Najsmesniji dogadjaj kad ste bili mali.... Hitskin_logo Hitskin.com

Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temuVratiti se na listu teme

FUN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FUN

:)

PrijemPrijem  GalerijaGalerija  TražiTraži  Latest imagesLatest images  PristupiPristupi  Registruj seRegistruj se  

Najsmesniji dogadjaj kad ste bili mali....

Ići dole 
+2
Piink.Ladyy
Angel
6 posters
AutorPoruka
Angel
Urednik zanimljivosti
Urednik zanimljivosti
Angel

Broj poruka : 4464
Datum upisa : 04.04.2008

Najsmesniji dogadjaj kad ste bili mali.... Empty
PočaljiNaslov: Najsmesniji dogadjaj kad ste bili mali....   Najsmesniji dogadjaj kad ste bili mali.... EmptyČet Sep 25, 2008 8:40 pm

Pa koji je..
Ako se narawno secate...Laughing

Ja se secam mog ne znam ni ja kako ali ajd..Laughing
Secam se da sam bila na pijaci i sad moja mama kupowa jaja..i bila tu pre nas neka baba i sad kako sam ja bila mala
swe sam wolela da cackam i sad ja uzela pa krenula da pipam i da gledam i tako..a kad je baba rekla nemoj moja jaja da diras
a pazi baba wec u korpi ima jaja..i dodje moja mama kaze a su to wasa jaja u korpi..baba da jesu ..ja opet a ona zamnom nediraj moja jaja..
ja ko uz inat dan danas cu se secati owoga.. Laughing
Nazad na vrh Ići dole
https://ilovefun.serbianforum.info
Piink.Ladyy
Administrator
Administrator
Piink.Ladyy

Broj poruka : 6762
Godina : 29
Datum upisa : 05.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Najsmesniji dogadjaj kad ste bili mali....   Najsmesniji dogadjaj kad ste bili mali.... EmptyČet Sep 25, 2008 9:00 pm

Jaoj..Ne secam se dogadjaja,ali su mi pricali Wink
dakle..imala sam verovatno 3 ili 4 godine..
i sedimo za stolom..rucamo.. uvek kad se najedem i ocistim tanjir,srusim ga na pod Laughing ..
I sad jednom smo nesto jeli,i posle jela,desnom rukom mahnem i spucam tanjir na pod..a cale me mrsko pogleda..a ja onako blesawo ''IPALOO!'' ..(ispalo) Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Deliverance
Moderator
Moderator
Deliverance

Broj poruka : 1815
Datum upisa : 15.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Najsmesniji dogadjaj kad ste bili mali....   Najsmesniji dogadjaj kad ste bili mali.... EmptyČet Sep 25, 2008 10:43 pm

imala sam malo vise od dve godine...komsija me je uplasio i ja sam se ladno usr**a u gace xD strasno xD
Nazad na vrh Ići dole
http://www.myspace.com/venus_illegitima
Prskavac
Super aktivan clan
Super aktivan clan
Prskavac

Broj poruka : 285
Datum upisa : 12.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Najsmesniji dogadjaj kad ste bili mali....   Najsmesniji dogadjaj kad ste bili mali.... EmptyPet Sep 26, 2008 4:21 pm

Voleo sam da se igram policajca na hodniku od zgrade..imao samo onako crni vodeni pistolj..imao sam crnu masku u obliku kostura..pa cim bi neko usao u zgradu,ja izletim i poplasim ljude..Najgore jedna je bakica zavrsila na urgentnom Laughing ..nisam znao da ima problema sa srcem Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Ikac&Njanja
Moderator chata
Moderator chata
Ikac&Njanja

Broj poruka : 2221
Godina : 37
Datum upisa : 06.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Najsmesniji dogadjaj kad ste bili mali....   Najsmesniji dogadjaj kad ste bili mali.... EmptyPet Sep 26, 2008 4:29 pm

pa ja ne znam.. ako ima neki ikac ce vam ispricati

ali zato znam kakve je gluposti pravio moj brat...

jednom je stavio jaja na stolicu i lupao ih cekicem i kad ga je mama pitala sta radi on je rekao "tupam jaja, prava tortu" hahaha stalno se smejem kad cujem sta je radio
Nazad na vrh Ići dole
Angelsmiledoll
Moderator
Moderator
Angelsmiledoll

Broj poruka : 1691
Godina : 33
Datum upisa : 07.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Najsmesniji dogadjaj kad ste bili mali....   Najsmesniji dogadjaj kad ste bili mali.... EmptyNed Sep 28, 2008 7:00 pm

Evo koliko se secam...
Imala sam oko 3 god...i sad posto sam bila djavo nad djavolima Laughing naravno nesto sam sj**** Laughing i tata me kaznio kao da sednem na kauc u dnevnoj i ne mrdam dosadnomije dok on cita novine...i sad ja tako sedim pola sata smeh i kazem tati jel mogu da ustanem on kao: Pa Jelena ko ti brani?...covek potpuno zaboravio da me je kaznio gfgfgf
I sledeci put kad me opet kao kaznio...ja ni pet ni sest kazem " Tata kazi Jejena ko ti blani" umrli su svi okolo gfgfgf
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Najsmesniji dogadjaj kad ste bili mali....   Najsmesniji dogadjaj kad ste bili mali.... Empty

Nazad na vrh Ići dole

Najsmesniji dogadjaj kad ste bili mali....
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Najsmesniji grafit
» Ispricajte nam neku provalu,ili smesan dogadjaj od danas ..
» U kom trenutku ste bili najsrecniji do sada?
» Da li ste nekada bili hospitalizovani?

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
FUN :: Zabava :: Pricaonica-
Skoči na: