| Sta kada izgubite volju? | |
|
+7scared Prskavac bbabystorie Angelsmiledoll Akmed_mukovic Piink.Ladyy Lollipop 11 posters |
Autor | Poruka |
---|
Lollipop Administrator
Broj poruka : 2804 Datum upisa : 31.03.2008
| Naslov: Sta kada izgubite volju? Sub Avg 30, 2008 6:34 pm | |
| Krenuli ste u skolu,redjaju se petice i cetvorke,ali-od jednom krene da Vas mrzi da ucite izgubite tempo i nemate volju za ucenjem... Sta uraditi u tom trenutku? Kako nagovoriti sebe? | |
|
| |
Piink.Ladyy Administrator
Broj poruka : 6762 Godina : 29 Lokacija : U penziji Datum upisa : 05.04.2008
| Naslov: Re: Sta kada izgubite volju? Sub Avg 30, 2008 8:14 pm | |
| To je moj najcesci problem.. Jedan period imam extra volju da ucim,u dnevniku naredjam sve petice i cetvorke..a odma se pojavi periiod kad me mrzi i da slusam na casu,ne marim ni za sta..neznam sta se tada obrne u meni..ali jednostavno,nemogu protiv toga...Meni treba jaka volja da uzmem nesto i naucim,a ovako...sto je najsmesnije,uvek prodjem odlicna...ne skroz,ali ni daleko | |
|
| |
Akmed_mukovic Napredan clan
Broj poruka : 72 Datum upisa : 13.09.2008
| Naslov: Re: Sta kada izgubite volju? Sub Sep 13, 2008 10:04 pm | |
| Ja nijesam gubio volju za ucenjem..jer je nikad nijesam imo | |
|
| |
Angelsmiledoll Moderator
Broj poruka : 1691 Godina : 33 Lokacija : Where are the angels... Datum upisa : 07.04.2008
| Naslov: Re: Sta kada izgubite volju? Sub Okt 04, 2008 1:47 pm | |
| - Akmed_mukovic ::
- Ja nijesam gubio volju za ucenjem..jer je nikad nijesam imo
I ja,i ja zezam se... U osnovnoj sam opusteno sve slusala na casu naucim skoro sve i kuci ono malo...znaci imala sam volju uvek jbg xD Kad sam posla u gimn. volja se izgubila i do dan danas se ne vraca a ja je trazim i trazim | |
|
| |
bbabystorie Glavni moderator
Broj poruka : 4755 Lokacija : tamo daleko Datum upisa : 11.04.2008
| Naslov: Re: Sta kada izgubite volju? Sub Okt 04, 2008 2:48 pm | |
| Kada izgubite volju samo je povratite i bice sve ok | |
|
| |
Prskavac Super aktivan clan
Broj poruka : 285 Datum upisa : 12.09.2008
| Naslov: Re: Sta kada izgubite volju? Čet Okt 09, 2008 8:53 pm | |
| Cesto sam gubio bolju, zapravo,pitam se da li sam je ikada imao .. ali mislim da ipak naidje period kada te zanimaju samo izlasci drustvo itd! | |
|
| |
scared Aktivan clan
Broj poruka : 194 Godina : 29 Datum upisa : 27.10.2008
| Naslov: Re: Sta kada izgubite volju? Čet Okt 30, 2008 10:07 pm | |
| znam ovo....uf...kako ja to mrzim....najgore shto se to stalno deshava u prvom polugodishtu.... | |
|
| |
smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: Sta kada izgubite volju? Čet Okt 30, 2008 11:37 pm | |
| kod mene je obrnuto ....ja na pocetku pocnem da redjam 4 a onda dok uhvatim zalet krenu 5-tice....kad izgubim volju za ucenjem legnem da spawam i kada se probudim odmorna onda idem dalje.... | |
|
| |
Gossip girl Administrator
Broj poruka : 1139 Godina : 30 Lokacija : Munze Konza Datum upisa : 06.05.2008
| Naslov: Re: Sta kada izgubite volju? Sub Okt 10, 2009 7:07 pm | |
| Ja nikad nemam neku preteranu wolju za ucenjem ali jbg mora se...najbolje bi bilo kada bih ucila swaki dan po pola sata..ali ne ko debil ja nista ne uim mesec,dwa i onda jedan dan moram po 100 strana da naucim i swe tako.. | |
|
| |
smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: Sta kada izgubite volju? Pon Okt 12, 2009 1:14 am | |
| kad izgubim volju dobije neku losu i onda jos vise nemam volju za ucenjem :/ tako da se trudim da nateram sebe da ne popustam | |
|
| |
<<<SteFaN>>> Aktivan clan
Broj poruka : 114 Godina : 31 Datum upisa : 05.08.2009
| Naslov: Re: Sta kada izgubite volju? Uto Okt 13, 2009 3:46 am | |
| - Akmed_mukovic ::
- Ja nijesam gubio volju za ucenjem..jer je nikad nijesam imo
, legenda xD... Ja u poslednje vreme nekako i imam volju, ali brzo nestaje jer nisam skoncentrisan...:s toliko mi je slaba koncentracija, da sad, neshto shto bih nauchio za pola sata ja nauchim za sat vremena ili vishe :S... ili upshte ne uspem da nauchim, a nije retkost i da kad uzmem knjigu za 15 min pochne da mi se spava :O... Problem je i to shto gubim dosta vremena, kao npr ne izlazim iz kuce jer planiram da uchim a ustvari ja gledam tv ili sam za kompom... Reshenje: uveche ne sedite do kasno u gradu i legnite pre 24:00, zaboravite na kompjuter, shto bolje pratite na chasu da bi i sami manje uchili kuci, ako bash ne mozete da uchite sami-idite do druga/drugarice pa zajednichki uz malu zajebanciju savladajte gradivo/lekciju, i glavno: recite roditeljima da ako dobijete neku trojku/dvojku/keca da vam prodaju kompjuter i mobilni :D | |
|
| |
mica Novi član
Broj poruka : 16 Godina : 30 Datum upisa : 04.10.2010
| Naslov: Re: Sta kada izgubite volju? Uto Okt 05, 2010 12:49 am | |
| nista se ne moze bez volje.Ako nemas volju,narocito sto se ucenja tice, bolje i da ne zapocinjes nista. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Sta kada izgubite volju? | |
| |
|
| |
| Sta kada izgubite volju? | |
|