bbabystorie Glavni moderator
Broj poruka : 4755 Lokacija : tamo daleko Datum upisa : 11.04.2008
| Naslov: Igranje po zivcima... Sub Okt 04, 2008 5:28 pm | |
| Hiljadu knjiga i članaka po raznim magazinima napisano je na temu "Kako se dopasti ljudima" i kako biti neko koga svi vole. Mislim da onaj koga svako voli zapravo nema nijednog pravog prijatelja. Uopšte nije teško ići okolo i slagati se sa svakim, deliti svačije mišljenje, meni je puno zabavnije imati svoje misljenje i suprostavljati se... E sad me zanima koje metode upotrebljavate da iritirate okolinu, skacete nekom po zivcima? Ja naj cesce koristim metod takozvanog kontriranja na svaku bez srkleta, a i naravno tu je mrtvo-hladno "sukanje" Da cujem sad vas... | |
|
Piink.Ladyy Administrator
Broj poruka : 6762 Godina : 29 Lokacija : U penziji Datum upisa : 05.04.2008
| Naslov: Re: Igranje po zivcima... Sub Okt 04, 2008 6:20 pm | |
| Imam jednu drugaricu koja je alergicna na ''brate'' .. onda ja njoj i inat,zapocinjem svaku recenicu sa brate.. tako da moje recenice sve su u ovom stilu: e brate znaci boli me ovo,ono.. e brate kako ovo uspevas? .. naravno,njoj pokidam zivce,a ja se odvalim cerekati | |
|
Deliverance Moderator
Broj poruka : 1815 Lokacija : Out of the silent planet... Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Igranje po zivcima... Uto Okt 07, 2008 5:36 pm | |
| Hm...Ima jedan decko koji je zesci narcis...I kad god ga vidim i kad krene da se gubi,tipa 'Jel da da mi dobro stoji ova jakna' ili nesto tako,ja mu kazem da mu stoji ocajno xD Obozavam da ga spustam na zemlju... | |
|
bbabystorie Glavni moderator
Broj poruka : 4755 Lokacija : tamo daleko Datum upisa : 11.04.2008
| Naslov: Re: Igranje po zivcima... Sub Nov 22, 2008 12:34 am | |
| Imam jednu prijateljicu koja misli da je uvek u pravu i uvek sve zna...ne kazem da ne zna,ali sve,,a niko ne zna sve jbg,ali ona je za nju savrsena,nema jos jedna takva i to meni ide po zivcima stvarno | |
|
Ninaa VIP clan
Broj poruka : 2595 Godina : 32 Lokacija : Far Away..;) Datum upisa : 14.07.2008
| Naslov: Re: Igranje po zivcima... Sub Nov 22, 2008 6:46 pm | |
| - bbabystorie ::
- Imam jednu prijateljicu koja misli da je uvek u pravu i uvek sve zna...ne kazem da ne zna,ali sve,,a niko ne zna sve jbg,ali ona je za nju savrsena,nema jos jedna takva i to meni ide po zivcima stvarno
jaoj! i ja imam prijateljicu koja mislim da je uvek u pravi ali UVEK i da ona sve najbolje zna :O, i to meni isto ide na zivce stvarno!!! A isto kao sto kazes, niko nezna bash SVE! | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Igranje po zivcima... | |
| |
|