|
| Ne trazim da me volis,vec da me shvatis. Kad me shvatis, voleces me | |
|
+3Deliverance Angelsmiledoll Piink.Ladyy 7 posters | Autor | Poruka |
---|
Piink.Ladyy Administrator
Broj poruka : 6762 Godina : 29 Lokacija : U penziji Datum upisa : 05.04.2008
| Naslov: Ne trazim da me volis,vec da me shvatis. Kad me shvatis, voleces me Uto Okt 28, 2008 4:38 pm | |
| Moja drugarica je ovu rečenicu dobila na pp .. U početku nismo shvatile šta je autor hteo da kaže..ali razmislivši malo,da bi nekog voleli moramo da ga shvatimo ..šta vi mislite o tome?? | |
| | | Angelsmiledoll Moderator
Broj poruka : 1691 Godina : 33 Lokacija : Where are the angels... Datum upisa : 07.04.2008
| Naslov: Re: Ne trazim da me volis,vec da me shvatis. Kad me shvatis, voleces me Uto Okt 28, 2008 7:13 pm | |
| Da u smislu da shvatis osobu zasto joj je tesko ili zasto se raduje,koji su to razlozi i sta nam je to potrebno u zivotu,sta najvaznije a sta najmanje vazno....mislim da kada shvati ove i jos neke stvari definitivno te...voli... S druge strane ne mora da shvati neke nase stavove ili misljenja,moze samo da ih postuje iako ih ne shvata... | |
| | | Deliverance Moderator
Broj poruka : 1815 Lokacija : Out of the silent planet... Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Ne trazim da me volis,vec da me shvatis. Kad me shvatis, voleces me Pet Okt 31, 2008 1:26 am | |
| Da bi nekoga zavolela,nije dovoljno da znas kakvu kafu pije,koju muziku slusa i da ti se fizicki dopada...U ljubavi moras biti tolerantna,da doticnoj osobi dozvolis da ti se prikaze u pravom svetlu...Moras da naucis da prepoznas kad govori istinu,a kad laze,kad mu/joj je tesko,a kad je srecan/a,kad zeli samocu,a kad tvoje drustvo,da uvek imas lepe reci utehe,ali i blage reci kritike... Dakle,ljubav ne dolazi sama od sebe niti se zasniva na povrsnim medjuljudskim odnosima.Ovo sto pise u naslovu teme ti je jedna od brojnih stvari koje ce usloviti kvalitet tvog ljubavnog zivota | |
| | | Patuljcica Novi član
Broj poruka : 28 Godina : 32 Datum upisa : 02.11.2008
| Naslov: Re: Ne trazim da me volis,vec da me shvatis. Kad me shvatis, voleces me Ned Nov 02, 2008 12:34 pm | |
| Hm ..pa ima tu istine,ipak onoga koga volimo treba razumeti,da bi presli dalje. | |
| | | bbabystorie Glavni moderator
Broj poruka : 4755 Lokacija : tamo daleko Datum upisa : 11.04.2008
| Naslov: Re: Ne trazim da me volis,vec da me shvatis. Kad me shvatis, voleces me Ned Nov 16, 2008 7:41 pm | |
| Slazem se sa ovim,kad shvatis neku osobu,njene potrebe,njene mane i vrline,kad shvatis sta zeli i u kom pravcu gleda...ljubav je dio toga. | |
| | | Ninaa VIP clan
Broj poruka : 2595 Godina : 32 Lokacija : Far Away..;) Datum upisa : 14.07.2008
| Naslov: Re: Ne trazim da me volis,vec da me shvatis. Kad me shvatis, voleces me Sre Nov 19, 2008 2:23 pm | |
| - Deliverance ::
- Da bi nekoga zavolela,nije dovoljno da znas kakvu kafu pije,koju muziku slusa i da ti se fizicki dopada...U ljubavi moras biti tolerantna,da doticnoj osobi dozvolis da ti se prikaze u pravom svetlu...Moras da naucis da prepoznas kad govori istinu,a kad laze,kad mu/joj je tesko,a kad je srecan/a,kad zeli samocu,a kad tvoje drustvo,da uvek imas lepe reci utehe,ali i blage reci kritike...
Dakle,ljubav ne dolazi sama od sebe niti se zasniva na povrsnim medjuljudskim odnosima.Ovo sto pise u naslovu teme ti je jedna od brojnih stvari koje ce usloviti kvalitet tvog ljubavnog zivota | |
| | | BlueFairy Uvek prisutan clan
Broj poruka : 2376 Godina : 29 Lokacija : pusto ostrvo Datum upisa : 10.08.2008
| Naslov: Re: Ne trazim da me volis,vec da me shvatis. Kad me shvatis, voleces me Sre Nov 19, 2008 4:47 pm | |
| - Deliverance ::
- Da bi nekoga zavolela,nije dovoljno da znas kakvu kafu pije,koju muziku slusa i da ti se fizicki dopada...U ljubavi moras biti tolerantna,da doticnoj osobi dozvolis da ti se prikaze u pravom svetlu...Moras da naucis da prepoznas kad govori istinu,a kad laze,kad mu/joj je tesko,a kad je srecan/a,kad zeli samocu,a kad tvoje drustvo,da uvek imas lepe reci utehe,ali i blage reci kritike...
Dakle,ljubav ne dolazi sama od sebe niti se zasniva na povrsnim medjuljudskim odnosima.Ovo sto pise u naslovu teme ti je jedna od brojnih stvari koje ce usloviti kvalitet tvog ljubavnog zivota potpisujem | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Ne trazim da me volis,vec da me shvatis. Kad me shvatis, voleces me | |
| |
| | | | Ne trazim da me volis,vec da me shvatis. Kad me shvatis, voleces me | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |