| Energija...:) | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Angel Urednik zanimljivosti
Broj poruka : 4464 Datum upisa : 04.04.2008
| Naslov: Energija...:) Sub Sep 27, 2008 10:44 pm | |
| Ugasi svetla - Energija Telefon zvoni, ja izlazim iz stana a ono preko zice opet ona mala i prica i davi i pocinje da smara kada cu u mraku s tobom biti sama
Suvise si mala za takve dobre stvari a tako si dobra, nema, sta ti fali ali godine su te da ne bih hteo ja da budem s tobom u noci punoj mraka
Refren 2x Ugasi svetla i pusti muziku tako zelim da si kraj mene tu da te volim necu prestati tako se bojim da ces nestati
Ti pricas i davis i tako zelis ludo a meni se sve cini tako glupo neka luda zelja obuzima mi telo prilazim ti, a ti me gledas belo
Okreni se i daj mi mali znak mnogo volim kada se osecam jak i nocas mi nista ne ide od ruke ja volim da cujem od tvoga tela zvuke
Refren | |
|
| |
| Naslov: Re: Energija...:) Sub Sep 27, 2008 10:44 pm | |
| Devojke ponos imaju - Energija I devojke ponos imaju zar si tako lud vuk dlaku cesto ne menja a kamoli cud i devojke ponos imaju bolje zapamti to zato smiri se dok nije prekasno
Refren Dokle da slusam tvoje lazi dokle da ti prastam sve moja ljubav nije casa vina da se s'njom greh izbrise
Dokle da slusam tvoje lazi dokle da ti prastam sve i devojke ponos imaju vidis da nam ne ide
Uz mene si bila voljena dobro znala si to a ljubav nije ono sto ja dao sam njoj
I devojke ponos imaju kako ziveces s'tim kada drugoj svoju srecu poklonim
Refren
Sa tobom sam srecu sanjala nisi zeleo to do moga srca lazima ti si gradio most
I devojke ponos imaju sasvim normalna stvar zgazio si ljubav dadoh ti na dar
Refren | |
|
| |
| Avantura - Energija Pocetak nase pesme, jedan dan u sred leta sunce, plaze i puno lepog sveta lepe devojke se setaju oko nas u Lunu cuje se glas svuda oko nas u napad su krenuli momci dobrog srca koga nemaju svi
Jer svako sada zeli lepu devojku da nadje s'njom da se seta plazom dok sunce ne zadje a sa druge strane svi se zezaju uz zvuke gitare muzici se predaju neka svako zna da je ovde raj ludoj avanturi nije dosao kraj
Refren Tako sada zelim da nadjem s'tobom srecu noc je duga tu pred nama, sama biti necu istina je to da te malo znam ali bicu s'tobom dok ne svane novi dan
Pocetak druge strofe pola deset vece garderoba je spremna i u grad se krece krenuli smo svi u glavi nam je bura nocas ce biti prava avantura nekom provod pocne a nekom i prodje tek onda kada se na pravo mesto dodje
Oko pola sest zavrsilo se sve a tvoji ce da drame moras kuci sto pre u deset sati po plazi ponovo se setas sinoc si bio pijan ali svega se secas jos si mamuran u glavi imas buru ali ostaje secanje na tu ludu avanturu
Refren
Refren 2x | |
|
| |
| Ja ne smem - Energija Ja ti necu priznati kako srce zaboli kada drugu poljubis a ja gledam to
Suze cu sakrivati osmeh cu ti davati kad te druga zagrli a ja ne smem to
Refren Ja ne smem to sto ona sme ja cutim kad pozelim te al' tebi sad sve jedno je jer si kraj nje
Ja ne smem to sto ona sme ja cutim kad zaboli me al' tebi sad sve jedno je jer si kraj nje
Kada sam te voleo zadnju sansu trazio srce si mi slomila ma nek lomi te
Iz inata ljubim nju ostavljam te ranjivu i ako si najlepsa ma nek boli te
Refren
Refren 3x | |
|
| |
| Naslov: Re: Energija...:) Sub Sep 27, 2008 10:45 pm | |
| Kisa - Energija Istinu bez sumnje nikad neces naci, Ni sam nisam znao koliko mi znacis, Sad kada se sve pretvorilo u prah, Osecam u dusi da postoji strah. Vise necu moci nikad da te cujem, Ne umem da patim ali zato umem, Shvatio sam sve, al' je kasno znam, Verovao nisam da postoji kraj.
Trazim oci boje oblaka, Ova kisa pada dugo satima, Ti si ono sto me zanima, Ali nisam ti ni prva niti poslednja.
Ziveo sam usput kao da sanjam, K'o i mnogi drugi na ovoj planeti, A tebe sam voleo iz navike poneke, Iako su mi druge bile daleke, Radio sam ono sto mi srce kaze, Nisam imao nameru da te uvek lazem, U svakoj nevolji pomogla si mi, Zato si mi potrebna i to bas ti.
Trazim oci boje oblaka, Ova kisa pada dugo satima, Ti si ono sto me zanima, Ali nisam ti ni prva niti poslednja. | |
|
| |
| Naslov: Re: Energija...:) Sub Sep 27, 2008 10:45 pm | |
| Korak po korak - Energija Pridji mi blize, ne mogu vise cekati tvoje dodire uzmi me celu, po mome telu radi sta usne pozele
Refren 2x Korak po korak, dodji polako moje telo tako zeli te ja nocas vise ne znam za sebe samo zelim tvoje dodire
Pridji mi blize, ugasi svetla i pusti muziku u ovoj tami sad kad smo sami nek' nam se usne dodiru
Refren 5x | |
|
| |
| Naslov: Re: Energija...:) Sub Sep 27, 2008 10:46 pm | |
| Malo sutra - Energija Ja trcim oko tebe, ne gledam druge zene i nocas bas sam se napalio ti si fantasticna, tako romanticna i mislim da sam se uvalio
Refren Ma malo sutra, ma malo sutra malo sutra ces me imati ma malo sutra, ma malo sutra malo sutra ces me dobiti
Cim sam te ugledao, na tebe ja sam pao ni jednu drugu nisam video ti si seljacina, prava prostacina rekla si kad sam se otinjeo
Refren 2x
Refren 2x | |
|
| |
| Nedelja - Energija Znam, vise nikad nece biti kao sto je bilo pre jer vise nisi tu kraj mene vise nema te
U mojoj sobi stoji vreme u meni srusilo se sve jos uvek teces mi kroz vene ja jos uvek volim te
Refren Tuzna, tuzna mi je ova nedelja ni dobri andjeli sad tugu ne kriju zapevajte sa dva srca slomljena sa modrim suzama iz mojih ociju
Ma hajde, budi s drugim srecna nek ti se zelja ispuni jedna ljubav nije vecna ti za mene ne brini
Ja nisam vise onaj stari poslednja prilika za spas molim te, rastanak ne kvari hajde, zaboravi na nas
Refren | |
|
| |
| Nisam kriva - Energija Svaki dan je isti, tako mi je dosadno moram sebe da menjam, nije lako to otvorio si karte, sad znam ko si ti posle svega ja moram da te zaboravim
Gde su mi prosle te godine sto sam ih tebi ja poklonila u sebi nadu sto sam imala zelim da budem sasvim slobodna
Refren Nisam kriva sto sam te prebolela ti za mene nikad nemas vremena mislio si da cu ti oprostiti ali ponos jaci je od ljubavi
Sve moje noci su duge jer mi razum nestaje ti si verna meni, poraz priznajem moja jutra su hladna kad se budim sasvim sam i ne oprastam sebi bol sto osecam | |
|
| |
| Posle ponoci - Energija I sada znam, da ovo nije to sto sam od uvek trazio u meni kuca veciti sat sa svojim zeljama vodim rat
I kada sve se umiri tek tada sustizu me nemiri i sada moram brzo pobeci jer dosao je minut posle ponoci
Refren 2x Posle ponoci, promenice se sve jer kad se zelje probude kroz vene prolaze ma briga me, ma briga me za sve do jutra, do jutra malo ostalo je
Kad prodje ponoc u meni budi se zver sto preko dana skriveno je sve sto je bilo, lose do sad zaboravim ih palim u grad
Dosta je bilo dosade jer noc polako spusta se i zarobljen u svojoj nemoci ulice u minut posle ponoci
Refren 2x
Refren 2x | |
|
| |
| Snage mi ponestaje - Energija O meni nije mislila I ne zna sta mi je ucinila Do dna me je spustala Za mene nije marila
A ja se jos ne predajem I borim se a znam da kasno je Ali ovaj put ne vredi mi Jer znao nisam ko si ti
A ja sam ceo zivot svoj Dao njoj, dao samo njoj A ona mene nije shvatila I da je htela opet bi me vratila
I posle svega toga Ne odustajem Ali ne mogu vise Snage mi ponestaje
A ja sam ceo zivot svoj Dao njoj, dao samo njoj A ona mene nije shvatila I da je htela opet bi me vratila | |
|
| |
| Naslov: Re: Energija...:) Sub Sep 27, 2008 10:47 pm | |
| Suze - Energija Krila sam oci sraha od svetlosti dana I zelju beskrajnu da ne budem sama Vetrovi duvaju i tvoj mi trag odnose Nije mi sudjeno da kraj tebe budim se. Po hladnoj kisnoj noci gradom lutam sama Po magli trazim pravu istinu o nama I kada prolece meni vise nece doci I ova kisa znam nikad nece proci.
Ref: Zasto moje suze teku sad, kad nisi vise tu Pruzila sammnogo toga tebi, ali uzalud. Zasto moje suze teku sad kad izdao si me Odneo si zadnje zrno srece isve moje sne.
Po hladnoj kisnoj noci...
Ref ...
Ostani samo svoja i pronadji spas Ljubav nije bila svetlost za nas Znam da si mnogo meni pruzila ti Al ja ne, ne znam te voleti.
Ref ... | |
|
| |
| U pesku vremena - Energija Ja se secam onih kisnih dana kad sivo nebo prekrilo je grad u mojoj dusi izgubljeni snovi za tobom nestaje bas svaki dan juce je bio kisan dan za moje stanje nemiran
Refren Ja ne zelim da vise gledam te nestalo je sve i nestani sa tim ja te ostavljam u pesku vremena bas kad trebam ti
U kasne sate ostajem sa tobom u meni nestajes, ja mirim se sa tim ja nisam spreman sada da ti priznam i nisam smeo da suocim se sa tim juce je bio kisni dan za moje stanje nemiran
Refren | |
|
| |
| Zasluzi me - Energija Hteo sam pobeci od tebe u snu, Ali te pratim na svakom koraku, Za sve je ostalo jos malo vremena, Daj pronadji me, daj pozovi me, Daj pronadji me, pozovi me.
Ako zelis da sa tobom nadjem srecu, Ti je meni pruzi, Moras uvek biti dobar prema meni, Pa me ti zasluzi.
Ja sam te lagao a to mi ne valja, Sve ovo bila je mala prevara, A sad zaboravi jer to je proslo sve, Pronadji me, pozovi me, Daj pronadji me, pozovi me.
Ako zelis da sa tobom nadjem srecu, Ti je meni pruzi, Moras uvek biti dobar prema meni, Pa me ti zasluzi. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Energija...:) | |
| |
|
| |
| Energija...:) | |
|