Angel Urednik zanimljivosti
Broj poruka : 4464 Datum upisa : 04.04.2008
| Naslov: Najsmesniji dogadjaj kad ste bili mali.... Čet Sep 25, 2008 8:40 pm | |
| Pa koji je.. Ako se narawno secate... Ja se secam mog ne znam ni ja kako ali ajd.. Secam se da sam bila na pijaci i sad moja mama kupowa jaja..i bila tu pre nas neka baba i sad kako sam ja bila mala swe sam wolela da cackam i sad ja uzela pa krenula da pipam i da gledam i tako..a kad je baba rekla nemoj moja jaja da diras a pazi baba wec u korpi ima jaja..i dodje moja mama kaze a su to wasa jaja u korpi..baba da jesu ..ja opet a ona zamnom nediraj moja jaja.. ja ko uz inat dan danas cu se secati owoga.. | |
|
Piink.Ladyy Administrator
Broj poruka : 6762 Godina : 29 Lokacija : U penziji Datum upisa : 05.04.2008
| Naslov: Re: Najsmesniji dogadjaj kad ste bili mali.... Čet Sep 25, 2008 9:00 pm | |
| Jaoj..Ne secam se dogadjaja,ali su mi pricali dakle..imala sam verovatno 3 ili 4 godine.. i sedimo za stolom..rucamo.. uvek kad se najedem i ocistim tanjir,srusim ga na pod .. I sad jednom smo nesto jeli,i posle jela,desnom rukom mahnem i spucam tanjir na pod..a cale me mrsko pogleda..a ja onako blesawo ''IPALOO!'' ..(ispalo) | |
|
Deliverance Moderator
Broj poruka : 1815 Lokacija : Out of the silent planet... Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Najsmesniji dogadjaj kad ste bili mali.... Čet Sep 25, 2008 10:43 pm | |
| imala sam malo vise od dve godine...komsija me je uplasio i ja sam se ladno usr**a u gace xD strasno xD | |
|
Prskavac Super aktivan clan
Broj poruka : 285 Datum upisa : 12.09.2008
| Naslov: Re: Najsmesniji dogadjaj kad ste bili mali.... Pet Sep 26, 2008 4:21 pm | |
| Voleo sam da se igram policajca na hodniku od zgrade..imao samo onako crni vodeni pistolj..imao sam crnu masku u obliku kostura..pa cim bi neko usao u zgradu,ja izletim i poplasim ljude..Najgore jedna je bakica zavrsila na urgentnom ..nisam znao da ima problema sa srcem | |
|
Ikac&Njanja Moderator chata
Broj poruka : 2221 Godina : 37 Lokacija : iza zute zgrade kod obdanista, malo levo Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Najsmesniji dogadjaj kad ste bili mali.... Pet Sep 26, 2008 4:29 pm | |
| pa ja ne znam.. ako ima neki ikac ce vam ispricati
ali zato znam kakve je gluposti pravio moj brat...
jednom je stavio jaja na stolicu i lupao ih cekicem i kad ga je mama pitala sta radi on je rekao "tupam jaja, prava tortu" hahaha stalno se smejem kad cujem sta je radio | |
|
Angelsmiledoll Moderator
Broj poruka : 1691 Godina : 33 Lokacija : Where are the angels... Datum upisa : 07.04.2008
| Naslov: Re: Najsmesniji dogadjaj kad ste bili mali.... Ned Sep 28, 2008 7:00 pm | |
| Evo koliko se secam... Imala sam oko 3 god...i sad posto sam bila djavo nad djavolima naravno nesto sam sj**** i tata me kaznio kao da sednem na kauc u dnevnoj i ne mrdam dok on cita novine...i sad ja tako sedim pola sata i kazem tati jel mogu da ustanem on kao: Pa Jelena ko ti brani?...covek potpuno zaboravio da me je kaznio I sledeci put kad me opet kao kaznio...ja ni pet ni sest kazem " Tata kazi Jejena ko ti blani" umrli su svi okolo | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Najsmesniji dogadjaj kad ste bili mali.... | |
| |
|