bbabystorie Glavni moderator
Broj poruka : 4755 Lokacija : tamo daleko Datum upisa : 11.04.2008
| Naslov: U slucaju pozara??? Uto Okt 07, 2008 5:49 pm | |
| Sta bi ste uradili u slucaju pozara u vasoj kuci,zdradi??? Sta je to sto bi ste zeleli da spasite prvo iz kuce...mislim na stvari a ne porodicu....znaci koju bi stvar poneli sigurno sa sobom....za sta ste toliko emocionalno vezani da ne bi mogli da je ostavite.... | |
|
Piink.Ladyy Administrator
Broj poruka : 6762 Godina : 29 Lokacija : U penziji Datum upisa : 05.04.2008
| Naslov: Re: U slucaju pozara??? Uto Okt 07, 2008 8:54 pm | |
| Pošto sam već imala iskustva stim naime,nama je izgoreo ceo stan .. požar je krenuo od komšinice na spratu ispod nas ..nešto je nakvasila kablove koji su vodili gore k nama ..šta se tad desilo ,neznam ..zašto je došlo do požara.. u 4 sata UJUTRO..svi smo spavali ..tata je sasvim slučajno ustao(da nije ustao sigurno bi do zore pronašli 4 potpuna ugljenisana tela) ..i zapazio požar..naravno tad je nastala uzbuna,jer alarm nije obavestio kad je crni dim krenuo,otkrili smo da je dva dana pred požar alarm crk'o .. Tata je odjurio iz dima i otišao po mamu,pokupili su mene i sestru iz kreveta,onako u pidžami,i u jorganu,trčali s nama ka dole,tata je zapeo za jorgan,te se srondeljao dole ,zajedno sa sestrom ..,kada su nas izbavili odatle,odmah preko puta nas je primila komšinica,smestila mene i sestru i dala nam kakao..dok je komšija otišao sa mojima da izvade nešto od stvari.. sećam se da su izvukli dva kofera puna garderobe,onako kako su u tim momentima uspeli da izvuku.. sve ostalo unutra je izgorelo Jezivo iskustvo u životu gledati kako ti dom gori.. i nadam se da se nikad više neće ponoviti. | |
|
smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: U slucaju pozara??? Sre Okt 08, 2008 3:38 am | |
| nemam pojma....nikada nisam razmisljala o tome,ponela bi verovatno sve stvari iz moje sobe koje bih mogla da dohvatim pod ruku | |
|
Angelsmiledoll Moderator
Broj poruka : 1691 Godina : 33 Lokacija : Where are the angels... Datum upisa : 07.04.2008
| Naslov: Re: U slucaju pozara??? Sre Okt 08, 2008 11:34 am | |
| Au uspanicila bih mnogo! Ponela bih verovatno sve uspomene u vidu stvari,a naravno ostale su in my heart | |
|
**Majche** Aktivan clan
Broj poruka : 144 Godina : 29 Lokacija : Na poooostom ostrwu sa RBD-om.... Datum upisa : 28.09.2008
| Naslov: Re: U slucaju pozara??? Sre Okt 08, 2008 2:30 pm | |
| Nikad do sad nisam widela pozhar,ali bih sigoorno ponela mob,mp4,aparat,moju omiljenu lutkicu i josh mnogo toga.... | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: U slucaju pozara??? | |
| |
|