| Goca Trzan | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Nevena993 Aktivan clan
Broj poruka : 158 Godina : 31 Lokacija : Nis,Srbija Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Goca Trzan Sre Apr 09, 2008 7:20 pm | |
| Cujem da za mene pitas
Cujem da za mene pitas da bi opet da si sa mnom ti tu po mome kraju skitas zar ti nisu rekli drugovi
Tamo gde ja zivim nema brojeva ni ulica tamo gde ja zivim nema putokaza, smernica da me nadjes
Cujem da me spominjes i da mi na vrata dolazis tamo vise nikog nema bolje da mi svecu zapalis
Jer to je put gde zbog tebe ide se dobra stanica za lose putnike to je put kojim cesto ide se za slomljena srca i duse prognane
Tamo me je sam Bog sakrio od tvog lepog lica jer na nebu nema brojeva nema ulica da me nadjes
Cujem da za mene pitas da me sanjas isto kao pre bolje idi mojoj majci pa joj priznaj ko je kriv za sve | |
|
| |
Nevena993 Aktivan clan
| Naslov: Re: Goca Trzan Sre Apr 09, 2008 7:21 pm | |
| Haljina
Tu haljinu za izlazak, ja nikad necu obuci, a oko vrata privezak nestace u kuci.
Jer danas sam vas videla, i jako mi se svidela, izdaleka izgleda k'o da smo ti i ja.
Al' nisu bledi njeni obrazi i nisi rek'o njoj sad odlazi, i ako mi je neka uteha zaboravljena bice kao ja. I haljinu k'o moju nosice i suze kao moje prolice i bice bore od ljubomore, a takve su joj bore najgore.
Ko kaze da sam sumorna? Ko kaze da sam umorna? Tek sada sam ozivela, ja sam prezivela.
Al' nisu bledi njeni obrazi i nisi rek'o njoj sad odlazi, i ako mi je neka uteha zaboravljena bice kao ja. I haljinu k'o moju nosice i suze kao moje prolice i bice bore od ljubomore, a takve su joj bore najgore. | |
|
| |
Nevena993 Aktivan clan
| Naslov: Re: Goca Trzan Sre Apr 09, 2008 7:21 pm | |
| Iz pocetka, iz inata
Samo ti to znas u cosak da me sateras da uzmes pa da ostavljas iz mrtvih budis pa da mi sudis samo ti
Samo ti to znas da grejes i da hladis me sve ove godine tebi se moze pomozi Boze ovaj put
Zatvorices srce, zatvorices oci zakljucaces sve pred sobom onda kad mi kazes zbogom
Ref. 2x Srce uvek slomis mi kad mesto tebe poljubim vrata al' jos te vise volim iz pocetka iz inata | |
|
| |
Nevena993 Aktivan clan
| Naslov: Re: Goca Trzan Sre Apr 09, 2008 7:22 pm | |
| NE UMEM DA TE NE VOLIM
Danas me jutro prvi put kraj tebe nije zateklo i mesto tvoga glasa prvi put me budi radio.
Dan kao dan rekli bi svi al' ne i meni ne umem da te ne volim.
Vazduh zagusljiv, sav je u smogu polako hodam, nogu pred nogu zivot je tezak kada si pesak svi putevi do tebe vode.
Ne umem da te ne volim svaku ti pesmu posvetim.
Ref. Samo zbog tebe ja sam sad na stubu srama i ko bi reko sve se tako lako slama.
Teske reci progutacu sve sto mislim precutacu samo se vrati.
Danas me jutro prvi put kraj tebe nije zateklo i mesto tvoga glasa prvi put me budi radio.
Dan kao dan rekli bi svi al' ne i meni ne umem da te ne volim.
Danas me jutro prvi put kraj tebe nije zateklo prisustvo tvoga mirisa i srce mi je nateklo.
Ne umem da te ne volim svaku ti pesmu posvetim. | |
|
| |
smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: Goca Trzan Čet Jul 24, 2008 1:19 pm | |
| Ako je bog dozvolio
Jutro,pola sest sve zvezde sa neba,beze a moje ladje pod vodom leze vec sat
Da mi je znati gde izviru tvoje senke sto po sobi gledam i moram da se predam jer u svemu samo vidim tebe
Ako je bog dozvolio da me za srce ugrizes i da me prodas ko te je iz mojih misli mustio da po sobi hodas 2x
Nema grada koji moze da me sakrije od tvog lica nema jeseni bez ptica selica
Ako je bog dozvolio da me za srce ugrizes i da me prodas ko te je iz mojih misli pustio da po sobi hodas 4x
| |
|
| |
smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: Goca Trzan Čet Jul 24, 2008 1:56 pm | |
| Po mome srcu hodaj
Uz dobar vetar nocas cu stici do tvoje ruke samo zbog tebe ja zivim zivot al' na trenutke
Reci mi umri i ja cu leci,svoju zrtvu polozicu reci mi zivi ne znam jos koliko mocu
Prospi po neku zvezdu iz svojih skuta i ne daj da mi zivot stane na pola puta a, bogu dusu a bog je nece kad je tako sudi mi bice onako kako kazes ti
Po mome srcu hodaj , stope ti ljubim ovo je moje mesto , a tvoja odaja Po mome srcu hodaj, dok ne poludim samo jos korak me od toga odvaja.
Uz dobar vetar brodovi stizu u svoje luke duse na nebo,al' samo moja u tvoje ruke reci mi umri i ja cu leci,svoju zrtvu polozicu reci mi zivi ne znam jos koliko moci cu
Po mome srcu hodaj stope ti ljubim ovo me moje mesto a tvoja odaja po mome srcu hodaj dok ne poludim samo jos korak me od toga odvaja 3x
| |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: Goca Trzan Pon Avg 18, 2008 7:05 pm | |
| Stoperka
Stvarno jako postujem to sto ste mi stali odavno vec kasno je,zasto odmah pitate sta to meni fali ma samo vozite. Nemam rodbine i ne idem nikom studirala sam nevolje nemam kofer putujem samo s jednom sliko na pice hvala ne. Cutim ne govorim ako progovorim nece ni Dunav da,da me opere, cutim ne govorim sta da odgovorim sto vi uopste primate stopere. Dali ste mi prasnjavi kilometar nade a trazite mi sve srce mi se raspuklo na sitne komade a vi ne ne stedite. Nemam rodbine i ne idem nikom studirala sam nevolje, nemam kofer putujem samo s jednom slikom na pice hvala ne. Cutim ne govorim ako progovorim nece ni Dunav da,da me opere, cutim ne govorim sta da odgovorim sto vi uopste primate stopere. | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: Goca Trzan Pon Avg 18, 2008 7:06 pm | |
| Sto za dvoje
Sto za dvoje. Predivan ste par Zar svaki je muskarac u ovom gradu lak? Ti si mi od samog Boga znak Kad vam pridjem, budi musko, budi jak
Sto za dvoje. Vrlo intimno Zar svaki je muskarac u mojoj prici dno? Ako je bas tako sudjeno Srusicu vam ovo vece namerno
I ko si ti da tako varas sve A slutila sam ja od tebe najgore Skloni mi sa ociju tu pozerku Jer scenu cu prirediti za nju Skloni mi sa ociju tu pozerku Jer bolje da me ne pamti po zlu | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: Goca Trzan Pon Avg 18, 2008 7:07 pm | |
| Zagrli
Kucnuo je cas istinu da cujem volis li me jos sutra putujem Htela bih da znam sta me ovde ceka ako ti se vratim iz daleka.
Zagrli sad me jako zagrli kazi mi nesto lepo slazi mi da jos ima mene u srcu tvom Zaplaci samo jako zaplaci zaplaci ili bar odglumi mi ti si jedini u srcu mom ostani.
Samoca za mene za tebe sloboda ivicom zivota moja dusa hoda nasu tajnu nikom nemoj lako dati u snovima meni bar po nekad svrati.
Zagrli sad me jako zagrli kazi mi nesto lepo slazi mi da jos ima me u srcu tvom Zaplaci samo jako zaplaci zaplaci ili bar odglumi mi ti si jedini u srcu mom ostani.. | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: Goca Trzan Pon Avg 18, 2008 7:07 pm | |
| Profesor
Vece je vrelo i grize za vrat Za telo na telo i kucnuo sat Na posteljini je nas prvi cas Polako se skini i radi za nas Pa se potpisi gde tvoja sam ja Zapecati sve usnam
REF. Da uzivam naucime Da placem to sam vec naucila Ko porucak narucime Za tebe sam se ja odlucila Srce vezi i u cvor Budi dobar PROFESOR
Nezno mi sapni al budi i cvrst Nezno razapni na ljubavni krst Pricaj mi price i nadimak daj Sve za pocetak a nista za kraj U tvojoj skoli to tek da se zna Ne bezi se sa casova
REF. Da uzivam naucime Da placem to sam vec naucila Ko dorucak narucime Za tebe sam se ja odlucila Srce vezi i u cvor Budi dobar PROFESOR
Budi dobar Telo na telo Budi dobar Vrlo dobar Budi dobar Srce vezim i u cvor
REF. X2 | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: Goca Trzan Sre Okt 15, 2008 11:46 pm | |
| Goca Trzan - Sebi sam dovoljna Sve one pakosti male sto si mi radio Sve se k'o bumerang vrati sada si shvatio Sve one beskrajne sate pred tvojim vratima Sve sto sam ostala duzna davno sam platila Uzmi evo uzmi sve sto mislis da ti pripada Uzmi sve ja sitna dusa nisam bila nikada Ej Ma samo vazduha malo mi ostavi I sobu dva sa dva nocas da prespavam A kada osvane zauvek odlazim Vetar je povoljan - sebi sam dovoljna A samo vazduha malo mi ostavi I sobu dva sa dva nocas da prespavam A kada osvane zauvek odlazim Vetar je povoljan - sebi sam dovoljna Samo je ostalo zbogom na mojim usnama Nemoj da kupujes vreme tim laznim suzama Ne zelim ukus gorcine odavde poneti Ako me voleo nisi nemoj ni mrzeti Uzmi evo uzmi sve sto mislis da ti pripada Uzmi sve ja sitna dusa nisam bila nikada Ma samo vazduha malo mi ostavi I sobu dva sa dva nocas da prespavam A kada osvane zauvek odlazim Vetar je povoljan - sebi sam dovoljna A samo vazduha malo mi ostavi I sobu dva sa dva nocas da prespavam A kada osvane zauvek odlazim Vetar je povoljan - sebi sam dovoljna
Poslednji izmenio *Emy*93 dana Sre Okt 15, 2008 11:51 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: Goca Trzan Sre Okt 15, 2008 11:47 pm | |
| Goca Trzan - Hormoni Odkad si mi zapeo za oko moje srce ne kuca u ritmu sta mi vredi da disem duboko prsti hoce, hoce da te pipnu Otkad si mi zapeo za oko ja ne spavam bez apaurina pritisak mi nisko pa visoko sve bih dala samo da te imam Hormoni lete ko baloni jer ti si urnebes hormoni sareni vagoni udari me orijent ekspres Otkad si mi zapeo za oko glad me evo stanjila tolicnu mrzim malo a volim zestoko zubi hoce, hoce da te gricnu Otkad si mi zapeo za oko u stomaku lete mi leptiri a odelo na meni siroko ima l neko nesto da me smiri Hormoni lete ko baloni jer ti si urnebes hormoni sareni vagoni udari me orijent ekspres Hormoni lete ko baloni jer ti si urnebes hormoni sareni vagoni udari me orijent ekspres | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: Goca Trzan Sre Okt 15, 2008 11:47 pm | |
| Goca Trzan - K'o ljudi (duet sa Al' Dinom) Hoćeš li mi doci pod prozore, Kad te ove oči požele? Malo su te dana gledale, Malo su te ruke grlile... Usne su te željne ostale... Kad mi dođe zadnje proljeće Srce još na tebe čekaće... Kucati bi davno prestalo, Samo je na tebe čekalo... Vremena je malo ostalo... Da se k'o ljudi pozdravimo, Jedno drugom oprostimo... Nije nam se bolje dalo, Tako nam je dragi Bog dao... | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: Goca Trzan Sre Okt 15, 2008 11:48 pm | |
| Goca Trzan - Neka pevaju, neka sviraju Da te pitam da l' ti falim Kad s' drustvom nasim starim Il' je ona svake noci tu kraj tebe Kao ja Da te pitam kako stoje Vase usne kad se spoje Da l' te ljubi tu pred svima Isto tako kao ja.. nekada Neka pevaju, neka sviraju Neka pesme biraju Kad me ostave, kad me izdaju Barem to da priznaju Da te pitam da l' ti falim Kad s' drustvom nasim starim Il' je ona svake noci tu kraj tebe Kao ja.. nekada | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Goca Trzan - Otrov u caj Sipaj mi taj otrov u caj Nocas cu sve popiti rado zbog tebe Eto, i nju izdrzacu Pokazi prst, zacutacu Mnoge se zene lepe za tebe.. o da A ja rado bi se odlepila Mogu da biram kome da sviram tu malu nocnu muziku Samo da s' tobom se ne sekiram i ne mirisem postelju Ti si ubica decijeg lica i svaku bi sahranio Necu da lazem ako ti kazem 'nisi me cak ni ranio' Vreme je da.. da kazem 'ne' Da kazem da jos bi sa tobom ostala I bolje taj otrov u caj Za mene pakao il' raj Samo da nisam deo price Ne, ne.. pa jos da kazes 'volim te' | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Goca Trzan - Peta strana sveta U mojoj dusi sruseni most u srcu mom nezvani gost zbog tebe opet ljuta kao ris ja samo tugu vracam na bis. Istok i Zapad, Sever i Jug neznam ni kome neznam ni kud sve mi jedno isto mi je sve, ako bez tebe sudjeno mi je sto smo blize dalji smo cutimo a znali smo oo Ref (2x) Kriva sam sto da te volim jos uvek snage imam nervira te cak i to kada ti kosu diram, boli te i dodir moj i sve ti moje smeta mozda se i sretnemo na petoj strani sveta. U mojoj dusi sruseni most u srcu mom nezvani gost zbog tebe opet ljuta kao ris ja samo tugu vracam na bis. Istok i Zapad, Sever i Jug neznam ni kome neznam ni kud sve mi jedno isto mi je sve, ako bez tebe sudjeno mi je sto smo blize dalji smo cutimo a znali smo oo Ref (4x) kriva sam sto da te volim jos uvek snage imam nervira te cak i to kada ti kosu diram, boli te i dodir moj i sve ti moje smeta mozda se i sretnemo na petoj strani sveta. | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: Goca Trzan Sre Okt 15, 2008 11:49 pm | |
| Goca Trzan - Sto za dvoje Sto za dvoje. Predivan ste par Zar svaki je muskarac u ovom gradu lak? Ti si mi od samog Boga znak Kad vam pridjem, budi musko, budi jak Sto za dvoje. Vrlo intimno Zar svaki je muskarac u mojoj prici dno? Ako je bas tako sudjeno Srusicu vam ovo vece namerno I ko si ti da tako varas sve A slutila sam ja od tebe najgore Skloni mi sa ociju tu pozerku Jer scenu cu prirediti za nju Skloni mi sa ociju tu pozerku Jer bolje da me ne pamti po zlu | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: Goca Trzan Sre Okt 15, 2008 11:49 pm | |
| Goca Trzan - U niskom letu Ostao je ugriz moj na tvome ramenu kao znak i ostao je odraz moj u tvojim ocima kao mrak i poljubac na usnama moje ime govori kad te svako pogleda da na mene pomisli kraj tebe... Kao vetar praticu te ja jer nosis me na dusi I sve sto imam ja bih da ti dam ali ti sve rusis I kada se oglasis ime moje spominji kad te svako pogleda da se mene priseti kraj tebe... U niskom letu ptico moja dodirni me I sve na svetu nek te podseca na mene Visoko gore na nebu gledacu te ja Jednom kad shvatis da u dusi moj je znak pasces tad... | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: Goca Trzan Sre Okt 15, 2008 11:50 pm | |
| Goca Trzan - Vruce i otrovno Iznad krova zut mesec pliva Ispod krova ja nisam ziva Okom privatnog detektiva Osmatram gde si to Trazim providjenje da me vadi Tebe jednog u milijardi Sto me istopi,sto me radi Opet i ponovo Vruce i otrovno R: U dva u tri posle ponoci Dok nisi tu doci cu nepozvana U mrkli mrak tvog stana Volim kad mirise na opasno U dva u tri posle ponoci Dok nisi tu ja cu te sacekati I taj film ce se zvati "djavolski vruce i otrovno" Kao kadilak i krivina Kao dijamant i sustina Samo TI i JA i MESECINA Opet i ponovo Vruce i otrovno!!!!! | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Goca Trzan - Znam ja da si tu Znam ja da si tu odavno i znam da voli te tek odnedavno usla si mi sad i u dom i u san s njim nedosanjan Ja pitala sam sve, ko te zna i moze li bar on da nas upozna rekao je da nisi tu, nisi s njim i da vas ostavim Ref. Da nadjem sebi razlog za smeh i zaljubim se, nije to greh a ja bih samo bar jednu rec rekla ti ko prijateljici Da voli sam da postavi sto da ruz sa usana ne ljubi da cutis, nista da ne primecujes kad se zaljubis A bila sam mu ja ceo svet i svaku prevaru mu znam na pamet budi strpljiva da ti kazem sta znam pa da vam ne smetam Ref. | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Goca Trzan - Zelim da se promenim Jutros sam bacila novcic u fontanu i novi raspored pravila po stanu kad vec ne mogu ni ime ni grad ni stvarnost ne mogu da promenim sad stavicu najlepsi osmeh na lice Danas sam ustala prvi put pre devet stare slike i pisma bacila pod krevet necu da mislim na ljubavi stare i za kasete ne dam ni pare najlepse pesme pevaju ptice Pod ovim nebom svako svoj dom bira skraticu kosu, istetovirati leptira ako vec zivot cine sitnice dani su skice za razdglednice ne postoji kavez za feniks ptice Zelim da se promenim ovaj put hocu da pobedim k'o stari kaput proslost bacicu bar jedan dan zivota spasicu | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: Goca Trzan Sre Okt 15, 2008 11:52 pm | |
| Goca Trzan - Vise manje Jedno pice vise manje nista ne znaci nit me dize nit me spusta hleba ne trazi jedna ljubav manje vise u zivotu mom sto je bilo sad se brise tako ti je to. Ref. (2x) Samo da prezivim pogled tvoj kada se negde sretnemo da mirna srca pustim njoj to tvoje srce neverno samo da mi suza nekrene kad te preda mnom poljubi ma bolje da te ne sretnem bojim se da ne poludim. Jedno leto vise manje sto mi propalo i u srcu more tuge sto mi ostalo jedna ljubav manje vise u zivotu mom sto je bilo sad se brise tako ti je to. Ref. (4x) | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Goca Trzan | |
| |
|
| |
| Goca Trzan | |
|