| Dr Iggy....:)) | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
Angel Urednik zanimljivosti
Broj poruka : 4464 Datum upisa : 04.04.2008
| Naslov: Re: Dr Iggy....:)) Pon Apr 07, 2008 11:16 pm | |
| Ljubis me
Osecam da kraj je blizu mada nista ne pokazujes ne moras mi nista reci uzalud je da dokazujes
Kazes mi da moras ici ujutru cim zora osvane i da te neko vreme nece biti i da ces misliti samo na mene
Ref. Ljubis me jos ove noci sutra znam da sve ce proci ljubis me, a sutra odlazis ljubis me bez lazne nade znam da mi te neko krade ljubis me dok suza polazi a bol ne prolazi
Casovi glume puno znace onom ko suzu ume da sakrije osmeh na licu zavarati moze cak kada mi je najteze
Kazes mi da moras ici ujutru cim svane novi dan i da te neko vreme nece biti koliko dugo, ja to dobro znam
Ti dobro znas sta ce sutra biti glupo bi bilo to od tebe kriti odlazim zauvek, sto bi rekli, kraj reci su suvisne, znaj
Jer nocas sam tu i vise ne zaboravi sve lose, kasno je da tvoje vreme trosim i svoje gubim zato nocas zadnji put te ljubim
Ref. | |
|
| |
| Naslov: Re: Dr Iggy....:)) Pon Apr 07, 2008 11:17 pm | |
| Navika
Ja nemam vise razloga da te volim kao pre nisi ista osoba sad je sve drugacije
Ja nemam vise razloga da te volim kao pre ma koliko patila jos uvek volim te
Ponekad mislim da je tvoja ljubav lazna i da ti nasa veza vise nije vazna
Lagano hladis se i medju nama sve vise nije isto i ako ostanes znam da bice to navika cisto
Tebe volim, shvati i zato sam sa tobom kad bi me to proslo rekao bih zbogom
Otisao negde daleko od tebe ali to ne mogu jer zelim te kraj sebe ti mi znacis puno kao i ja tebi i znaj da te nikada menjao ne bih navika mi jesi i potreba takodje navika koja ne zelim da me prodje
Ref. Ja necu da ti budem navika s kojom si tek radi reda necu da ti budem navika necega davnog kopija bleda
Hocu da si uvek samo moj da mi pripada ceo zivot tvoj da budem tebi tvoja jedina a ne samo tvoja navika
Sve vise to me boli sto je medju nama i ako imam tebe kao da sam sama
Lagano hladis se i medju nama sve vise nije isto i ako ostanes znam da bice to navika cisto
Ne mogu vise da ti pricam isto i sve medju nama je ko suze cisto nista se nije promenilo ni malo jer da nije tako sve bih davno stalo
Navika mi nisi, ne lupaj glavu svatices kad tad da sam ja u pravu jer tebe volim i ti si mi sve sve na ovom svetu, al' navika ne
Ref.
Ja necu da ti budem navika | |
|
| |
| Sama sam
Sve je kao nekada pre tu si kraj mene sve je proslo, zaboravljam sve sve ruzne scene
Nije ti znacila, um ti povratila je bar tako kazes meni je nevazno sve jer jos volim te cak i da lazes
Ref. Nocas sama sam, htela bih da znam cije sada u snu zoves ime nocas sama sam, ja te dozivam dodji do mene i zagrli me
Opet je ista prica medju nama ponovo je svetlost, a bila je tama greska je moja, kriv sam, znam i zasluzujem zauvek da budem sam
Shvatio sam ono sto pre nisam znao za gram tvoje ljubavi zivot bih dao dao bih zivot da ispunim sne i u zagrljaju svome imam te
Ref. | |
|
| |
| Samo ti
Meni trebas samo ti meni trebas samo ti let's dance ti si meni jedini
Ref. Meni trebas samo ti ne postoji taj broj tri jer ti si meni jedini jedini koga volim
Meni trebas ti jer svi su drugi losiji ti si meni najbolji jedini koga zelim meni trebas samo ti ti si meni jedini
U ljubavi postoje igraca dva prvi si ti, drugi sam ja i cim se stvori vise od tog' broja ni po koju cenu vise neces biti moja
Jer ja ne volim sa strane ja volim uvek jednu i dok je samo sa mnom smatram je za vrednu u ovom slucaju ta jedna to si ti zato bolje ne razmisljaj o broju tri
Ref.
Would you like to dance let's dance meni trebas samo ti ti si meni jedini
Ja nisam staromodan vec i samo odan dzabe ga on pratis ti to ne mozes da shvatis
Muskarac kada voli on ne voli tad dve niti moze, niti zeli niti sme
U ljubavi su pravila za vremena sva ljubav jednako ti i ja tu ne mogu da budu vise od dvoje jer u sve vodu pada kad postoji troje
Ref. 2x | |
|
| |
| Svakog dana
Ko na tebe misli dva'est cetiri sata na dan kome svake noci ti dolazis u san zeli da si kraj njega i o tebi masta i da se to desi on ucinio bi svasta
Kome si inspiracija kada pesme pise kome si potreba kao vazduh koji dise ko te toliko voli da te sanja i bez sna mislis li mozda da bih to mogao biti ja
Ref. 2x Sedim u kuci i placem danima pravim se da me ne zanima pravim se da dobro sam a kako mi je dobro znam tvoj dodir sanjam bas svakog dana
Imas li ideje ko se oko tebe trudi i kad vidi s tobom nekog od ljubomore ludi iako nije fighter zbog tebe bi se tukao a da te vidi s drugim bi od muke pukao
Ko u tebe gleda kao da si od zlata ko bi hteo da mu se kacis oko vrata i kazes mu ono sto vec unapred zna mislis li da bih to mogao biti ja
Ref. 3x | |
|
| |
| Naslov: Re: Dr Iggy....:)) Pon Apr 07, 2008 11:18 pm | |
| Sve
Sve je prazno kad nema te sve je lazno bez tebe svaka boja u crno menja se sve sjaj gubi kad sam bez tebe
Ref. 2x Sve mogu da promenim sve da ti oprostim ali ne mogu, ne mogu da te ne volim proslost zaboravim vise nikad te ne vidim ali ne mogu, tebe da ne volim
Dok me gledaju tvoje oci plave u mojoj glavi havariju prave ceo svet se suzio na osobe dve ti i ja i veruj to je sve
Od prvog dana od kada se znamo sve je stalo jer o tebi mislim samo za tobom sam lud a kako i ne bi volim te ludo i pripadam tebi
Sve je sivo kad nema te nisam ziva kad nema te nisam kriva sto volim te mrzim sve kada nema te
Ref. | |
|
| |
| Svet bez tebe
U mome srcu sada prazno je prazno je mesto gde bio si ti i da se vratis sada kasno je nemas se cemu vratiti
Ref. Svet bez tebe deluje mi prazno svet bez tebe, ljubavi i kazno sve bez tebe meni prazno je
Svaki tvoj pogled sada hladan je ma dosta mi je, ja nemogu to bolje je da me skroz zaboravis s' nama je stvarno gotovo
Dok lagano zatvaram vrata i pesice silazim sa petog sprata pokusavam da shvatim sta se zbiva dali sam kriv, ili si ti kriva
I dok mi pricas price iz zivota meni se jedno po glavi mota sta da uradim da te vratim jer zivot bez tebe ne mogu da shvatim
Bez tebe sve je tako malo vazno osecanja svako nije vise snazno svet bez tebe prazan i ruzan a ja bez tebe tmuran i tuzan
Ne mogu nista, u bedak padam i povratku tvome samo se nadam ne zelim bez tebe ni u mislima biti ma znam da me volis to ne mozes kriti | |
|
| |
| Tragovi ljubavi
I don't wanna lose I don't wanna lose I don't wanna lose you baby no I don't wanna lose
I don't wanna lose I don't wanna lose you I don't wanna lose yea, yea your love
Lazni osmeh pravim sad, na licu svom suza iz oka krenula je sama gledam tebe i gledam nju i pitam se sta je to bilo s' nama
I ja se pitam gde su ono dvoje sto se vole kakvi nigde ne postoje osobe dve sto se vole strasno i dok se pitam nije mi jasno
Zasto je sve tako brzo stalo trajalo kratko, suvise malo kakav je to u nas usao djavo da kad te sretnem moram reci zdravo
Ref. Ostali su tragovi, jedne prave ljubavi ostala su secanja i obecanja ostali su tragovi u nama ti si s' njom a ja sam sama nestalo je sve sem secanja
I don't wanna lose your love don't wanna lose baby, my baby
Jos uvek ne mogu bez tebe i dok spavam zelim te kraj sebe u snovima zovem te, trazim te al' tebe nema, ne
Ref. | |
|
| |
| Trazim te
Dok setam ulicama moj srce svuda trazi te sto sam duze sama znam da vise trebam te
I ne znam gde si i ne zna skim si samo znam da cu te pronaci i ne znam kuda tebe trazim svuda jer te zelim dotaci
Moje srce tebi pripada jos te volim kao nekada moja dusa tebi robuje sanjam da me tvoja ruka miluje (2x)
I sto te duze trazim sve mi vise nedostajes znam da te moram naci moja obsesija postajes
I ne znam gde si i ne zna skim si a sve bi dala da to znam i ne znam stacu sve zdog tebe dacu tako si mi nocas potreba
Noc je hladna u kuci sedim sam kako je tebi sada samoj znam a sanjam da si tu i glumin sve do tebe da mi nije stalo ali stalo je
Plasim se tebi stvar je znana sta ako me otavis jednog dana izdrzao ne bi o pomisu se jezim e sada znas sto od tebe bezim
Moje srce tebi pripada jos te volim kao nekada moja dusa tebi robuje sanjam da me tvoja ruka miluje | |
|
| |
| Trebas mi ti
Znam da nemas nikoga nikoga svoga a ja tako zeljna sam zagrljaja tvoga
Trebas mi ti, nemas nikoga znam da nemas nikoga znam da nemas, trebas mi ti trebas mi ti
Ref. Trebas mi ti da me volis ti da me molis da te zagrlim
Trebas mi ti da me mazis ti da me pazis da te poljubim trebas mi ti
Znam da nemam nikoga al' vidis to je greska mozda ipak imam neku zato nemoj biti teska
Mislis da bi trebao ja biti s' tobom ma shvati nisi moj tip i zato sada zbogom
I mada znaj da volim devojke koje previse se trude i ako tako nastavis bice sta bude
Jer ja se ne razlikujem isti sam ko i drugi svi i zato sada rizikujem da vidim da li trebas mi ti
Ref. 2x | |
|
| |
| Naslov: Re: Dr Iggy....:)) Pon Apr 07, 2008 11:19 pm | |
| Tvoj dodir
Ove noci samo zelim jedan dodir tvoj ti mi tako silno trebas i moras biti moj
Ref. 2x Tvoj mi dodir tako treba u ovim hladnim nocima i samo ti budis sjaj u mojim plavim ocima
Jedini si ti na svetu koga zelim ja jedini si koji moze snagu da mi da
Ref. 2x
Ja licno volim plave meni su bas one prave ponekad i crna prija mi za oko ali ti, bas prijas mi zestoko
Sada sam sam ali stvar je prosta coveku ponekad svega je dosta
Ali zbog tebe promena moze i reci cu samo hvala ti Boze
Ref. 2x | |
|
| |
| Voli me
Sreli smo se mi u tramvaju devedeset cetvrte u maju ja sam gledao ka tebi i tada zakleo se sebi
Moram je imati pod svaku cenu onda sam primetio u jednom trenu iako smo oboje hteli pogledi su se u trenu sreli
Nasmesila si se, ja takodjekao u prici kad sve lepo podje poceo je razgovor, dalje se znalo menjanje brojeva tada je palo
Sisla si dve stanice pre mene kad tramvaj kod hipodroma skrene znao sam da bice nesto vise i pogledao u broj sto na papiru pise
Ref. 2x Voli me ove noci lude ucini sve da nam lepo bude (voli me, voli me)
Kad osetis da volis me nemoj kriti, reci mi sve i ja isto osecam da volim te i ove noci, uzmi me
U kucu ulazim, slusalicu hvatam zivot je lep, tek sada shvatam dogovaramo se gde cemo se naci stvarno, mi motamo izaci
Dogovor je pao u 9 kod meka 7 sati ko ce to da ceka
Dosla si, svi gledali su tebe bio sam sretan jer imam te kraj sebe jer naci devojku takvu kao ti ne mogu cak ni oni najbolji
Izlazak je protekao ludo kao da si osmo svetsko cudo puna si energije i volje za zivotom i ja sam, zasto, otom-potom s tobom se osecam kao Bog postala si smisao zivota mog
Ref. 2x
Kad osetis da volis me nemoj kriti reci mi sve i ja isto osecam da volim te i ove noci, uzmi me
Ref. | |
|
| |
| Zasto ja
I'm gonna show you now listen hey zasto ti, o
Svako nesto zeli, ja zeleo sam tebe zeleo tebe da imam kraj sebe i gledao te krisom danima bila si sve sto mene zanima
Kad sam saznao da ti se dopadam lagano u zemlju sam poceo da propadam to je ostvarenje mog jedinog sna iako se pitam, zasto ja
Ref. Zasto ti ti odgovor znas ti trebas mi ljubav da mi das zato sto ja volim te ti trebas kao nikada pre
Zasto ti ti odgovor znas ti trebas mi ljubav da mi das zato sto ja volim te ti trebas mi da ispunis moje sne
Mene su zbunile te reci tvoje iako sam spreman na zivot u dvoje a da li ti se svidjam, da ili ne ma svidjas mi se ko nijedna pre
Jer imala si smek za 21 vek pamet, stas i bila si mi spas zeleo sam tebe, to svako zna jedino sto niko ne zna, zasto ja
Iako te vidjam bas svaki dan i dalje nisi java, i dalje si san kad zaljubis se jednom cujes samo, hu u glavi nesto pukne i pomuti ti um
Vidis samo ono sto zelis da vidis volis samo jedno, toga se ne stidis jedino te deli deo od tvog sna i jedno pitanje, zasto ja | |
|
| |
smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: Dr Iggy....:)) Uto Avg 19, 2008 6:48 pm | |
| Dr. Iggy - Svakog dana Ko na tebe misli 24 sata na dan kome svake noci ti dolazis u san i zeli da si kraj njega i o tebi masta i da se to desi on cinio bi svasta Kome si inspiracija kada pesme pise kome si to bila(???) kao vazduh koji dise ko te to voli kad te sanja i bez sna mislis li to mozda da bi to mogao biti ja Sedim u kuci i placem danima pravim se da me ne zanima Pravim se da dobro sam ali kako mi je dobro znam Tvoj dodir sanjam bas svaki dan Sedim u kuci i placem danima.... Imas li ideje ko se oko tebe trudi i kad bi s tobom ne bi od ljubomore ludi ( ???) I ako nije fajda zbog tebe bi se tukao a da te vidim s drugim bio bi te pukao Ko u tebe gleda kao da si od zlata ko bi hteo da mu se kacis oko vrata i kazes mu vec ono sto unapred zna mislis dab ti mogao biti ja Sedim u kuci.... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Dr Iggy....:)) | |
| |
|
| |
| Dr Iggy....:)) | |
|