| Ana Kokic...:) | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Angel Urednik zanimljivosti
Broj poruka : 4464 Datum upisa : 04.04.2008
| Naslov: Ana Kokic...:) Ned Sep 28, 2008 11:14 am | |
| Cujem da
Znam da zvuci kao laz da sam samo tebe ludo volela ali bi trebalo da znas samu sam sebe proklela
Te noci srusila sam sve sa nekim kome vise ne pamtim ni lik od tada prezires me ti kraj druge trazis zrno ljubavi
Ref. Cujem da nju zoves imenom mojim dok spavas sa njom da u tebi postojim na stubu sam srama i tudja i sama bez dodira tvoga nestajem ti
Cujem da s' njom samo kupujes vreme da spavas kraj nje, da zaboravis mene al' zna ona to, samo prikriva bol, veruj mi
Znam da sam to zasluzila da posle tebe vise nemam nikoga nek' se kraj mene budi bol kad neces ti zivote moj
Te noci srusila sam sve sa nekim kome vise ne pamtim ni lik od tada prezires me ti kraj druge trazis zrno ljubavi
Ref.
Cujem da, cujem da
Ref. | |
|
| |
| Naslov: Re: Ana Kokic...:) Ned Sep 28, 2008 11:14 am | |
| Da li si to ti
Jos samo minut il' dva ma vise ne cekam ja neces ti mene da pravis ludom samo izvoli pa radi s drugom sve sto ti nisam ja dopustila
Nisam ja nikome na izvol'te i nemas nista ti sem lepote zbog koje sam bas sve propustila
Ref. O da li si to ti zbog mene plakao o nocas je moj raj za tebe pakao o da li si to ti sam u ljubavi
O da li si to ti u vatri pepeo na moje srce je drugi doleteo o da li si to ti sam u ljubavi
Jos samo minut il' dva ma vise ne cekam ja nije to ljubavi prividjenje ostaces zauvek zeljan mene kad shvatis da sam te napustila
Nisam ja nikome na izvol'te i nemas nista ti sem lepote zbog koje sam bas sve propustila
Ref.
Srce ti puno bola svaka je nova gora i sve su nebitne kad nisam ja
Ref. | |
|
| |
| Naslov: Re: Ana Kokic...:) Ned Sep 28, 2008 11:14 am | |
| Da te nema
Kada odes od mene sporo teku sati a kada mislim o tebi osmeh mi se vrati
Jos od prvoga trena kada sam te srela tvojim dahom dusu grejem s tobom se i tuzna smejem
Ref. Da te nema, tvoja bih senka postala da te nema, od zvezda bih te skovala da te nema, suze bi mladost odnele da te nema, ne bi ni traga od mene ostalo
Na mome nebu sa tobom pojavi se duga i odjednom mi dobro verujem u ljubav
sporo teku sati a kada mislim o tebi osmeh mi se vrati
Jos od prvoga trena kada sam te srela tvojim dahom dusu grejem s tobom se i tuzna smejem
Ref.
Ref. | |
|
| |
| Naslov: Re: Ana Kokic...:) Ned Sep 28, 2008 11:15 am | |
| Dobro da dobro sam
Nije mi zao, bila sam ti verna i dno dotakla a tvoja ljubav bila je ko stena sad je od stakla ne pricaj glasno, tuga ovde spava sa njom se ovaj film zavrsava
Ne, nije ovo emotivna kriza ma, daj, ne lazi da bice bolje, dobra je deviza za nas ne vazi ne pricaj glasno, tuga ovde spava sa njom se ovaj film zavrsava
Ref. 2x Dobro da dobro sam i da se ne pitam kako cu svaku noc sama da izguram dobro da dobro je i kada lose je dobro da znas da znam da te zaboravljam
Sto sam ti svaki deo sebe dala nije ti stalo neka bar kraj nam bude bez skandala zar ih je malo ne pricaj glasno, tuga ovde spava sa njom se ovaj film zavrsava | |
|
| |
| Ela, ela
Nesto je nocas u vazduhu cimet i med u uzdahu vece je divno i sve je full sve gori kao Istanbul
Istanbul, Istanbul
Ref. Ela, ela, ela znas ti sta bi htela hajde da se malo oslobodimo
Ela, ela, ela sve je igra tela igraj sa mnom k'o da ljubav vodimo
Dok milujem te prstima kao da sviram po dirkama osecam da nisi cool da goris kao Istanbul
Istanbul, Istanbul
Ref.
Istanbul, Istanbul
Ref. 2x | |
|
| |
| Jednom nedeljno
Ni malo ljubavi, ni malo neznosti sa tobom osetila nisam odavno a imali smo sve sto trebalo je samo ti u meni pravu nisi video
Ni malo vremena, da bar ponekad upitas me kako mi je i sta osecam ni malo nicega, pa zasto onda nikog se pre tebe ne secam, vise ne secam
Ref. Jednom nedeljno jos mi dolazis samo jednom nedeljno a ja svaki put umrem kad mi kazes da zuris i da mnogo ti je zao sto sam sama ubedis me lako
Jednom nedeljno ti mi dolazis samo jednom nedeljno pa me vratis u zive a ja zelim te jos zelim te tu svakog dana
Ni malo ponosa, ni trunku dostojanstva nemam kada me u oci pogledas jer znam da lazes me ma znam za nju odavno al' precutim uvek kad me ostavljas
I cesto pitam se, ma dokle ova cet'ri oka da se vidjaju u prolazu al' ocigledno je svi snovi sto sam sanjala ce ostati u snu zauvek u snu
Ref. | |
|
| |
| Naslov: Re: Ana Kokic...:) Ned Sep 28, 2008 11:16 am | |
| Interfon
Hej, nema potrebe da lazes me proslo pola je noci hej, hajde smesta da resimo to sami oci u oci
Otvori vrata sujeti mojoj ako si dobar, nista se ne boj
Ref. Zbog tebe nocas ja nemam dileme da li si sam, ili s njom zbog tebe dugo vec imam probleme s disanjem i ljubomorom
Zbog tebe mesec je pun i kad nije to prija ludilu mom zbog tebe probicu dva zvucna zida kad legnem ti na interfon
Hej, nema potrebe da idemo po tom ledu i dalje hej, samo bez objasnjenja sad znas da mrzim detalje
Ako sam s tobom gubila vreme mozda sa drugim, mozda mi krene
Ref.
Ref. | |
|
| |
| Mojne, mala
Mojne, mojne da mojne da, mojne da nemoj, nemoj da nemoj da, nemoj da 8x
Znam da to je samo patka znam da to je samo patka kad mi kazes da sam slatka kad mi kazes da sam slatka foliras se da me volis a na moga se decka lozis decka lozis, decka lozis
Ref. Mojne, mala mojne, mojne, mojne da mojne, mojne, mojne da da si mu dala, da sam te videla vide, vide, videla
Da si mu dala nemoj, nemoj, nemoj da nemoj, nemoj, nemoj da da si mu dala mojne, mojne, mojne da mojne, mojne, mojne da
Poljubis me kad me vidis poljubis me kad me vidis trebalo bi da se stidis trebalo bi da se stidis satro meni mesto cuvas a sa mojim se deckom muvas deckom muvas, deckom muvas
Ref. 2x
Kad obucem nesto fino kad obucem nesto fino u krilo mi prospes vino u krilo mi prospes vino lukava si, nisam slepa ljubomorna si jer sam lepa jer sam lepa, jer sam lepa, jer sam lepa
Ref. | |
|
| |
| Nisi ti ni upola lud
Oci u ocima, prsti u prstima sve si mi blizi, a vec tvoja sam zvezde u kosi, vetar me nosi i svaki pogled tvoj me pokosi
Ref. Nisi ti ni upola lud koliko luda sam ja kad osecam se k'o veceras
Nisi ti ni upola svoj koliko tvoja sam ja al' dokle mislis da me gledas
Plamen u plamenu, rame ka ramenu sve si mi blizi, ja to osecam bilo bi zdravo za telo i misli kad bismo malo dalje otisli
Ref.
Oci u ocima, prsti u prstima sve si mi blizi, a vec odavno tvoja sam plamen u plamenu, rame ka ramenu idemo dalje, tako dobro se osecam | |
|
| |
| Naslov: Re: Ana Kokic...:) Ned Sep 28, 2008 11:17 am | |
| Mrlja od karmina
Zar jos uvek njoj za mene nista nisi rekao zasto lazes kad mi kazes da je s vama gotovo
Ako ti vec nedostaje hrabrosti ja cu ti rado pomoci
Ref. 2x Ostavicu joj malu poruku mrlju od karmina na jastuku nek i ona zna da kao i ja nije jedina, jedina
Kol'ko vidim ti bi hteo obe da nas zadrzis barem malo svoju musku sujetu zadovoljis | |
|
| |
| Naslov: Re: Ana Kokic...:) Ned Sep 28, 2008 11:17 am | |
| Odjednom
Ima skoro mesec dana od kako ti ja nisam cula glasa, niti oci videla izasla s drugaricama, flertujem sa frajerima skoro da sam te prebolela
Kad u drugom separeu vidim sedis ti kao da me grom iz vedra neba udari isto k'o i prvog puta ostala sam bez aduta kad su nam se sreli pogledi
Ref. I odjednom evo me na pragu tvom i odjednom tvoje usne ponovo svud po meni plove kao nekada opet sam se lako predala
I odjednom si me opet izdao i odjednom mi je taksi stigao i odjednom sam se tebe odrekla jednom djubre, djubre doveka
Istog trena kada si se ti pojavio kao da si mi u pice nesto stavio izludjena, opijena same sebe niti sena oko prsta si me savio
Ref.
Ref. | |
|
| |
| Naslov: Re: Ana Kokic...:) Ned Sep 28, 2008 11:18 am | |
| Samo mi javite
Nije nam bilo vreme neke se lose zvezde protiv te ljubavi zarekle od sad znam da nikog necu voleti kao njega odavno usne su mi zapekle
Ponekad sama prosetam gradom odem na mesta sto jos mirisu na nas i opet grudi secanja stegnu o, Boze, dugo nisam plakala na glas
Ref. Samo mi javite kada ga vidite samo da znam da dobro je makar i s njom i nije vazno to sto nismo zajedno on je zauvek najveci u srcu mom
Nije to bila ljubav od koje sve se rusi a boli jako otkad nije tu kazu da s njom ga vide i da im dobro ide ko nekad mene sada gleda nju | |
|
| |
| Paucina (duet Doktor)
U polumraku sobe sami smo, ljubav, ti i ja slatke nam reci gode za vulkan to je predigra
Ti si mom telu kremen bez kog se nikad ne pali ti teces mi kroz vene jedna smo dusa postali
Ref. Ti kao niko vesto umes da zeljno kupis me i probudis u telu one zaboravljene dodire
Kao po paucini svile niz srce silazis i kao plamen vrele strasti pod moju kozu ulazis, pod kozu ulazis | |
|
| |
| Rezervno resenje (duet blizanci)
Znas da ne postoje ni ruz ni maskara da celo vece ti traju
Ni musko srce sto laze i ne vara i ne odleti na kraju
A onda srusi se ceo svet u srcu ti zavlada zima i zato svaka bi devojka trebalo uvek da ima
Ref. Dublera ili kaskadera za one nezne scene kada joj se radi bas to dublera ili kaskadera u vatru da ga tera resenje jedno malo rezervno
Znas da ne postoji ni jedan alkohol koji te drzi do jutra
A ni muskarac sto pricu ne promeni i prevari te vec sutra
A onda srusi se ceo svet u srcu ti zavlada zima i zato svaka bi devojka trebalo uvek da ima
Ref.
Ref. 2x | |
|
| |
| Naslov: Re: Ana Kokic...:) Ned Sep 28, 2008 11:19 am | |
| Sigurno
Da te prebolim lako, ne umem da odem od tebe, nemam gde da te varam sa drugim, glupo je samu sebe varam
Da se napravim luda, mogu ja toliko sam puta uspela al' ljubavi tvoje da li to vredi u to nisam sigurna
Ref. Sigurno je jedino to da nikad me nisi voleo jos nedelju-dve i rastanak je pitanje dana
Sigurno je jedino da te nikada nisam imala sigurno je dok budes kod nje ja bicu sama
Da te vidim kraj druge, samo to od ruznih je snova ostalo odavno sa tobom nista lepo nije mi se desilo
Da se napravim luda, mogu ja toliko sam puta uspela al' ljubavi tvoje da li to vredi u to nisam sigurna
Ref.
Ref. | |
|
| |
| Naslov: Re: Ana Kokic...:) Ned Sep 28, 2008 11:20 am | |
| Slobodno
Slobodno probaj da opet me ucinis tuznom opet me napravis ruznom u tome dobar si
Slobodno probaj da opet me napravis krivom slomljenu ostavis zivom tu si najbolji
Kad sam rekla da te volim ti si mi se smejao kada mi je bilo hladno ti me nisi grejao
Samo ti si dobro znao ludom da me predstavis samo ti si dobro znao samu da me ostavis
Ref. 2x Slobodno mi reci ne kada tebi dodjem navikla sam ja na sve navikla da prodjem
Slobodno mi reci ne kad krenem da te ljubim navikla sam ja na sve navikla da gubim
Slobodno probaj me pa onda baci u stranu potvrdi tu moju manu sto ti prastam sve
Slobodno probaj me pa onda gazi i vredjaj kad boli, okreni ledja to znas najbolje | |
|
| |
| Sta ce meni ime
Ja k'o da nisam tu bila k'o da te ljubav i sila do mene nije vodila
Sad sam ti strana adresa nisam od krvi ni mesa nisam se ni dogodila
Ref. Sta ce meni ime kada ga ne znas ti reci cu ga ja nekom drugom da te podseti
Sta ce meni telo kada ga ne gledas kad ga budem drugome dala mozda progledas
K'o da ti nisam sve dala i ne zasluzujem "hvala" nocima mi ne prilazis
K'o da sam milju daleko k'o da te vezao neko vise mi i ne dolazis
Ref.
Kad kazem da sam s tobom bila ne veruju mi ne verujem vise ni ja, a ti
Ref. | |
|
| |
| Ti mene lazes
Nema te celu noc znam da bio si sa njom zovem u pomoc jer je u srcu brodolom
Reci sta bolje je na njoj i sta ti da sto ne dam ja reci da smirim nespokoj cime te ona opija
Ref. 2x Ti mene lazes da si moj a ja ko mala sve ti verovala bila sam ti samo broj a sve ti dala, sve sam ti dala
Nema te danima i nisam oka sklopila jedno me zanima koja ti pamet popila
Reci sta bolje je na njoj i sta ti da sto ne dam ja reci da smirim nespokoj cime te ona opija
Ref. 2x
Ref. 4x | |
|
| |
| Svejedno
Nisi mi iz oka ispao da ne mogu tebe da prebolim ma nisi ti ni jedne suze prolivene vredeo
Zaboravi da sam te volela zaboravi sve da mi stope ljubis ti i ja jedno za drugo nismo bili nikada
Ref. 2x Ne boj se necu nikome da pricam da nisi bio Bog zna sta jer ipak pamtim kad drhtala sam sva a mozda samo sam bila pijana svejedno kad vise nismo zajedno
Zaboravi da sam te volela zaboravi sve da mi stope ljubis ti i ja jedno za drugog nismo bili nikada
Ref. 2x | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Ana Kokic...:) | |
| |
|
| |
| Ana Kokic...:) | |
|