| Starački dom | |
|
+5Angelsmiledoll smile_girl butterfly-girl BlueFairy Piink.Ladyy 9 posters |
Autor | Poruka |
---|
Piink.Ladyy Administrator
Broj poruka : 6762 Godina : 29 Lokacija : U penziji Datum upisa : 05.04.2008
| Naslov: Starački dom Čet Avg 28, 2008 9:47 pm | |
| Da li ste nekad posetili starački dom?Videli kako to sve izgleda?Tamo ljudi stariji ljudi borave,sa svojim vršnjacima,imaju tv,grejanje..sve neophodno za život. Moja mama je radila 8 godina u staračkom domu. Razlika izmedju tih starih ljudi,i od male dece-vrlo mala. Kao što je mama meni pričala,bake su se čupale,pljuvale,svadjale..Obraćale su se mami kao da je ona njihova majka,poslušale bi je kad trebaju na spavanje.. Kada treba da se kupaju,jedna baka bi rekla 'Mama,nemoj samo da me udaviš' ..čudan ali zanimljiv narod. | |
|
| |
BlueFairy Uvek prisutan clan
Broj poruka : 2376 Godina : 29 Lokacija : pusto ostrvo Datum upisa : 10.08.2008
| Naslov: Re: Starački dom Čet Avg 28, 2008 9:59 pm | |
| Nisam i ne bih volela da idem tamo... | |
|
| |
butterfly-girl Veran forumu
Broj poruka : 559 Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Starački dom Čet Avg 28, 2008 10:16 pm | |
| nisam nikad bila u starackom domu... | |
|
| |
smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: Starački dom Pet Avg 29, 2008 12:27 am | |
| nikada nisam bila u starackom domu | |
|
| |
Angelsmiledoll Moderator
Broj poruka : 1691 Godina : 33 Lokacija : Where are the angels... Datum upisa : 07.04.2008
| Naslov: Re: Starački dom Pet Avg 29, 2008 12:34 am | |
| | |
|
| |
Piink.Ladyy Administrator
Broj poruka : 6762 Godina : 29 Lokacija : U penziji Datum upisa : 05.04.2008
| Naslov: Re: Starački dom Pet Avg 29, 2008 9:40 pm | |
| Pa dobro ljudi nije cilj da na svaku temu odgovorite sa jesam i nisam bio/la. Jel nemožete malo da opširnije iznesete vaše mišljenje,šta uopšte mislite o staračkom domu ? Mislim da je forum prepun takvih odgovora,a to nimalo nije zanimljivo drugim članovima koji čitaju. Ponavljam,nije cilj da na svaku temu odgovorite,već da što kvalitetniji odgovor date. | |
|
| |
Deliverance Moderator
Broj poruka : 1815 Lokacija : Out of the silent planet... Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Starački dom Sub Avg 30, 2008 4:00 pm | |
| Nisam bila,i nisam bas sigurna da li bih zelela da odem Isla bih kad bi bio vid neke organizacije,recimo u dobrotvorne svrhe... Msm tim ljudima je mozda tamo ok,ali verujem da bi im bilo prijatnije u kuci,medju svojima...Najlakse je cushnuti nekog | |
|
| |
Lollipop Administrator
Broj poruka : 2804 Datum upisa : 31.03.2008
| Naslov: Re: Starački dom Sub Avg 30, 2008 4:06 pm | |
| Slazem se sa Deliverance. Najlakse je sutnuti osobu.Oni ne razlisljaju kako je tim ljudima i da ima je bolje u svojim domovima,ipak svi se osecamo bolje kod svoje kuce. Ne sumnjam da su kao deca,jer oni su u starijim godinama,pomalo im je razum pobrkan i osecaju se kao deca. Mozda su pomalo tamo i uplaseni,jer ipak,dete se plasi i zbog toga govore ovo sto je Ice navela. Nisam nikada bila u starackom domu,nije mi nikada bila zelja. | |
|
| |
Darrko- Aktivan clan
Broj poruka : 159 Datum upisa : 31.08.2008
| Naslov: Re: Starački dom Ned Sep 07, 2008 4:03 pm | |
| Pa neznam.. Jeste da je to malo okrutno poslati u starachki.. ali njima je tamo u jednu stranu i bolje.. imaju swoje wrshnjake | |
|
| |
SEPULTURA Muzicki urednik
Broj poruka : 1866 Godina : 32 Datum upisa : 10.01.2009
| Naslov: Re: Starački dom Uto Feb 03, 2009 8:10 pm | |
| Ma bio sam jednom sa djedom bila neka tuca,neka mlada zena koja ima 1,65 a taj lik kojem je pretila da ce ga zapaliti i koga je tukla je imao 2 metra,tu se povremeno i ubacivao neki kao konobar da razdvaja al je dobio bogami po nosu,od tada ne ulazim tamo,a i ti stari samo se smaraju prde,igraju sah i cekaju smrt. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Starački dom | |
| |
|
| |
| Starački dom | |
|