zazvoni telefon;u stanju si da sve uradisza njega,da slusas muziku koju nikada nisi,da ti se dopada sve ono sto i njemu,u stanju si da se promenis zbog njega.....ma veruj,kad dodje prava ljubav,primetices..... | |
|
| |
Ikac&Njanja Moderator chata
Broj poruka : 2221 Godina : 37 Lokacija : iza zute zgrade kod obdanista, malo levo Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Kako prepoznajete pravu ljubav? Sre Avg 27, 2008 2:59 pm | |
| stalno mislim na njega.... verujem mu, oprastam (skoro) sve... klecaju mi kolena kad ga vodim, srce je onda bomba... uradila bih svaku ludost da bih mu dokazala koliko mi znaci i volim ga | |
|
| |
smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| |
| |
Piink.Ladyy Administrator
Broj poruka : 6762 Godina : 29 Lokacija : U penziji Datum upisa : 05.04.2008
| Naslov: Re: Kako prepoznajete pravu ljubav? Uto Jan 27, 2009 9:16 pm | |
| Pravu ljubav je jako tesko prepoznati ..od svake ove ljubavi gde se zestoko zaljubimo..mi odmah zakljucimo ''To je to! On je taj pravi!'' ..sto se kasnije nazalost ispostavi drugacije..ali dobro..ima vremena za kajanje | |
|
| |
SEPULTURA Muzicki urednik
Broj poruka : 1866 Godina : 32 Datum upisa : 10.01.2009
| Naslov: Re: Kako prepoznajete pravu ljubav? Sre Jan 28, 2009 9:35 pm | |
| Kad neko kaze onaj praviili ona prava, meni je smesno...ne mislim da postoji na svetu samo jedan 'pravi' za nas, vec ima vishe odgovarajucih, i kvaka je u tome da naletis na jednog od tih odgovarajucih, ...a, ako ga izgubis, nisi izgubio sve, ima nade da ponovo naletis na nekog isto tako odgovarajuceg.... Ovo bi bilo realno sagledavanje stvari! A sad ono sto pomuti nasu realnost i zamuti nam mozak: neki kazu da su samo jednu osobu voleli, i da je ta za njih ostala nazovi 'prava', i ako su sada sa drugima i dobro im je, ali to im nije bas to! Nemam dovoljno godina da bih poznavao dobro tu problematiku, dakle, o tome nemam pojma... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Kako prepoznajete pravu ljubav? | |
| |
|
| |
| Kako prepoznajete pravu ljubav? | |
|