Ne trazim da me volis,vec da me shvatis. Kad me shvatis, voleces me Hitskin_logo Hitskin.com

Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temuVratiti se na listu teme

FUN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

:)

PrijemPrijem  GalerijaGalerija  TražiTraži  Latest imagesLatest images  PristupiPristupi  Registruj seRegistruj se  

Ne trazim da me volis,vec da me shvatis. Kad me shvatis, voleces me

Ići dole 
+3
Deliverance
Angelsmiledoll
Piink.Ladyy
7 posters
AutorPoruka
Piink.Ladyy
Administrator
Administrator
Piink.Ladyy

Broj poruka : 6762
Godina : 29
Datum upisa : 05.04.2008

Ne trazim da me volis,vec da me shvatis. Kad me shvatis, voleces me Empty
PočaljiNaslov: Ne trazim da me volis,vec da me shvatis. Kad me shvatis, voleces me   Ne trazim da me volis,vec da me shvatis. Kad me shvatis, voleces me I_icon_minitimeUto Okt 28, 2008 4:38 pm

Moja drugarica je ovu rečenicu dobila na pp ..
U početku nismo shvatile šta je autor hteo da kaže..ali razmislivši malo,da bi nekog voleli moramo da ga shvatimo ..šta vi mislite o tome??
Nazad na vrh Ići dole
Angelsmiledoll
Moderator
Moderator
Angelsmiledoll

Broj poruka : 1691
Godina : 33
Datum upisa : 07.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Ne trazim da me volis,vec da me shvatis. Kad me shvatis, voleces me   Ne trazim da me volis,vec da me shvatis. Kad me shvatis, voleces me I_icon_minitimeUto Okt 28, 2008 7:13 pm

Da u smislu da shvatis osobu zasto joj je tesko ili zasto se raduje,koji su to razlozi i sta nam je to potrebno u zivotu,sta najvaznije a sta najmanje vazno....mislim da kada shvati ove i jos neke stvari definitivno te...voli...
S druge strane ne mora da shvati neke nase stavove ili misljenja,moze samo da ih postuje iako ih ne shvata...
:D
Nazad na vrh Ići dole
Deliverance
Moderator
Moderator
Deliverance

Broj poruka : 1815
Datum upisa : 15.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Ne trazim da me volis,vec da me shvatis. Kad me shvatis, voleces me   Ne trazim da me volis,vec da me shvatis. Kad me shvatis, voleces me I_icon_minitimePet Okt 31, 2008 1:26 am

Da bi nekoga zavolela,nije dovoljno da znas kakvu kafu pije,koju muziku slusa i da ti se fizicki dopada...U ljubavi moras biti tolerantna,da doticnoj osobi dozvolis da ti se prikaze u pravom svetlu...Moras da naucis da prepoznas kad govori istinu,a kad laze,kad mu/joj je tesko,a kad je srecan/a,kad zeli samocu,a kad tvoje drustvo,da uvek imas lepe reci utehe,ali i blage reci kritike...
Dakle,ljubav ne dolazi sama od sebe niti se zasniva na povrsnim medjuljudskim odnosima.Ovo sto pise u naslovu teme ti je jedna od brojnih stvari koje ce usloviti kvalitet tvog ljubavnog zivota Wink
Nazad na vrh Ići dole
http://www.myspace.com/venus_illegitima
Patuljcica
Novi član
Novi član
Patuljcica

Broj poruka : 28
Godina : 32
Datum upisa : 02.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Ne trazim da me volis,vec da me shvatis. Kad me shvatis, voleces me   Ne trazim da me volis,vec da me shvatis. Kad me shvatis, voleces me I_icon_minitimeNed Nov 02, 2008 12:34 pm

Hm ..pa ima tu istine,ipak
onoga koga volimo treba razumeti,da bi presli dalje.
Nazad na vrh Ići dole
bbabystorie
Glavni moderator
Glavni moderator
bbabystorie

Broj poruka : 4755
Datum upisa : 11.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Ne trazim da me volis,vec da me shvatis. Kad me shvatis, voleces me   Ne trazim da me volis,vec da me shvatis. Kad me shvatis, voleces me I_icon_minitimeNed Nov 16, 2008 7:41 pm

Slazem se sa ovim,kad shvatis neku osobu,njene potrebe,njene mane i vrline,kad shvatis sta zeli i u kom pravcu gleda...ljubav je dio toga.
Nazad na vrh Ići dole
http://www.ilovefun.tk
Ninaa
VIP clan
VIP clan
Ninaa

Broj poruka : 2595
Godina : 32
Datum upisa : 14.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Ne trazim da me volis,vec da me shvatis. Kad me shvatis, voleces me   Ne trazim da me volis,vec da me shvatis. Kad me shvatis, voleces me I_icon_minitimeSre Nov 19, 2008 2:23 pm

Deliverance ::
Da bi nekoga zavolela,nije dovoljno da znas kakvu kafu pije,koju muziku slusa i da ti se fizicki dopada...U ljubavi moras biti tolerantna,da doticnoj osobi dozvolis da ti se prikaze u pravom svetlu...Moras da naucis da prepoznas kad govori istinu,a kad laze,kad mu/joj je tesko,a kad je srecan/a,kad zeli samocu,a kad tvoje drustvo,da uvek imas lepe reci utehe,ali i blage reci kritike...
Dakle,ljubav ne dolazi sama od sebe niti se zasniva na povrsnim medjuljudskim odnosima.Ovo sto pise u naslovu teme ti je jedna od brojnih stvari koje ce usloviti kvalitet tvog ljubavnog zivota Wink
Nazad na vrh Ići dole
BlueFairy
Uvek prisutan clan
Uvek prisutan clan
BlueFairy

Broj poruka : 2376
Godina : 29
Datum upisa : 10.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Ne trazim da me volis,vec da me shvatis. Kad me shvatis, voleces me   Ne trazim da me volis,vec da me shvatis. Kad me shvatis, voleces me I_icon_minitimeSre Nov 19, 2008 4:47 pm

Deliverance ::

potpisujem Wink
Nazad na vrh Ići dole
http://pinkiegirlsmp3.blogspot.com/
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Ne trazim da me volis,vec da me shvatis. Kad me shvatis, voleces me   Ne trazim da me volis,vec da me shvatis. Kad me shvatis, voleces me I_icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Ne trazim da me volis,vec da me shvatis. Kad me shvatis, voleces me
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
FUN :: Drustvo :: Ljubav-
Skoči na: