Uhapsena zla bakica iz komsiluka Hitskin_logo Hitskin.com

Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temuVratiti se na listu teme

FUN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

:)

PrijemPrijem  GalerijaGalerija  TražiTraži  Latest imagesLatest images  PristupiPristupi  Registruj seRegistruj se  

Uhapsena zla bakica iz komsiluka

Ići dole 
4 posters
AutorPoruka
Angel
Urednik zanimljivosti
Urednik zanimljivosti
Angel

Broj poruka : 4464
Datum upisa : 04.04.2008

Uhapsena zla bakica iz komsiluka Empty
PočaljiNaslov: Uhapsena zla bakica iz komsiluka   Uhapsena zla bakica iz komsiluka EmptySre Okt 22, 2008 8:49 pm

Sigurno ste u zgradi, ili dvorištu, imali neprijatnu staricu ili starca koji su vam kvarili igre u detinjstvu? Bušili su lopte, vikali da se poštuje kućni red...

Jedna takva gospođa iz Sinsinatija uhapšena je, pošto je otela deci loptu i odbila da je vrati.

Edna Džester (89) završila je u policiji, jer nije htela dečaku da vrati loptu za ragbi, koja je završila u njenom dvorištu.

"U odbranu dečaka, ništa nije bilo razbijeno niti oštećeno u dvorištu namćoraste komšinice." - piše lokalna štampa.

Majka dečaka koji je loptu ubacio u njeno dvorište već je imala "okršaje" za Džesterovom.

"Više puta je uzimala mojoj deci loptu, i odbijala da je vrati. Stvarno je prevršila svaku meru." - rekla je Keli Tanis.

"Ovoga puta, uzela je novu novcijatu loptu, koju je moj sin kupio svojim novcem, zarađenim od kućnih poslova. Šta sam mogla da uradim, osim da pozovem policiju."

Bakica je uhapšena, pošto je 2 puta odbila da se odazove molbama policajaca. Ne misli da je pogrešila što je konfiskovala igračku.

"Rekla sam im - hajde, uhapsite me, stavite mi lisice. Nisam uradila ništa protivzakonito." - rekla je Džesterova.

Bakica je završila u zatvoru, i moraće da se pojavi pred sudom.
Nazad na vrh Ići dole
https://ilovefun.serbianforum.info
Natsi
Super aktivan clan
Super aktivan clan
Natsi

Broj poruka : 446
Godina : 28
Datum upisa : 19.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Uhapsena zla bakica iz komsiluka   Uhapsena zla bakica iz komsiluka EmptyNed Okt 26, 2008 3:59 pm

Ta "bakica" je stvarno kucka
Nazad na vrh Ići dole
Ninaa
VIP clan
VIP clan
Ninaa

Broj poruka : 2595
Godina : 32
Datum upisa : 14.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Uhapsena zla bakica iz komsiluka   Uhapsena zla bakica iz komsiluka EmptyPon Dec 01, 2008 10:33 pm

o bozee .. stvarno je mean! Sad
Nazad na vrh Ići dole
^_HipHopGirl_^
Uvek prisutan clan
Uvek prisutan clan
^_HipHopGirl_^

Broj poruka : 1152
Godina : 30
Datum upisa : 15.10.2008

PočaljiNaslov: Re: Uhapsena zla bakica iz komsiluka   Uhapsena zla bakica iz komsiluka EmptyUto Dec 02, 2008 2:03 am

za sta sve nece hapsit narod.... ccc...
a bakic je mogla vratit loptu...
ja srecom imam dobre komsije (: cak nam je komsinica rekla da slobodno odemo na kosarkaski teren iza njene kuce da igramo (:
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Uhapsena zla bakica iz komsiluka   Uhapsena zla bakica iz komsiluka Empty

Nazad na vrh Ići dole

Uhapsena zla bakica iz komsiluka
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Uhapsena krava
» Opasna bakica...

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
FUN :: Zabava :: Zanimljivosti-
Skoči na: