| Dr Iggy....:)) | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
Angel Urednik zanimljivosti
Broj poruka : 4464 Datum upisa : 04.04.2008
| Naslov: Dr Iggy....:)) Pon Apr 07, 2008 11:10 pm | |
| Oci boje duge
Tri su dana kako si otisao nisi mi se cak ni javio mozda si me vec preboleo a mozda me nisi ni voleo
Mozda sam te voleo mozda volim te i jos i mozda prema tebi ja bio sam los
Nemam opravdanja i znam da je kraj ali ipak devojko sada ovo znaj
U mom zivotu ti si ostavila trag i ako sada ja ti vise nisam drag
Ako zatreba ti nesto uvek bit cu tu a sada posto zelis nestat cu
Ref. 2x Oci boje duge sad mi trebaju srce puno tuge da obuzdaju ove noci duge drugu gledaju oci boje duge mira nedaju
Tebe voleo sam stvarno ko nijednu pre i samo tebi smeo uvek reci sve
Naneti ti boli to nikad nisam hteo nikad nisam hteo a nisam ni smeo
Zato bolje je da odem samo tek tako veruj da ni meni sve ovo nije lako
Ali odlazim od tebe jer ne znam sta drugo znam samo to da volet cu te dugo
Nikada ti nisi voleo samo si mi lazi pricao nisi shvatio ni patio jer si bez traga nestao
" I really miss you boy "
Ref. 4x | |
|
| |
| Naslov: Re: Dr Iggy....:)) Pon Apr 07, 2008 11:10 pm | |
| Uzalud se trudis
Ja pravio sam greske i to mi je jasno al' ipak se nadam da nije kasno sada bicu bolji nego ikad pre samo daj mi sansu, oprosti sve
Vise nisam isti kao sto sam bio onaj sto je sve od tebe krio sad sam mnogo bolji shvatices i sama i nemoj mi reci da gotovo je s nama
Ref. Uzalud se trudis da me nerviras i ludis mene nema vise sada kasno je zar ti stvarno nije jasno da sam volela strasno ali sada sve, sve nestaje
Svako od nas ponekad gresi ali kada neko da se promeni resi daje mu se sansa, al' kod tebe ne ti odmah prekidas sve
Ja sam se promenio samo zbog tebe vise uopste ne licim na sebe borim se da zbog tebe ne poludim a ti mi jos kazes da uzalud se trudim
Ref.2x | |
|
| |
| Da li znas
Da li znas, da li znas koliko to boli dok druga te voli
Zasto se ubacujes u fazon los kada cu te voleti dugo jos ti dobro znas da smo odlican par i stvarno ne vidim u cemu je stvar
Videla si me s nekom i nisi znala da je to moja sestra mala dosla je u posetu na par dana a tebi je da izmisljas dusevna hrana
Ref. Da li znas, da li znas da li znas koliko to boli da li znas kako je kako je, kad druga te voli
Da li znas, da li znas da li znas koliko to boli da li znas kako je kako je, kad nisam tvoja jedina
Mozda ti nisam rek'o al' sam hteo juce sam slucajno drugaricu sreo samo smo na kratko seli i bas smo tvog brata sreli
Ti sad mislis opet akcija neka al' stvarno nije, dzabe ta dreka mozda izgledam tako, al' ti i ja znamo da zauvek tvoj sam samo
Ref.
Ti, ti si bio samo moj uvek bio samo moj nikome te nisam dala nikada
Ti si bio samo moj uvek bio samo moj i ja sam samo tebe volela
I opet nasa prica ide dalje za umisljanje steta sto ne daju medalje jer jednom sam kod komsinice otis'o na caj a tvojoj masti to je dalo novi sjaj
Ma ne jurim nikog, i ti si mi mnogo i da te zamenim stvarno ne bih mog'o prestani da od svega dramu stvaras znas da te volim, i nemoj da me smaras
Ref. | |
|
| |
| I ove noci
Spavaces sam
Ref. I ove noci ti ces spavati sam (da, znam da cu spavati sam) ja ti necu doci iako to zelela sam (da znam) spavaces sam
Ja znam da cesto radim neke strasno glupe stvari ali to uopste ne treba odnos nas da kvari
Ne zelim da te varam tacnije, ne umem i ponasanje tvoje sad uopste ne razumem
Kazes da me volis i znas da te volim ali bilo kako bilo ja necu da te molim
I iz tvog ponasanja sada tacno znam da i ove noci ja cu spavati sam
Ref.
U tvojoj glavi ja sam frajer prvog reda i to tvojoj sujeti uopste mira ne da
Tvoje bubice rade a sa njima tvoja masta koja ti pomaze da smislis stvarno svasta
Ali cinjenice govore u prilog meni pa pogledaj bolje i sama to oceni
Ja potpuno sam tvoj spreman tebi sve da dam pa makar i ove noci spavao sam
Ref.2x | |
|
| |
| Naslov: Re: Dr Iggy....:)) Pon Apr 07, 2008 11:11 pm | |
| Kada spavam
Samo zelim da si tu kada spavam i da me nocu probudis kad lose sanjam
Ref. Samo zelim da si tu na mome jastuku kada spavam i da me nocu probudis i nezno poljubis kad lose sanjam
Meni trebas ti i ti to dobro znas zivim za svaki susret nas ti si moj svet i uvek ces biti a ja sam tvoj cuvar sto od zla te stiti
Nikad necu otici nigde bez tebe i uvek cu te voleti i vise od sebe sada mirno spavaj i uzivaj u snu spavaj, jer ja sam tu
Ref. 2x
Bez tebe ja sam sam i sa hiljadu ljudi i samo tvoj poljubac iz sna me budi uz tebe zelim biti svaki cas jer ja, zivim samo za nas
Nasa osecanja niko ne razume i niko tako ludo voleti neume mi smo Romeo i Julia ovoga doba dvoje ljudi, veli do groba
Ref. 2x | |
|
| |
| Kao pre
Nocas pada kisa sve jace i jace kao da Bog nad nama place kao da zali trenutke neke tako daleke
Kap po kap, tragove brise ono sto smo bili, a nismo vise jedna ljubav i srecnih ljudi dvoje ne postoje, ne
Ne postoji nista osim tuge u nama i dva srca u kojima je tama mrak, koji nikad nece proci ma koliko hteo znam da nece moci
Jer u svakoj drugoj trazim nesto tvoje bilo sta da radim, mislim na nas dvoje kao da sam proklet imenom tvojim jer bez tebe ja kao da ne postojim
Ref. 2x Ljubomorna jos sam na svaki pogled tvoj i nesrecna jer sada ti pripadas njoj
I dobro znam da sada kasno je za sve al' i dalje zelim da je isto kao pre
Jos uvek me misli k tebi vuku nanose bol, nanose muku ali kasno je za sve jer znam da nemam te
Sve je bilo tako lepo nezno i strasno sve je to bilo, ali sad je kasno kazu zivot ide dalje a nasi su stali na ispitu ljubavi kao da smo pali
Slusali smo druge, a ne srca svoja sada nisam tvoj i ti nisi moja trebali smo ti i ja sve od sebe dati ali covek kad izgubi tek onda shvati
Ref. 2x | |
|
| |
| Ne zelim
Ne zelim nista tvoje sa nama gotovo je
Ne zelim nista cuti to me jos vise ljuti ne cini gresku ponovo
Ja zelim je, al' uzalud dzaba je svaki moj trud kada je ona hladna prema meni sav moj trud gubi na ceni
Zao mi je sto je takva, bas je steta nije me ni nazvala posle buketa koji sam poslao iz duse moje i molio se Bogu za nas dvoje
Ref. Ne zelim nista tvoje sa nama gotovo je pre nego sto je pocelo ne zelim nista cuti to me jos vise ljuti ne cini gresku ponovo
Sta god da ti kazem, ti se slazes ili nemas svoje ja ili me lazes nikada do sada nisi me zvala i sto je sve gotovo, Bogu hvala
Shvatam sta je ispod karuserije sanjas princa i spanske serije ja nisam taj, moja uloga je skupa al' to da shvatis suvise si glupa
Ref. | |
|
| |
| Nikad
Never gonna make it never gonna make it never gonna make it
Bas sam ja oduvek neki baksuz bio voleo sam je, od nje sam to krio pred njom se pravio non stop hladan kad nije bilo po mom bio strasno gadan
I kad je svemu tome jednog dana dosao kraj rekla mi je, medju nama gotovo je, znaj nasmesio sam se, okrenuo se samo i upit'o mrtav-hladan, izvini, mi se znamo
Ref. Nikad, nikada te niko nece shvatiti nikad, nikada, i ti ces samo patiti jer ona, te je stvarno ludo, ludo volela a zbog tebe, takvog ona te je prebolela
Never gonna make it
Prosao je dan, i prosao dan drugi o Boze kako su dani bez nje dugi prosla je noc i prosle su dve a ja shvatio sam, ipak ne mogu bez nje
Zvao sam je telefonom, nije bila kuci imao sam utisak da glava ce mi puci ma, koja sam budala, za sve sam kriv, znam i zbog toga ovog puta ostao sam sam
Ref.
Ortakinja je ipak rekla da ce zvati nadao sam se da ona moze da se vrati ali nista nije bilo u svemu tome fino zavrsilo se ko u pesmi grupe Valentino
Telefon je zazvonio rodila se nova nada korak, dva, i ja sam tu reci, duso, sta ti treba
Cuj, stari, nocas odlazim iz ovog grada ne vjeruj u mene jer vise nikad neces cuti
Volim te jos kao prije mislim na nas kao prije volim te jos kao prije mislim na nas
Never gonna make it
Ref. | |
|
| |
| Naslov: Re: Dr Iggy....:)) Pon Apr 07, 2008 11:12 pm | |
| Plasim se
Hiljadu si puta rekao reci koje nista ne znace koje kad ih kazes ti gube svaku draz
Ma koliko puta pricao mi ti o svojoj ljubavi ja sam svjesna da je sve to laz
Ref. 2x Plasim se da naneces mi boli jer covek jednom voli kao sto volim ja
Plasim se da nikad neces znati koliko dusa pati sto mnogo te je voljela plasim se
Ma koliko ljuta bila ja i dalje volim te i za tvoje lazi uvek nadjem opravdanje
I sto vise shvatam to ja pomalo plasim se vidim da mi pripadas sve manje i manje
Ref.
Moje ljubavi se plasis i kao da od nje bezis i na samu rec voleti ti se jezis izmisljas nesto, trazis opravdanje iako si svjesna sta je stvarno stanje
Ja ne lazem nikad stvar mog vaspitanja istina i pravda su moja putanja istina je, volim te i treba da mi vjerujes a ne da se glupiras i pretjerujes
Tvoje reci sumnje suvisne su bas jer ti dobro ovo kao ja znas mi stvoreni smo totalno jedno za drugo i nasa ce ljubav trajati dugo
Ref. | |
|
| |
| Naslov: Re: Dr Iggy....:)) Pon Apr 07, 2008 11:12 pm | |
| Pusti me da zivim
U tvom zivotu ja sam samo slika koja vremenom pocinje da bledi osoba bez imena i lika igracka koja nista ti ne vredi
Znam da te gubim al' zelim te kraj sebe i sve sto kazes da su samo lazi mislim na tebe po ceo dan i shvatam da si meni ti sve drazi
Nisi mi ni ti igrcka, ni lutka vec zelja i potreba svakog trenutka svaki sekunda i njen stoti deo ja mislim na tebe i pripadam ti ceo
Al' ti od svega pravis dramu jedan dan ostavim te samu ti odmah poludis i totalno se smracis kao da ne shvatas koliko mi znacis
Ref. Pusti me da zivim da na tebe ne mislim jer jos uvek mislim da si s drugom kad te pozelim
Pusti me da zivim ja ti nisam sudjena i plasim se za sebe jer sam tobom sludjena
Znam da si lagao ali sve ti prastam jer ja bez tebe ne mogu da zivim ja o tebi dan i noc mastam i za sve ovo samu sebe krivim
Ne vredi znam da od svega pravim dramu, moj svet se rusi to ne mogu da gledam prelepi dan pretvara u tamu shvati da volim te i nikome te ne dam
Ne nisam te lagao ni jedno slovo ali to za tebe nije nista novo stara tvoja prica svi protiv tebe znas li uopste sta pravis od sebe
Volim te i suvise da bi bio kraj cak i da pozelis nece moci znaj sredi bubice i u glavi trik jer ja sam strasno ljubomoran tip
Ref. 2x | |
|
| |
| Naslov: Re: Dr Iggy....:)) Pon Apr 07, 2008 11:13 pm | |
| Sada odlazim
Ref. Ja odlazim sada u vodu sve pada sve ono sto smo zeleli sada odlazim, zbogom ja ne mogu s tobom jer vidim da me vise ne volis
Dosta mi je vise tvog depresivnog stanja i zato je moja ljubav sve manja kad smo zajedno neznost ne postoji vec od sve strane problemi tvoji
Ja ih imam jos vece i teze svakog od nas neka muka steze ti si osoba koja zali sebe i zato vise ne mogu kraj tebe
Ref.
Ne zelim da ti pricam kako i sta dovoljno si pametna isto kao i ja vidis da sve ovo smisla nema da ne postoji ni jedna zajednicka tema
Ti si u panici i sve ti nesto fali a moji problemi su za tebe mali vidis i sama da sanse ne postoji vise ne postoje za nas dvoje
Ref.
Sada odlazim za uvek i ako volim te jos uvek volim te al' odlazim sada odlazim od tebe i zbog toga mrzim sebe volim te a odlazim, odlazim
Ref.
I living now away | |
|
| |
| Sada sve je nevazno
Ne reci nista, samo idi jer nisam glupa, sve se vidi samo mi nemoj reci gde jer to nevazno je
Pokusaj svaki propast je bio il' lose glumis il' nisi krio da zelis svemu kraj sto pre al' sad to nevazno je
Ref. Sada sve je nevazno jer je ljubav prestala bolje me zaboravi svaka nada je nestala
Sada sve je nevazno ko je krivac, ti il' ja bolje me zaboravi jer je ljubav nestala nevazno je
Vreme je tesko, bice jos teze sve dobre misli iz glave beze nista mi nece biti ko pre dok ljubav ne prestane
Los pocetak, jos gori kraj opisuju nas, al' ipak znaj da sam stvarno volela te ali sad to nevazno je
Kad se spusti zavesa i svetlo se gasi ne ostaje nista da moze da se spasi jer vreme cini cuda, ujedno i leci da se greska pravi svakog spreci
Mi bili smo super dok smo bili jedan drugom slatki, nezni, mili ali sada sve je pocelo da biva lazno i zato nista vise nije vazno
Ref. | |
|
| |
| Volim te
Ja znam da ti si suvise daleko i molim Boga da se vratis da nam muke ove skratis jer tako mi nedostajes
Ref. Ja znam da ti si suvise daleko sanjam dodir tvoje ruke daj skrati nam sve muke jer tako ludo volim te
Daleko od tebe ja sam sad neka druga zemlja i neki drugi grad neki novi snovi koji nisu nasi i uzasna daljina koja me sad plasi
Sve bih dao da sam sada tu uz tebe da poljubim te nezno i prigrlim uz sebe doci ce taj dan za koji se molim da ti opet kazem koliko te volim
Ovde dani su hladni a meni treba toplina ustvari mi treba tvoja blizina jer tvoja me ljubav kao sunce greje i tada mi ne smeta ni sneg da veje
A ovako mi je hladno jer nisi blizu ja zelim da si ovde za tobom imam krizu kad bi bila ovde promenila bi sve sve bi bilo lepse jer volim te
Ja znam da ti si suvise daleko i molim Boga da se vratis da nam muke ove skratis jer tako mi nedostajes
Ref. | |
|
| |
| Zbog tebe
O no, no I don't want to live I don't want live without your love I don't want to live
Ponekada srce me zaboli setim se svega sto bilo je pomislim da druga te sad voli i tada mi stvarno tesko je
Ref. Zbog tebe vise ne znam kad sunce sja zbog tebe svakog dana mi padaju kise zbog tebe vise nema nikoga a mozda bi me neko znao voleti vise
Zbog tebe vise ne znam kad sunce sja zbog tebe svakog dana mi padaju kise zbog tebe kao da ne postojim ja i nista moje kao da ne postoji vise
Sve sada smisao svoj gubim neznam cemu ja vise da se nadam i sada dok te druga ljubi meni tesko je u depresiju padam
U neka davna pradavna vremena za mene ti si bila jedina zena tebe sam gledao kao u Boga a ti si glumila vise od toga
Bili smo deca nismo ni znali jedno i drugo suvise mali previse emocija za godine nase tebe su tada pocele da plase
Meni je prijalo to unutrasnje stanje i da budem bez tebe sam hteo sve manje jer ko u nekom snu bilo je tada jos uvek se secam snega koji pada
Tebe i mene zajedno na njemu jos uvek uzivam u tome svemu tragovi toga u mom srcu jos se vide al' vreme prolazi zivot dalje ide
Ref. | |
|
| |
| Zadnji trag nade
O, wait foreva wait for you foreva wait for you foreva
Wait for you foreva I'm still waiting for your love o, for your love
Ref. Kada nestane i zadnji trag nade i kad ti snove sve neko pokrade kad pred ocima bude ti crno sve bicu tu i cekacu te
Kada nestane i zadnji trag nade i kad ti snove sve neko pokrade kada sve sto je lepo izgubi sjaj ja bicu tu i cekacu znaj
Kad pogledam svoj zivot i sve iza sebe shvatam da sam voleo samo tebe ni jedna druga nije mogla biti prava a razlika je bila crna ili plava
U svakoj sam trazio jedino tebe i sve vise u tome gubio sebe lagano poceo k' dnu da padam jedino sto ostaje samo da se nadam
Ref.
A, no, no, no, no, no, no, no
Ja imam svoj ponos i necu da se vratim mada mi je tesko jer cesto patim zalim za tobom i uzasno me boli jer mozak te odbacuje a srce voli
Pokusavam sve da izlecim rane i kao vojnik odbrojavam dane sa svakim novim danom emotivno stradam jedino sto ostaje to je da se nadam
Ref. | |
|
| |
| Naslov: Re: Dr Iggy....:)) Pon Apr 07, 2008 11:14 pm | |
| Da si tu
Ref. Ja samo tebi pripadam i samo tvoje ime znam nezno saptati u snu o, kako zelim da si tu
Vec dugo ja te poznajem i imam te kao druga i mada sebi to ne priznajem zelim da je relacija druga
Mnogo mi se dopadas o da, a da li ti to znas pa se samo zato pravis fin a onda pomislim
Ref.
Jer ja volim samo tebe i ti to dobro znas i jedino sto zelim je da mi pripadas
S tobom zelim vrele noci pune ljubavi jednom sve ce proci al' nikada ti
Svi vide to osim nas medju nama kakve su stvari koliko god se pravili mi smo sve, ali ne drugari
Ti stvarno si drugaciji i volim kad si tu jedino sto ne znam da li znas da mi se dopadas | |
|
| |
| Ja ne mogu bez tebe
Ref. Ja ne mogu bez tebe bez tvoga dodira i kao ptica slomljenih krila sam bez tebe ja
Ja ne mogu bez tebe kao sanjar sam bez sna srce od hladnoce zebe bez tvoga poljupca
Svake noci kada legnem sama bez tebe prevrcem se, lose spavam kada nema te svake noci kada zaspim dolazis u sne i tek tada mirno spavam u snu kraj tebe
Jedna sijalica, vidim, cele noci sija pomisao da nisi sama nikako ne prija setim se kako je nekad nama sijala i toplina tvoga zagrljaja kako mi je prijala
A ti ne znas sta ja ispod tvoga prozora tim da mi suza krene kad te vidim s njim
Ali sklonim se da ne vidis ne zelim da znas da i dalje patim i zalim raskid nas
Ref.
Svake noci dok ja spavam mi dolazis u sne sapuces mi neznim glasom kazes, volim te
Svaku noc mi jutro kvari i zato mrzim dan jer odnese slatke snove prekine mi san
Sada sve sam shvatio i znam da si u pravu to je onaj proces to dodje ti u glavu
Al' tu popravke nema nakon svih teskih reci kraj koji niko ne moze da spreci bol ne prolazi, cak sve vise boli mozak i srce da te zaboravi moli al' nije lako, stvarno ne znam kako ne znam sta, sta cu bez tebe ja
Ref. | |
|
| |
| Jednom kad ostanes sam
Znam, volela sam volela nekog ko ne zna vratiti to znam, sad sama sam jer ti nikad me nisi stvarno ni voleo
Cesto cujem tvoj glas kako zove me okrenem se, ali nema te trazim te, ali vec unapred isto to znam jednom kad ostanes sam
Jednom shvatices i sama sta je bilo sa nama kad bude ti jasno tada bice vec kasno
I ja bicu daleko kraj tebe drugi neko kraj mene neka druga a izmedju tuga
Tada moraces da shvatis i pomalo patis ali bice tada kasno neces moci da me vratis
Jer bicu daleko kraj tebe drugi neko kraj mene neka druga a izmedju tuga
Znam, volela sam volela nekog ko ne zna ljubav da da znam, dok sama sam da za tebe ja nisam nikada bila ja
Samo obicna veza bez ljubavi bez osecanja i neznosti tesila sam se a odavno istinu znam jednom kad ostanes sam | |
|
| |
| Kad volim
Vec dugo tu kraj tebe stojim i dane uzaludno brojim kad ces u pravcu mom da pogledas ti stalno na drugu stranu gledas i sansu nikakvu mi ne das da ti za oko zapadnem ja
Sunce sija, vec pocelo je leto na plazi lezi zena kao pseto i osecam se tako da dodje mi da lajem sto nisam ost'o kuci pomalo se kajem
Kad odjednom sve je ovo prestalo da vazi jer ugledao sam tebe na plazi razmisljam i gledam, pravim neki plan kako da ulepsam nama dan
Ref. Kad volim ja tada stvarno volim ne mogu da odolim tvojim usnama kad zelim ja tada stvarno zelim ne mogu da te delim jer nisam takva ja
Sad vidim da gledas ti ka meni u sebi kazem, hajde, kreni osmeh ti saljem, to je dovoljan znak i vidim da ti ka meni kreces krenes pa se vratis ko da neces kreni vec jednom, ma budi jak
Taktika je uspela, sad nastavak sledi vreme da uz pice i kaficu se sedi tvoj osmeh me greje dok koka kola hladi i sad mislim da je vreme da se nesto radi
Poljubac je pao i trajao dugo shvatio sam ubrzo da jedno smo za drugo i bese lepo sve dok necu kreci te
Ref. | |
|
| |
| Naslov: Re: Dr Iggy....:)) Pon Apr 07, 2008 11:15 pm | |
| Kada reci nisu potrebne
Pogledom jednim si rekao sve sad reci vise nisu potrebne ti odlazis njoj i nisi vise moj
Kisa ce vecito da pada da podseti me hladni vetar u srcu mom da vlada jer nemam te
Ref. Sad nisu potrebne nam reci one sad gube znacenje i niko ne moze da spreci oci uvek kazu sve
O zasto sada cinis mi to zar ti nije dovoljno boli me, znaj ne zelim sada kraj
Moj pogled znaci da ne mogu vise i sve ono lepo sad ovo ruzno brise znam i sam da nisu potrebne nam reci tvoj bol nista ne moze da spreci
Isto tako znam da boli i mene jer i ja ne volim ovakve scene ne postoji nada, nista ne postoji samo ostaju neostvareni snovi moji i tvoj | |
|
| |
| Kada dodje kraj
Bila si mi prva, a i ja tebi tako nesto ko pamtio ne bi ali to je proslo, sad je nesto drugo od tada se nismo videli dugo
Sada imam devojku koju volim bolje je da odes, stvarno te molim znam sami smo, secas se, zar ne molim te idi, ja moram kod nje
Ref. Kada dodje kraj sve tako brzo nestaje kada dodje kraj sve ono lepo prestaje
A ja zelim da me ljubis kao nekada jos uvek srce moje tebi pripada ostani veceras i budi samo moj a sutra, sutra idi njoj
Uspomene lepe, molim te, ne kvari zelim da se setim kad budemo stari nisam tvoj, niti zelim biti ja nju volim, nemam sta kriti
Drago mi je sto te vidim, ali samo to bolje idi, ne uzmi mi za zlo nisam sada i necu biti tvoj ona pripada meni, ja pripadam njoj
Ref.
Cemu te suze, nismo vise deca koja su plakala kad popiju keca odrasli smo ljudi i dovoljno stari da mozemo biti dobri drugari
Sve sto je bilo ostaje za nama ja moram kod nje, ona je sama vise ti ne pripadam, a ni ti meni kasno je za nas, bolje kreni
Ref. | |
|
| |
| Kazi mi
Samo nju sam voleo i bio samo njen i sve sto sam imao izgubio za tren
A to ume da boli i u srcu stvori trag jer mi niko kao ona nije bio tako drag
Moje misli dalje lete iz casa u cas i sve su manje sanse sanse za njen spas
Da je s drugim otisla bolelo bi manje on je sa njom to bi bilo bolje stanje
Al' kad Bog ti uzima jedino sto volis ti mozes da places i da se njemu molis
Al' kad molitve ne vrede i kad ostajes sam koliko to boli ja najbolje znam
Ref. 2x Kazi mi da volis me k'o pre kazi mi da volis me
Sada imam samo sliku koja seca me na nju iako i dalje ne shvatam da ona nije tu
Razbolela se pre nekih godinu dana lekari su tvrdili to je srcana mana
Neki drugi oblik al' oni znaju sta je to sto su pogresili nekog zivot staje
Oh Boze, zasto ja nisam otis'o sa njom da je volim i s njom udjem u njen vecni dom
Zasto u zivotu samo mene tuga prati sve bih svoje dao da ona moze da se vrati jos su mi u glavi zadnje reci od nje
Molim te, kazi mi da volis me
Ref. 2x | |
|
| |
| Ko sam ja
Ko si ti reci mi (2x)
Ref. Ja, ja ti mogu dati sve ljubav kako niko nikada nije samo moram saznati ko si ti ali moram saznati ko si ti
Za tebe ja sam stranac celi dan i ko sam i sta sam sam Bog zna veceras sam tu sutra mozda ne ali tebi izgleda svejedno je
Mozda sam neki kriminalac gadan mozda te i ubijem mrtav hladan a mozda sam covek slican tebi koji ti ista lose uradio ne bi
Samo zelim provod, kao i ti ali ti to ne znas, niti mozes znati jer o meni ovde retko ko zna i dobro razmisli ko sam ja
Ref.
I dalje tvoj lik se oko mene mota kao da ti nije stalo do zivota jer mozda sam neki ludak na slobodi a znas li onda cemu to vodi
Mozda sam ono sto ti zelis osoba s kojom mozes sve da delis i radost i tugu, i javu i sne mozda sam takav, a mozda i ne
Mozda sam romantican bas kao i ti a mozda i nisam, ali veruj mi ko sam to vazno nije ni malo ali samo znaj da do tebe mi je stalo
Ref. | |
|
| |
| Naslov: Re: Dr Iggy....:)) Pon Apr 07, 2008 11:16 pm | |
| Koliko puta
How many times do I have to tell you that I don't wanna be your girl no, no, no
Ref. 2x Koliko puta ti moram reci da s tobom biti ne zelim jer imam nekog koga volim volim ga srcem cijelim
Gledam te dugo i ne razumijem da li ja da flertujem ne umem dajem ti znake i razne signale i sve bi druge odavno pale
A ti si hladna, bez promjene na bolje i bas lagano manje imam volje da se glupiram i o tebe trudim jos malo ovako, ja cu da poludim
Ref. 2x
Daj, spusti malo loptu i malo se nasmijesi ako imas srca daj vec jednom rijesi hoces ili neces, izbor je na tebi nema smisla, stvarno vise ne bi
Ne bi da te jurim i necu da te davim i vise necu da budalom sebe pravim samo jedno reci sta god da rijesis mada ako neces vjeruj mi da grijesis | |
|
| |
| Naslov: Re: Dr Iggy....:)) Pon Apr 07, 2008 11:16 pm | |
| Ljubavi
Don't, don't, don't go you gotta be with me
Puno si rekla u dve reci da ovde ne moze niko da me spreci nisam glup i ne pravim se lud veruj mi da sada uzalud je trud
Neke reci bole manje ili vise kad bole vise tada tesko se dise u grudima naglo pocne da te boli jer rastanak boli kad te neko voli
Ref. Ljubavi, molim te, oprosti mi ljubavi, ostani, ne odlazi ove suze nisu lazne one nisu cak ni vazne samo vazan si mi ti, ne idi
Kad ti neko odjednom ceo svet srusi spolja si hladan, al' boli te u dusi znas da nisi kriv, al' dzabe je sve jedna greska odmah menja sve
Greske si pravila, ne znam im broj bio sam uz tebe, bio sam tvoj neke reci su i vise od greske da bi ih precutao suvise su teske
Ref.
Za suze sada mislim da je kasno i pogled tipa da ti nije jasno jasno ti je sve kao i meni sto je znas da je kraj i da sanse ne postoje
Ne glumim nista, osecam se bedno izgledam hladan, ali nije mi svejedno ne zelim ti zlo, ne zelim da patis odlazim jer moram, probaj to da shvatis
Ref. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Dr Iggy....:)) | |
| |
|
| |
| Dr Iggy....:)) | |
|