| Reklame... | |
|
+11Mara Ninaa Natsi ~*~mrkvili~*~ Prskavac **jaca** ~Fairy Annie~ smile_girl Ikac&Njanja Piink.Ladyy Deliverance 15 posters |
Autor | Poruka |
---|
Deliverance Moderator
Broj poruka : 1815 Lokacija : Out of the silent planet... Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Reklame... Sre Avg 27, 2008 3:07 pm | |
| Ima ih raznih,interesantnih,ali i do zla boga tupavih Koje su po vama zanimljive i originalne,a koje vam idu na zivce? | |
|
| |
Piink.Ladyy Administrator
Broj poruka : 6762 Godina : 29 Lokacija : U penziji Datum upisa : 05.04.2008
| Naslov: Re: Reklame... Sre Avg 27, 2008 3:14 pm | |
| Nerviraju me one tipa ''jaooo vidi što je ovo prljavo,dosta mi je ovoga'' i onda se pojavi ona baba ''ali koristi ovo,ja sam prezadovoljna'',tek ce ova ''jao!hvala'' ne podnosim takve.. a ok su mi reklame za jelen i lav pivo | |
|
| |
Ikac&Njanja Moderator chata
Broj poruka : 2221 Godina : 37 Lokacija : iza zute zgrade kod obdanista, malo levo Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Reklame... Sre Avg 27, 2008 3:15 pm | |
| ma sve mi idu na zivce... one za pelene i deciju kozmetiku su mi najslajde zobg beba... nervireaju me reklame za loto i svidja se reklama za srecku... koliko si ga platio? 50 dinara... iza kravicu.... kad klinac pita oca kako se prawe bebe.. a pre toga je postavljao jos neka pitanja i onda mu odgovori na ta a mali ce "A ovo za bebe ni ti ne znas, a?" reklamu za Eskimka ne mogu da podnesem | |
|
| |
Deliverance Moderator
Broj poruka : 1815 Lokacija : Out of the silent planet... Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Reklame... Sre Avg 27, 2008 3:19 pm | |
| meni se dopadaju sve moguce reklame za pivo takodje mi se svidja i ona sa plavusom i autom ('pa ne moze da stane u trafiku' xD ) a ne podnosim one za pastu za zube tipa 'od sada cu cesce da se smejem' aaaaaaagrrrrrrrrrrrh | |
|
| |
smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: Reklame... Sre Avg 27, 2008 4:49 pm | |
| Najvise mrzim ono....zagledam se u neki dobar film i gledam ....kad ono udare reklame....tad poludim ....Dodje mi bacim i daljinski i televizor....a kad film puste posle pola sata zaboravim sve i koj sam film gledala i gde sam stala.... Nerviraju me one reklame za praskove,omeksivace ili ono.... sede dve u pozoriste i gledaju plesaca kako igra ....on u crnoj kosulji... i jedna kaze pogledaj mu kosulju mora da je nova... a ova druga iz torbe vadi omeksivac(kao kad ides u pozoriste nosis omeksivac )i kaze "nije nova,oprana je ovim"..... Bila je jedna reklama za puma patike ,ona mi se svidjala...bila jako lepa pesma.... | |
|
| |
~Fairy Annie~ Aktivan clan
Broj poruka : 112 Datum upisa : 01.09.2008
| Naslov: Re: Reklame... Uto Sep 02, 2008 12:12 am | |
| - Iceland_girl ::
- Nerviraju me one tipa ''jaooo vidi što je ovo prljavo,dosta mi je ovoga'' i onda se pojavi ona baba ''ali koristi ovo,ja sam prezadovoljna'',tek ce ova ''jao!hvala''
ne podnosim takve.. isto a ok su mi ono za filmowe koji imaju na pinku ili foxu | |
|
| |
**jaca** Super aktivan clan
Broj poruka : 359 Godina : 29 Lokacija : ub Datum upisa : 10.08.2008
| Naslov: ` Uto Sep 02, 2008 11:10 pm | |
| najvise me nerviraju one reklame za praskove a ova sa terasama kao "nama su sve terase bele a vidi tvoju..." pa joj onda baci prasak jaaaaaooooj reklama me ubija u pojam a super su mi raklame za pivo kao ona "ovo globalno zagravanje uopste nije dobro za pivo ali uopste"to mi je onako simpa a ima i jos poneka za pivo a takodje su super i one za srecke kao ono "a otkud tebi 50 din" ili "pa ne moze to da stane u kiosk" ili ova sad nova kad ova ulazi u onaj isti kafic i kaze ogrebala sam audi a ovi tamo mafijasi au pa zar jos jedan a ona ce "pa slucajno sam isla u rikverc i malo zakacila" heheheh i tako te reklame su mi super uvek se nasmejem ali ove za omeksivace i praskove me ubijaju u pojam... | |
|
| |
smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: Reklame... Sre Sep 03, 2008 12:29 am | |
| | |
|
| |
Prskavac Super aktivan clan
Broj poruka : 285 Datum upisa : 12.09.2008
| Naslov: Re: Reklame... Sub Sep 13, 2008 12:44 pm | |
| Ima jedna tako glupa reklama.. kao citanje testamenta..i sad advokat cita kao da je pokojnik ostavio sestricini viljuske,nozeve i tako te sitnice kao jer je rublje koje ona prala uvek izgledalo poluoprano..i kao jedna zena iz torbe vadi bonux..sta li je. Haos. | |
|
| |
**jaca** Super aktivan clan
Broj poruka : 359 Godina : 29 Lokacija : ub Datum upisa : 10.08.2008
| Naslov: Re: Reklame... Sub Sep 13, 2008 4:30 pm | |
| joj jeste i ta reklama je katastrofa bas me nervira pa kazem ja sve raklame za praskove su nevidjeno s*anje | |
|
| |
Piink.Ladyy Administrator
Broj poruka : 6762 Godina : 29 Lokacija : U penziji Datum upisa : 05.04.2008
| Naslov: Re: Reklame... Sub Sep 13, 2008 4:44 pm | |
| E ali ima jedna vrh reklama... biscuit...karamelaaaaaaaa..cokooolaaaadaaaaaaa | |
|
| |
~*~mrkvili~*~ Super aktivan clan
Broj poruka : 363 Godina : 34 Lokacija : Becej Datum upisa : 07.12.2008
| Naslov: Re: Reklame... Pon Dec 08, 2008 3:26 am | |
| ja mrzim reklame za omeksivace i praskove,za sredstva protiv bubuljica,sampone,vip,telenor,mts,uloske...tacnije mrzim sve reklame | |
|
| |
Natsi Super aktivan clan
Broj poruka : 446 Godina : 28 Lokacija : Internet Datum upisa : 19.08.2008
| Naslov: Re: Reklame... Pet Dec 19, 2008 9:55 pm | |
| Mrzim reklame za banke...Izuzetak je sa onom devojcicom koja skace po kockama i peva neku pesmicu koja mi se mnogo svidja...Obozavam tu reklamu... I za deterdzente mrzim... Reklame za pivo su mocne i ono za biskvit,karamelu i cokoladu... Za srecke su isto dobre reklame... | |
|
| |
Ninaa VIP clan
Broj poruka : 2595 Godina : 32 Lokacija : Far Away..;) Datum upisa : 14.07.2008
| Naslov: Re: Reklame... Sub Dec 20, 2008 2:26 am | |
| Mrzim skoro sve reklame na tv-u ! | |
|
| |
Mara Moderator
Broj poruka : 1032 Godina : 31 Lokacija : Munze Datum upisa : 11.08.2008
| Naslov: Re: Reklame... Uto Jan 06, 2009 10:05 pm | |
| Smuci mi se da gledam film na tv-u jel me reklame prekinu sto puta pa me smori...Zaboravim sta sam gledala | |
|
| |
Gossip girl Administrator
Broj poruka : 1139 Godina : 30 Lokacija : Munze Konza Datum upisa : 06.05.2008
| Naslov: Re: Reklame... Uto Jan 06, 2009 10:18 pm | |
| nerwira me seka sa reklamam za mer....msm swe nerira mogla bi da razmisli o tome da prestane da ih snima...a najwisse woli coca-cola nowogodisnje kao i reklame zaa coca-colu uopste | |
|
| |
SEPULTURA Muzicki urednik
Broj poruka : 1866 Godina : 32 Datum upisa : 10.01.2009
| Naslov: Re: Reklame... Pon Jan 12, 2009 4:05 pm | |
| Ma nek ubacuju reklame koliko hoce kad ja pogledam film,najvise me nervira kad na pola filma zviznu reklame ili 5 minuta pre kraja filma,a i te reklame su smor teski,Amerikanci se svakoj njihovoj reklami smeju zato sto su jako komicne reklame i pre ce ljudi kupiti proizvode nego kod nas. | |
|
| |
MaUsEr Aktivan clan
Broj poruka : 135 Godina : 29 Lokacija : malo tamo, malo vamo Datum upisa : 16.01.2009
| Naslov: Re: Reklame... Sre Jan 21, 2009 8:16 pm | |
| Ja mrzim skoro sve reklame a najjace su mi o onoj srecki(ogrebala sam audi), pa ona devojcica sto skace sa kocke na kocku i peva ja zelim da porastem najvise na svetu da mogu da dotaknem pticu u letu rastem rastem brze jos malo mi treba da mogu da dohvatim zvezdu s druge strane neba pobeda je moja i radost s vama delim stigla sam do vrha i zato se veselim to je reklama o tamo nekoj banci, | |
|
| |
Milica_94 Aktivan clan
Broj poruka : 159 Godina : 30 Lokacija : Zemun Datum upisa : 15.01.2009
| Naslov: Re: Reklame... Uto Jan 27, 2009 6:56 pm | |
| Mrzim sve vrste reklama postoje i neke koje mi se dopadaju ali samo kada ne gledam nista sto me zanima..... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Reklame... | |
| |
|
| |
| Reklame... | |
|