Koliko je zapravo opasno staviti svoju sliku na internet? Hitskin_logo Hitskin.com

Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temuVratiti se na listu teme

FUN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FUN

:)

PrijemPrijem  GalerijaGalerija  TražiTraži  Latest imagesLatest images  PristupiPristupi  Registruj seRegistruj se  

Koliko je zapravo opasno staviti svoju sliku na internet?

Ići dole 
+8
Ninaa
~Dora~
BlueFairy
booobamara
Angel
Ikac&Njanja
Angelsmiledoll
Piink.Ladyy
12 posters
AutorPoruka
Piink.Ladyy
Administrator
Administrator
Piink.Ladyy

Broj poruka : 6762
Godina : 29
Datum upisa : 05.04.2008

Koliko je zapravo opasno staviti svoju sliku na internet? Empty
PočaljiNaslov: Koliko je zapravo opasno staviti svoju sliku na internet?   Koliko je zapravo opasno staviti svoju sliku na internet? Icon_minitimeSub Okt 11, 2008 6:30 pm

Da li je neko vec imao iskustva da mu se to obije o glavu?
Ili ste bili pazljivi pri biranju web adrese gde ste sigurni da vasa slika nece biti zloupotrebljavana?
Nazad na vrh Ići dole
Angelsmiledoll
Moderator
Moderator
Angelsmiledoll

Broj poruka : 1691
Godina : 33
Datum upisa : 07.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Koliko je zapravo opasno staviti svoju sliku na internet?   Koliko je zapravo opasno staviti svoju sliku na internet? Icon_minitimeSub Okt 11, 2008 6:39 pm

Pa realno svi te smaraju kad stavis sliku ( mislim na manijake i te :S)
Tako da ja izbegavam da stavljam svuda tj skoro nigde upravo zbog tih stvari Wink
Nazad na vrh Ići dole
Ikac&Njanja
Moderator chata
Moderator chata
Ikac&Njanja

Broj poruka : 2221
Godina : 37
Datum upisa : 06.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Koliko je zapravo opasno staviti svoju sliku na internet?   Koliko je zapravo opasno staviti svoju sliku na internet? Icon_minitimeSub Okt 11, 2008 7:00 pm

pazim gde stavljam slike.. to su uglavnom sajtovi na kojima sam duze vreme i gde visim skoro svaki dan, i znam da nema nikave opasnosti ...
Nazad na vrh Ići dole
Angel
Urednik zanimljivosti
Urednik zanimljivosti
Angel

Broj poruka : 4464
Datum upisa : 04.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Koliko je zapravo opasno staviti svoju sliku na internet?   Koliko je zapravo opasno staviti svoju sliku na internet? Icon_minitimeSub Okt 11, 2008 8:51 pm

Pa i nije bas sigurno..ima raznih pedofila kad se wec tako moram da izrazim..ko zna sta im je tad u glawi i salju onda bolesne poruke...
Zato i nestawljam sliku nigde..ako ih budem stawljala onda cu stawiti gde je sigurno tj.owde na fun...
Nazad na vrh Ići dole
https://ilovefun.serbianforum.info
booobamara
Super aktivan clan
Super aktivan clan
booobamara

Broj poruka : 462
Datum upisa : 30.05.2008

PočaljiNaslov: Re: Koliko je zapravo opasno staviti svoju sliku na internet?   Koliko je zapravo opasno staviti svoju sliku na internet? Icon_minitimeSub Nov 15, 2008 2:35 am

postoji samo jedan sajt na citavon netu gdje se nalaze moje slike..
ali i tamo su na neki nacin zasticene jer moze da ih vidi samo onaj kome ja to dozvolim... :kezz: tako da... prdon
Nazad na vrh Ići dole
BlueFairy
Uvek prisutan clan
Uvek prisutan clan
BlueFairy

Broj poruka : 2376
Datum upisa : 10.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Koliko je zapravo opasno staviti svoju sliku na internet?   Koliko je zapravo opasno staviti svoju sliku na internet? Icon_minitimeSub Nov 15, 2008 12:32 pm

Ikac&Njanja ::
pazim gde stavljam slike.. to su uglavnom sajtovi na kojima sam duze vreme i gde visim skoro svaki dan, i znam da nema nikave opasnosti ...

a stavila sam moje slike na 3 foruma mrgreen
Nazad na vrh Ići dole
http://pinkiegirlsmp3.blogspot.com/
~Dora~
Veran forumu
Veran forumu
~Dora~

Broj poruka : 556
Datum upisa : 20.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Koliko je zapravo opasno staviti svoju sliku na internet?   Koliko je zapravo opasno staviti svoju sliku na internet? Icon_minitimeSub Nov 15, 2008 1:55 pm

Ja sam pre pazila, vise ne, niko nezna moju lokaciju, ako da mislim da to nije opasno..Kao da ce sad neko doci bas do mene da me napadne... Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Ninaa
VIP clan
VIP clan
Ninaa

Broj poruka : 2595
Godina : 32
Datum upisa : 14.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Koliko je zapravo opasno staviti svoju sliku na internet?   Koliko je zapravo opasno staviti svoju sliku na internet? Icon_minitimePet Nov 21, 2008 2:03 am

Opsano je staviti slike bilo gde na netu, jer nikad neznas ko gleda i sta sve moze da napravi od obicne slike! Ja licno pazim gde stavljam svoje fotke, ne stvaljam ih svuda, gde sam cesto i gde znaam da je sigurno, tu stavim! :D
Nazad na vrh Ići dole
smile_girl
VIP clan
VIP clan
smile_girl

Broj poruka : 5052
Godina : 31
Datum upisa : 13.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Koliko je zapravo opasno staviti svoju sliku na internet?   Koliko je zapravo opasno staviti svoju sliku na internet? Icon_minitimePet Nov 21, 2008 2:07 am

Ikac&Njanja ::
Nazad na vrh Ići dole
SEPULTURA
Muzicki urednik
Muzicki urednik

Broj poruka : 1866
Datum upisa : 10.01.2009

PočaljiNaslov: Re: Koliko je zapravo opasno staviti svoju sliku na internet?   Koliko je zapravo opasno staviti svoju sliku na internet? Icon_minitimeNed Feb 01, 2009 9:19 pm

Pa izvinjavam se sto govorim sajt al na sa i BgCafe je rizicno postaviti slike jer je puna hriscanskih sekti i satanizma,verujte mi uverio sam se u to i zamalo mi se nije obilo o glavu,ima ih more tamo.
Nazad na vrh Ići dole
Mara
Moderator
Moderator
Mara

Broj poruka : 1032
Godina : 31
Datum upisa : 11.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Koliko je zapravo opasno staviti svoju sliku na internet?   Koliko je zapravo opasno staviti svoju sliku na internet? Icon_minitimePon Feb 02, 2009 1:09 am

Meni je npr ok da stavim sliku ovde ili dok je bila fiesta,ali vise nigde nisam stavljala slike.Ovde mi je to ok,posto je opusteno,svi stavljamo slike,nema manijaka ovde
Nazad na vrh Ići dole
SEPULTURA
Muzicki urednik
Muzicki urednik

PočaljiNaslov: Re: Koliko je zapravo opasno staviti svoju sliku na internet?   Koliko je zapravo opasno staviti svoju sliku na internet? Icon_minitimePon Feb 02, 2009 7:21 pm

Hmmmm ima samo jedan,pobenavio sam od ovolike lepote oko mene na ovom forumu Laughing
Nazad na vrh Ići dole
!_I'm crazy_!
Novi član
Novi član
!_I'm crazy_!

Broj poruka : 34
Datum upisa : 07.02.2009

PočaljiNaslov: Re: Koliko je zapravo opasno staviti svoju sliku na internet?   Koliko je zapravo opasno staviti svoju sliku na internet? Icon_minitimePet Feb 13, 2009 7:26 pm

pa.......ne stawljam je swudje...samo na forumima gde sam admin...
Nazad na vrh Ići dole
Piink.Ladyy
Administrator
Administrator
Piink.Ladyy

PočaljiNaslov: Re: Koliko je zapravo opasno staviti svoju sliku na internet?   Koliko je zapravo opasno staviti svoju sliku na internet? Icon_minitimePet Feb 13, 2009 9:10 pm

Ja svoje slike stavim na sajtovima koji meni lično prijaju i dobro izgledaju ..takođe pripazim malo koliko su mogućnosti zaštite,mada to na free forumima ne postoji ..ali,kad ceo svet može staviti svoju sliku ..zar da se izdvajam? .. bilo je slučajeva kod nekih ljudi da im se obilo o glavu..ali da ne čuje zlo ..
Nazad na vrh Ići dole
SEPULTURA
Muzicki urednik
Muzicki urednik

PočaljiNaslov: Re: Koliko je zapravo opasno staviti svoju sliku na internet?   Koliko je zapravo opasno staviti svoju sliku na internet? Icon_minitimePet Feb 13, 2009 9:11 pm

Sve zavisi kakvu sliku postavljas na internet i sta ona govori o tebi :D
Nazad na vrh Ići dole
Piink.Ladyy
Administrator
Administrator
Piink.Ladyy

PočaljiNaslov: Re: Koliko je zapravo opasno staviti svoju sliku na internet?   Koliko je zapravo opasno staviti svoju sliku na internet? Icon_minitimePet Feb 13, 2009 9:12 pm

Uh ..gole fotke ne podnosim .. svaka devojka treba da se ponosi sa svojim adutima,ali onako široko da ih stavlja na izvol'te.. baš i nisam fan toga.
Nazad na vrh Ići dole
SEPULTURA
Muzicki urednik
Muzicki urednik

PočaljiNaslov: Re: Koliko je zapravo opasno staviti svoju sliku na internet?   Koliko je zapravo opasno staviti svoju sliku na internet? Icon_minitimePet Feb 13, 2009 9:22 pm

Ne samo to,npr ja sam postavio slike na sajtu i na bg cafe i odma dobio pozive od nekih sektasa kao oni sluze Bogu oni ovo oni ovo salju me tamo kod nekih baba u manastir.Izvinjavam se na recniku sad al moram ovo da kazem,ovo sam im rekao:

Mrš,pzda vam materina smrdljiva glibava,sve vas treba pobiti al pre toga dobro izmuciti,naterati vas da placete i onda gaziti po vama do smrti.Nema sta im nisam pisao,poludeo sam vise,to na sa i na bg cafu je sediste sektasa,sad ih ima manje,mislim barem ja vidim da ih ima manje al sigurno jos uvek vrebaju na pwt.
Nazad na vrh Ići dole
Piink.Ladyy
Administrator
Administrator
Piink.Ladyy

PočaljiNaslov: Re: Koliko je zapravo opasno staviti svoju sliku na internet?   Koliko je zapravo opasno staviti svoju sliku na internet? Icon_minitimePet Feb 13, 2009 9:38 pm

Sektaši se i najviše kače na internet gde mogu prikupiti još ljudi ..zato ja naše članove dobro kontrolišem ..uvek tražim da nešto napišu više o sebi,i kontaktiram sa većinom na pp ..a tako im je lakše,vide po izgledu dal im odgovara.
Nazad na vrh Ići dole
Ikac&Njanja
Moderator chata
Moderator chata
Ikac&Njanja

Broj poruka : 2221
Godina : 37
Datum upisa : 06.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Koliko je zapravo opasno staviti svoju sliku na internet?   Koliko je zapravo opasno staviti svoju sliku na internet? Icon_minitimeSub Feb 14, 2009 12:43 pm

~Dora~ ::
Ja sam pre pazila, vise ne, niko nezna moju lokaciju, ako da mislim da to nije opasno..Kao da ce sad neko doci bas do mene da me napadne... Rolling Eyes

Nece niko da te napadne.. ali lako moze da se u photoshopu preradi slika.... imas raznih manijaka po internetu koji se ne libe takvih stvari... A ljudi su danas toliko naivni i lakomisleni i poveruju u sve sto vide
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Koliko je zapravo opasno staviti svoju sliku na internet?   Koliko je zapravo opasno staviti svoju sliku na internet? Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Koliko je zapravo opasno staviti svoju sliku na internet?
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Koliko zapravo brinemo o sebi?
» Vi u ocima ljudi koji ne koriste internet
» Krojite li svoju garderobu?
» Sama ispirala zlato u rekama za svoju burmu

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
FUN :: Zabava :: Pricaonica-
Skoči na: