| Svaki nastavnik je više voljen koji poklanja ocene? | |
|
+10~Dora~ smile_girl Angel scared Gossip girl Ikac&Njanja dovLa_ Angelsmiledoll Natsi Piink.Ladyy 14 posters |
Autor | Poruka |
---|
Piink.Ladyy Administrator
Broj poruka : 6762 Godina : 29 Lokacija : U penziji Datum upisa : 05.04.2008
| Naslov: Svaki nastavnik je više voljen koji poklanja ocene? Sre Okt 22, 2008 11:13 pm | |
| Nerealne ocene,zaključene ocene na ''lepe oči'' i sve ocene dobijene tim putem,nastavnici su mnogo više voljeni od preostalih koji nešto i pokušavaju da nauče decu. Zanima me šta mislite o tome? i šta uopšte imate reći na ovu temu ..a da izostavite ono ''to kod mene nije tako'' ..jer mogu eto da se kladim da je tako kod svih .pa i kod mene :) hajde da se zapitamo zašto,kako i bukvalno sve u smislu ove teme. | |
|
| |
Natsi Super aktivan clan
Broj poruka : 446 Godina : 28 Lokacija : Internet Datum upisa : 19.08.2008
| Naslov: Re: Svaki nastavnik je više voljen koji poklanja ocene? Čet Okt 23, 2008 2:51 pm | |
| Hmmmm... Pa meni svi daju na lepe oci iako ih nemam... | |
|
| |
Angelsmiledoll Moderator
Broj poruka : 1691 Godina : 33 Lokacija : Where are the angels... Datum upisa : 07.04.2008
| Naslov: Re: Svaki nastavnik je više voljen koji poklanja ocene? Čet Okt 23, 2008 3:21 pm | |
| Oni rade sledece...Kada vide da je djak dobar,da uci i ne pravi nikakve problema 'daju na lepe oci' ocene jer smatraju da je zasluzio :S...a i takodje poklone kad fali za vukovca Da li je to ok ili nije,diskutabilno je jer oni s jedne strane zasluzuju a s druge strane ne... Ne smeta mi nista...samo ne volim one ulizice i to je to | |
|
| |
dovLa_ Uvek prisutan clan
Broj poruka : 1179 Godina : 31 Lokacija : Novi Sad Datum upisa : 09.04.2008
| Naslov: Re: Svaki nastavnik je više voljen koji poklanja ocene? Čet Okt 23, 2008 7:07 pm | |
| a otkud ti znas da je meni profesor koji mi je poklonio ocenu drazi od nekog koji nije? bas nije tako...ima kod nas u osnovnoj jedna profesorka koja je poklanjala ocene, a svi su je mrzeli...nema to veze da li poklanja ocene i ne... | |
|
| |
| Naslov: Re: Svaki nastavnik je više voljen koji poklanja ocene? Čet Okt 23, 2008 7:29 pm | |
| Bože DovLa_ samo sam navela kao primer jer je tako u mojoj školi! | |
|
| |
Ikac&Njanja Moderator chata
Broj poruka : 2221 Godina : 37 Lokacija : iza zute zgrade kod obdanista, malo levo Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Svaki nastavnik je više voljen koji poklanja ocene? Čet Okt 23, 2008 7:36 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
Gossip girl Administrator
Broj poruka : 1139 Godina : 30 Lokacija : Munze Konza Datum upisa : 06.05.2008
| Naslov: Re: Svaki nastavnik je više voljen koji poklanja ocene? Čet Okt 30, 2008 12:29 pm | |
| meni su nastawnici u osnownoj stalno poklanjali ocene ali profesori u srednjoj nece jbg | |
|
| |
scared Aktivan clan
Broj poruka : 194 Godina : 29 Datum upisa : 27.10.2008
| Naslov: Re: Svaki nastavnik je više voljen koji poklanja ocene? Čet Okt 30, 2008 10:04 pm | |
| Do sada mi se nije desilo da mi neki nastavnik pokloni ocenu...jer se ja borim za svaku moju ocenu....
imam ja i loshih ocena tokom godine....ali se trudim da ih ispravim...
i mozhete retji da sam shtreber i shta god otjete...ali kada bi zhiveli gde i ja.....i te kako bi uchili.....ja ne uchim jer to volim...uchim jer moram...... | |
|
| |
Angel Urednik zanimljivosti
Broj poruka : 4464 Datum upisa : 04.04.2008
| Naslov: Re: Svaki nastavnik je više voljen koji poklanja ocene? Čet Okt 30, 2008 10:10 pm | |
| pa istina da su mi jednom ocenu poklonili ali uz uslow da odgowaram kasnije sto jesam uradila... u mojoj skoli jedno tri nastawnika poznaje roditelje mog druga i njemu su na kraju godine poklonili tri ocene,a mojoj drugarici nisu...mislim da to ne treba da rade nastawnici to je tako jadno... | |
|
| |
smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: Svaki nastavnik je više voljen koji poklanja ocene? Čet Okt 30, 2008 11:34 pm | |
| ja sam uvek bila vredan ucenik(i jos uvek sam ) i nisu imali potrebe da mi pokladjaju ocene, svaka moja ocena bila je upotpunosti zasluzena ,bila ona 5 ili 3 ..ili neznam koja...ali imam primera dosta kada poklanjaju ocene najvise na kraju godine.i onda oni ucenici koji su cele godine ucili i trudili se .imaju iste ocene kao ioni koji su se provlacili.....to je bilo u osnovnoj.....ali sad u srednjoj ......toga nema .....bar ne u mojoj skoli | |
|
| |
~Dora~ Veran forumu
Broj poruka : 556 Godina : 29 Datum upisa : 20.08.2008
| |
| |
Deliverance Moderator
Broj poruka : 1815 Lokacija : Out of the silent planet... Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Svaki nastavnik je više voljen koji poklanja ocene? Ned Dec 14, 2008 2:19 am | |
| Ne volim profesore koji poklanjaju ocene...Vise volim da me necemu nauce,nego da se brukam ako ne znam za neku ocenu. | |
|
| |
Ninaa VIP clan
Broj poruka : 2595 Godina : 32 Lokacija : Far Away..;) Datum upisa : 14.07.2008
| Naslov: Re: Svaki nastavnik je više voljen koji poklanja ocene? Ned Dec 14, 2008 6:44 pm | |
| Po meni to nije ok.. zasto da dobijem oceno poklonjenu? ja vishe volim da dobijem dobro ocenu zato sto sam dobro napravila taj test ili sta je vec u pitanju, i da dobro naucim o tome o cemu se prica! | |
|
| |
Mawena Novi član
Broj poruka : 18 Godina : 29 Datum upisa : 01.11.2008
| Naslov: Re: Svaki nastavnik je više voljen koji poklanja ocene? Ned Dec 14, 2008 9:41 pm | |
| Jedna,dve poklonjene ocene su meni sasvim ok....Vise od toga je malo mnogo jer vecina,pa ako ne i sve ocene mogu da se poprave.....Kao sto kazu "Svaka ocena je za djaka" | |
|
| |
PipiDugaCarapa Napredan clan
Broj poruka : 57 Godina : 31 Datum upisa : 21.12.2008
| |
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Svaki nastavnik je više voljen koji poklanja ocene? | |
| |
|
| |
| Svaki nastavnik je više voljen koji poklanja ocene? | |