Jedva čekam da porasteš da sam brineš o sebi!/Dok si bio mali bio si odgovorniji! Hitskin_logo Hitskin.com

Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temuVratiti se na listu teme

FUN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FUN

:)

PrijemGalerijaTražiLatest imagesPristupiRegistruj se

Jedva čekam da porasteš da sam brineš o sebi!/Dok si bio mali bio si odgovorniji!

Ići dole 
+13
MaUsEr
Milica_94
SEPULTURA
Gossip girl
Ninaa
dovLa_
Maria93
^_HipHopGirl_^
Angelsmiledoll
bbabystorie
BlueFairy
Ikac&Njanja
Piink.Ladyy
17 posters
AutorPoruka
Piink.Ladyy
Administrator
Administrator
Piink.Ladyy

Broj poruka : 6762
Godina : 29
Datum upisa : 05.04.2008

Jedva čekam da porasteš da sam brineš o sebi!/Dok si bio mali bio si odgovorniji! Empty
PočaljiNaslov: Jedva čekam da porasteš da sam brineš o sebi!/Dok si bio mali bio si odgovorniji!   Jedva čekam da porasteš da sam brineš o sebi!/Dok si bio mali bio si odgovorniji! EmptyPon Nov 03, 2008 9:31 pm

Koliko su vam poznate ove dve rečenice?
I koliko su učestale u vašim kućama,od strane roditelja?..
šta vi pomislite,osim što prervnete očima..?
Nazad na vrh Ići dole
Ikac&Njanja
Moderator chata
Moderator chata
Ikac&Njanja

Broj poruka : 2221
Godina : 37
Datum upisa : 06.04.2008

Jedva čekam da porasteš da sam brineš o sebi!/Dok si bio mali bio si odgovorniji! Empty
PočaljiNaslov: Re: Jedva čekam da porasteš da sam brineš o sebi!/Dok si bio mali bio si odgovorniji!   Jedva čekam da porasteš da sam brineš o sebi!/Dok si bio mali bio si odgovorniji! EmptyPon Nov 03, 2008 9:36 pm

Toga nema kod nas. Moja mama jeste da izludi nekad pored Ikca i mene, ali ne prebacuje nam nista, niti kuka i jedva ceka da ja porastem, a Ivanu da je podnosljiviji bio ranije.... cak mislim da ne bi volela nikad da ja porastem jer onda ce ostati sama. Ikac je otisao u Negotin, radi, ivana je udata, samo sam joj ja tu.. ali ja nikad nju necu sasvim napustiti. :D

Mama volim te! srce na dlanu
Nazad na vrh Ići dole
BlueFairy
Uvek prisutan clan
Uvek prisutan clan
BlueFairy

Broj poruka : 2376
Datum upisa : 10.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Jedva čekam da porasteš da sam brineš o sebi!/Dok si bio mali bio si odgovorniji!   Jedva čekam da porasteš da sam brineš o sebi!/Dok si bio mali bio si odgovorniji! EmptyPon Nov 03, 2008 10:02 pm

meni kazu kako ces kada porastes?! a ne jedva cekam da porastes Laughing
Nazad na vrh Ići dole
http://pinkiegirlsmp3.blogspot.com/
bbabystorie
Glavni moderator
Glavni moderator
bbabystorie

Broj poruka : 4755
Datum upisa : 11.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Jedva čekam da porasteš da sam brineš o sebi!/Dok si bio mali bio si odgovorniji!   Jedva čekam da porasteš da sam brineš o sebi!/Dok si bio mali bio si odgovorniji! EmptyPon Nov 03, 2008 10:33 pm

To ovde cesto roditelji kazu svojoj djeci,dok je kod nas malo drugacija situacija.Ovde kad napunis 18 godina ajde zdravo i sam se snalazi,ja nikada ne bih mogla tako reci svojoj djeci ai ako moja djeca kada postanu ponoljetna izraze zelju da se snalaze sami,necu im stajati na putu...ali verujte da postoje roditelji koji jedva cekaju da to kazu djeci...ja bih,iskreno,bila srecna da su mi moji dali tu slobodu kad sam postala punoljetna...
Nazad na vrh Ići dole
http://www.ilovefun.tk
Piink.Ladyy
Administrator
Administrator
Piink.Ladyy

Broj poruka : 6762
Datum upisa : 05.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Jedva čekam da porasteš da sam brineš o sebi!/Dok si bio mali bio si odgovorniji!   Jedva čekam da porasteš da sam brineš o sebi!/Dok si bio mali bio si odgovorniji! EmptyPon Nov 03, 2008 11:03 pm

E owako ..
Pošto sam ja sklona dešavanja iz američkih filmova..jedina u porodici zadajem glavobolje svima. . .. dok sam bila mala,prava štetočina! sve što je dospelo u moje ruke,bilo je uništeno u roku od 2 min Wink ..a sada sam već prešla na nešto krupnije Laughing .. kada nešto ne uradim,onda mi mama obavezno prebaci ovu drugu rečenicu . realno gledajući,ima pravo.
Nazad na vrh Ići dole
Angelsmiledoll
Moderator
Moderator
Angelsmiledoll

Broj poruka : 1691
Godina : 33
Datum upisa : 07.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Jedva čekam da porasteš da sam brineš o sebi!/Dok si bio mali bio si odgovorniji!   Jedva čekam da porasteš da sam brineš o sebi!/Dok si bio mali bio si odgovorniji! EmptyUto Nov 04, 2008 1:51 am

Dosta toga mi prebacuju,ali mnogo vise ja imam njima Wink
Nazad na vrh Ići dole
^_HipHopGirl_^
Uvek prisutan clan
Uvek prisutan clan
^_HipHopGirl_^

Broj poruka : 1152
Godina : 30
Datum upisa : 15.10.2008

PočaljiNaslov: Re: Jedva čekam da porasteš da sam brineš o sebi!/Dok si bio mali bio si odgovorniji!   Jedva čekam da porasteš da sam brineš o sebi!/Dok si bio mali bio si odgovorniji! EmptyUto Nov 04, 2008 12:04 pm

Ovo je recenica koju cesto cujem: Kako je lijepo bilo kad si bila mala.... Sto si porasla? itd... na tu foru...
A desi se da mi inace prebace nesto, i to se vise desavalo prosle godine zbog skole, a sad sam u srednjoj, moze se reci, odgowornija pa ne slusam te recenice prebacivanja toliko...
Nazad na vrh Ići dole
Maria93
Banovan član
Banovan član

Broj poruka : 154
Godina : 31
Datum upisa : 30.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Jedva čekam da porasteš da sam brineš o sebi!/Dok si bio mali bio si odgovorniji!   Jedva čekam da porasteš da sam brineš o sebi!/Dok si bio mali bio si odgovorniji! EmptyUto Nov 04, 2008 2:34 pm

Meni kazu da sam bila sladja dok sam bila mala i da sam sad suvise nadrnada...Hmm da ali kad sam bila mala najbitnije mi je bilo da imam sokic i da se igram sa svojim malim drugarima sa svojim igrackama...Sada je ipak malo drugacije,sada imam malo vece probleme o kojima moram da razmisljam.A to ne znaci da nisam odgovorna,smatram da sam dovoljno odgovorna i da umem da prihvatim posledice svojih postupaka.A znam da bi moji roditelji najvise voleli da ja budem njihova mala devojcica,ali sta da im radim,moraju da se naviknu da vise nisam mala...
Nazad na vrh Ići dole
http://www.fiesta4um.tk
dovLa_
Uvek prisutan clan
Uvek prisutan clan
dovLa_

Broj poruka : 1179
Datum upisa : 09.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Jedva čekam da porasteš da sam brineš o sebi!/Dok si bio mali bio si odgovorniji!   Jedva čekam da porasteš da sam brineš o sebi!/Dok si bio mali bio si odgovorniji! EmptyUto Nov 04, 2008 5:28 pm

ja jedva cekam da napunim 18...da ne mora keva da ide sa mnom na sud i policiju...
Nazad na vrh Ići dole
http://www.poznanici.com
Maria93
Banovan član
Banovan član

Broj poruka : 154
Datum upisa : 30.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Jedva čekam da porasteš da sam brineš o sebi!/Dok si bio mali bio si odgovorniji!   Jedva čekam da porasteš da sam brineš o sebi!/Dok si bio mali bio si odgovorniji! EmptySub Nov 08, 2008 3:11 am

ma jebes ti odgovornost kad nemas kinte
Nazad na vrh Ići dole
http://www.fiesta4um.tk
Ninaa
VIP clan
VIP clan
Ninaa

Broj poruka : 2595
Godina : 32
Datum upisa : 14.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Jedva čekam da porasteš da sam brineš o sebi!/Dok si bio mali bio si odgovorniji!   Jedva čekam da porasteš da sam brineš o sebi!/Dok si bio mali bio si odgovorniji! EmptyPet Dec 12, 2008 8:02 pm

nema toga kod mene ..
Nazad na vrh Ići dole
Gossip girl
Administrator
Administrator
Gossip girl

Broj poruka : 1139
Datum upisa : 06.05.2008

PočaljiNaslov: Re: Jedva čekam da porasteš da sam brineš o sebi!/Dok si bio mali bio si odgovorniji!   Jedva čekam da porasteš da sam brineš o sebi!/Dok si bio mali bio si odgovorniji! EmptySre Jan 07, 2009 5:22 pm

samo prewrcem ocima i msm ocete li prestati da smarate smorowi dosadni...
Nazad na vrh Ići dole
SEPULTURA
Muzicki urednik
Muzicki urednik

Broj poruka : 1866
Datum upisa : 10.01.2009

PočaljiNaslov: Re: Jedva čekam da porasteš da sam brineš o sebi!/Dok si bio mali bio si odgovorniji!   Jedva čekam da porasteš da sam brineš o sebi!/Dok si bio mali bio si odgovorniji! EmptySre Jan 14, 2009 8:39 pm

Pa ja bi voleo da zauvek ostanem sa svojima,da zavrsim skolu,zaposlim se,ozenim se,kupim neki veci stan ili kucu i da mozemo u njemu svi da budemo:Ja,moja zena,deca,brat,deda.Svi zajedno kao porodica :D
Nazad na vrh Ići dole
Milica_94
Aktivan clan
Aktivan clan
Milica_94

Broj poruka : 159
Datum upisa : 15.01.2009

PočaljiNaslov: Re: Jedva čekam da porasteš da sam brineš o sebi!/Dok si bio mali bio si odgovorniji!   Jedva čekam da porasteš da sam brineš o sebi!/Dok si bio mali bio si odgovorniji! EmptySub Jan 17, 2009 7:31 pm

Ne govore mi to cesto...
Nazad na vrh Ići dole
MaUsEr
Aktivan clan
Aktivan clan
MaUsEr

Broj poruka : 135
Datum upisa : 16.01.2009

PočaljiNaslov: Re: Jedva čekam da porasteš da sam brineš o sebi!/Dok si bio mali bio si odgovorniji!   Jedva čekam da porasteš da sam brineš o sebi!/Dok si bio mali bio si odgovorniji! EmptyNed Jan 18, 2009 10:24 pm

meni govore to jako retko. :D
Nazad na vrh Ići dole
MaUsEr
Aktivan clan
Aktivan clan
MaUsEr

Broj poruka : 135
Datum upisa : 16.01.2009

PočaljiNaslov: Re: Jedva čekam da porasteš da sam brineš o sebi!/Dok si bio mali bio si odgovorniji!   Jedva čekam da porasteš da sam brineš o sebi!/Dok si bio mali bio si odgovorniji! EmptyNed Jan 18, 2009 10:25 pm

meni govore to jako retko. :D
Nazad na vrh Ići dole
^^CaCa^95^^
Super aktivan clan
Super aktivan clan
^^CaCa^95^^

Broj poruka : 288
Datum upisa : 24.06.2009

PočaljiNaslov: Re: Jedva čekam da porasteš da sam brineš o sebi!/Dok si bio mali bio si odgovorniji!   Jedva čekam da porasteš da sam brineš o sebi!/Dok si bio mali bio si odgovorniji! EmptyČet Jul 09, 2009 6:37 pm

Nisu mi poznate,stw...xD :)
Nazad na vrh Ići dole
~coka~
Aktivan clan
Aktivan clan
~coka~

Broj poruka : 146
Datum upisa : 14.07.2009

PočaljiNaslov: Re: Jedva čekam da porasteš da sam brineš o sebi!/Dok si bio mali bio si odgovorniji!   Jedva čekam da porasteš da sam brineš o sebi!/Dok si bio mali bio si odgovorniji! EmptyČet Jul 30, 2009 5:54 pm

nikad mi to nisu govorili...ustvari ja sam ta koja to prica...da jedva cekam 18 da idem iz kuce...LoL
Nazad na vrh Ići dole
forever in love <3
Napredan clan
Napredan clan
forever in love <3

Broj poruka : 74
Datum upisa : 05.08.2009

PočaljiNaslov: Re: Jedva čekam da porasteš da sam brineš o sebi!/Dok si bio mali bio si odgovorniji!   Jedva čekam da porasteš da sam brineš o sebi!/Dok si bio mali bio si odgovorniji! EmptyČet Avg 06, 2009 5:26 pm

haha..pa naravno..ciji to roditelji nisu rekli xD
Nazad na vrh Ići dole
mica
Novi član
Novi član
mica

Broj poruka : 16
Datum upisa : 04.10.2010

PočaljiNaslov: Re: Jedva čekam da porasteš da sam brineš o sebi!/Dok si bio mali bio si odgovorniji!   Jedva čekam da porasteš da sam brineš o sebi!/Dok si bio mali bio si odgovorniji! EmptyUto Okt 05, 2010 1:37 am

ma meni moji stalno nesto prebacuju.Nikako da shvate da ja rastem i da vise nisam neka nezrela klinka.
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Jedva čekam da porasteš da sam brineš o sebi!/Dok si bio mali bio si odgovorniji!   Jedva čekam da porasteš da sam brineš o sebi!/Dok si bio mali bio si odgovorniji! Empty

Nazad na vrh Ići dole

Jedva čekam da porasteš da sam brineš o sebi!/Dok si bio mali bio si odgovorniji!
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Jedva cekam...
» Sta zamerate sebi?
» Sta mislite o sebi..?

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
FUN :: Drustvo :: Tinejdzerski kutak-
Skoči na: