| Tose Proeski | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: Tose Proeski Uto Avg 19, 2008 5:52 pm | |
| Soba za tugu
Ovo je odluka moja jer bila volja je tvoja da s drugim odes od mene i sve mi nizbrdo krene da mrakom zamjenim dugu, lezeci provodim dane u ovoj sobi za tugu sa ove zapadne strane REFREN: Izmedju vrata i prozora moj krevet za tobom dise ne mogu dalje od umora ni metar manje ni vise.
I bilo sta da se desi ja sam na istoj adresi.
REFREN:
2X U taj sam krevet odavno pao tu gdje sam pao zivot je stao uzalud skidam tvoj greh sa sebe sve me boli posle tebe.
Ovo je odluka moja i mnogi ce da se cude a kada odlucim nesto to tako mora da bude da mrakom zamenim tugu lezeci provodim dane u ovoj sobi za tugu sa ove zapadne strane.
REFREN:
REFREN:
2X U taj sam krevet...
U ovoj sobi za tugu sa ove zapadne strane!
REFREN:
2X U taj sam krevet... | |
|
| |
smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: Tose Proeski Uto Avg 19, 2008 5:53 pm | |
| Volim osmijeh tvoj(duet Antonija šola).
Krade mi te cesta kradu mi te ljudi svako pomalo od osmjeha tvog posudi
Iza svakog ugla stalno neko vreba da mi te ukrade kada malo srece treba
Niko nije kriv za to sto te volim toliko al' osmijeh tvoj je kriv da znas sto me osvajas
Ref. Volim osmijeh tvoj bas dobro ti stoji jos ti bolje stoje poljupci moji ma kriv je meni svako kom' smijes se ti, moja ljubavi
Volim osmijeh tvoj i nosi ga uvijek smij' se samo, dusu mi grij' zauvijek i krivi su mi svi, i krivo mi je sve kad sam bez tebe
Al' nije krivo more niti sol u kosi niti nebo koje boju oka tvoga nosi
Niko nije kriv za to sto te volim toliko al' osmijeh tvoj je kriv da znas sto me osvajas
Ref.
Ref.
I krivi su mi svi, i krivo mi je sve kad sam bez tebe | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: Tose Proeski Uto Avg 19, 2008 5:53 pm | |
| Vo kosi da ti spijam
Zaboraviv drugi oci, drugi nezni nasmevki Zaboraviv me natera da gi frlam site sliki nejzini, da rascistam so spomeni, da gi baram celi noki tvoite cekori, da kopneam so denovi. Vo kosi da ti spijam bez prestan da te ljubam pod tvojot nezen dopir da izludam Vo kosi da ti spijam vo zora da te budam za tebe ako treba se da izgubam.
Dozvoli mi da ti pejam stari pesni ljubovni Dozvoli mi da raskazam deka sum te cuval noke v pregratki Da izlazam da veruvam Se sto sonam barem ednas da se ostvari Da treperam so denovi
Vo kosi da ti spijam bez prestan da te ljubam, pod tvojot nezen dopir da izludam Vo kosi da ti spijam vo zora da te budam za tebe ako treba se da izgubam | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: Tose Proeski Uto Avg 19, 2008 5:54 pm | |
| Ubijas me usnama
Tvoje ime necu spomenuti nikad vise A bila si svjetlo,moja duga poslije kise Sve je bilo bajka,kao dodir tvoga tijela Sada igras kvarno,to stvarno ne bi smjela Kao ti,niko tako jako ne ljubi! Priznajem bojim se, Opet necu znati s tobom biti i prestati
Ubijas me usnama Znam te ja,za to si rodjena Ne znam da ti odolim i oprostim Bar da te ne volim..
Ubijas me usnama Znam te ja,za to si rodjena Ne znam da ti odolim i oprostim Bar da te ne volim..
Uzalud me trazis,mene vise nema za te Dao sam ti sebe,cekao te duge sate Boljelo me jako,al ti nikad necu reci To je stara prica,kada dodje neko treci Kao ti,niko tako jako ne ljubi! Priznajem bojim se, Opet necu znati s tobom biti i prestati
Ubijas me usnama Znam te ja,za to si rodjena Ne znam da ti odolim i oprostim Bar da te ne volim.... | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: Tose Proeski Uto Avg 19, 2008 5:54 pm | |
| Tajno moja
Tvojot lik jas go sonam kako ikona, nezna, blistava, večna. Moja prva platonska ljubov cista kako solza. Sega koga porasnav svativ sto si ti. Dojdov pak, tajno moja, zvezda prakam da te povika. Nisto ne e smeneto suska molika. Temno e , tajno moja, a vo dusa svetat feneri. Se sto imav zaloziv da ti peam pod pendzeri. Dali si uste sama, dali taguvas, dali isto cuvstuvas? Moram da gi dofatam site visini na svetot za da sepak otkrijam sto mi znacis ti. | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: Tose Proeski Uto Avg 19, 2008 5:55 pm | |
| Poljsko cvece
Stižu laste,šire krila I ljube se svi Kao kad si moja bila ti
Nekom drugom božur cvjeta Na mom srcu si I jedina i prokleta si
Ref. Poljsko cvijeće nek me mladog pokrije nek mi dušu ljube oblaci kad me nećeš ti kamo sreće da te oči ne vide ne bih znao da su poljupci tuđi po tebi (2x)
Lako mi je zakleti se U krv i u čast Al podkleknem kad se sjetim nas
Suza žene često krene Al nebo zapiše Samo kad muškarac zaplače
Ref. Poljsko cvijeće nek me mladog pokrije nek mi dušu ljube oblaci kad me nećeš ti kamo sreće da te oči ne vide ne bih znao da su poljupci tuđi po tebi (2x) | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Ostala si uvek ista
Odavno vec nisam mislio o tebi Medju nama dani i godine stoje Nikada te vise pronasao nebi Da se juce nismo videli nas dvoje Stigao sam kasno ,stajao na cesti I slucajno tebe ugledao tada Ni slutili nismo da cemo se sresti Pod svetlima ovog bezimenog grada
Pricas mi o svemu , hodamo polako Odavno se nismo isplakali tako
ref:
Ostala si uvjek ista i ove suze na licu tvom Ostala si uvjek ista jedina zena na putu mom Ostala si uvjek ista...
Stigao sam kasno, stajao na cesti I slucajno tebe ugledao tada Ni slutili nismo da cemo se sresti Pod svetlina ovog bezimenog grada Pricas mi o svemu hodamo polako Odavno se nisamo isplakali tako...
Ostala si uvjek ista... | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naj,naj
Išao sam njenom ulicom mjesecarskim korakom ko da htedoh stope srece da brojim misao mi je prijala kako je uživala draga moja zadnje noci sa mnom
Gledao sam oluke pune kiše jesenje sve je vlažno a u duši gorim kolko srece nebeske u grudi moje balkanske poceh svoje srece da se bojim
Daj,daj mi svoje usne da ih ljubim naj,naj svako jutro zlato moje Raj,raj u tvome svjetu dok te volim znaj,znaj da mi godi bezmjerno
Daj,daj mi svoja krila da poletim Naj,naj svake noci zlato moje Raj,raj u tvome oku zvezde brojim kraj,kraj nece doci nikada
Stajao sam ispred kapije da svoje srce napijem gledam je i opet se bojim po tjelu se slivala svilena tkanina da li zna ona koliko je volim Rijeci su suvišne pored njene postelje sklopim oci i sanjam u boji I kad je dotaknem njen uzdah otme se ceo svet zastane
Daj,daj mi svoje usne da ih ljubim naj,naj svako jutro zlato moje Raj,raj u tvome svjetu dok te volim znaj,znaj da mi godi bezmjerno
Daj,daj mi svoja krila da poletim Naj,naj svake noci zlato moje Raj,raj u tvome oku zvezde brojim kraj,kraj nece doci nikada | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: Tose Proeski Uto Avg 19, 2008 5:56 pm | |
| Meni hvala ni jedno
Nikad mi nisi rekla da mene si se odrekla ni kojim znakom niti pogledom ni dahom da sam nakada ti znacio bar tren
Tvoj kad sam bio jedan san tad samo snio sne za nas danas kad odlazis neces da izustis rijec
Ref: Meni hvala nijedno sto sada cutim,tiho sapcem nemo patim bol da skratim
Meni hvala nijedno sanjam proslost,a sat stao uklet usud po meni pao
Meni hvala nijedno kad vec ides vec je vreme dusi mojoj smrtno breme meni hvala nijedno
Meni hvala nijedno ni jedno bravo kad sve sam dao sto sam te na smrt milovao
Meni hvala nijedno za gorko vreme ako svene a bez tebe i bez mene
Meni hvala nijedno ni jedna rijec ni koji osmeh pohvala jedna,pa ni podstrek ja te volim nijedno
Ruku nisi mi dala plasila si se da bi pala da I' da se smijem,iI' da placem ili boli me jos jace sto bi sada marila
Nemam nedoumice sapni mi bar,kazi u lice danas kad odlazis neces da izustis ni rijec
Refren
Refren | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: Tose Proeski Uto Avg 19, 2008 5:57 pm | |
| Krajne vreme
Ljudi mi se javljaju a ja ne znam i da li ih poznajem, u masi drugih glasova jedino tvoj muk prepoznajem,mmmm ne znam da li sam to ovdje ja ili je sve ovo san,mmmm vidim te a nisi tu u tebe svijet je maskiran-kako da te nadjem!?
REF: krajnje vrijeme je da neku drugu zavolim krajnje vrijeme je da da mi svane, krajnje vrijeme je da stari kompas promijenim krajnje vrijeme je da krenem dalje u novo svitanje,mmmmm.
Lazima kupili smo mir srebrom i zlatom skoro svaki hir,svaki hir, a ljubav se ne kupuje tamo gjde se i vrijeme prodaje,prodaje, i ko da sada bude pametan kad je lakse biti lud,aaaaa hiljadu je raskrsca a ja sa sobom ne znam kud-kako da te nadjem!?
REF: 2x | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: Tose Proeski Uto Avg 19, 2008 5:57 pm | |
| Hold me tight
Come hold me tight let your body sway right next to mine,
Love me tonight let me find a way to make it right
Come hold me close let me feel the heat burn deep inside
Hold me tonight let me find a way to make you mine
Listen to my hearthbeat x2
Come hold me tight let your body sway right next to mine
Love me tonight let me find a way to make it right
Come hold me close let me feel the hit burn deep inside
Hold me tonight let me find a way to make u mine
Listen to my heartbeat x2 | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: Tose Proeski Uto Avg 19, 2008 5:58 pm | |
| 1200 milja
Ako mi bar jos jednom vjetar ime tvoje izgovori poci cu po prvom putu koji mi se otvori neka me prvi koji hoce kao lutku navije sreca je slepa ona samo prati tvrdoglavije
Hiljadu i dvesta milja zivi odavde i jos hiljadu i dvesta da te ne vrate hiljadu i dvesta dana zivi ako smes i jos jednu noc ti dajem da se pokajes
Upast cu u bilo cije ruke prema meni sto se pruzaju nek neznaju moju krv da smire i da me razoruzaju nije vazno svi su bolji sve ih do jutra zaboravljam nesmeta mi sve su prave sve su dobre da ih ostavljam
Hiljadu i dvesta milja....... | |
|
| |
BlueFairy Uvek prisutan clan
Broj poruka : 2376 Godina : 29 Lokacija : pusto ostrvo Datum upisa : 10.08.2008
| Naslov: Re: Tose Proeski Čet Dec 18, 2008 4:06 pm | |
| The Hardest Thing
I sleep all night Right by your side I love to hear your breathin' breathin' The morning light Opens my eyes It’s nearly time For leaven' leaving
I know that is seems like it's easy for me All I wish you could feel what's goin' on inside
It's the hardest thing that I ever have to do To walk away from you when I wanna hold you It's the hardest thing in every single day To have to turn away I want you to know that This is the hardest thing
Another day is years away I close my eyes to see your face The more I wait the longer it takes It fells like time is standing still Wherever you go whatever you do I want you to know that you're on my mind
It's the hardest thing that I ever have to do To walk away from you when I wanna hold you It's the hardest thing in every single day To have to turn away I want you to know that This is the hardest thing
Just let go of your hand it's the hardest thing To make you understand that to love you fell you Till the time I see you again It's the hardest thing
Oooooouuuuuuuuu
I sleep all night Right by your side I love to hear your breathin’ breathin’ | |
|
| |
| Naslov: Re: Tose Proeski Čet Dec 18, 2008 4:07 pm | |
| Pratim Te
Baci pogled preko ramena kad podjes kad po meni ko po suhom liscu prodjes pa me makar laktom u grudi pogodi makar grub tvoj dodir bio jos mi godi
Baci osmjeh ispod uvojaka barem da u tvoje misli bar na kratko stanem ko u usporenom filmu se spotakni preko mojih nogu ruku mi dotakni
Ref. Pratim te, sve u korak svaku stopu poljubim svaku suzu, svaki uzdah osjetim tu sam da ti nadu vratim ako padnes da te uhvatim
Pratim te, i kad ne gledam po koraku te znam svaki drhtaj tvoga tijela osjecam tu sam da ti nadu vratim ako padnes da te uhvatim
Pratim te
Kad se ispod tvoga kisobrana stisnem ja sam sretan iako na pola kisnem pa me makar laktom u grudi pogodi makar grub tvoj dodir bio jos mi godi
Ref.
Krv u glavu udari i ko struja ozivi ovo tijelo bar na kratko ozdravi
Ref.
Pratim te (3x) | |
|
| |
| Naslov: Re: Tose Proeski Čet Dec 18, 2008 4:08 pm | |
| Lagala nas mala
(duet Toni Cetinski)
Hej, ko si sad ti odkud s tobom moja djevojka
Hej, a koji si ti i odkud ona tebe zna
Vidim sprema se lom slomit cu te ako si s njom
Neces gledat taj film kad ti opis promijenim
Ref. 2x Lagala nas mala, presla ko budale igrala je igru, sa njom nema sale jos i danas laze, da sam bio prvi igrala je igru, to joj je u krvi
Toni, lupas ko lav nikad nisam bio tako plav
Tose, imas krose boli glava, boli me
Ma nek' ide do vraga sve jer ima zena, mogu bez nje
Pricekaj malo, idem i ja dosta mi je nevolja
Ref. 4x | |
|
| |
| Naslov: Re: Tose Proeski Čet Dec 18, 2008 4:08 pm | |
| Ko Ti To Grize Obraze
opet se vraæaš na mjesto radnje a svakom je lopovu to djelo zadnje sama padaš u svoju zamku makar mi naglas priznaj to i ne hvataj se za slamku
lako je skrenut tako sa puta a ljubav je igra sa bezbroj aduta ko vara na duge staze on gubi ja sam ti svedok živi al znaj tebi ne mogu da sudim
ko ti to grize obraze èiji to trag na vratu kriješ kom ti to ruke odlaze varaš me mila ma kako smiješ kom si se to obeæala od mene krala njemu dala mila za kolko si me prodala
lako je skrenut tako sa puta a ljubav je igra sa bezbroj aduta ko vara na duge staze ja sam ti svedok živi al znaj tebi ne mogu da sudim
ko ti to grize obraze èiji to trag na vratu kriješ kom ti to ruke odlaze varaš me mila ma kako smiješ kom si se to obeæala od mene krala njemu dala mila za kolko si me prodala | |
|
| |
| Naslov: Re: Tose Proeski Čet Dec 18, 2008 4:10 pm | |
| Mala
Ne znam adresu ni broj a gde si ti? Ostajem zauvek tvoj a gde si ti?
Mala, uspomene izjedaju spreman na predaju otkacen odbacen zivim od secanja
Srca nam puna jutro nas budi na istome uzglavlju i kao praznik tako nam pocinje dan
Poljubac, zagrljaj delimo srecu sa osmehom i ljubavlju suvise lepo naglo je prekinut san
Tvog srca podstanar a gde si ti? Obicna potrosna stvar a gde si ti?
Mala, ja na sve pristajem krivicu priznajem povredjen pobedjen zivim od secanja
Srca nam puna jutro nas budi na istome uzglavlju i kao praznik tako nam pocinje dan
Poljubac, zagrljaj delimo srecu sa osmehom i ljubavlju suvise lepo naglo je prekinut san | |
|
| |
| Naslov: Re: Tose Proeski Čet Dec 18, 2008 4:11 pm | |
| Mesto Zlocina
I rekoh ti i to sto ne mislim I nije mi ni malo neprijatno I rekoh ti da sad sam zauzet I da mi je ovo vrijeme kao zlato I rekoh ti ma ne ne drzi me jer htio bi novi cd sad da stavim I dodaj mi molim te moj mobilni jer hitno moram nekom da se javim
A bio sam spreman da zbog tebe ginem I hiljadu i jednu zvijezdu da ti skinem I ucinim sve sto samo pozelis
Refren: Ne neboj se ne bice ti dobro i bez mene Ma naci ces jos jedan kofer za uspomene Kad umrem ti naci ces vremena i nacina Da svratis na mesto svog zlocina Svog zlocina
I rekoh ti i to sto ne mislim I nije mi ni malo neprijatno I rekoh ti da sad sam zauzet I da mi je ovo vrijeme kao zlato I rekoh ti da se ne zanosis I da od nas vise nista stvarno nema Da ne volis da te vise necujem Da smiris se i odes bez problema
A bio sam spreman da zbog tebe ginem I hiljadu i jednu zvijezdu da ti skinem I ucinim sve sto samo pozelis | |
|
| |
| Naslov: Re: Tose Proeski Čet Dec 18, 2008 4:12 pm | |
| Jos jedan stepenik:
Jos jedan stepenik samo Najtezi korak do sad uz stare stepenice Jer znam da ceka me tamo Tvoj grjesni osmijeh i tvoje lazne trepavice Pa se za usnu ugrizi I bit ce dosta da znam da sam ti znacio Nasa je ljubav u krizi Na njemu lancic je tvoj
Refr. |
I sve sam svatio sam kome Nocas zvona zvone I skim spavas ti u sretskoj osam kroz tri
Svatio sam kome Nocas zvona zvone I skim spavas ti u sretskoj osam kroz tri
Jos jedan stepenik samo, noga bi krenula znam al srce nazad hoce Jer zna sta ceka ga tamo Minut do dna i jos dva minuta do samoce Pa pusti njegovu ruku dok sa mnom pricas da znam da sam ti znacio Za tvoju napustam luku jer ja sam slucajno tu
Refr. |
I sve sam svatio sam kome Nocas zvona zvone I skim spavas ti u sretskoj osam kroz tri
Refr. ||
Svatio sam kome Nocas zvona zvone I skim spavas ti u sretskoj osam kroz tri
Jos jedan stepenik samo Najtezi korak do sad uz stare stepenice | |
|
| |
Ninaa VIP clan
Broj poruka : 2595 Godina : 32 Lokacija : Far Away..;) Datum upisa : 14.07.2008
| Naslov: Re: Tose Proeski Čet Dec 18, 2008 5:21 pm | |
| Ima li dan za nas Prazan je grad, a u dusi si ti tuzno pas me gleda sacuvaj bar jedan kofer za sne a ja srce ne dam
Ponos je zid, ko da pokuca sad tesko je kad molis svaka je rijec nova pjesma za nas a jos uvijek te volim
Ref. Ima li dan za nas da otkrijem zasto sam ziv da bacim veo od tuge i zla da potpisem da sam ja kriv, proslosti
Nestaje dah, vrata otvaras ti ocima trazim pozelim da je sve isto ko pre sta da kazem | |
|
| |
Ninaa VIP clan
| Naslov: Re: Tose Proeski Čet Dec 18, 2008 5:21 pm | |
| Life saw my ID and it wasn't me it was someone else's identity why do I need to prove myself and who is the judge of my sanity
Roaming through my old emotions I find new feelings of misery I bet with my soul to get back the truth where I will face reality
Ref. Life is a book and you gotta read it life is a story,and you gotta tell it life is a song and you gotta sing it you've got to know how to live it
Walking around, some thoughts on my mind I search for a place where I'll be free from all that is said and all that's been done it'll be hard to find it inside of me
I know that I've gotta try no one can see me cry I can't take it anymore I must find a way to let myself go
Oh yeah (life is a, life is, life is, life is) life is true, you know it, don't you | |
|
| |
Ninaa VIP clan
| Naslov: Re: Tose Proeski Čet Dec 18, 2008 5:22 pm | |
| Nikada
Ko prah sebe po meni prosipas u snu ljubis me ili dozivas a ja jos sam sa njom u mislima gdje duga svoje boje upija
Ref. Nikada ti necu pjesmu napisati njoj sam sve pjesme svoje ispjevao nikada u meni srecu neces naci drugoj sam dusu darovao odavno
Ti znas, ti umjes da si posebna divlja, topla kao pustinja a ja jos uvijek osjecam njen dah dodir njen sa tvojih usana
Ref. 2x
Odavno, odavno | |
|
| |
Ninaa VIP clan
| Naslov: Re: Tose Proeski Čet Dec 18, 2008 5:23 pm | |
| Srce nije kamen Ne zaboravi nikad, na tvojoj sam strani da volis me niko ti nece zabranit' jos minut pa ponoc i suza za kraj al' tu sam za tebe, znaj
Ref. Jer srce nije kamen ne, srce nije kamen da ga samo bacis iz kaputa kao kartu poslije puta
Srce nije kamen ne, srce nije kamen kad pukne na dva dijela nije vrijedno jer vise ne kuca ko jedno srce nije kamen
Tebi je lako proglasit' me greskom skupit' sve stvari i otic' sa smijeskom sad ti je lako, a lose kad krene onda se sjetis mene
Ref.
U dusu me tvoj pogled tak'o lomim se, pucam ko staklo kako da kazem ti zbogom kad sve gubim s tobom
Ref. | |
|
| |
Ninaa VIP clan
| Naslov: Re: Tose Proeski Čet Dec 18, 2008 5:24 pm | |
| This world Sometimes you hear in the latest news children are abused, oh, no, Lord sometimes you find another war sometimes you feel there's no shore for the only boat we have
Sometimes we need some place where no one has to blame for all we have to fear of where no pollution has to live where children begin to reign
Ref. 2x This world is one we don't have another one this is only place to be all the people have to see
This world is one
Sometimes you feel another door where the people have much more to do for our earth
This is human factory children's personality should be the greatest faith of all we don't need the Neverland we just need to understand this world
Ref. 2x
This world is one
No more tears, no more fears no more trouble to anyone
Ref. 2x
This world is one
Ref. 2x
This world is one | |
|
| |
Ninaa VIP clan
| Naslov: Re: Tose Proeski Čet Dec 18, 2008 5:26 pm | |
| Tajno moja
Tvojoj lik jas go sonam kako ikona, nezna, bliska, dalecna. Moja prva platonska ljubov cista kako solza. Sega koga porasnav svativ sto si ti. Dojdov pak, tajno moja, zvezda pracam da te povika. Nisto ne e smeneto suska molika. Temno e , tajno moja, a vo dusa svetat feneri. Se sto imav zaloziv da ti peam pod pendzeri. Dali si uste sama, dali taguvas, dali isto cuvstuvas? Moram da gi dofatam site visini na svetot za da sepak otkrijam sto mi znacis ti. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Tose Proeski | |
| |
|
| |
| Tose Proeski | |
|