| vasi tripovi | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
dovLa_ Uvek prisutan clan
Broj poruka : 1179 Godina : 31 Lokacija : Novi Sad Datum upisa : 09.04.2008
| Naslov: vasi tripovi Ned Okt 19, 2008 11:52 pm | |
| ispricajte neki/e vas/e trip/ove...npr neka prividjanja, zapucavanja i tako to... | |
|
| |
Maria93 Banovan član
Broj poruka : 154 Godina : 31 Datum upisa : 30.09.2008
| Naslov: Re: vasi tripovi Pon Okt 20, 2008 11:10 am | |
| Ja sam usla jednom u kuci i nije bilo nikog,ja udjem upalim svetla,ulazim u kupatilo,perem ruke i kako sam se okrenula da uzmem preskir meni se stvori neki celavi covek i nastane u sekundi...Kako sam se istripovala jbt | |
|
| |
Piink.Ladyy Administrator
Broj poruka : 6762 Godina : 29 Lokacija : U penziji Datum upisa : 05.04.2008
| Naslov: Re: vasi tripovi Pon Okt 20, 2008 5:10 pm | |
| Jednom sam prolazila kroz grad,i neki onako kao obučen u dark gothic na trgu stajao ..baš je bio gadno crno našminkan ..i video je valjda neku svoju poznanicu,hteo je da je uplaši dozivajući njeno ime,jer je prolazila iza mene.. i počeo je ''Jooovana! joooovana!'' ..ja sam naravno pomislila da sam to ja vrisnula sam,bacila sve stvari od sebe i počela da trčim kroz trg vikajući ''ostavi me! ostavi me'' ..dok su me ljudi zbunjneno posmatrali,okrenula sam se i videla tok lika kako se rukuje sa tom čuvenom njegovom drugaricom Jovanom! | |
|
| |
Natsi Super aktivan clan
Broj poruka : 446 Godina : 28 Lokacija : Internet Datum upisa : 19.08.2008
| Naslov: Re: vasi tripovi Pon Okt 20, 2008 5:13 pm | |
| xexe koja prica...
Ja kad pocnem da 3pujem...Tu mi nema ravnih!!!=D
Naprimer kad sam pricala nesto caletu koji je trebalo da bude na fotelji,kad isti ulazi u sobu!!!lol lol lol | |
|
| |
| Naslov: Re: vasi tripovi Pon Okt 20, 2008 6:02 pm | |
| kaze meni cale "aj idi mi naspi casu vode" ja odem popijem casu vode vratim se i nastavim da gledam film... a jednom sam isao kod druga nekom mracnom ulicom i odjednom iznad mene leti nesto ima raspon krila oko 1,5 - 2 metra... (zmaj neki ahahahha) ja trepnem i ono nestane... | |
|
| |
^_HipHopGirl_^ Uvek prisutan clan
Broj poruka : 1152 Godina : 30 Datum upisa : 15.10.2008
| Naslov: Re: vasi tripovi Uto Okt 21, 2008 1:47 am | |
| Meni se desi da pravim sendvic i onda uzmem hljeb i ostawim ga u frizider ili u witrinu i onda me kewa zowe kad izadjem da me pita znam li gdje je hljeb a ja narawno pojma nemam xD A isto mi se desava sto i tebi Vlado, da me cale posalje po casu vode da je ja popijem i da se vratim :) ili mu donesem praznu casu :S Isto tako sam jednom mi je trebala kesa i ja umjesto da otworim ladicu gdje stoje kese ja sam otvorila frizider | |
|
| |
| Naslov: Re: vasi tripovi Uto Okt 21, 2008 1:33 pm | |
| a i to mi se desava...ja krenem u wc i odem u kuhinju onda se cudim stacu ja u kuhinji pa se vratim za komp i setim se da sam krenuo u wc... ili mi se desi tako da trazim kasiku u frizideru ili tako nesto... a jednom me keva posalje u radnju po hleb ja odem na tavan (ne znam kako sam to uspeo...) i na kraju se setim da me je keva poslala u radnju krenem ja i usput svratim u igraonicu da vidim koga ima..izadjem iz igraonice i odem do radnje (konacno :D ) i kupim SOK...i najjace...vracam se kuci posle pola sata (a radnja mi je na 5 min od kuce) dam kevi sok i kusur ona ni ne konta... :D nisam ni ja skonto odma nego tek kad sam krenuo da jedem i primetio da nema hleba :D | |
|
| |
^_HipHopGirl_^ Uvek prisutan clan
Broj poruka : 1152 Godina : 30 Datum upisa : 15.10.2008
| Naslov: Re: vasi tripovi Sre Okt 22, 2008 12:02 pm | |
| To prwo se i meni deshawa :) Ili me kewa posahlje po cjebe, ja odem u sobu i na pola puta zaboravim shta sam xtjela da donesem i wratim se i nastawim da radim ono shto sam radila prije toga, narawno ne donesem cjebe xD Xaxaxa, ma mene posalje u prodawnicu po 3 stwari ja 3 puta udjem u prodawnicu :) na putu do prodawnice swe zaborawim :)
Isto tako neku noc na setalistu, tacno na pocetku setalista jedan lik ide nama u susret i jawi mi se jer ga poznajem, kroz 2ipo - 3 minuta mi smo na srtedini setalista a taj isti lik opet prolazi pored nas iz istog pravca!!! ja idalje ne mogu da sxwatim sta se tu desilo :S | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: vasi tripovi | |
| |
|
| |
| vasi tripovi | |
|