Igranje po zivcima... Hitskin_logo Hitskin.com

Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temuVratiti se na listu teme

FUN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FUN

:)

PrijemGalerijaTražiLatest imagesPristupiRegistruj se

Igranje po zivcima...

Ići dole 
4 posters
AutorPoruka
bbabystorie
Glavni moderator
Glavni moderator
bbabystorie

Broj poruka : 4755
Datum upisa : 11.04.2008

Igranje po zivcima... Empty
PočaljiNaslov: Igranje po zivcima...   Igranje po zivcima... EmptySub Okt 04, 2008 5:28 pm

Hiljadu knjiga i članaka po raznim magazinima napisano je na temu "Kako se dopasti ljudima" i kako biti neko koga svi vole.
Mislim da onaj koga svako voli zapravo nema nijednog pravog prijatelja. Uopšte nije teško ići okolo i slagati se sa svakim, deliti svačije mišljenje, meni je puno zabavnije imati svoje misljenje i suprostavljati se...
E sad me zanima koje metode upotrebljavate da iritirate okolinu, skacete nekom po zivcima?
Ja naj cesce koristim metod takozvanog kontriranja na svaku bez srkleta, a i naravno tu je mrtvo-hladno "sukanje"
Da cujem sad vas...
Nazad na vrh Ići dole
http://www.ilovefun.tk
Piink.Ladyy
Administrator
Administrator
Piink.Ladyy

Broj poruka : 6762
Godina : 29
Datum upisa : 05.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Igranje po zivcima...   Igranje po zivcima... EmptySub Okt 04, 2008 6:20 pm

Imam jednu drugaricu koja je alergicna na ''brate'' ..
onda ja njoj i inat,zapocinjem svaku recenicu sa brate..
tako da moje recenice sve su u ovom stilu: e brate znaci boli me ovo,ono.. e brate kako ovo uspevas? .. naravno,njoj pokidam zivce,a ja se odvalim cerekati smesnomije
Nazad na vrh Ići dole
Deliverance
Moderator
Moderator
Deliverance

Broj poruka : 1815
Datum upisa : 15.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Igranje po zivcima...   Igranje po zivcima... EmptyUto Okt 07, 2008 5:36 pm

Hm...Ima jedan decko koji je zesci narcis...I kad god ga vidim i kad krene da se gubi,tipa 'Jel da da mi dobro stoji ova jakna' ili nesto tako,ja mu kazem da mu stoji ocajno xD Obozavam da ga spustam na zemlju...
Nazad na vrh Ići dole
http://www.myspace.com/venus_illegitima
bbabystorie
Glavni moderator
Glavni moderator
bbabystorie

Broj poruka : 4755
Datum upisa : 11.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Igranje po zivcima...   Igranje po zivcima... EmptySub Nov 22, 2008 12:34 am

Imam jednu prijateljicu koja misli da je uvek u pravu i uvek sve zna...ne kazem da ne zna,ali sve,,a niko ne zna sve jbg,ali ona je za nju savrsena,nema jos jedna takva i to meni ide po zivcima stvarno girl
Nazad na vrh Ići dole
http://www.ilovefun.tk
Ninaa
VIP clan
VIP clan
Ninaa

Broj poruka : 2595
Godina : 32
Datum upisa : 14.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Igranje po zivcima...   Igranje po zivcima... EmptySub Nov 22, 2008 6:46 pm

bbabystorie ::
Imam jednu prijateljicu koja misli da je uvek u pravu i uvek sve zna...ne kazem da ne zna,ali sve,,a niko ne zna sve jbg,ali ona je za nju savrsena,nema jos jedna takva i to meni ide po zivcima stvarno girl

jaoj! i ja imam prijateljicu koja mislim da je uvek u pravi ali UVEK i da ona sve najbolje zna :O, i to meni isto ide na zivce stvarno!!! Rolling Eyes
A isto kao sto kazes, niko nezna bash SVE!
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Igranje po zivcima...   Igranje po zivcima... Empty

Nazad na vrh Ići dole

Igranje po zivcima...
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
FUN :: Nauka :: Psihologija-
Skoči na: