| Karolina Goceva | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Karolina Goceva Sre Sep 03, 2008 10:47 pm | |
| Karolina Gočeva - Bez ogled na se Znam pak sum bez tebe jas sama Ti, ti si povtorno na prag, po kojznae koj pat Vo magicen veter go pretvoras li tvojot zdiv? Magicen krug Vo magicen krug li me zatvoras koga blisku si? I samo znam Ti si moj bez ogled na se, volsebno e koga se smees, ne znam da bidam bez tebe I samo znam Ti si moj bez ogled na se, volsebno e koga se smees, ne znam da bidam bez tebe Znam ti se vrakas koga sakas, a jas se sto mislev da ti kazam zaboraviv pak Zasekogas sakam da ostanam vo ovoj mig Zasekogas so tebe cuvaj me, cuvaj me ti Ti si moj bez ogled na se, volsebno e koga se smees, ne znam da bidam bez tebe... Zasekogas sakam da ostanam vo ovoj mig, vo ovoj mig Zasekogas so tebe cuvaj me cuvaj me ti, cuvaj me Ti si moj bez ogled na se, volsebno e koga se smees, ne znam da bidam bez tebe... | |
|
| |
smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: Karolina Goceva Sre Sep 03, 2008 10:47 pm | |
| Karolina Gočeva - Gorka pilula Reci, k’o svece dogorele reci, jos malo mi pricaj o sreci jer sutra vec izgleda sve drugacije Vrata, za tobom kad zatvorim vrata, ja srecna sam iz inata ja htela bih isto da sve, ostane zasto ne prestanes i sa mnom ostanes Refren I kada lazem te znaj, jos sam luda za tobom i kada odlazis ne zatvaraj vrata za sobom ne daj da boli me jer jos sam luda za tobom i kada odlazis ne zatvaraj vrata za sobom jer ti si kao lek prvo me malo izlecis pa onda sve to pokvaris Najsladja gorka pilula Nije, ni bolje, ni gore mi nije ni lako ovako, al’ krijem jer zasto bi ti znao sve, pitaj me zasto ne prestanes i sa mnom ostanes Refren Najsladja gorka pilula Gorka pilula Jer ti si kao lek prvo me malo izlecis pa onda sve to pokvaris najsladja gorka pilula | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: Karolina Goceva Sre Sep 03, 2008 10:47 pm | |
| Karolina Gočeva - Još samo jedan dan Zamisli da imamo za nas samo još jedan dan jedan dan šta bih sve učinili zajedno bi ginuli onda, onda izmislio bi za nas i vreme i kad je tužno ti bi bio uz mene i kiše pevat će dok vetar ih čuje ko prvi znak pre oluje nek' još samo ovaj dan bude naš, samo naš kad bog naš rukom miluje kazna je za nas oboje jer mi smo pronašli vreme verujem da verujem, mogu i kad ne mogu znam jer ja znam šta bih sve učinila sa tobom bi ginula onda, onda izmislilo bi za nas i vreme i kad sam tužno ti bi bio uz mene ne kiše pevaju dok vetar me čuje daj prvi znak pre oluje | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: Karolina Goceva Sre Sep 03, 2008 10:48 pm | |
| Karolina Gočeva - Kad volis Od sunca tamna, od mora slana, doćekam dan u tvojim rukama slađa od nara i vina stara tvoja me ljubav jutrom budila s malo rijeći srce lijeći i sve prije ko da bilo nije znam Refren: Kad voliš lako možeš pomjeriti stjene od svih tajni najveću znaš kada srce mu daš za njim izgubiš glavu Kad voliš nekom čudnom stazom srce krene, od svih tajni najveću znaš kada srce mu daš kad ljubav osjetiš pravu kad voliš Volim kad ćutiš i kad se ljutiš al iznad svega sjaj tvog osmijeha i tvoje čiste ni s jednim iste oči boje tamnih maslina i bez riječi srce liječi i sve prije ko da bilo nije znam Refren: 1x .... hoou kad voliiiš ... Refren: 1x Heeeej, kad voliš! | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: Karolina Goceva Sre Sep 03, 2008 10:48 pm | |
| Karolina Gočeva - Ljubav ispod oblaka Onda kad kiša prestane, ljubav plivaće u vodi koja ostaje boli me, kad kiša prestane tada vezujem za tebe mokre uzdahe kad plavo nestane i kap se rasprsne, ja hodam, ja trčim, bežim, ostavljam te, ne gledam te verujem u svoje snove i dobro znam da mene zove kišni dan, da me polije da nebo plače za mene I volim kada kiša ljubi mokre korake uživam dok kapi mokre moje haljine uzbuđuje me što nebo čini od mene ja vodim ljubav ispod oblaka Onda kad kiša prestane, ljubav plivaće u vodi koja ostaje boli me, kad kiša prestane tada vezujem za tebe mokre uzdahe kad plavo nestane i kap se rasprsne, ja hodam, ja trčim, bežim, ostavljam te, ne gledam te verujem da sve je moje zaboravljam na svoje more ja sam tad, tako bezbrižna, razmažena voljena | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: Karolina Goceva Sre Sep 03, 2008 10:49 pm | |
| Karolina Gočeva - Ljubav je moja religija Od malih nogu svi su me učili da verujem u bajke i u anđele a nikog nema da mi objasni zašto zaboli da srži, kad te jednom povrede zar je život reka suza, sreća papirnati brod što se skvasi kada dođu tuge talasi ponela sam tražeći istinu samo miraz od dobrote i naivnosti u svet u kome jedva čekaju neku dušu od kristala tek da bi je smrvili posle svih plitkih laži putokaz na raskršću mene čeka na dnu tvojih očiju jer moje srce ti vaskrsavaš i ljubav sad je moja religija s'tobom sam shvatila da rođena sam s'nijm da volim sve dok postojim s tim sa tvoga dlana kaplju mi nežnosti izvor moje tuge dok mi dušu ulivaš da pogledneš me možeš samo ti što pod svojom košuljom moju sudbinu sakriva kao krst gledam tebe i tvoje ruke dve kada rašire se da me zagrle jer moje srce ti vaskrsavaš i ljubav sad je moja religija s'tobom sam shvatila da rođena sam s'nijm da volim sve dok postojim s tim | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Karolina Gočeva - Mojot svet Nokva so senki pak zboruvam Moram od sebe da pobegnam Tri angeli me cuvaat Odam po vistinski pat Mojot svet se vika muzika Nema vera nitu granica Mojot svet se osum noti Edna dusa balkanska Mojot svet se vika muzika Nema vera nitu granica Mojot svet se osum noti Edna dusa balkanska Sonce me budi vo postela Pesna me gali vo dusata Tri spomeni sto bolea Veèno gi izbrisav jas Mojot svet se vika muzika Nema vera nitu granica Mojot svet se osum noti Edna dusa balkanska Mojot svet se vika muzika Nema vera nitu granica Mojot svet se osum noti Edna dusa balkanska Mojot svet se vika muzika Nema vera nitu granica Mojot svet se osum noti Edna dusa balkanska Mojot svet se osum noti Edna dusa balkanska | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Karolina Gočeva - Nemir (duet with Tose Proeski) Dali e docna nesto da smenam Komu da kazam bez tebe ne mozam Svetot da sakas bi ti go kupil Greshev shto greshev samo og bi me iskupil Pojde mnogu vreme Sama spijam a me galat kopnezhi Uste te sakam tebe Ti si del od site moi molitvi Ti si nemir sto me tera sa de premislam Da veruvam vo ljubovta Da naucham da prostam zosto sekoj prostuva I barem ednas se pokajuva Eh da najdesh nekoj povod ili pricina Na polnok' da me razbudis Ke otkriesh vo oci deka bilo vistina Sto velat deka pak ne zaljubiv Dali e docna nesto sa smenam Komu da kazam bez tebe ne mozam Stom ke go spomnat tvoeto ime Solzi se budat ajde dojdi uteshi me Sakam da te vidam Da te baknam isto kako nekogas Cekam tvoja ke bidam Zosto mislam zosto ne se javuvas Ti si nemir sto me tera sa de premislam Da veruvam vo ljubovta Da naucham da prostam zosto sekoj prostuva I barem ednas se pokajuva Eh da najdes nekoj povod ili prichina Na polnok' da me razbudis Ke otkriesh vo ochi deka bilo vistina Sto velat deka pak ne zaljubiv Sto velat deka pak ne zaljubiv | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: Karolina Goceva Sre Sep 03, 2008 10:50 pm | |
| Karolina Gočeva - Noć Sumrak ubija zadnju nadu da preživeću ja u mojim očima vlada mrak, a sluga je strah Noć se uplela u moje snove koje žele da se slome i da nestanu k'o senke meni dah da zalede plaši me jer osećam a noć je za to stvorena uvek me na moju ljubav potseća noćima sam plakala zato bojim se, predosećam slomiće me tuga ta uvek me na moju nemoć potseća noćima sam suze pila Noć me ubija zadnju nadu da preživeću ja u njenim rukama ležim sama i prizivam dan ona se uplela u moje snove i klizi mi kroz vene, u mene prodire dah mi ledi, boli me! plaši me jer osećam a noć je za to stvorena uvek me na moju ljubav potseća noćima sam plakala zato bojim se, predosećam slomiće me tuga ta uvek me na moju nemoć potseća noćima sam suze pila tama nestaje, jutro razdira noć, belo svitanje odnosi bol ali u očima, odraz meseca ljubi moju dušu svojim hladnim usnama | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Karolina Gočeva - Od nas zavisi Vetar mi nosi spomeni od edno vreme sto se cini tolku dalecno, no sega se smeni se izgubi sjaj Snegot sto vee vo mene gree staara ljubov sto mi dava zelba za zivot, no pak ke se svrti trkaloto znam Ajde probaj zamisli si za mig edno mesto edno parce zemja na jug Moze za tebe da bide raj toa znaj od nas zavisi Sega sme site na isto mesto ova vreme sto se cini tolku nejasno no pak ke se svrti trkaloto znam neli Ajde probaj zamisli za mig edno mesto edno parce zemja na jug moze za tebe da bide raj toa znaj od nas zavisi ajde probaj.... | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Karolina Gočeva - Od neba do dna Sve što smo nekad imali više neće se nikad vratiti ne ostajem, odlazim sebi dala sam reč tren je dovoljan da nekom srce daš a dug je put kad se opraštaš sad kažem ti, zaboravi sebi dala sam reč zoveš al' kasno je čeka me neko drugi ja plačem iz navike nemaš kud, nemaš kom, nemaš gde, zar ne? zadnji put, znaš i sam, vidiš me sve od neba do dna ja prošla sam s tobom što se mora sve od neba do dna i gasila smeh sa puno bola sve od neba do dna ja nadu za nas sam čuvala sama više nema tog sna ti nađi svoj put i ne idi zamnom od neba do dna a moglo je večno trajati znam ti češ se zbog nas kajati ne traži me, bolje je ja sebi dala sam reč sve od neba do dna ja prošla sam s tobom što se mora sve od neba do dna i gasila smeh sa puno bola sve od neba do dna ja nadu za nas sam čuvala sama više nema tog sna ti nađi svoj put i ne idi zamnom od neba do dna | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: Karolina Goceva Sre Sep 03, 2008 10:51 pm | |
| Karolina Gočeva - Ruku na srce Ja još mogu da verujem u sne i u priče što se sretnim krajem zaverše pored tebe sanjati se sme buđenje il snovi meni s'tobom , isto je volim kad me tvoje ruke zagrle u tom času sve što boli stane, prođe me uvek slutim dobre vetrove imam tebe, dovoljno mi je ja se ne bojim da sanjam da te pustim da budeš mi sve ruku na srce ti stavljam od dodira topi se led ja se ne bojim da sanjam da te pustim da budeš mi sve ruku na srce ti stavljam telom teku mi mleko i med gde god da si čujem tvoje korake oči zatvorim na tebe mislim, dobro je i na licu osmeh ostane imam tebe , dovoljno mi je ja se ne bojim da sanjam da te pustim da budeš mi sve ruku na srce ti stavljam od dodira topi se led ja se ne bojim da sanjam da te pustim da budeš mi sve ruku na srce ti stavljam telom teku mi mleko i med | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Karolina Gočeva - Sirena Zemlja suva, hladan vetar vlaži oči moja nadanja, davno nestala dani, pusti molitva i ukus tuge moja istina voda duboka ja molim morsko dno: "dođi spasi me, daj mi život svoj" bele školjke kamenje i miris mora moja sećanja svetlost nemirna modra voda, duša mi je žedna toga pesak na moj dlan, dubok miran san ja dotakla sam kraj! dođi spasi me, život svoj mi daj | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Karolina Gočeva - Skopska magla Padna magla, Skopska magla padna vrz mene padna i pred tvojte dvorovi mene nema koj porti da mi otvori Mene nema koj zlatno jabolko da podari Gledaj plačam kako žalna vrba skršena za nasata ljubov nezavšena mene nema koj porti da mi otvori mene nema nikoj eden zlaten Bog da prozbori Ajde dali znaes dali pametis koga ce te videv sebe ne gledav a sega slikite tvoi ne čuvam čeizot za nas dvajca ne, ne redam a sega očite tvoi neljubam koga ce gi vidam ce se izgubam Padna magla, Skopska magla padna vrz mene padna i pred tvojte dvorovi sega dobro znam nema prsten za mene sega dobro znam gledaj kako umiram. | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: Karolina Goceva Sre Sep 03, 2008 10:52 pm | |
| Karolina Gočeva - Srescemo se opet Vec odavno ja ne znam I ne uspevam Da ne mislim na tebe Kad oci zatvaram Gde si sad Dok saljem ti san? Vec odavno mi svako jutro ispise Na jastuku od ceznje isto pitanje Gde si sad? Dal mislis na nas? Ne znam kako ti je Kad te druga pokrije Il te prazna postelja Na nase vreme podseca? Samo znam Srescemo se opet Negde ti i ja Kad zvezde nam se sklope Kao nekada Pogledom priznacu ti sve Da nisam ziva bez tebe I sta mogu? To je jace od mene Zna li i ko sta to Ljubav natera Da vinese u nebo Kao ptica mahnita Pa bez razloga Drugome sleti na dlan Sve poljupci na svetu Grade mostove Gde duse jedna drugoj U susret dolaze A moja je Na pola puta vec ceka te Ne znam kako ti je Kad te druga pokrije Il te prazna postelja Na nase vreme podseca Al jedno znam Srescemo se opet Negde ti i ja Kad zvezde nam se sklope kao nekada Pogledom priznacu ti sve Da nisam ziva bez tebe I sta mogu To je jace od mene Eeeeeeeeeeee Pod kozom te jos uvek cuvam I predosecam Srescemo se opet Negde ti i ja Kad zvezde nam se sklope Kao nekada Pogledom priznacu ti sve Da nisam ziva bez tebe I sta mogu? To je jace od mene Srescemo se opet Negde ti i ja Kad zvezde nam se sklope Kao nekada Pogledom priznacu ti sve Da nisam ziva bez tebe I sta mogu? To je jace od mene Srescemo se opet... | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: Karolina Goceva Sre Sep 03, 2008 10:52 pm | |
| Karolina Gočeva - Tell me Tell Me So many times you said that I was the one, And I was the reason for all that you've done. And I've asked myself so many times If one day all this would come to end You will understand. I was trapped in that circle That has no escape. I had locked up my feelings So that I can see clear. I was hoping you would realise. Now this bad dream has set me free, For you it now begins Tell me now - Do you like the colour of her lips? Do you think they're sweet enough to risk For losing my love, letting me go? Tell me now - Did you like the magic of the night breeze? When you gave her all that should be mine. It was when you forgot all that we've had. You're making it harder, day after day, Like all of the steps we made were on our own way. But I know that you're still by yourself, And you think that I'll forgive again All that you have made I was trapped in that circle That has no escape. I had locked up my feelings So that I can see clear. I was hoping you would realise. Now this bad dream has set me free, For you it now begins Tell me now - Do you like the colour of her lips? Do you think they're sweet enough to risk For losing my love, letting me go? Tell me now - Did you like the magic of the night breeze? When you gave her all that should be mine. It was when you forgot all that we've had. | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: Karolina Goceva Sre Sep 03, 2008 10:53 pm | |
| Karolina Gočeva - Začaran krug čujem ti glas, ostavljaš trag želim da dodirnem taj miran zvuk što budi me moje misli vezuje vešto ljubav krade mi i izdajem sebe znam neće prestati nikada a to je ta iluzija i priznajem da pravi razlog je strah istina da ostajem sama, bez ljubavi tvoje kad oči zatvorim ja onda vidim sve imaš dar koji ne poznajem kad nema te, opet samo ti oko mene je začaran krug od reči i dodira tvojih čujem ti dah, osećam drhtim i ostavljam da traje san, ne shvatam tvoje ruke su moje i znam da izdajem sebe čeznja za ljubavlju ne prestaje taj osećaj što briše svet i priznajem da pravi razlog je strast požuda kad ugledam tebe ja izdajem sebe kad oči zatvorim ja onda vidim sve imaš dar koji ne poznajem kad nema te, opet vladas ti oko mene je začaran krug od reči i dodira tvojih ....vidim te i kad nisi tu! to začaran je krug | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: Karolina Goceva Sre Sep 03, 2008 10:53 pm | |
| Karolina Gočeva - Znam koliko vredim Protiv sebe, pored tebe znam da bih morala dalje sama da bih svoje srce sačuvala ti ništa nemaš što mi treba da bih preživela znaj da samo ljubav greje ne greje navika ja znam koliko vredim a tebi ništa nisam valjala neću da te štedim u lice zadnja reč ti bacam ja sve rane dok izbledim jer svaka me od tebe bolela ja znam koliko vredim i nekom takva biću jedina puno tuge, malo smeha s'tobom sam delila gorki ukus tvojih greha u srcu nosila ti ništa nemaš što mi treba da bih preživela i znaj da samo ljubav greje ja znam koliko vredim a tebi ništa nisam valjala neću da te štedim u lice zadnja reč ti bacam ja sve rane dok izbledim jer svaka me od tebe bolela ja znam koliko vredim i nekom takva biću jedina ne greje navika | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Karolina Goceva | |
| |
|
| |
| Karolina Goceva | |
|