| Kako biste slepom coveku opisali boje? | |
|
+12Ora Ninaa Angelsmiledoll Lollipop smile_girl bbabystorie Maria93 dovLa_ Princess Ikac&Njanja Piink.Ladyy Deliverance 16 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Maria93 Banovan član
Broj poruka : 154 Godina : 31 Datum upisa : 30.09.2008
| |
| |
Piink.Ladyy Administrator
Broj poruka : 6762 Godina : 29 Lokacija : U penziji Datum upisa : 05.04.2008
| Naslov: Re: Kako biste slepom coveku opisali boje? Uto Okt 21, 2008 9:03 pm | |
| Lepo ..njeni roditelji nisu dali da je prebace u Bg..jer nije bilo u blizini škola za takve.. ona je imala svoju mašinu,i normalno je pisala na času kao mi,samo što je njihovo pismo svo u nekim tačkicama i napipa te tačkice,tačno je znala svako slovo kako ide na tamo njenom pismu | |
|
| |
Deliverance Moderator
Broj poruka : 1815 Lokacija : Out of the silent planet... Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Kako biste slepom coveku opisali boje? Sub Okt 25, 2008 4:02 pm | |
| Da,to je cuvena Brajova azbuka... | |
|
| |
Lollipop Administrator
Broj poruka : 2804 Datum upisa : 31.03.2008
| Naslov: Re: Kako biste slepom coveku opisali boje? Pet Okt 31, 2008 5:50 pm | |
| crvena-toplota,vatra (uz to bih donela nesto vruce) plava-hladno (kocka leda) zuta-toplina sunca na licu Zelena-Miris proleca Bela-nevnino,nezno . . . . . Uz to neke boje bih mogla da mu prikazem muzikom postoje vedri tonovi,sumorni,tamni... Dok on/ona slusa melodiju... Vi pokusate da mu objasnite. Jako dobra tema. Mnogo "materijala" za razmisljanje. | |
|
| |
Angelsmiledoll Moderator
Broj poruka : 1691 Godina : 33 Lokacija : Where are the angels... Datum upisa : 07.04.2008
| Naslov: Re: Kako biste slepom coveku opisali boje? Pon Dec 08, 2008 7:33 pm | |
| Crvenu bih mu opisala kao toplinu kad ga zagrli osoba koja ga voli,zutu blistavu i svezu poput smeha koji cuje,crnu kao mir,tisinu,praznocu i njegov 'pogled',belu kao potpunu suprotnost od crne,plavu kao nebo i more nesto osvezavajuce kao voda... | |
|
| |
Ninaa VIP clan
Broj poruka : 2595 Godina : 32 Lokacija : Far Away..;) Datum upisa : 14.07.2008
| Naslov: Re: Kako biste slepom coveku opisali boje? Pon Dec 08, 2008 7:52 pm | |
| jaoj, stvarno neznam kako bih to izvela.. !!! | |
|
| |
Ora Novi član
Broj poruka : 39 Godina : 33 Datum upisa : 07.01.2009
| Naslov: Re: Kako biste slepom coveku opisali boje? Pet Jan 09, 2009 2:59 pm | |
| mislim da je nemoguce to izvesti. Isto kao i ukus necega. Mozes samo da poredis sa nekim ukusom, ne mozes da opises recima. Boju moras da vidis da bi znao kakva je... | |
|
| |
Gossip girl Administrator
Broj poruka : 1139 Godina : 30 Lokacija : Munze Konza Datum upisa : 06.05.2008
| Naslov: Re: Kako biste slepom coveku opisali boje? Pet Jan 09, 2009 3:28 pm | |
| nzm stwarno...bilo bi tesko posto ne mogu da uporedim ni sa jednom drugom bojom..znala bi samo crnu posto to widi i mozda belu kako "zamisli suprotno od owoga sto trenutno widis " za ostale boje stwarno nzm | |
|
| |
^^CaCa^95^^ Super aktivan clan
Broj poruka : 288 Godina : 29 Datum upisa : 24.06.2009
| Naslov: Re: Kako biste slepom coveku opisali boje? Pon Jul 06, 2009 5:36 pm | |
| - dovLa_ ::
- sto bi mu ja objasnjavao boje...ko mu je kriv sto je corav...a i otkud znas da je slepcima crno pred ocima? mozda je i belo ili sivo ili roze :D ...ne mora da znaci...
Bash si ,ono...Jbt pomisli samo kako je njima loshe zbog toga...A onda imatakwih poput tebe,jaoo,necu da se swadjam...-.- A kako im bi opisala??Recimo neshto shto shto je lepo u ziowtu,objasnila bi im da je to nekako swetlo ....haha,jao,ala loopam...a nzmmm... | |
|
| |
Tasha'94 Aktivan clan
Broj poruka : 166 Godina : 30 Lokacija : -Over The Rainbow- Datum upisa : 17.08.2009
| Naslov: Re: Kako biste slepom coveku opisali boje? Uto Avg 18, 2009 2:29 pm | |
| Boje predstavljaju radost, srecu, svetlost, originalnost, kreativnost. Ima puno boja. I svaka od njih je lepa na svoj nacin. Boje nas okruzuju. Sve je u boji. I mi takodje. Mada, ima i onih boja koje su tamne, mracne... Ali ne treba obracati paznju na njih, jer ima mnogo svetlijih, lepsih boja koje nas, ponavljam, okruzuju...
Hmm, to bi tako nekako izgledalo. Drugacije, ne znam kako da opisem, stvarno. Mada, ovo sto sam napisala, imalo bi jaci efekat da se kaze, i onda..mislim da bi u stvari to i bilo kolko-tolko dobro objasnjenje. (: | |
|
| |
istrazitelj Napredan clan
Broj poruka : 62 Godina : 43 Datum upisa : 03.12.2009
| Naslov: Re: Kako biste slepom coveku opisali boje? Sub Dec 05, 2009 8:41 pm | |
| gresite puno slepom netreba da objasnis on to vidi ne ocima on vidi dusom,mismo slepi pored ociju mismo slepci u noci koji nevidimo ono sto je ispred nos progledacemo kad nasa dusa dobi je oci i tad mocicemo da kazemo da nismo slepci u noci do tad jesmo,jasam mogu reci poceo neke stvari da gledam drugim ocima ali te oci imaju svoju cenu imaju cudno stanje kome razume znace nasta mislim | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Kako biste slepom coveku opisali boje? | |
| |
|
| |
| Kako biste slepom coveku opisali boje? | |
|