FUN :) |
|
| Zeljko Joksimovic | |
| | Autor | Poruka |
---|
Nevena993 Aktivan clan
Broj poruka : 158 Godina : 31 Lokacija : Nis,Srbija Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Zeljko Joksimovic Sre Apr 09, 2008 7:16 pm | |
| Devojka
Odavno ne idem za zivotom za ljubav lenj sam otom potom jer znam, tu negde postojis ti
Jos svojom bodris me lepotom za druge slep sam otom potom jer znam, zauvek blizu si
Ref. I sve je kao pre jos si moj andjeo u srcu devojka sa polja zelenih koju sam voleo
I vraca mi se sve daleki mali grad i moja devojka sa polja zelenih sto ne znam gde je sad
Jos svojom bodris me lepotom za druge slep sam otom potom jer znam, zauvek blizu si
Ref.
Ref.
Sto ne znam gde je sad
Sve je ko pre, moj si andjeo jedina si koju sam voleo | |
| | | Nevena993 Aktivan clan
| Naslov: Re: Zeljko Joksimovic Sre Apr 09, 2008 7:17 pm | |
| NIJE DO MENE
Ja dobro znam, da nikad vise necu biti tvoj pokusavam, da zaboravim ti ulicu i broj i kako starim sve mi teze pada to godina je za godinom okovala dusu kamenom
Ma sto sam kriv sto svojim putem ide sudbina sto verov'o sam losim ljudima a nisam smeo to
Ma sto sam kriv jos osecam tvoj bol u grudima ma ima neko zlo u ljudima kad ljubav ostane, a ti ne zelis to sa ove druge strane usana a nije do mene, ma nije do mene
I kako starim sve mi teze pada to godina je za godinom okovala dusu kamenom
Ma sto sam kriv kad svojim putem ide sudbina sto verov'o sam losim ljudima a nisam smeo to
Ma sto sam kriv jos osecam tvoj bol u grudima ma ima neko zlo u ljudima kad ljubav ostane, a ti ne zelis to sa ove druge strane usana
Ma sto sam kriv sto sam kriv, sto sam kriv sto sam kriv, sto sam kriv ima neko zlo u ljudima kad ljubav ostane a ti ne zelis to sa ove druge strane usana ma nije do mene, a nije do mene | |
| Naslov: Re: Zeljko Joksimovic Sre Apr 09, 2008 7:17 pm | |
| Zaboravljas
Nocas bez glasa ti na mojim vratima na licu ti kisa znam da lije satima i neka lije, bar suze krije jer nebi hteo takvu da te zateknem i trazim reci, bar to nek spreci da mi tisina vrati dane protekle
Mirise ti kosa, jos taj miris osecam ne, ne mozes uci, ja ne zivim vise sam dal' on te voli, znaj, jos me boli poslednji zagrljaj kada si otisla
Ref. Zaboravljas sta smo jednom davno rekli kad ostavljas, ostavljas sve sto smo stekli sacuvaj bar, onaj ponos u tvom glasu koji sam voleo
Zaboravljas u sta sam te nekad kleo kad ostavjlas, ostavljaj za zivot ceo sacuvaj bar, onaj ponos u tvom glasu, koji sam voleo
Mirise ti kosa, jos taj miris osecam ne, ne mozes uci, ja ne zivim vise sam dal' on te voli, znaj, jos me boli poslednji zagrljaj kada si otisla | |
| Naslov: Re: Zeljko Joksimovic Sre Apr 09, 2008 7:18 pm | |
| LUTKO MOJA
Lutko moja, svi me za tebe pitaju niko ne zna u zivu ranu diraju vise mi ne dolazis da za ljubav zamolis skota vise ne volis lutko moja, molim te da mi oprostis.
Ref. Ponedeljak, hladan i siv hvala si rekla tek da vidim da sam kriv sve lepo sam izgubio nisam te kako treba ni poljubio sad zauvek, i slab i jak, gledam u mrak.
Vise se ne okrecem ni za jednim prolecem samo usne pokrecem lutko moja, zivim a vise ne disem.
Ponedeljak, hladan i siv hvala si rekla tek da vidim da sam kriv u trenu sam izgubio nisam te kako treba ni poljubio sad zauvek, i slab i jak, gledam u mrak. | |
| Ima nesto u tom sto me neces
Ima nesto u tom sto me neces ostavljas mi vremena za druge gledam kako veselo se kreces kao leptir oko moje tuge
Ima nesto u tom sto me neces nesto cemu sama ne znas ime ima nesto u tom sto me neces a sve znaci ne zaboravi me
Ima nesto u tom sto me neces od te lazi nacisto umrecu ima nesto u tom sto me neces i u tome sto ja tebe necu | |
| Petak na subotu
Dolazim po tebe druze prijace ti malo guzve idemo u provod zajedno
Bice zena, bice pesme radicemo sto se ne sme bices onaj stari ponovo
Ref. 2x Petak na subotu svi pevaju, luduju samo ti si tuzan druze moj znam da srce ne bira ma nije ona jedina samo nocas ne misli o njoj
Dolazim po tebe druze prijace ti malo guzve idemo u provod zajedno
Bice zena, bice pesme radicemo sto se ne sme bices onaj stari ponovo | |
| Naslov: Re: Zeljko Joksimovic Sre Apr 09, 2008 7:19 pm | |
| Crnokosa
Jutro budi me Vazduh mirise na nevolju Jutro, krevet moj Veci je za broj Ti nisi tu
I kada razmislim Ne mogu a da ne mislim
Sve sto sam ti radio Sebi sam uradio Nisam znao sam sta hocu Dok si cekala me nocu Topla,pospana i bosa
Poruka na vratima Kljuceve si vratila Pises zelis mi svu srecu A ja znam da nikad necu Preko tvoga ponosa
Crnokosa
Sad znam da mnogo pre Ti si znala sve I cutala Ma nek te sanjaju Ja te imam tu meni saputala Dugo se borila Od svega se umorila | |
| Naslov: Re: Zeljko Joksimovic Sre Apr 09, 2008 7:19 pm | |
| MILO ZA DRAGO
Nije me vetar doneo pred tvoje stope da mi se svetis kada me do kosti zavolis pa ne umes da cuvas i stedis.
Sve se promeni i dok se okrenes ja nisam tu mrzeces i sebe i mene sto smo potrosili naviku.
Ref. Milo za drago, sve ti zivot vrati prolaze ljudi ali stoje sati kad te ostavim, ljubav nema nista s tim ali nije da te vise ne volim, ljubavi.
Nije me vetar doneo pred tvoje stope da mi se svetis kada me u dusu pogodis a ne umes srce da lecis.
Sve se promeni i dok se okrenes ja nisam tu mrzeces i sebe i mene sto smo potrosili naviku. | |
| | | Angel Urednik zanimljivosti
Broj poruka : 4464 Datum upisa : 04.04.2008
| Naslov: Re: Zeljko Joksimovic Pon Apr 14, 2008 3:22 pm | |
| Istina
Mogao sam s tobom kao nikada verovao nisam da si otisla ostao sam sebi duzan istinu sta je to u nama krilo nevolju sta je to u nama
Mogao sam s tobom ljubav imati mogao, a nisam, nisi htela ti ostao sam sebi duzan istinu sta je medju nama krilo nevolju
Ref. Sada znam, htela si sve ali je dusi dosta bila prazna rec sada znam, odnosis sve zar prodajes ljubav za greh
Tada sam, mogao sve tvoja je ceznja bila samo prazna rec sada znam, gotovo je ti prodajes ljubav za greh
Mogao sam s tobom kao nikada verovao nisam da si otisla ostao sam sebi duzan istinu sta je to u nama krilo nevolju sta je to u nama
Ref.
Sada znam, hocu da znam htela si sve, reci mi da znam ali je meni dosta bila prazna rec jedna prazna rec evo sad, hocu da znam, odnosis sve reci mi da znam zar prodajes ljubav za greh | |
| Jesi li me volela
Stoijm tu pred tobom bas kao pred Bogom u mojoj dusi samo stid sto sam varao, sto sam lagao a ti ni da progovoris
Bar da me opsujes kunes i proklinjes pa da mi zao ne bude a ovako je srcu najgore kad zna da tebi lako je
Ref. 2x Umrecu a znati necu jesi li me volela zora ce ne pali svecu sram me i da te pogledam
Bar da me opsujes kunes i proklinjes pa da mi zao ne bude a ovako je srcu najgore kad zna da tebi lako je | |
| Varnice
Zasto si, draga moja za druge kao nova za mene ko od olova ja spreman ko fanatik da preplivam Atlantik da bi kraj mene ostala
Stalno mi trazis mane slutis na crne dane a to mi, duso, ne treba dodji do moga stana zasto da spavas sama kad imas mene, malena
Ref. 2x Ma nek ti oci sevaju ko varnice samo mi dodji, nismo preko granice pa me do zore voli, pa ljubi gde me boli leci me cinima ko aspirinima
Stalno ti nesto smeta brines sve brige sveta samo o meni nikada ja spreman ko fanatik da preplivam Atlantik da bi kraj mene ostala | |
| Balada
Nisam te terao vatru da diras i nisam hteo da zadam ti bol sama si trazila pricu o meni a to je opasno srce je to.
Prva si pocela, prva si pitala zasto sam tuzan kad se budim i ja sam priznao sve sam ti rekao da gledam nju dok tebe ljubim. Prva si pocela prva si pitala sad budi hrabra daj ne placi sa tobom ostajem sa njom ne rastajem vise od tebe ona znaci mi.
Zasto si trazila kljuc moje duse to je opasno, srce je to. | |
| Michelle
Cekao sam draga ovu noc sve ove godine cuvao sam reci samo da ti kazem ne. Ti potrosila si sve dobre prilike sad se vracas meni zato bolje kreni, jer i ja sam potosen , racun ugasen tu staru tebe ne zasluzujem.
Michelle, nisi vise lepa kao pre moj te pogled ne prepoznaje ne zovi suze u pomoc, mozes ti to bolje Michelle kad ni za deset dugih godina da zavolis me nisi uspela neces ni za ovu ludu noc.
Znam ti pravu stranu svaku tvoju manu dobro znam za te price tvoje pretesan je ovaj mali stan, pa obuci kaput svoj reci samo broj , ulicu jos pamtim bolje da te vratim jer i on ce cekati neces priznati njemu ne smes reci sve ces poreci. | |
| Ako te zivot odnese negde daleko ja bicu tu, jer znam da pratila si snove tebi oprosticu.
Neka djavo odnese i moju dusu platicu, tebi ludovanja prastam, a sebi ne mogu.
Mila moja, briga me za to samo moja ti jedina si bol. Mila moja, prastam ti za sve samo moja, volim te.
Na dusu neka mi stave, neka mi sude sto nisi tu, tebi ludovanja prastam, sebi ne mogu.
Bila bi sreca kad bi se sreli slucajno, i da previse mi znacis ja bih ti rekao.
Mila moja, briga te za to samo moja ti jedina si bol. Mila moja, ja prastam ti za sve samo moja, volim te.
Mila moja, briga te za to samo moja ti jedina si bol. Mila moja, ja prastam ti za sve samo moja, volim te. | |
| Naslov: Re: Zeljko Joksimovic Pon Apr 14, 2008 3:23 pm | |
| Zovi Me
Kao ti Ni jedna zemljom ne hoda Ni jedna zemljom ne dise A to me boli najvise
Otkuda tu Posle toliko vremena Da slucajno se sretnemo Skidas mu ruku s ramena
Ne idi ovim putem Ne zelim cak ni senku tvoju Ulica sto u gradu A ti si,eto, birala moju Tisina, zdravo u prolazu Odlazim sada U svom porazu
Zovi me nekad Kada si sama I niko nece to da zna Niko u sobi sa mnom nije I samo pitaj kako mi je Barem jednom da kazem Dobro sam.
Zovi me Pozovi me
Ne idi ovim putem Ne zelim cak ni senku tvoju Ulica sto u gradu A ti si,opet, birala moju Tisina, ne pita kako si Ako si srecna Onda neka si
Zovi me nekad Kada si sama Budna do jutra kao ja Kada ti on iz kuce krene Kada zamirise na mene Onaj maleni hodnik koji znam
Zovi me nekad Kada si sama I niko nece To da zna Niko u sobi sa mnom nije I samo pitaj kako mi je Barem jednom da kazem,
Dobro sam! | |
| Idi na put
Idi na put,vrati se kao devojka koju sam nekad davno voleo promeni sve,nek samo jedno ostane ono srce koje sam ti slomio
Nemam snage za kraj zato molim te sama idi ja sam takav i to se vidi da ti srce kidam sloj po sloj
Nemam snage za kraj ja to ne umem da izvedem kada ne volim nisam leden i tebi je jasno,nikada ja nisam bio tvoj
Idi na put,ponesi moje tragove da budem tu kraj tebe dan il' dva polako sve vremenom neka nestane i polako nek iz tebe odem ja
Nemam snage za kraj zato molim te sama idi ja sam takav i to se vidi da ti srce kidam sloj po sloj
Nemam snage za kraj ja to ne umem da izvedem kada ne volim nisam leden i tebi je jasno,nikada ja nisam bio tvoj | |
| Lud i ponosan
Ko u tebe veruje ko ti telo oseca da ti laze naivno ne zna niko kao ja
Da ti glasa ne cuje i da glavu okrene kad mi gledas lice,zna zna li iko kao ja
O,ja mogu da te s kraja sveta vratim jedini,za svoju ludost da ti malo platim isto sam i lud i ponosan,na to
O,ti bi dalje al' se uvek vratis ma nemas gde a ni sama ne znas to da shvatis sam Bog zna,sto bez tebe ne mogu a bolujem kad smo zajedno
Tvoja put po meni je kao mleko prosuta i sve tvoje odaje ne zna niko kao ja
Boze nije tako ,znam al' ne znam sta se desava sto te vise znam,k'o prst sve mi teze ... | |
| Ko Da Ne Postojim
Brate moj, sve sto imam ja, sam dao njoj i tebe cu, a znam da zalicu, zadnji poklon svoj ja dacu njoj ruku za kraj, dve sa oprostaj,
Pozurite, produzite ipak javite se broj moj znate samo molim te, pazi kako mi je vozis, brate moj, kad vidis me da ti ja na putu negde stojim gazi brate ko da ne postojim.
Brate moj, budi dobar uvek prema njoj cuvaj je ti za mene ne brini, i da trazim je ti reci ne, samo budi grub moli te tvoj drug.
Pozurite, produzite ipak javite se broj moj znate samo molim te, pazi kako mi je vozis, brate moj, kad vidis me da ti ja na putu negde stojim gazi brate ko da ne postojim. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Zeljko Joksimovic | |
| |
| | | | Zeljko Joksimovic | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|