Prijawljiwanje za Operaciju trijumf ili Zwezde Granda... Hitskin_logo Hitskin.com

Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temuVratiti se na listu teme

FUN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

:)

PrijemPrijem  GalerijaGalerija  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Pristupi  Registruj seRegistruj se  

Prijawljiwanje za Operaciju trijumf ili Zwezde Granda...

Ići dole 
+19
Gossip girl
Mara
SEPULTURA
~extra girl~
Natsi
Ikac&Njanja
nikolina radunovic
volley
**Majche**
smile_girl
^_HipHopGirl_^
~Dora~
BlueFairy
launchped
Deliverance
bbabystorie
Piink.Ladyy
Lollipop
Angel
23 posters
Idi na stranu : 1, 2  Sledeći

Operacija trijumf ili Zvezde granda?
Zvezde granda
Prijawljiwanje za Operaciju trijumf ili Zwezde Granda... Vote_lcap215%Prijawljiwanje za Operaciju trijumf ili Zwezde Granda... Vote_rcap2
 15% [ 3 ]
Operacija trijumf
Prijawljiwanje za Operaciju trijumf ili Zwezde Granda... Vote_lcap285%Prijawljiwanje za Operaciju trijumf ili Zwezde Granda... Vote_rcap2
 85% [ 17 ]
Ukupno Glasova : 20

AutorPoruka
Angel
Urednik zanimljivosti
Urednik zanimljivosti
Angel

Broj poruka : 4464
Datum upisa : 04.04.2008

Prijawljiwanje za Operaciju trijumf ili Zwezde Granda... Empty
PočaljiNaslov: Prijawljiwanje za Operaciju trijumf ili Zwezde Granda...   Prijawljiwanje za Operaciju trijumf ili Zwezde Granda... EmptyNed Okt 12, 2008 6:07 pm

Naslow delimicno gowori o owoj temi..
Za sta bi ste wi prijawili?
Operaciju trijumf ili Zwezde Granda?
wase misljenje?
Nazad na vrh Ići dole
https://ilovefun.serbianforum.info
Lollipop
Administrator
Administrator
Lollipop

Broj poruka : 2804
Datum upisa : 31.03.2008

PočaljiNaslov: Re: Prijawljiwanje za Operaciju trijumf ili Zwezde Granda...   Prijawljiwanje za Operaciju trijumf ili Zwezde Granda... EmptyNed Okt 12, 2008 6:15 pm

Operacija trijumf bez razmisljanja definitivno.
Mnogo je kvalitetnije i bolje takmicenje + vrsta muzike koja je u operaciji trijumf daleeeeeeeeeeko kvalitetnija od granda.
Nazad na vrh Ići dole
Piink.Ladyy
Administrator
Administrator
Piink.Ladyy

Broj poruka : 6762
Godina : 29
Datum upisa : 05.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Prijawljiwanje za Operaciju trijumf ili Zwezde Granda...   Prijawljiwanje za Operaciju trijumf ili Zwezde Granda... EmptyNed Okt 12, 2008 8:11 pm

Pa .. ipak kad razmislim,birala bi Zvezde Granda..
operacija trijumf dodje kao mešavina Velikog brata i zvezde granda..a ja ne bih nikako volela da boravim u kuci ..tj dok su ukljucene kamere 24h..
zato biram zvezde granda..iako je trijumf daleko kvalitetniji i bolje organizovan.
Nazad na vrh Ići dole
Lollipop
Administrator
Administrator
Lollipop

Broj poruka : 2804
Datum upisa : 31.03.2008

PočaljiNaslov: Re: Prijawljiwanje za Operaciju trijumf ili Zwezde Granda...   Prijawljiwanje za Operaciju trijumf ili Zwezde Granda... EmptyNed Okt 12, 2008 9:10 pm

E to se slazem. Mislim ni ja ne volim to 24/7 da su kamere ukljucene,ali cak ni to me ne bi navelo na zvezde granda,jednostavno mi se ne svidja. :D
Nazad na vrh Ići dole
bbabystorie
Glavni moderator
Glavni moderator
bbabystorie

Broj poruka : 4755
Datum upisa : 11.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Prijawljiwanje za Operaciju trijumf ili Zwezde Granda...   Prijawljiwanje za Operaciju trijumf ili Zwezde Granda... EmptyNed Okt 12, 2008 10:13 pm

Operacija trijumf jer neznam da pevam Prijawljiwanje za Operaciju trijumf ili Zwezde Granda... 828517
Nazad na vrh Ići dole
http://www.ilovefun.tk
Deliverance
Moderator
Moderator
Deliverance

Broj poruka : 1815
Datum upisa : 15.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Prijawljiwanje za Operaciju trijumf ili Zwezde Granda...   Prijawljiwanje za Operaciju trijumf ili Zwezde Granda... EmptyPon Okt 13, 2008 11:27 pm

ne gledam ni jedno ni drugo,ali sigurno se za zvezde granda nikad ne bih prijavila,a ne bih to preporucila nikome ko dobro peva jer mogu da se proslave na mnogo bolje nacine
Nazad na vrh Ići dole
http://www.myspace.com/venus_illegitima
Angel
Urednik zanimljivosti
Urednik zanimljivosti
Angel

Broj poruka : 4464
Datum upisa : 04.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Prijawljiwanje za Operaciju trijumf ili Zwezde Granda...   Prijawljiwanje za Operaciju trijumf ili Zwezde Granda... EmptyUto Okt 14, 2008 8:32 pm

Ma ja glasam za Operaciju Trijumf...
jeste da gledam zwezde granda ali operacija trijumf je najbolja...
zasto?jer mnogo bolje pewaju bar po meni i bas se trude..
a ne kao owi na grandu pojedinci rade..nauce tekst ni ne trude da nesto poboljsaju...moje misljenje... :D
Nazad na vrh Ići dole
launchped
Uvek prisutan clan
Uvek prisutan clan
launchped

Broj poruka : 1144
Godina : 115
Datum upisa : 13.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Prijawljiwanje za Operaciju trijumf ili Zwezde Granda...   Prijawljiwanje za Operaciju trijumf ili Zwezde Granda... EmptySre Okt 15, 2008 12:48 am

pazite sad ovako ja uopste neznam da pevam niti slusam slicnu muziku od ponudjenih opcija tako da ja biram svoj stomak slusammuziku poludeo ahahahah
Nazad na vrh Ići dole
BlueFairy
Uvek prisutan clan
Uvek prisutan clan
BlueFairy

Broj poruka : 2376
Datum upisa : 10.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Prijawljiwanje za Operaciju trijumf ili Zwezde Granda...   Prijawljiwanje za Operaciju trijumf ili Zwezde Granda... EmptySre Okt 15, 2008 2:46 pm

Lollipop ::
Mnogo je kvalitetnije i bolje takmicenje + vrsta muzike koja je u operaciji trijumf daleeeeeeeeeeko kvalitetnija od granda.
Nazad na vrh Ići dole
http://pinkiegirlsmp3.blogspot.com/
~Dora~
Veran forumu
Veran forumu
~Dora~

Broj poruka : 556
Datum upisa : 20.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Prijawljiwanje za Operaciju trijumf ili Zwezde Granda...   Prijawljiwanje za Operaciju trijumf ili Zwezde Granda... EmptySre Okt 15, 2008 8:01 pm

Lollipop ::
Nazad na vrh Ići dole
^_HipHopGirl_^
Uvek prisutan clan
Uvek prisutan clan
^_HipHopGirl_^

Broj poruka : 1152
Godina : 30
Datum upisa : 15.10.2008

PočaljiNaslov: Re: Prijawljiwanje za Operaciju trijumf ili Zwezde Granda...   Prijawljiwanje za Operaciju trijumf ili Zwezde Granda... EmptySre Okt 15, 2008 11:06 pm

Zvede granda je ne umijem da pjewam xD salim se
O.T. definitivno, jezim se od svih grandovskih stvari...
Nazad na vrh Ići dole
smile_girl
VIP clan
VIP clan
smile_girl

Broj poruka : 5052
Godina : 31
Datum upisa : 13.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Prijawljiwanje za Operaciju trijumf ili Zwezde Granda...   Prijawljiwanje za Operaciju trijumf ili Zwezde Granda... EmptySre Okt 15, 2008 11:13 pm

Ja sam za operaciju trijumf .Zato sto je mnogo bolje organizovano,vise volim pop muziku od muzike koja se peva u grandu ....
Nazad na vrh Ići dole
**Majche**
Aktivan clan
Aktivan clan
**Majche**

Broj poruka : 144
Datum upisa : 28.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Prijawljiwanje za Operaciju trijumf ili Zwezde Granda...   Prijawljiwanje za Operaciju trijumf ili Zwezde Granda... EmptyČet Okt 16, 2008 12:55 am

Msm samo booodale pewaju za Zwezde Granda...
Nazad na vrh Ići dole
http://www.rebels-diego.forumotion.net
volley
Super aktivan clan
Super aktivan clan
volley

Broj poruka : 371
Godina : 34
Datum upisa : 01.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Prijawljiwanje za Operaciju trijumf ili Zwezde Granda...   Prijawljiwanje za Operaciju trijumf ili Zwezde Granda... EmptyČet Okt 16, 2008 10:07 am

Operacija trijumf , ne znam zasto, ali me vise privlaci jednostavno !
Nazad na vrh Ići dole
http://anahi-giovana-puente.forum-motion.net
nikolina radunovic
Novi član
Novi član
nikolina radunovic

Broj poruka : 10
Datum upisa : 05.10.2008

PočaljiNaslov: Re: Prijawljiwanje za Operaciju trijumf ili Zwezde Granda...   Prijawljiwanje za Operaciju trijumf ili Zwezde Granda... EmptyČet Okt 16, 2008 2:35 pm

operacija trijumf definitivno
Nazad na vrh Ići dole
Ikac&Njanja
Moderator chata
Moderator chata
Ikac&Njanja

Broj poruka : 2221
Godina : 37
Datum upisa : 06.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Prijawljiwanje za Operaciju trijumf ili Zwezde Granda...   Prijawljiwanje za Operaciju trijumf ili Zwezde Granda... EmptySub Okt 18, 2008 2:19 pm

Operacija Trijumf forsira najvise pop i rok.. to mi se svidja.. Grand naravno forsira folk, mada ima i onih koji pevaju poprok kao sot su Silvija i Dule i zato ih ja obozavam...

ali OT treba da budes 24 h non stop pred kamerama.. nemas neku svoju privatnost, ne komuniciras ni sa kim osim s ovima iz kuce i onda je to bzvz.. pa ne bih mogla da se ne cujem s mojo mamom i bratom.. ne bih izdrzala... zato mi je ZG bolje..
Nazad na vrh Ići dole
Natsi
Super aktivan clan
Super aktivan clan
Natsi

Broj poruka : 446
Godina : 28
Datum upisa : 19.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Prijawljiwanje za Operaciju trijumf ili Zwezde Granda...   Prijawljiwanje za Operaciju trijumf ili Zwezde Granda... EmptyNed Okt 19, 2008 11:38 am

Ni za jedno,jer je OT mesavina Zvezda granda i Velikog brata...
Nazad na vrh Ići dole
~extra girl~
Napredan clan
Napredan clan
~extra girl~

Broj poruka : 99
Datum upisa : 09.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Prijawljiwanje za Operaciju trijumf ili Zwezde Granda...   Prijawljiwanje za Operaciju trijumf ili Zwezde Granda... EmptyNed Okt 19, 2008 5:01 pm

Naravno, Operacija Trijumf.
Zvezde granda su audicihe za folkere i tamo ne bi otešla pa da mi plate. A pomoću operacoije trijumf postajheš pop zvezda... a ne neka folk seljak ilči seljanka.
Nazad na vrh Ići dole
SEPULTURA
Muzicki urednik
Muzicki urednik

Broj poruka : 1866
Godina : 32
Datum upisa : 10.01.2009

PočaljiNaslov: Re: Prijawljiwanje za Operaciju trijumf ili Zwezde Granda...   Prijawljiwanje za Operaciju trijumf ili Zwezde Granda... EmptyPon Jan 12, 2009 6:00 pm

Meni se cini da su po glasovima zvezde granda popisane Prijawljiwanje za Operaciju trijumf ili Zwezde Granda... 1 Naranvno na Operaciju Trijumf.
Nazad na vrh Ići dole
Mara
Moderator
Moderator
Mara

Broj poruka : 1032
Datum upisa : 11.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Prijawljiwanje za Operaciju trijumf ili Zwezde Granda...   Prijawljiwanje za Operaciju trijumf ili Zwezde Granda... EmptyPon Jan 12, 2009 8:09 pm

Ja sam za OT,zato sto u Grandu za moj ukus ima previse kica...Oni koji se prijave za Zvezda Granda,ja ne kazem da nisu talentovani i sve to,ali msm da imaju vise sansi za potsicanje svog talenta u OT...Posto je u Grandu sve pretvoreno u ne znam ni ja sta
Nazad na vrh Ići dole
Gossip girl
Administrator
Administrator
Gossip girl

Broj poruka : 1139
Datum upisa : 06.05.2008

PočaljiNaslov: Re: Prijawljiwanje za Operaciju trijumf ili Zwezde Granda...   Prijawljiwanje za Operaciju trijumf ili Zwezde Granda... EmptyPon Jan 12, 2009 8:27 pm

Zwezde granda deff....OT smara glupa je i samo je bleda kopija WB....
Zwezde Granda su po swim statistikama gledanije i deff wise para mogu da zarade a i bolje da prodju u swetu muzike od njih...
Ne shwatajte owo licno..ali jezim se od ljudi koji znaju swe narodne pesme i slusaju ih a owamo kao mrze Grand i narodnjake...Ja ih licno wolim i slusam...
Nazad na vrh Ići dole
Mara
Moderator
Moderator
Mara

Broj poruka : 1032
Datum upisa : 11.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Prijawljiwanje za Operaciju trijumf ili Zwezde Granda...   Prijawljiwanje za Operaciju trijumf ili Zwezde Granda... EmptyPon Jan 12, 2009 8:29 pm

Pa slusam ih i ja,ali mi je Grand kao pojava odvratna,ima tamo dosta dobrih ljudi sa dobrim pesmama,ali mi OT ima nekako neki stil,lepse je
Nazad na vrh Ići dole
Gossip girl
Administrator
Administrator
Gossip girl

PočaljiNaslov: Re: Prijawljiwanje za Operaciju trijumf ili Zwezde Granda...   Prijawljiwanje za Operaciju trijumf ili Zwezde Granda... EmptyPon Jan 12, 2009 8:29 pm

Marija ti nisi gledala OT
Nazad na vrh Ići dole
SEPULTURA
Muzicki urednik
Muzicki urednik

Broj poruka : 1866
Godina : 32
Datum upisa : 10.01.2009

PočaljiNaslov: Re: Prijawljiwanje za Operaciju trijumf ili Zwezde Granda...   Prijawljiwanje za Operaciju trijumf ili Zwezde Granda... EmptyPon Jan 12, 2009 9:44 pm

Mara ::
Pa slusam ih i ja,ali mi je Grand kao pojava odvratna,ima tamo dosta dobrih ljudi sa dobrim pesmama,ali mi OT ima nekako neki stil,lepse je

U potpunosti se slazem sa tobom Prijawljiwanje za Operaciju trijumf ili Zwezde Granda... 524653
Nazad na vrh Ići dole
Gossip girl
Administrator
Administrator
Gossip girl

PočaljiNaslov: Re: Prijawljiwanje za Operaciju trijumf ili Zwezde Granda...   Prijawljiwanje za Operaciju trijumf ili Zwezde Granda... EmptyUto Jan 13, 2009 1:19 pm

pa...ja se ne slazem.....ko se prijawi za ZG ima mnogo wece sanse,moze da zaradi mnogo wise para..
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Prijawljiwanje za Operaciju trijumf ili Zwezde Granda...   Prijawljiwanje za Operaciju trijumf ili Zwezde Granda... Empty

Nazad na vrh Ići dole

Prijawljiwanje za Operaciju trijumf ili Zwezde Granda...
Nazad na vrh 
Strana 1 od 2Idi na stranu : 1, 2  Sledeći
 Similar topics
-
» Zwezde Granda
» Zvezde granda..kako vam se cini?

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
FUN :: Drustvo :: Razmena misljenja-
Skoči na: