Swadja ili Razmena Misljenja... Hitskin_logo Hitskin.com

Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temuVratiti se na listu teme

FUN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FUN

:)

PrijemGalerijaTražiLatest imagesPristupiRegistruj se

Swadja ili Razmena Misljenja...

Ići dole 
+7
bbabystorie
Ikac&Njanja
Silly girl
butterfly-girl
Angelsmiledoll
Piink.Ladyy
Angel
11 posters
AutorPoruka
Angel
Urednik zanimljivosti
Urednik zanimljivosti
Angel

Broj poruka : 4464
Datum upisa : 04.04.2008

Swadja ili Razmena Misljenja... Empty
PočaljiNaslov: Swadja ili Razmena Misljenja...   Swadja ili Razmena Misljenja... EmptySub Okt 25, 2008 1:48 pm

Svi smo mi dosad bili svedoci ili mozda i sami ucestvovali u nekoj svadji bilo na poslu, na ulici ili u kuci. Ima raznih svadja:malih, velikih, ozbiljnih i bezveznih. Cesto se u svadji i kazu stvari zbog kojih kasnije imamo grizu savesti jer smo dragu osobu uvredili, rekli vise nego sto je trebalo.
Sta je ustvari svadja?
Neko bi rekao razmena misljenja samo ili diskusija koja postaje sve zesca i prelazi u svadju.
Kako biste vi definisali svadju?
Sta je ustvari svadja za vas?

Volite li da se svadjate ili ste vise osoba koja je spremna da precuti, svoje misljenje zadrzi za sebe i izbegne svadju?
Nazad na vrh Ići dole
https://ilovefun.serbianforum.info
Piink.Ladyy
Administrator
Administrator
Piink.Ladyy

Broj poruka : 6762
Godina : 29
Datum upisa : 05.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Swadja ili Razmena Misljenja...   Swadja ili Razmena Misljenja... EmptySub Okt 25, 2008 1:53 pm

Ono što najviše volim ili mrzim..neznam kako da to definišem,je što nemam dlake na jeziku ..kod mene što na umu,to na drumu!
U nekim situacijama to mi je jedna velika vrlina,a u suprotnim jedna velika mana!
Ne volim one njanjave,sto se prave fine,cute ko mutave!
Nazad na vrh Ići dole
Angelsmiledoll
Moderator
Moderator
Angelsmiledoll

Broj poruka : 1691
Godina : 33
Datum upisa : 07.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Swadja ili Razmena Misljenja...   Swadja ili Razmena Misljenja... EmptySub Okt 25, 2008 4:46 pm

Ne,ja sam uvek za to da se stvari razjasne,sto podrazumeva raspravu normalne vrste,ako prelazi u zestoku svadju prekidam....
Nazad na vrh Ići dole
butterfly-girl
Veran forumu
Veran forumu
butterfly-girl

Broj poruka : 559
Datum upisa : 06.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Swadja ili Razmena Misljenja...   Swadja ili Razmena Misljenja... EmptyNed Okt 26, 2008 12:57 am

Ne volim da se svadjam,ali ja uvek kazem moje misljene,ne znam da precutim...
Nazad na vrh Ići dole
Silly girl
Novi član
Novi član
Silly girl

Broj poruka : 24
Datum upisa : 23.10.2008

PočaljiNaslov: Re: Swadja ili Razmena Misljenja...   Swadja ili Razmena Misljenja... EmptyNed Okt 26, 2008 12:59 am

ni ja newolim da se swadjam kazem swoje misljenje kada je to neophodno ali znam da precutim
Nazad na vrh Ići dole
Ikac&Njanja
Moderator chata
Moderator chata
Ikac&Njanja

Broj poruka : 2221
Godina : 37
Datum upisa : 06.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Swadja ili Razmena Misljenja...   Swadja ili Razmena Misljenja... EmptyNed Okt 26, 2008 2:08 pm

ne volim da se svadjam.. ali volim kad mogu da kazem sta mislim retko kad precutim... e sad druga je stvar kad neko ne postuje tudje misljenje pa izbije svadja.. ali jbg. ljudi smo
Nazad na vrh Ići dole
bbabystorie
Glavni moderator
Glavni moderator
bbabystorie

Broj poruka : 4755
Datum upisa : 11.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Swadja ili Razmena Misljenja...   Swadja ili Razmena Misljenja... EmptyNed Okt 26, 2008 6:51 pm

Kazem sta mislim i to je to...ako to neko shvati kao svadju,njegova stvar :gadjajj:
Nazad na vrh Ići dole
http://www.ilovefun.tk
Piink.Ladyy
Administrator
Administrator
Piink.Ladyy

Broj poruka : 6762
Datum upisa : 05.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Swadja ili Razmena Misljenja...   Swadja ili Razmena Misljenja... EmptyPon Okt 27, 2008 11:14 pm

Da pojasnimo ..svadja je svadja,a razmena mišljenja je razmena mišljenja! Wink ..tako da mislim naslov baš ne odgovara u sklopu teksta.
Nazad na vrh Ići dole
smile_girl
VIP clan
VIP clan
smile_girl

Broj poruka : 5052
Godina : 31
Datum upisa : 13.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Swadja ili Razmena Misljenja...   Swadja ili Razmena Misljenja... EmptyPon Okt 27, 2008 11:19 pm

ja svadju ne volim uopste,ali nisam osoba koja ce da precuti svoje misljenje da bui izbegla svadju.....ja smatram da bilo koji problem moze da se resi razgovoro,dogovorom a ne svadjom.jer se svadjom nista ne postize....samo se gubi vreme,trose zivci i kvare odnosi sa nekom osobom.....uvek sam spremna za kompromise i svacije misljenje da saslusam i da na kraju postignemo neki dogovor bez svadje....ali ako neko ne zeli da prihvati kompromise ili mi vise puta stane na zulj onda ...... Swadja ili Razmena Misljenja... 736186
Nazad na vrh Ići dole
scared
Aktivan clan
Aktivan clan
scared

Broj poruka : 194
Datum upisa : 27.10.2008

PočaljiNaslov: Re: Swadja ili Razmena Misljenja...   Swadja ili Razmena Misljenja... EmptySre Okt 29, 2008 12:22 am

chesto se ja svadjam....prvi utisak koji ostavim na nekoga jeste da sam totalna svadjalica ili shta vetj....ali nah...nije tako...tako je dok se ja ne oslobodim....XD
Nazad na vrh Ići dole
Ninaa
VIP clan
VIP clan
Ninaa

Broj poruka : 2595
Godina : 32
Datum upisa : 14.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Swadja ili Razmena Misljenja...   Swadja ili Razmena Misljenja... EmptyPet Nov 21, 2008 2:26 am

Ne volim svadju,to je nestho sto mrzim najvishe na svetu!
Iskrena sam osoba i uvek kazem to sto imam u umu!
Nazad na vrh Ići dole
Gossip girl
Administrator
Administrator
Gossip girl

Broj poruka : 1139
Godina : 30
Datum upisa : 06.05.2008

PočaljiNaslov: Re: Swadja ili Razmena Misljenja...   Swadja ili Razmena Misljenja... EmptyUto Avg 04, 2009 1:19 pm

kada mi nesto smeta moram da kazem pa makar od toga ispala welika swadja..
jbg ako se moje i necije misljenje ne podudara nisam ja kriwa..uostalom ja to nesto goworim jer smatram da sam uprawu ako neko drugi misli da nisam njegowa stwar...
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Swadja ili Razmena Misljenja...   Swadja ili Razmena Misljenja... Empty

Nazad na vrh Ići dole

Swadja ili Razmena Misljenja...
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Razmena banera
» Moc pozitivnog misljenja

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
FUN :: Zabava :: Pricaonica-
Skoči na: