| Inteligentne zene imaju manje sanse... | |
|
+4Ikac&Njanja Prskavac BlueFairy Angel 8 posters |
Autor | Poruka |
---|
Angel Urednik zanimljivosti
Broj poruka : 4464 Datum upisa : 04.04.2008
| |
| |
BlueFairy Uvek prisutan clan
Broj poruka : 2376 Godina : 29 Lokacija : pusto ostrvo Datum upisa : 10.08.2008
| Naslov: Re: Inteligentne zene imaju manje sanse... Sub Nov 08, 2008 6:37 pm | |
| maria ako ti se ne svidja tema u njoj nemoj ni pisati... Ja isto mislim kako ce se povecati sanse za udaju intaligentnijih zena ... inace pametne se ne udaju jer znaju sta ih ceka salim se to je u mentalitetu muskaca, ja mislim, zbog toga jer mu ni otac nije drugaciji... ali svakom generacijom se sve menja pa, tako i ovo... Edit: izvinite, zaboravila sam da je tema za momke | |
|
| |
Prskavac Super aktivan clan
Broj poruka : 285 Datum upisa : 12.09.2008
| Naslov: Re: Inteligentne zene imaju manje sanse... Sub Dec 06, 2008 12:52 am | |
| Inteligentne devojke kod mene imaju podjednake sanse kao i ove lepe..bitno mi je samo d ami devojka nije ona teska rugoba. Ali meni glupaca i tupava devojka u zivotu ne treba,a ni tamo neka profesorka. | |
|
| |
Ikac&Njanja Moderator chata
Broj poruka : 2221 Godina : 37 Lokacija : iza zute zgrade kod obdanista, malo levo Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Inteligentne zene imaju manje sanse... Pon Dec 08, 2008 3:21 pm | |
| - Prskavac ::
- Inteligentne devojke kod mene imaju podjednake sanse kao i ove lepe..bitno mi je samo d ami devojka nije ona teska rugoba.
Ali meni glupaca i tupava devojka u zivotu ne treba,a ni tamo neka profesorka. Ah Prske bili smo savrsen par! Salim se.... Ice Loli nadam se da ce te mi oprostit ovaj mali spamic.. nisma mogla da odolim | |
|
| |
Deliverance Moderator
Broj poruka : 1815 Lokacija : Out of the silent planet... Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Inteligentne zene imaju manje sanse... Sre Dec 10, 2008 12:55 am | |
| Znam da je tema za momke,ali kao sto znate,ne mogu misli da zadrzim za sebe. Apsolutno ne mislim da muskarci idu na manje inteligentne devojke,cak sta vise,oni pored sebe ne zele negu glupacicu koju ce moci samo da kre*u vec sa kojom ce moci i da razgovaraju o necemu...A da ne pominjem sto sto hoce pametnu majku za svoju decu! | |
|
| |
Ninaa VIP clan
Broj poruka : 2595 Godina : 32 Lokacija : Far Away..;) Datum upisa : 14.07.2008
| Naslov: Re: Inteligentne zene imaju manje sanse... Sre Dec 10, 2008 1:18 am | |
| - Deliverance ::
- Znam da je tema za momke,ali kao sto znate,ne mogu misli da zadrzim za sebe.
Apsolutno ne mislim da muskarci idu na manje inteligentne devojke,cak sta vise,oni pored sebe ne zele negu glupacicu koju ce moci samo da kre*u vec sa kojom ce moci i da razgovaraju o necemu...A da ne pominjem sto sto hoce pametnu majku za svoju decu! slazem se! | |
|
| |
SEPULTURA Muzicki urednik
Broj poruka : 1866 Godina : 32 Datum upisa : 10.01.2009
| Naslov: Re: Inteligentne zene imaju manje sanse... Sub Jan 10, 2009 9:27 pm | |
| Moja devojka je jako inteligentna: 1.Ide u gimnaziju,planira fax da ide i da upise psihologiju 2.Cita Dostojevskog,Njegosa,Ivu Andrica i ostale visokoumne knjige 3.Za svaku situaciju nadje pametno resenje Filozof teski | |
|
| |
MaUsEr Aktivan clan
Broj poruka : 135 Godina : 29 Lokacija : malo tamo, malo vamo Datum upisa : 16.01.2009
| |
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Inteligentne zene imaju manje sanse... | |
| |
|
| |
| Inteligentne zene imaju manje sanse... | |
|