Deliverance Moderator
Broj poruka : 1815 Lokacija : Out of the silent planet... Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Predlozi za veliko takmicenje Pon Okt 13, 2008 11:01 pm | |
| Osoba sa najzanimljivijim potpisom,avatarom,nickom - to mi je onako ok Zatim osoba sa najinteresantnijim postovima Najkomunikativniji clan Clan sa najvecim brojem otvorenih popularnih tema Hm,ponestalo mi je vise ideja,kad se setim jos neceg,napisacu | |
|
Piink.Ladyy Administrator
Broj poruka : 6762 Godina : 29 Lokacija : U penziji Datum upisa : 05.04.2008
| Naslov: Re: Predlozi za veliko takmicenje Ned Okt 26, 2008 7:51 pm | |
| Veliko takmičenje je uspešno okončano,svoje glasove ste mogli slati do 25.10.08 ..rezultate možete pogledati u ''Arhivi najuspešnijih''. Čestitke svima koji su bili izabrani. | |
|
Piink.Ladyy Administrator
Broj poruka : 6762 Godina : 29 Lokacija : U penziji Datum upisa : 05.04.2008
| Naslov: Re: Predlozi za veliko takmicenje Ned Feb 01, 2009 5:14 pm | |
| Samo da obavestim da vi i dalje mozete svoje predloge ostavljati ovde..veliko takmicenje ce ponovo biti aktivirano.. ali sto vise kreativnijih ideja,manje posla ce nama ostati.Znaci molimo sto detaljnije i sto preciznije,svaki odgovor,predlog i sugestija,kao i kritika je dobrodosla. | |
|
Lollipop Administrator
Broj poruka : 2804 Datum upisa : 31.03.2008
| Naslov: Re: Predlozi za veliko takmicenje Pon Avg 31, 2009 3:26 pm | |
| Ovo su prethodni... Ja sam otkljucala temu da biste mogli da dajete predloge i dalje,a uskoro bismo mogli da ponovimo sve.. malo da zivnemo.. Najbolji avatar- najdruzeljubiva osoba- naj-svadjalica- najludji clan foruma- miss foruma- mister foruma- najbolji potpis- najbolji nick- najbolji mod- Najluckastiji član- Najozbiljnija osoba- Naj PM osoba (sa kim se najcesce dopisujete preko pp-a)- Naj spamer- Clan sa najzanimljivijim posticima- Clan sa najkracim posticima- Najkomunikativniji clan- Clan sa najvecim brojem otvorenih popularnih tema- Clan sa najinteresantnijim postovima- Nabolja tema(samo jedna)- Najbolji smajli(samo jedan)- | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Predlozi za veliko takmicenje | |
| |
|