| Boris Rezak | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Boris Rezak Sre Sep 03, 2008 11:09 pm | |
| Boris Rezak - Andjeo Dugo mi je trebalo da shvatim Zasto boli me Kada s drugim gledam te, a sanjam Da si kraj mene Samo kada bi nocas moja bila Na sve bih pristao Grijesio sam Sve sam priznao Mislio sam da si samo zena S tijelom djavola A u sebi skrivala si lice Dobrog andjela Sklanjao sam ruku sto me vodi Nisam vidio Jedino sam tebe imao Ti si andjeo, a ja sam Slijep sto nista nisam vidio Da si samo andjeo Zar ne znas, jedino sam tebe volio Kada dodirnes me ja se pitam Da li osjecas Kako svakim dijelom svoga tijela Meni pripadas Ali druge usne nocas duso Tvoje imaju Srce mi na dvoje kidaju Ti si andjeo... | |
|
| |
smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: Boris Rezak Sre Sep 03, 2008 11:10 pm | |
| Boris Rezak - Isti se pronalaze Isti se pronalaze I tako smo ti i ja Nasli put da ljubav nam Bude od sjaja do ocaja Isti se pronalaze I dovoljan je samo tren K`o brod na hrid Tijelom na zid naslonjen Ja nemam gdje Pada mi na oci mrak Nisam ja dovoljno za dvoje jak Da nas sacuvam Pada mi na oci mrak Nisam ja dovoljno za dvoje jak Isti se pronalaze I uvijek isto boluju Rijeci sto sutimo Dusu ce da nam otruju Pada mi na oci mrak... | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: Boris Rezak Sre Sep 03, 2008 11:10 pm | |
| Boris Rezak - Ja postojim Znao sam da negdje zivis Djevojko bez imena I da stojis ispod neba Boje zrelih visanja Dusu satkanu od nota Sve sto meni vrijedno je I ostatak svog zivota Stavljam nocas pred tebe Ja postojim da te volim Da ti pruzim vise nego sto si sanjala Hvala bogu da te imam Tvoja ljubav mi je potrebna Ja postojim da te volim Da ti pruzim vise nego sto si sanjala Hvala bogu da te imam Tvoja ljubav mi je potrebna Vise nego ikom ikada Neka svako novo sutra Odsad svane uz tebe Najljepsa su moja jutra Kad si snena kraj mene Dusu satkanu od nota Sve sto meni vrijedno je I ostatak svog zivota Stavljam nocas pred tebe Ja postojim... | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: Boris Rezak Sre Sep 03, 2008 11:11 pm | |
| Boris Rezak - Ja vjerujem Jos malo sati ostaje do svitanja dal` se to noc poigrava sa nama napolju vjetar galami i luduje tako je malo potrebno da prestane Ja jos u ljubav vjere imam stazom od snova putujem vrijeme sve nam krade a staro vino ostaje Ja jos u ljubav vjere imam nemir za tobom ne krijem ko da srcu brani da kaze noces ostani I ovaj put ti budi tu budi kraj mene ja tvoju ruku uzecu da vjecno cuva me | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Boris Rezak - Jesmo li jedno drugom sudjeni? (Boris Rezak i Emilija Kokic) Ja sam Boris, a ko si ti? Nisam se mogao suzdrzati, tebi nije prici lako al` ne odustajem tek tako morao sam te upoznati... Ja sam Emilija drago mi je bas sam se pitala hoces li doc, imas stila to svidja mi se k`o da te znam od ranije, vidjela sam te ali ne znam gdje I meni se isto ucinilo srce mi je cudno lupalo k`o da su me ranije ove oci gledale... Ma dobro ti vece ljubavi Jesmo li jedno drugom sudjeni? Srce ce te prepoznati ako si to ti ako si to ti Dobro ti vece ljubavi Jesmo li jedno drugom sudjeni? Ako te srce pozdravi onda si to ti onda si to ti Tesko mi te gledati opasni su tvoji pogledi svaku crtu na tvome licu znam napamet k`o slagalicu prelijepa si, oprosti mi Nemogu ni ja objasniti neke stvari srce osjeti mozda nas nebo zbog neceg voli i zbog ljubavi nas moli cudni su Boziji putevi I meni se isto ucinilo.. | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Boris Rezak - Još si tu Uvijek je nekud zurila Uvijek je bila nestrpljiva i koliko mi to smetalo sve vise sam je zelio Vrijeme je za nas,za nas radilo na pamet nikad ne bi,ne bi padalo oci iskrene kao djecije da bi mozda jednom nestale Jos si u meni kao zakletva zivim sa time i nista ne diram kada sve jednom prođe gdje smo ljubavi vrijeme prolazi al' ja to ne vidim jos si tu Uvijek je nekud zurila uvijek je bila drugacija i koliko mi to smetalo sve vise sam je volio Vrijeme je za nas,za nas radilo na pamet nikad ne bi,ne bi padalo oci iskrene kao djecije da bi mozda jednom nestale Jos si u meni kao zakletva zivim sa time i nista ne diram kada sve jednom prođe gdje smo ljubavi vrijeme prolazi al' ja to ne vidim jos si tu Jos si u meni kao zakletva zivim sa time i nista ne diram kada sve jednom prođe gdje smo ljubavi vrijeme prolazi al' ja to ne vidim jos si tu | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: Boris Rezak Sre Sep 03, 2008 11:12 pm | |
| Boris Rezak - Pokora Kad bi mi dala ti U srce da udjem ti I da pustim korjenje Ruke bi ove dv`je Za tebe zivjele I bila bi sigurna Vez`o bi tvoje Usne za svoje S tobom zivot ima smisla I vrijedi najvise Nije ljubav pokora Umivena suzama Nego luka sigurna Gdje bi dusa zivjela Prosuo sam pred tebe Srce puno bisera Za tebe sam se borio Borio i izgubio Vez`o bi tvoje Usne za svoje S tobom zivot ima smisla I vrijedi najvise Nije ljubav pokora... | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: Boris Rezak Sre Sep 03, 2008 11:13 pm | |
| Boris Rezak - Milo moje Samo ovu noc trazim dodir svila tvojih, reci zasto sutis ti zeno snova mojih Samo ovu noc trazim dodir svila tvojih lutam obalom Vrbasa pod senkama tvojim Ne mogu vise ni pjesme da pisem i nemam snage za navike drage oci pune magle jos uvjek su tvoje zelim da ih sklopim milo moje...milo moje Sada si daleko al` nekada ce neko kroz tvoj zivot proci biti danak jedne noci Samo jednu noc trazim dodir svila tvojih lutati obalom Vrbasa pod senkama tvojim... ..................... milo moje..milo moj | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Boris Rezak - Nakon toliko godina Nije lako biti godinama sam nemir se pod kozu primio Sad zauvjek o njoj sam ovisan, a nikad je i nisam imao... I nije cudo biti ostavljen kad samo jedan voli za oboje Do smrti biti ponosan i njen U isto vrijeme to prokleto boli i mrzim sebe sto jos te volim Nakon toliko godina nista se nije promjenilo, Jos uvjek trebas mi i jos nema nicega sto bi tebe zamjenilo moja ljubavi Da li sam ti ikad lagao? Slomljenu od drugih primao Da li sam te sad izgubio? samo da bi' znao sta sam imao I nije cudo biti ostavljen kad samo jedan voli za oboje......... | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Boris Rezak - Nije zbogom teska rijec Jos jednom za kraj njezno meni se privuci Sa kapima sna sjecanja nek ostanu ja odlazim sad ko jedrenjak pustoj luci a svjetlosti glas ostaje u tvome danu Nije zbogom teska rijec presutjeli smo je mi vec u malome stanu sa dusom na dlanu al' bez tebe Nije zbogom teska rijec ali ta rijec odaje da nije ti stalo vise ni malo do mene... Jos jedom za kraj ugasi stih u mojoj ruci Tu ostavi trag mome dahu budi lijek Kad odem u raj s mojom sjenkom se potuci jer ostace tu da te ljubi njezno zauvjek... Nije zbogom teska rijec. | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: Boris Rezak Sre Sep 03, 2008 11:14 pm | |
| Boris Rezak - Pitaju me ljudi Kakve su to rijeci, ko ce da ih sprijeci kad mi nismo uspjeli kakvi smo to ljudi, kakve su to cudi svako bi drugom da presudi Evo, citav dan na uglu stojim sam i nisam siguran u to sto osjecam jer malo je od nas, tako malo ostalo slutim, sve je propalo Ref. Pitaju me ljudi zasto stojim sam zasto nisam nasmijan to mi ona sudi i kako poslije tog biti normalan Pitaju me ljudi zasto cinis to zar je tako moralo to mi zivot sudi za ono sto mi nije trebalo Kakve su to price, na tvoje mi ne lice znam, kazu drugi, al' nemoj ti kakvi smo to ljudi, kakve su to cudi svako bi drugom da presudi Evo, citav dan na uglu stojim sam i nisam siguran u to sto osjecam jer malo je od nas, tako malo ostalo slutim, sve je propalo Ref. | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Boris Rezak - Samo jednom Ti bi trebala znati Kako mi je Mozda jednom mi kazes Da vrijedan toga nije Niko kao ja ne trazi tako malo Niko kao ja do tebe mi je stalo Otvori mi srce, daj mi neki zank Da ne zelis biti sama i da trebam ti ja Niko kao ja ne trazi tako malo Niko kao ja do tebe mi je stalo Samo jednom bilo je potrebno Da te vidim, da te zavolim Samo jednom meni je dovoljno U mome tijelu si zauvijek ti zauvijek ti Sve sto nosim u sebi Rado bih ti dao I bio bih sretan da uspijem u tom` Niko kao ja ne trazi tako malo Niko kao ja do tebe mi je stalo Samo jednom.... | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Boris Rezak - Sudbina Ne znam kuda idem, ali znam da cu te nekad sresti, jer to mi je zivotni san. Ne znam jel` to prica srca mog il` govori dusa da sam te volio do samog Boga... Sve se rusi a tuga tinja ti si mi bila svetinja nemam kud. Gdje si ti? Zovem te uzalud Bilo bi bolje da nema me da nema te da nije bilo ljubavi nase propale Zauvjek pamticu tvoje lice kraljice Al` SUDBINA te ote od mene... | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: Boris Rezak Sre Sep 03, 2008 11:15 pm | |
| Boris Rezak - Sve bi' s tobom ja Nema nista lose u mome pogledu To su samo stvari Sto vole razmjenu Kada bi mi prisla To ne bi bilo to I volje ove noci bi U meni nestalo Ja sa strane samo Gledam na tvoj svijet Tebi treba neko ko igra napamet Sve, sve bi` s tobom ja Sve, sve bi` da ti dam Sve, niko ne mora da zna Sto te duze gledam Sve sam vise siguran Da ti kazem nesto Imam namjeru Jedan dobar razlog Da zadrzim te tu Sve, sve bi` s tobom ja.... | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: Boris Rezak Sre Sep 03, 2008 11:15 pm | |
| Boris Rezak - Ti i ja smo mogli sve Ti i Ja smo mogli sve, ljubav takva desi se u zivotu jednom tek ili nikada. Pamtim sve Malog princa citas mi, vani snjeg ispod jelke pokloni,a na radiju je pjesma da sve ima kraj. Ti i Ja smo mogli sve, dole kod gimnazije, sitan pjesak Azije sav prebrojati. Ti i Ja smo mogli sve, pjeske doc do Afrike, ljubit se kod trafike, zvjezde brojati. Fotografije, znas, izblijedile su sve, citav vjek ne znam s kime si ni gdje Al` za sjecanje ova pjesma tvoja je. Ti i Ja smo mogli sve, sakrit suncu oblake, i kad kisa prestane ispod duge proc. Ti i ja smo mogli sve, zbog nas su se palile nebeske slikovnice, da neprodje noc. Ti i Ja smo mogli sve, plakat nasred ulice, stoput reci VOLIM TE, i oprostiti. Ti i Ja smo mogli sve, kao ptice selice, otici i vratit se, al` smo se izgubili, Ti i Ja TI I JA SMO MOGLI SVE | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: Boris Rezak Sre Sep 03, 2008 11:16 pm | |
| Boris Rezak - Ti si mi bila sve Ti si mi bila sve,na ruci tajni znak Kad bio sam slab ti ucinis da sam jak Ti si mi bila sve,moja tajna,a sad si ko zna gdje Ti si mi bila sve,vjetar i brodolom izgovor da zivot zivim po svom Ti si mi bila sve moja tajna,bez tebe nemam gdje I sad bi ponovo za tebe ubio i opet Rodio se da zbog tebe zivim I ako prezalim nikad da ne zalim sto imao sam ljubav kao nikad prije Ti si mi bila sve Ti si mi bila sve,vjetar i brodolom, izgovor da zivot zivim po svom, ti si mi bila sve,moja tajna bez tebe nemam gdje I sad bi ponovo za tebe ubio I opet rodio se da zbog tebe zivim I ako prezalim,nikad da ne zalim Sto imao sam ljubav kao nikad prije Ti si mi bila sve Za vrelu glavu ruke hladne, Za sivi zivot malo nade Kako nedostajes,nedostajes Da te bar od sjecanja ukradem I sad bi ponovo za tebe ubio, i opet rodio se da zbog tebe zivim i ako prezalim nikad da ne zalim sto imao sam ljubav kao nikad prije Ti si mi bila sve | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: Boris Rezak Sre Sep 03, 2008 11:16 pm | |
| Boris Rezak - Zauvjek Ti nikada neces nauciti na koje nacine zivot moze muciti I zasto pate ljudi koji imaju bas sve kao losi djeci padamo zar ne Padam ja,padas i ti mozda nikada necs saznati da... REF:Poslije tebe ostala je strast k^o bolest u tjelu da sjeca me na nas Kad slome se ogledala na moju ide grjeh Da me nebi gledala Zauvjek... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Boris Rezak | |
| |
|
| |
| Boris Rezak | |
|