| Najlepsi stihovi turbo folka | |
|
+13^_HipHopGirl_^ Ninaa Prskavac Ikac&Njanja BlueFairy smile_girl strela5 Deliverance buuuuuubicaaaaaa Piink.Ladyy Nevena993 dovLa_ Lollipop 17 posters |
Autor | Poruka |
---|
Lollipop Administrator
Broj poruka : 2804 Datum upisa : 31.03.2008
| Naslov: Najlepsi stihovi turbo folka Uto Apr 08, 2008 10:22 pm | |
| - Jedva čekam da sa'ranim majku pa u kuću da dovedem Rajku! - Varao me dragi, nek je zdrav i živ, kad ga žene vole nije, nije kriv! - Najbolji si, najbolji od svih faca slavnih, ti voziš Ferari u gradu si glavni! - Moja mala nosi suknju mini, ispod mini napisala skini, moja mala nosi suknju maksi ispod maksi napisala taksi! - Igra kolo, a u kolu Duda, od radosti tresu mi se kosti! - Uz vetar sam uvek iš'o i nikoga nisam šiš'o, od malena radim tako, ja sam rođen naopako! - Što na kafu zoveš mene kada nemaš samlevene! - Nemoj da plačeš na mom kućnom pragu, da mi nova vrata ne povuku vlagu! - Pijem vino i rakiju vruću i ne mislim na njivu i kuću. Šta će meni venčanje i žena kad sa tuđom živim bez problema? - Caki, Caki, Cale kupi mi sandale, samo pazi Cale da ne budu male! - Kraj kazana svako veče gledam kad se šljiva peče! Gradiram ljuto piće, pa ga punim u buriće! - Kaži mala svoje muke, cica ima zlatne ruke! Neće cica tu da srlja, hoće samo da podrlja! - Moja mala nema prednji zubi, kad me ljubi jezikom me ubi! - Ti ode na zeleno, ja osta na crveno rastavi nas semafor! - Hop mala bosonoga, kako živiš bez onoga, kako živiš bez onoga lole garavoga. - Sladak šećer, hladna voda, hajde mala dok je zgoda, 'ajde mala dok je zgoda ljubav da se proba! - Plitak potok, a voda duboka...! - Majka Muju šišala na struju, kuka Mujo zbog varoških cura, u modi je dugačka frizura. - Pozn'o bih te među ruža trista, ali nije svaka ruža ista! - Nećeš čak ni pasulj da mi skuvaš, a kamoli decu da mi čuvaš! - Koka Kola, Malboro, Suzuki, diskoteke, gitare, buzuki, to je život, to nije reklama, nikom nije lepše nego nama! - Mala žena od velike slađa, mala žena u srce pogađa, mala žena lepa kao slika, telo malo a duša velika! - Zec voli kupus, kupus voli rosu, a ja moju malu i garavu i bosu! - Crna il' plava, crna il' plava, ej kad bih znao koja je prava. Obe il' ništa, obe il' ništa, obe il' ništa idem do kraja! - Aj koliko je tu u kolu cura, najlepša je kumina frizura. - Drum dugačak, kola trula, mala moja jesil' čula. Jesil' čula ej garava ja ne vozim za badava! - Ej da su suze srebrni novčići, palatu do neba mogla bih podići! - Zar ja mala da idem po sudu, i da slušam nečiju presudu, da me tamo pita čika strani oćeš ćerko il' tati il' mami. - Moja mala lutkica, tvrdi da je devica, kaže pre venčanja nema milovanja. Devo, devo device, prelepa lepotice, nemoj sa mnom da se svađaš, bolje decu da mi rađaš. - Sve, sve, sve, možeš da mi daš, al' ja neću s tobom jer si mafijaš! - Da zavoliš mene ti nije bilo sile, 1:1000 šanse su mi bile! - Opasan je jež kad ga neko takne, izbo' je Snežu ne može da makne! Broji bodlje Sneža pored starog plota, sećaće se ježa celoga života! - Prvo pa muško nek' se zove Duško, kolo veže sitno ime nije bitno! - Hej, hej, konobaru donesi mi stok, hoću da se napijem da zaigram rok! - Ej meseče pobratime samo noćas isprati me, popio sam koju više, sokaci se ukrstiše, dok pronađem onaj pravi, već će zora da zaplavi! - Uvek svratim na po jednu, ali imam dušu željnu, potego sam noćas dobro, pomozi mi stari pobro! | |
|
| |
dovLa_ Uvek prisutan clan
Broj poruka : 1179 Godina : 31 Lokacija : Novi Sad Datum upisa : 09.04.2008
| Naslov: Re: Najlepsi stihovi turbo folka Sub Apr 12, 2008 6:18 pm | |
| | |
|
| |
Nevena993 Aktivan clan
Broj poruka : 158 Godina : 31 Lokacija : Nis,Srbija Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Najlepsi stihovi turbo folka Pet Maj 02, 2008 1:18 pm | |
| Ti imas cerku,ona je zensko! (zamisli) | |
|
| |
Piink.Ladyy Administrator
Broj poruka : 6762 Godina : 29 Lokacija : U penziji Datum upisa : 05.04.2008
| Naslov: Re: Najlepsi stihovi turbo folka Pet Maj 02, 2008 1:37 pm | |
| -Prvo pa muško nek' se zove Duško, kolo veže sitno ime nije bitno! p.s inace ja sam se trebala zvati Dusko :shock: (ukoliko bi bila musko) sreeeecom pa sam zensko | |
|
| |
buuuuuubicaaaaaa Super aktivan clan
Broj poruka : 273 Godina : 33 Lokacija : cvet :P :D Datum upisa : 16.05.2008
| Naslov: Re: Najlepsi stihovi turbo folka Ned Maj 18, 2008 12:36 pm | |
| aaahhha ima i moja rajka corava i gluva ..aaahahhah :P :D | |
|
| |
Deliverance Moderator
Broj poruka : 1815 Lokacija : Out of the silent planet... Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Najlepsi stihovi turbo folka Pet Jul 18, 2008 4:33 pm | |
| - Nevena993 ::
- Ti imas cerku,ona je zensko! (zamisli)
Da,da...Bruka | |
|
| |
strela5 Aktivan clan
Broj poruka : 112 Godina : 48 Lokacija : Pancevo Datum upisa : 08.04.2008
| Naslov: Re: Najlepsi stihovi turbo folka Pon Avg 11, 2008 1:39 pm | |
| otiso si sarmu probo nisi | |
|
| |
smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: Najlepsi stihovi turbo folka Pon Avg 11, 2008 6:32 pm | |
| duse se prodaju,kupuju grudi.... | |
|
| |
BlueFairy Uvek prisutan clan
Broj poruka : 2376 Godina : 29 Lokacija : pusto ostrvo Datum upisa : 10.08.2008
| Naslov: Re: Najlepsi stihovi turbo folka Pon Avg 11, 2008 8:05 pm | |
| ...a vikendom si sa Oba Dve... ...ja bih svaki dan decko mi je umoran opa cupa cike cake... I jos milion takvih... :jasviram: | |
|
| |
Ikac&Njanja Moderator chata
Broj poruka : 2221 Godina : 37 Lokacija : iza zute zgrade kod obdanista, malo levo Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Najlepsi stihovi turbo folka Čet Avg 28, 2008 2:07 pm | |
| bez Milane moja ruzo cale mi se naoruzo u vatru ce sve da digne ne daj boze da te stigne | |
|
| |
Prskavac Super aktivan clan
Broj poruka : 285 Datum upisa : 12.09.2008
| Naslov: Re: Najlepsi stihovi turbo folka Pet Sep 12, 2008 10:55 pm | |
| Pozn'o bih te među ruža trista, ali nije svaka ruža ista! | |
|
| |
Ninaa VIP clan
Broj poruka : 2595 Godina : 32 Lokacija : Far Away..;) Datum upisa : 14.07.2008
| Naslov: Re: Najlepsi stihovi turbo folka Sub Dec 13, 2008 1:50 am | |
| -Ja sam devojka ko voda iz bunara,sto me vise vuces to sam vise ladna... -Kocko secera ja moram da te liznem da te dodirnem ili cu da siznem. -Sta je meni ostalo, oko moje, oko moje, kad ja jutrom iz navike kuvam kafu za nas dvoje? | |
|
| |
^_HipHopGirl_^ Uvek prisutan clan
Broj poruka : 1152 Godina : 30 Datum upisa : 15.10.2008
| Naslov: Re: Najlepsi stihovi turbo folka Uto Dec 16, 2008 1:10 pm | |
| | |
|
| |
PipiDugaCarapa Napredan clan
Broj poruka : 57 Godina : 31 Datum upisa : 21.12.2008
| Naslov: Re: Najlepsi stihovi turbo folka Sub Jan 03, 2009 10:37 pm | |
| ne bi bilo lose da kabrio porse parkiras u moju garazu... | |
|
| |
BlueFairy Uvek prisutan clan
Broj poruka : 2376 Godina : 29 Lokacija : pusto ostrvo Datum upisa : 10.08.2008
| Naslov: Re: Najlepsi stihovi turbo folka Ned Jan 04, 2009 11:44 pm | |
| Nema sexa ni za lek | |
|
| |
Gossip girl Administrator
Broj poruka : 1139 Godina : 30 Lokacija : Munze Konza Datum upisa : 06.05.2008
| Naslov: Re: Najlepsi stihovi turbo folka Uto Jan 06, 2009 12:02 pm | |
| da li slutis,da ces s njim kao dunja da pozutis ?!?! | |
|
| |
Mara Moderator
Broj poruka : 1032 Godina : 31 Lokacija : Munze Datum upisa : 11.08.2008
| Naslov: Re: Najlepsi stihovi turbo folka Sre Jan 07, 2009 7:08 pm | |
| Jer ja sam ziv to imaj u vidu i nisam ikona na tvome zidu Jer ja kada volim,volim do daske,da ljubav glumim to nema sanse A ti se izgleda neznosti bojis i kao kip predamnom stojis | |
|
| |
SEPULTURA Muzicki urednik
Broj poruka : 1866 Godina : 32 Datum upisa : 10.01.2009
| Naslov: Re: Najlepsi stihovi turbo folka Ned Jan 11, 2009 10:22 pm | |
| Da si sa mnom jela zutu proju zivela bi ko bubreg u loju | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Najlepsi stihovi turbo folka | |
| |
|