| Sastanak sa osobom sa net-a | |
|
+4Angelsmiledoll Ikac&Njanja Ruki bbabystorie 8 posters |
Autor | Poruka |
---|
bbabystorie Glavni moderator
Broj poruka : 4755 Lokacija : tamo daleko Datum upisa : 11.04.2008
| Naslov: Sastanak sa osobom sa net-a Uto Sep 16, 2008 5:01 pm | |
| Da li ste se sreli sa nekom osobom koju ste upoznali preko net-a? Opisite nam malo taj susret? Da li je osoba koju ste upoznali ista kao ona sa kojom ste kuckali ili ste skontali da je ta osoba potpuno drugacija? | |
|
| |
Ruki Napredan clan
Broj poruka : 62 Godina : 29 Lokacija : Sedmo Nebo Datum upisa : 04.09.2008
| Naslov: Re: Sastanak sa osobom sa net-a Uto Sep 16, 2008 8:44 pm | |
| Ja se nisam sastala ni sa jednom osobom sa neta.........Volela bih samo kad bi mogla da se nadjem sa PINKIE...nju sa prvi put upoznala na
Bbabystorie:zabranjeno reklamiranje drugih sajtova | |
|
| |
Ikac&Njanja Moderator chata
Broj poruka : 2221 Godina : 37 Lokacija : iza zute zgrade kod obdanista, malo levo Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Sastanak sa osobom sa net-a Sre Sep 17, 2008 7:58 pm | |
| da upoznala sam rikija... nasli smo se na Kalisu ispred restorana Mali Kalamegdan gde smo imali rucak posto sma a tada bila na ekskurziji. Cekao mi je na klupici ispred restorana. Posle smo setali malo Knezom, pa svaritili u neku poslasticarnicu na tortu s lesnicima i tako........ Meni je bilo predivno... jedva cekam da se to popdne ponovi.... U njegovom drustvu ne mozes da se ne opustis | |
|
| |
Angelsmiledoll Moderator
Broj poruka : 1691 Godina : 33 Lokacija : Where are the angels... Datum upisa : 07.04.2008
| Naslov: Re: Sastanak sa osobom sa net-a Sre Sep 24, 2008 10:55 am | |
| Da,upoznala sam...hm...sad cu vam tacno reci...3 osobe za sad :) Sa kojima sam dugo kuckala i koji su stvarno pravi ljudi super osobe :) Bas su mi dragi :) Bilo mi je bas lepo sva ta tri puta i ispricali smo se,smejali,uzivali...naravno uzivo je svako drugaciji ali sve u svemu ja sam prezadovoljna sto ih poznajem licno :) | |
|
| |
Prskavac Super aktivan clan
Broj poruka : 285 Datum upisa : 12.09.2008
| Naslov: Re: Sastanak sa osobom sa net-a Pet Sep 26, 2008 4:22 pm | |
| Upoznao sam neke osobe sa neta.. Manje-vise sam se razocarao..nazalost.. Ne verujem ni da cu vise ikada biti pristalica toga.. | |
|
| |
booobamara Super aktivan clan
Broj poruka : 462 Datum upisa : 30.05.2008
| |
| |
Pucca Aktivan clan
Broj poruka : 110 Godina : 30 Datum upisa : 25.09.2008
| Naslov: Re: Sastanak sa osobom sa net-a Ned Sep 28, 2008 10:39 pm | |
| jesam sa jednom...a owako su me punoo njih pitali da se widimo ali nisam htela.... | |
|
| |
Luna Aktivan clan
Broj poruka : 160 Datum upisa : 26.09.2008
| Naslov: Re: Sastanak sa osobom sa net-a Ned Sep 28, 2008 10:52 pm | |
| Volela bih da upoznam jednu osobu sa neta..s kojom kuckam vec neko vreme.. ali necu vam otkriti identitet.. citajuci komentare..hm..mislim da cu ipak morati jos da razmislim pri toj odluci .. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Sastanak sa osobom sa net-a | |
| |
|
| |
| Sastanak sa osobom sa net-a | |
|