| Maja Nikolic | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Maja Nikolic Sre Sep 03, 2008 10:54 pm | |
| Maja Nikolic - Ako verujes ti Trazio si mene celu Da me ljubis svud po telu Ja sam se predala Bila sam ti kao sena a ti hladan kao stena A ja naivna bio si mi prvi Trebalo je mnogo vremena da bih neke stavri otkrila i shvatila Da tu jos nekog ima Ona kaze da sam lagala I da te nikad nisam volela Ma ko je zena ta Ko je sad ona ref: Ako verujes ti Vise njoj nego meni Ako verujes ti Onda nju i ozeni (2x) | |
|
| |
smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: Maja Nikolic Sre Sep 03, 2008 10:54 pm | |
| Maja Nikolic - Bolesna Pitas me sto sam ljuta, zasto se pakujem Mozda sam malo kurta, ipak sutra putujem Ne umem ni na kazem, kolko sam volela I kolko sam tebi dala, vise nego uzela Ref.: 2x Nisam ni svesna kolko sam bolesna moja je kazna sto sam bezobrazna Zbog ljubavi ove umrecemo oboje ja sto te volim, ti od ljubomore Ponovo ista prica, gde sam bila pitas me Cemu to, ma nisam luda Osecam pratis me Kao da nista ne znas, nista ne primecujes Ja sam tu, a koda nisam Opet me izludjujes Ref.: 4x | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: Maja Nikolic Sre Sep 03, 2008 10:55 pm | |
| Maja Nikolic - Boli Ja pamtim svaku tvoju rec Jos teces mojim venama I bila slepa sam za sve Kol'ko sam te volela ti dobro znao si da samnom mozes tako da prastam svaku tvoju laz ti miris druge zene donosis na sebi a ja k'o da ne znam k'o da ne znam ref: boli boli sto sam tebe htela boli boli znam da nisam smela kako da molim da se meni vratis kad su njene usne otrov koji pamtis (2x) Ja znam da kriva sam za sve Kad istinu sam skrivala Od same sebe bezala a stobom bih uzivala ti dobro znao si da samnom mozes tako da prastam svaku tvoju laz ti miris druge zene donosis na sebi a ja k'o da ne znam k'o da ne znam ref: boli boli sto sam tebe htela boli boli znam da nisam smela kako da molim da se meni vratis kad su njene usne otrov koji pamtis (4x) Ti dobro znao si da samnom mozes tako da prastam svaku tvoju laz ti miris druge zene donosis na sebi a ja k'o da ne znam k'o da ne znam ref: boli boli sto sam tebe htela boli boli znam da nisam smela kako da molim da se meni vratis kad su njene usne otrov koji pamtis (4x) | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Maja Nikolic - Divlja ruza ja sam bila divlja ruza trnja prepuna sve dok nisam prvu zoru s tobom videla ja sam bila kao vetar svima neverna sve dok nisam tvoje otrov usne probala Vrati se prastam sve jer za tobom jedna divlja ruza umire Vrati se prastam sve jer za tobom jedna ruza divlja ruza umire svake noci placem, molim vile nebeske da njedrima mojim vrate ruke nemirne dabogda se zamutile vode izvorske ako mi se vise oci tvoje ne vrate Vrati se prastam sve jer za tobom jedna ruza divlja ruza umire | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Maja Nikolic - Kada ti treba Prva za reči bez milosti koje ćeš reći, Prva za tugu i prva za oproštaj, Poslednja kada ti treba u redu za ljubav, I za sreću poslednja, al` prva za kraj. Jutro je, moraš da se vratiš Da te ne otkrije ta za kojom uzdišeš i patiš, Znaj..... Ja sam tu kad ti treba ne bi nikom rekao da te volim do neba kad ti treba sve bi zgazio što živim od vode i hleba, to bi isto uzeo samo da ti treba kada ti treba da bi noć bez nje preživeo..... Dovoljno blizu za uzdahe koje ćeš kriti Dovoljno blizu za miris i osećaj, Tako daleko d adalje i en mogu biti Za početak daleko, al` blizu za kraj.... Jutro je, moraš da se vratiš Da te ne otkrije ta za kojom uzdišeš i patiš, Znaj..... Ja sam tu kad ti treba ne bi nikom rekao da te volim do neba kad ti treba sve bi zgazio što živim od vode i hleba, to bi isto uzeo samo da ti treba kada ti treba da bi noć bez nje preživeo..... Kada ti treba Kada mi treba Kad ti treba | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: Maja Nikolic Sre Sep 03, 2008 10:56 pm | |
| Maja Nikolic - Losa mala Zaboravicu sve kada padne prvi sneg i zima obrise sve moje tragove a htela bi' da znas da nije to zbog tebe sto odlazim bas sad kad je najlepse. Jer ja sam malena o kojoj ceo svet sad prica, ja sam malena, lukavica. Ja sam losa mala, mala i zato sve sam tebi dala dala ti pa uzela kada sam te probala. Da li znao si da sve sto je slatko kratko je. Zaboravices sve kada prodju godine i uspomene sve vreme izbrise, zaboravices sve kada stanu oluje i vetar s' jastuka odnese moje mirise. Jer ja sam malena... | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Maja Nikolic - Moram biti njegova Trebalo je malo snage da ga zadrzim Da u svojoj kosi tople ruke osjetim Ali moje srce mlado,nikad ljubljeno Od straha je zaspalo. Sve godine kao lopov krisom prolaze Ne cekaju da ih uzmem,same dolaze Mozda ce mi jedna od njih radost donijeti Htjela bih ga ljubiti... REFREN (x 2) Ja nikad nisam bila njegova a to je moja zelja jedina, Da me ljubi sve do jutra onda do novog sutra.. Moram biti njegova. Sve godine kao lopov krisom prolaze Ne cekaju da ih uzmem,same dolaze Mozda ce mi jedna od njih radost donijeti Htjela bih ga ljubiti... REFREN (x 2) Ja nikad nisam bila njegova a to je moja zelja jedina, Da me ljubi sve do jutra onda do novog sutra.. Moram biti njegova. | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Maja Nikolic - Odlazi Znam da si drugoj poso,sinoc kuci nisi doso sve je, sve je uzalud, lazes da ce biti bolje,kazes da ja nemam volje slutim zalud sav moj trud... REF. Odlazi,samo ne lazi vise odlazi,napolju liju kise obrisi te lazne suze molim teee odlazi,pa neka pukne zora,odlazi ako vec tako mora,odlazi ja vise nemam teeee | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: Maja Nikolic Sre Sep 03, 2008 10:57 pm | |
| Maja Nikolic - Svaki sam tren tebi suđena Umiru u meni sve ptice, svo cveće sve sto je živo iz mene neće Ne želi me ruka koja ume da voli pomozi mi Bože da što manje boli... Dan u meni plače, ubila me tama neću da kroz život idem sama smrti se ne bojim, jaka sam k'o stena jer u meni živi tako nežna žena... Postoji li svet u kome mogu biti ja? Smem li da molim dobrog anđela da te sačuva? Postoji li tama gde ću svetlost biti ja? U meni je jecaj divljeg goluba, svaki sam tren tebi suđena... Umiru u meni sve ptice, svo cveće sve sto je živo iz mene neće Ne želi me ruka koja ume da voli pomozi mi Bože da što manje boli... Dan u meni plače, ubila me tama neću da kroz život idem sama smrti se ne bojim, jaka sam k'o stena jer u meni živi tako nežna žena... Postoji li svet u kome mogu biti ja? Smem li da molim dobrog anđela da te sačuva? Postoji li tama gde ću svetlost biti ja? U meni je jecaj divljeg goluba, svaki sam tren tebi suđena... | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Maja Nikolic - Tamo daleko Tamo ,tamo daleko Negde gore visoko Tamo moje misli lete Tamo gde sam bila dete Tamo ,tamo daleko Tamo moje misli lete Tamo gde sam bila dete Tamo, tamo daleko ref: Ne dirajte moju zemlju Ne radite to Ako pukne ova zemlja Pucice ih sto Ostavite sve sto ima Ne dirajte to Krenucemo svi Tamo, tamo daleko Tamo, tamo daleko Gde me sunce budilo Tamo gde rakete lete Tamo gde su ljudi , mete Tamo , tamo daleko Tamo gde rakete lete Tamo gde su ljudi,mete Tamo,tamo daleko ref: 1x | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Maja Nikolic - Ubile me Dragane Pravis dom kraj druge zene imas sve al'nemas mene, posle svega ja sam kriva sto sam ziva. Meni bol i samo tuga kao teska bolest duga ja sam tu na kraju puta bez aduta, s'tobom gubim sve. RF: Ubile me dragane, dragane nase pesme lagane, lagane kako muku sad da skratim da te vratim, da te vratim. Nemas srama, nemas stida dok te nocu ona skida, da l' joj kazu usne tvoje ime moje. Nemam brata, nemam druga, stojim sama usred kruga kao gresna kao luda nocas nemam kuda. | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Maja Nikolic - Uzmi me otkada zna moja dusa, bila je vezana u okovima leda i kamena iz drugog sveta si dosado u meni zelju probudio zarobio me mrezom od pamuka u tvome dahu cujem istinu izrudim strast u pogledu dok me ljubis usnama pauka uzmi me neka nek se cude ma uzmi me.. neka svi polude budi moja precica do sna uzmi me neka ljudi vide poljubi me.. usne nek ti bride bas me briga sto ti sretan zna iz drugog sveta si dosao u meni zelju probudio zarobio me mrezom od pamuka u tvome dahu cujem istinu izrudim strast u pogledu dok me ljudbis usnama pauka uzmi me neka nek se cude ma uzmi me.. neka svi polude budi moja precica do sna (4x) uzmi me neka ljudi vide poljubi me.. usne nek ti bride bas me briga sto ti sretan zna | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: Maja Nikolic Sre Sep 03, 2008 10:58 pm | |
| Maja Nikolic - Varali me svi Htela sam mirnu luku, i tvoju ruku da osetim. Da budem samo tvoja, o, zeljo moja da se ne budim. Al`opet isi bol, ti nisi moj. Varali me svi, pa mozes i ti. Varali me moja ljubavi. Varali me svi, pa mozes i ti. Nebi bijo ni prvi, ni poslednji... Htela sam usne tvoje da nocu moje dodiruju. Sad znam da grudi bele, nisu smele da ti veruju. Al`opet isti bol, ti nisi moj. Varali me svi, pa mozes i ti. Varali me moja ljubavi. Varali me svi, pa mozes i ti nebi bijo ni prvi, ni poslednji.... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Maja Nikolic | |
| |
|
| |
| Maja Nikolic | |
|