| FUN :) |
|
| Vlado Georgijev | |
| | |
Autor | Poruka |
---|
smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Vlado Georgijev Pet Avg 29, 2008 7:29 pm | |
| Vlado Georgiev - Andjele Govore ljudi sta im je volja ako to jos ne znas nisi ni ti bolja sve ce ti reci samo da sude da naude meni,da me ne volis vise a ja sanjam snove lude i dacu sve da tako bude Andjele,andjele istina nije da nesto krijem od tebe pogledaj me,pogledaj me vidis li nisam vise svoj vidis li da sam samo tvoj andjele,andjele Govore ljudi i tako te lazu sve sto pricaju ti neka meni kazu svi ce pomoci samo da sude al istinu pravu ja cu ti reci samo s tobom noci lude i dacu sve da tako bude Andjele,andjele... | |
| | | smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: Vlado Georgijev Pet Avg 29, 2008 7:29 pm | |
| Vlado Georgiev - Reci mi da znam Ako ideš bilo gdje jedno znaj Necu ti stajati na put Budi iskrena Ja necu biti ljut I svaku svoju tajnu otkrij mi Reci mi da znam ucini to Samo budi iskrena I bicu prijatelj tvoj. Znaj Ljubavi svakoj dode kraj Kad dvoje loši postanu Prijatelji teško ostanu I dobro znaj Za tebe uvijek bicu tu U pola noci kad ti zatrebam K'o prijatelj cu puno da ti dam Samo mi reci da znam Ako jednog dana sama osjetiš Potrebu da život promijeniš Da s drugim probaš to Necu ti uzeti za zlo I svaku svoju tajnu otkrij mi... | |
| Naslov: Re: Vlado Georgijev Pet Avg 29, 2008 7:29 pm | |
| Vlado Georgiev - Zbogom ljubavi Stanem pa se okrenem Ne mogu da ti pobjegnem Kao da sam siso s uma Pa u mene svako sumnja Ne znam sto bi ne znam gdje al' cu dalje bez tebe Jer kockam se dugo Sa srecom i tugom Zbogom ljubavi Odlazim i reci cu ti sto Stoput si me navela na zlo Ja srce dacu nekoj drugoj ko zna gdje Ti ne ocekuj nista vise od mene Odlazim i nemoj reci stoj Zena ima ne zna im se broj Ja srce dacu nekoj drugoj ko zna gdje Ti ne ocekuj nista vise od mene Dugo si me lomila al' me nisi slomila I sve kad skupis malo je S tobom vreme stalo je Ne znam sto bi ne znam gdje al' cu dalje bez tebe Jer kockam se dugo Sa srecom i tugom Zbogom ljubavi... | |
| Naslov: Re: Vlado Georgijev Pet Avg 29, 2008 7:30 pm | |
| Vlado Georgiev - Put do srca tvog Gdje da putujem? Gdje da ostanem? uz tebe ja sam sve vidio stare mostove mokre ulice duge obale i more nemirno svijet dok se rusio Nije istina da zaboravljam sva tvoja nadanja i stradanja al' ne zaboravi da sam najbolji kog si ikada mogla imati tek ces se kajati kao ja Koliko sam lazi izreko toliko sam zla sebi nanio al' nesto se u meni slomilo i dusu sam otvorio koliko sam zora svanuo toliko ti dusu ranio i ne moze mi pomoci ni Bog da nadjem put do srca tvog | |
| Naslov: Re: Vlado Georgijev Pet Avg 29, 2008 7:31 pm | |
| Vlado Georgiev - Tropski bar (Vlado Georgiev & Igor Lazic) Kad otvoris to 'ladno pivo, Vlado, oli dodat' mi ga ti... Da se kucnemo pred put, pa da se uputimo mi, Jer tamo je srcu toplo i nama treba Suncev sjaj Neki tropski raj dje je sve haj, Zato ne staj, nego aj, nego aj, nego a-aj! Tako mi treba da se izgubim i od svega da se odmorim, Malo i djevojku da promjenim, pa nek i mene neko odmjeni... Puno je posla bilo da odradim, a trosim vise nego sto zaradim, Idem da zajmim pare,zajmi i ti, i uzmi sve sto je potrebno i pakuj se... I idemo...idemo... Tropski bar, pivo mi daj, Pusti muziku i ne peglaj, Tropski bar, pivo mi daj, Pusti muziku i ne prekidaj Zato odosmo mi na pute daleke dje nas cekaju vrh,ribe neke, Od kojih ti se pamet obrne,i to crne! Koje piju djus,ne nose stikle, ne nose brus, jer nisu navikle! Idemo i briga nas sad,ceka nas more,pivo i hlad! I treba negdje da se izgubim,i od svega da se odmorim, Idem da zajmim pare, zajmi i ti, i uzmi sve sto je potrebno i pakuj se.... Idemo... Tropski bar, pivo mi daj... Tropski bar, pivo mi daj... Tropski bar, pivo mi daj, Pusti muziku i ne peglaj, Tropski bar, pivo mi daj, Pusti muziku i ne prekidaj Tropski bar, pivo mi daj... Tropski bar, pivo mi daj... Tropski bar, pivo mi daj, Pusti muziku i ne peglaj, Tropski bar, pivo mi daj, Pusti muziku i ne prekidaj We're havin' a good time now | |
| Naslov: Re: Vlado Georgijev Pet Avg 29, 2008 7:31 pm | |
| Vlado Georgiev - Zena bez imena Zar je vazno ko su ljudi i ko sam ja kad ljubim samo,jednu bez imena a bilo je samo jednom i nikada sad daleko od tvojih usana i pogleda Rekla si da cemo sve,opet ponovo, ako bude nam sudjeno... Ja zauvijek bicu tu, zaklet na ljubav cekacu reci mi gdje da nadjem te i dolazim, dolazim Zauvijek bicu tu samo na tebe cekacu reci mi gdje si nestala da znam,zeno bez imena Dugi dani igra sudbine, kad ne ide tvoje ime drugom malo je,a meni je sve A bilo je samo jednom i nikada sad daleko od tvojih usana i pogleda Rekla si da cemo se,opet ponovo, ako bude nam sudjeno... Ja zauvijek bicu tu, zaklet na ljubav cekacu reci mi gdje da nadjem te i dolazim, dolazim Zauvijek bicu tu samo na tebe cekacu reci mi gdje si nestala da znam,zeno bez imena | |
| Naslov: Re: Vlado Georgijev Pet Avg 29, 2008 7:32 pm | |
| Vlado Georgiev - Zivim da te nadjem Svako te pominje i svakog briga je sta se to desilo sa nama Pomislim poziv je tvoj a znam da ne znas ni broj sta se to desilo sa nama U sve cu da vjerujem samo da ljubim te drugi te kradu od mene ja ipak nadam se Zivim da se vratis, znam da je tesko opet da nadjes put, zivim da te nadjem, zbog tebe zivim ja, ti si jedini razlog ja znam, al ostani sama da te pronadjem i da te vratim, znam da je tesko opet da nadjes put, zivim da te nadjem, zbog tebe zivim, ja ti si jedini razlog ja znam, ostani sama, ostani molim te Svako te pominje i ko da vjeruje da tako govoris o nama Pomislim poziv je tvoj a znam da ne znas ni broj sta se to desilo sa nama Sve cu da vjerujem samo da ljubim te drugi te kradu od mene ja ipak nadam se Zivim da se vratis, znam da je tesko opet da nadjes put, zivim da te nadjem, zbog tebe zivim ja, ti si jedini razlog ja znam, al ostani sama da te pronadjem i da te vratim, znam da je tesko opet da nadjes put, zivim da te nadjem, zbog tebe zivim, ja ti si jedini razlog ja znam, ostani sama, ostani molim te | |
| Vlado Georgiev - Nisam ljubomoran Gdje staneš nogom tu zemlja se trese I uvijek takve kao ti mi se dese Svi te gledaju Svi bi da te imaju Pogledom prekidaš ljude na pola Kad igras rušiš svo pice sa stola Svi te gledaju Svi bi da te imaju Ti zavodiš ljude A kažeš da nije tako Ja bez tebe ne mogu S tobom mi nije lako,nije mi lako Nisam,ljubomoran,nisam Ali hoću da znam Jesmo li jedno za drugo Ili prolazna stvar Ako pogledaš drugog Drugu pogledat ću ja Sve što možeš ti Mogu i ja (2x) Pogledom prekidas ljude na pola Kad igras rušiš svo pice sa stola Svi te gledaju Svi bi da te imaju Ti zavodiš ljude A kažeš da nije tako Ja bez tebe ne mogu S tobom mi nije lako,nije mi lako Nisam,ljubomoran,nisam Ali hoću da znam Jesmo li jedno za drugo Ili prolazna stvar Ako pogledaš drugog Drugu pogledat ću ja Sve što možeš ti Mogu i ja (2x) Nisam,ljubomoran,nisam Ali hoću da znam Jesmo li jedno za drugo Ili prolazna stvar Ako pogledaš drugog Drugu pogledat ću ja Sve što možeš ti Mogu i ja Ako pogledaš drugog Drugu pogledat ću ja Sve što možeš ti... Ako pogledaš drugog Drugu pogledat ću ja Sve što možeš ti Mogu i ja | |
| Vlado Georgiev - Lazljiva Ne brini necu pricati pusti vjetar neka govori i nemoj sad, nemoj molim te jer sve je nebitno za nas oboje. I nemoj mi tražiti da priznam ti sve jer neceš cuti ništa više od mene necu trac, rekla, kazala napusti moj svijet dosta mi je, meni dosta je. Kome više svoje laži prodaješ a mene i prijatelje odaješ ti lažeš surovo, pretjeruješ i u svoje laži vjeruješ Svako ko mi za tebe bude rek'o: "Dobra je" znacu da te dovoljno ne poznaje jer ti iz laži nikad ne možeš da pobjegneš pa neceš dugo ni da potraješ, LAŽLJIVA. Dugo sam se s tobom borio da proci ce te laži stvarno sam mislio al' ne ide to je jace od tebe ti fantaziraši pokvarila si sve i nemoj mi tražiti da priznam ti sve... Kome više svoje laži prodaješ... | |
| Vlado Georgiev - Ako ikad' ostarim Kud me vodi ovaj zivot ludi, ja sam vagabundo, u kafani pice, zene, dugo zivim ludo. Ali ponekad se zapitam na kratko, dokle bice tako, i vidim da je samo jedna zena, svog zivota vredna. Skitam i lutam, al' dokle cu moci, ako ikad ostarim ko ce mi pomoci, da prezivim svaki dan, necu moci sam. Provodim s drustvom i dane i noci, ako ikad ostarim dal' ce iko doci, niko nece biti tu ako nisi ti, ako ikad ostarim. Ako jednom ova mladost prodje, kao casa vina, sta ce biti kuci kada dodjem, koga tamo ima. I cesto se zapitam na kratko, dokle bice tako, i vidim da je samo jedna zena, svog zivota vredna. Skitam i lutam, al' dokle cu moci, ako ikad ostarim ko ce mi pomoci, da prezivim svaki dan, necu moci sam. Provodim s drustvom i dane i noci, ako ikad ostarim dal' ce iko doci, niko nece biti tu ako nisi ti, ako ikad ostarim. Skitam i lutam, al' dokle cu moci, ako ikad ostarim ko ce mi pomoci, da prezivim svaki dan, necu moci sam. Provodim s drustvom i dane i noci, ako ikad ostarim dal' ce iko doci, niko nece biti tu bices samo ti, ako ikad ostarim. | |
| Naslov: Re: Vlado Georgijev Pet Avg 29, 2008 7:33 pm | |
| Vlado Georgiev - Bolesni od ljubavi Dugo te poznajem, ti dobro me znas sjecam se mogla si i sebe da das za ljubav sto postoji ali ne moze da zivi jer krivi smo ti i ja Jos uvijek znam sve sto sam znao i tad i mogu reci sto sam rekao i tad al' slagacu kad kazem da prestacu da lazem lazem kao ti kad kazes da ces mi vjerovati Sa tobom tonem u vir bez tebe nasukan kao BROD na hrid i ide nam i ne ide samo da drugi ne vide Nemas a dala bi sve samo da opet bude kao ranije o, zar smo to JA i TI bolesni od ljubavi Koliko puta mislim gdje li si sad krenem bas nikuda i sretnem te tad i tako osmjeh mi izvuces pod kozu se uvuces i opet, sve po starom | |
| Naslov: Re: Vlado Georgijev Pet Avg 29, 2008 7:33 pm | |
| Vlado Georgiev - Lazni ljudi Otisli su moji prijatelji svi zivi i zdravi ost'o sam bez njih Zivio sam za druge i dao im sve ostao sao sam osta'o i bez nje Oblaci su ovi brzi od mene kad pomislim da vrijeme dodje nevrijeme A mizerni su oni sto idu od mene kad sam stuk'o sve laznju ljudi, pitam se Lazni ljudi misle zlo lazna si i ti plava djevojko lazu ljudi naucio sam to al' lazi me jos nocas plava djevojko | |
| Naslov: Re: Vlado Georgijev Pet Avg 29, 2008 7:34 pm | |
| Vlado Georgiev - Sta bi prijatelji moji Sve si radila po svome nisi me ni pitala govorila si da sam lud samo da bi skitala. A ja, sta sam mogao tu? Da dijelim sve na pola? Da ti oprostim,dobra volja je tu al` ne mogu nikada. Sta bi prijatelji moji da se napijem sad sve da razbijem da prica cjeli grad. Sta bi rekli dobri ljudi da zaplacem sad da te ostavim zauvijek samu i da te ne zalim ja nikada | |
| Vlado Georgiev - Zbogom ljubavi Stanem pa se okrenem Ne mogu da ti pobjegnem Kao da sam siso s uma Pa u mene svako sumnja Ne znam sto bi ne znam gdje al' cu dalje bez tebe Jer kockam se dugo Sa srecom i tugom Zbogom ljubavi Odlazim i reci cu ti sto Stoput si me navela na zlo Ja srce dacu nekoj drugoj ko zna gdje Ti ne ocekuj nista vise od mene Odlazim i nemoj reci stoj Zena ima ne zna im se broj Ja srce dacu nekoj drugoj ko zna gdje Ti ne ocekuj nista vise od mene Dugo si me lomila al' me nisi slomila I sve kad skupis malo je S tobom vreme stalo je Ne znam sto bi ne znam gdje al' cu dalje bez tebe Jer kockam se dugo Sa srecom i tugom Zbogom ljubavi... | |
| Vlado Georgiev - Navika Tijelo uz tijelo TI i JA moje misli su dio tvog sna da TAMO udem ne mogu nikada. Gdje je život i gdje sam ja? Moja je glava zauzeta jer, mislim o tebi jedno JA a TI bilo šta mislim o tebi ne znam ni šta samo mislim a to je navika Mogla bi s njim ali nemaš kud pa sam ja opet tu ali navika je sve što sam ja a ljubav više nikada. Juce smo bili korak do sna sad sve što imam dao bih ja da nadem ljubav koja je nestala. U kasne sate hladno je da li još postojiš bilo gdje? Mislim o tebi... | |
| Naslov: Re: Vlado Georgijev Pet Avg 29, 2008 7:35 pm | |
| Vlado Georgiev - Put do srca tvog Gdje da putujem? Gdje da ostanem? uz tebe ja sam sve vidio stare mostove mokre ulice duge obale i more nemirno svijet dok se rusio Nije istina da zaboravljam sva tvoja nadanja i stradanja al' ne zaboravi da sam najbolji kog si ikada mogla imati tek ces se kajati kao ja Koliko sam lazi izreko toliko sam zla sebi nanio al' nesto se u meni slomilo i dusu sam otvorio koliko sam zora svanuo toliko ti dusu ranio i ne moze mi pomoci ni Bog da nadjem put do srca tvog | |
| Vlado Georgiev - Jedino nam ljubav ostaje I sve cu noci dati za samo jedan dan Dolazim kao dobra vjest odlazim kao ruzan san sanjam te svaki dan, i zelim da zauvjek potraje taj san Vracam se zauvjek molim se za tebe placam sve dugove i prihvatam sve samo zbog tebe ref: I sve cu noci dati za samo jedan dan da bude kao prije, necu da budem sam ti i ja, znamo najbolje jedino nam ljubav ostaje Vracam se zauvjek. . . ref: I sve cu noci . . . | |
| Vlado Georgiev - Zivim da te nadjem Svako te pominje i svakog briga je sta se to desilo sa nama Pomislim poziv je tvoj a znam da ne znas ni broj sta se to desilo sa nama U sve cu da vjerujem samo da ljubim te drugi te kradu od mene ja ipak nadam se Zivim da se vratis, znam da je tesko opet da nadjes put, zivim da te nadjem, zbog tebe zivim ja, ti si jedini razlog ja znam, al ostani sama da te pronadjem i da te vratim, znam da je tesko opet da nadjes put, zivim da te nadjem, zbog tebe zivim, ja ti si jedini razlog ja znam, ostani sama, ostani molim te Svako te pominje i ko da vjeruje da tako govoris o nama Pomislim poziv je tvoj a znam da ne znas ni broj sta se to desilo sa nama Sve cu da vjerujem samo da ljubim te drugi te kradu od mene ja ipak nadam se Zivim da se vratis, znam da je tesko opet da nadjes put, zivim da te nadjem, zbog tebe zivim ja, ti si jedini razlog ja znam, al ostani sama da te pronadjem i da te vratim, znam da je tesko opet da nadjes put, zivim da te nadjem, zbog tebe zivim, ja ti si jedini razlog ja znam, ostani sama, ostani molim te | |
| Naslov: Re: Vlado Georgijev Pet Avg 29, 2008 7:36 pm | |
| Vlado Georgiev - Nisam kao on Dobro je kad te dugo ne vidim Nisam kriv a ni tebe ne krivim kad te vidim ja se priblizim a kad ti pridjem ja te obidjem dugo samujem, a ti si sada s njim ja po svom i nikog ne volim ja ne zelim biti s bilo kim i voljecu te dok sam ziv!!! >>ref. Nisam kao on, ali briga me za to vise mi ni ti nista ne znacis s tobom ne, a ni bez tebe i bolje sam zasluzio, zar ne? x 2 Dugo samujem, a ti si sada s njim ja po svom i nikog ne molim ja ne zelim biti s bilo kim i voljecu te dok sam ziv!!! >>ref. Nisam kao on, ali briga me za to vise mi ni ti nista ne znacis s tobom ne, a ni bez tebe i bolje sam zasluzio, zar ne? x 2 ...Nisam kao on, ja nisam kao on... sad bi ti, al' je prekasno za nas, jer ja nisam nisam, nisam, nisam, nisam kao on... | |
| Naslov: Re: Vlado Georgijev Pet Avg 29, 2008 7:36 pm | |
| Vlado Georgiev - Mi nismo mi Mujer: “Que te vayas con el viento, como siempre!” Kako da ti kazem, kako to od ljubavi je malo ostalo govori ti srce, cutim ja mi nismo mi ti nisi ta Znam da ima puno razloga da ne budemo skupa ti i ja i suvise nas toga razdvaja mi nismo mi i samo to je istina jer... ja ne mogu da zivim u lazi ako to mozes ti samo mi kazi da mi nismo mi i da to nije to ti imas vremena a ja ga ne bih trosio Znam da ima puno razloga da ne budemo skupa ti i ja isuvise nas toga razdvaja mi nismo mi i samo to je istina Ja ne mogu da zivim u lazi... Scat... Ja ne mogu da zivim u lazi... | |
| Naslov: Re: Vlado Georgijev Pet Avg 29, 2008 7:37 pm | |
| Vlado Georgiev - Sve si mi ti Toliko toga znamo ti i ja ... med u nocima s tobom i kad ne razgovaram... pricam ocima Necu ti kriti sve znas previse zelim te ja Sve si mi ti reci da si moja, reci mi samo da cujem iako vec znam ti, samo ti reci da si moja, ljubavi i bicu zauvijek s tobom ili sam Za lude misli nemam vremena ti ih odvlacis u mojoj sobi nema oblaka jer ti se oblacis Necu ti kriti sve znas previse zelim te ja Sve si mi ti reci da si moja, reci mi samo da cujem iako vec znam ti, samo ti reci da si moja, ljubavi i bicu zauvijek s tobom ili sam | |
| Naslov: Re: Vlado Georgijev Pet Avg 29, 2008 7:37 pm | |
| Vlado Georgiev - Lagala si me Evo pisem ti, nisam dosao danas ja sam ipak shvatio da u ljubavi nismo ti i ja a bila mi je zelja, istina Sve sam cinio da bih te imao i ne znam sta sve nisam radio sebe trazio i tebe branio a ti ni hvala nisi rekla nikada samo... lagala si me lagala si me i da me nadjes kasno je lagala si me o, lagala si me i da me nadjes kasno je Evo pisem ti, ti ces citati i sta ce tebi ovo znaciti? Dal’ ces zaliti, tiho plakati il’ ces samo moje pismo baciti? A sve sam cinio da bih te imao i samo sam se dobrom nadao sebe trazio i tebe branio a ti ni hvala nisi rekla nikada i... lagala si me, lagala si me... | |
| Naslov: Re: Vlado Georgijev Pet Avg 29, 2008 7:38 pm | |
| Vlado Georgiev - Jedina Cinim sve,mislim najbolje za nas, krijem se,mislim ne treba da znas, Jedina,istina nije da si jedina, a trebalo bi jer si najbolja,i zmedju ljubavi i nas,je laz i istina, dobro znam,svaki dodir tvoj i glas, al gubim se,ona izmedju je nas, Jedina,istina nije da si jedina, a trebalo bi jer si najbolja, izmedju ljubavi i nas,je laz i istina!!!!! ...Kad vino popijem,razum izgubim, sve zaboravljam i nista ne vidim, i tebe dodirnem,drugo ime dozivam, aaaa pijan ti dusu otvaram!!!! Dobro znam,svaki dodir tvoj i glas, al gubim se ona izmedju je nas, Jedina,istina nije da si jedina, a trebalo bi jer si najbolja, izmedju ljubavi i nas,je laz i istina!!!!! ...kad vino popijem,razum izgubim, sve zaboravljam i nista ne vidim, i tebe dodirnem,drugo ime dozivam, aaaaaaa....pijan ti dusu otvaram!!!!!(nanna...nanana....) | |
| Naslov: Re: Vlado Georgijev Pet Avg 29, 2008 7:38 pm | |
| Vlado Georgiev - Istina je This is the story about man, woman and lies... Istina je za mene na mojoj je strani uvijek srecem te vani Glavu bacas u krilo al’ te odaje glas k’o da nije ni bilo niceg izmedju nas A tako je blizu taj daleki svijet kad bilo je vazno jedan il’ pet ucili smo napamet Sad ti mogu reci sve jer ja brinem za tebe dobro pokazi mi dobro nauci me al’ ne uci mene ti kako treba zivjeti to ne znas ni ti to ne znas ni ti Glavu bacas u krilo... A tako je blizu taj daleki svijet... Sad ti mogu reci sve... | |
| Naslov: Re: Vlado Georgijev Pet Avg 29, 2008 7:39 pm | |
| Vlado Georgiev - Do svitanja (Do svitanja, single 2007) (Citav svijet mjenja se, Zasto ne bi mogli ti i ja) Ako treba ja mogu sve, Poci s' mora na vrh planine Da vidim ljude, s' druge strane, Jer dobre lako prepoznajem Gdje god podjem mozes ti, Al dugo mislis pa odustanes, I budem sam u divljini, Jer ti to ne razumijes Kad smo skupa sve nam je blisko, Al hocu novo, a ti bi isto Citav svijet mjenja se, Zasto ne bi mogli ti i ja Misliti drugacije, Zivjeli bi bez kajanja Citav svijet ljubi se, Pa zagrli me toplim usnama, Ljubiti nije grijeh, Ljubimo se do svitanja, Do svitanja Meni sve je avantura, I sve mi prija al ti me namucis Kad si hladna kao bura, I svakog bi sve da naucis Kad smo skupa sve nam je blisko, Al hocu novo ti hoces isto Citav svijet mjenja se, Zasto ne bi mogli ti i ja Misliti drugacije, Zivjeli bi bez kajanja Citav svijet ljubi se, Pa zagrli me toplim usnama, Ljubiti nije grijeh, Ljubimo se do svitanja, Do svitanja (Citav svijet mjenja se, Zasto ne bi mogli ti i ja) Citav svijet mjenja se, Zasto ne bi mogli ti i ja Misliti drugacije, Zivjeli bi bez kajanja Citav svijet ljubi se, Pa zagrli me toplim usnama, Ljubiti nije grijeh, Ljubimo se do svitanja, Do svitanja Bez kajanja, Do svitanja... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Vlado Georgijev | |
| |
| | | | Vlado Georgijev | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|