| Negative!!!!!! | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Nevena993 Aktivan clan
Broj poruka : 158 Godina : 31 Lokacija : Nis,Srbija Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Negative!!!!!! Sre Apr 09, 2008 7:25 pm | |
| Zbunjena
Dugo lutala sam sama i bezala od svega Mislila sam bolje je biti hladnija od leda
Al' ovaj put bez odbrane pustam te u moje snove Sad sam sasvim zbunjena
Ne znam sta se desava zemlja je tako daleka Al' nemam strah od letenja jer nisam sama
Ne znam sta se desava ovo je put bez povratka zemlja je tako malena
Tako dobar osecaj kao da hodamo po vodi Nista vise ne shvatam zelim samo da pevam
Sada sve zaboravljam nisam vise ona stara Da li me cujes? Vidis li da sam zbunjenaaaaa?
Ne znam sta se desava | |
|
| |
Nevena993 Aktivan clan
| Naslov: Re: Negative!!!!!! Sre Apr 09, 2008 7:25 pm | |
| Ja bih te sanjala
Da nema sunca ni meseca, Ja mogla bih, Da nema vode ni vazduha, Ja mogla bih, Da nema stiha ni tonova, Ja mogla bih, Ali da nemam tebe, Sta bih tada ja?!
I da imam gde da odem, Ja ne bih otisla, Da imam sta da kazem, Ja bih cutala, I da nekom drugom mogu, Ne bih mu pevala, Jer da nemam tebe, sta bih tada ja?!
Ja bih te sanjala, Ja bih te sanjala, Od snova te pravila, Jer ako postojis ti, Postojim i ja.. | |
|
| |
Nevena993 Aktivan clan
| Naslov: Re: Negative!!!!!! Sre Apr 09, 2008 7:25 pm | |
| Laz
Sve sto treba mi ko sitan pesak sad Kroz prste promice I trazim zidove do neba visoke Da me ne vide OOOO, na vrhu sveta stojim Cekam te Ooooo,vec dugo samo brojim oblake
Da svaka laz je kap stajala bih ja Do koze pokisla-2x
Nekad pozelim da sebe povredim Da vidim da li to Mogu podneti I trazim okove, jake nestvarne
Oooo,na vrhu sveta stojim, cekam te Oooo, vec dugo samo brojim oblake
Da svaka laz je kap stajala bih ja Do koze pokisla. | |
|
| |
Nevena993 Aktivan clan
| Naslov: Re: Negative!!!!!! Sre Apr 09, 2008 7:27 pm | |
| Ni ovde ni tamo
Sunčan dan u zemlji bez Sunca Pratim trag daleko od puta Ovaj put ići ću dalje nego pre Vidim te samo kad želim Želim da mnogo je ređe Više mi nije ni važno kako si Slobodno nastavi dalje Ne gledaj ništa za sobom Pomalo tužno je samo ako si Kao je ni ovde ni tamo Ako bi voleo da smo Zajedno u isto vreme Negde mi Prazno mesto kraj mene za tebe Niko neće osvojiti Tako blizu a tako daleko Meni trebaće večnost Da se pomirim
Dobro je moglo bi bolje Prođe me vrati se opet Pomislim možda i tebi tako je, ali Slobodno nastavi dalje Ne gledaj ništa za sobom Pomalo tužno je samo ako si Kao je ni ovde ni tamo Ako bi voleo da smo Zajedno u isto vreme Negde mi Prazno mesto kraj mene za tebe Niko neće osvojiti Tako blizu a tako daleko Meni trebaće večnost Da se pomirim Pored mene... Prazno mesto kraj mene za tebe Niko nikad neće osvojiti Tako blizu a tako daleko Meni trebaće večnost Da se pomirim | |
|
| |
Nevena993 Aktivan clan
| Naslov: Re: Negative!!!!!! Sre Apr 09, 2008 7:28 pm | |
| Ti me ne volis
Sada shvatam sve Kada pogledam iz bliza Kada sklonim zavese
I vidim te kraj nje Samo imam jaku zelju Da ti glavu razbijem
Ti me ne volis-3x Sta ona ima sto nemam ja
Necu da zaboravim Koliko si puta ti Zaboravio me I znam da kasno je Da od nase ruzne price Lepa bajka postane
Ti me nevolis-3x Sta ona ima sto nemam ja. | |
|
| |
Nevena993 Aktivan clan
| Naslov: Re: Negative!!!!!! Sre Apr 09, 2008 7:28 pm | |
| Svet tuge
Nocas je umrla sva moja vera, do poslednje kapi jue upila zemlja. Nocas sam sama na svetu bila, duboko u srcu se gasila zelja da zivim sama u svetu tuge, pustinji hladnoj noci duge. Cak i kad svane sivi su dani, uz takav zivot... Nocas sam oci okrenula nebu, trazila zvezdu pod koju da stanem, ali sve su one pale na zemlju i dale mi snage da sebi priznam da zivim sama u svetu tuge, pustinji hladnoj noci duge. Cak i kad svane sivi su dani, uz takav zivot i smrt me mami. Ja zivim sama u svetu tuge, pustinji hladnoj noci duge. Nocas su andjeli sklopili krila, okrenuli glavu na drugu stranu i dali mi snage da sebi priznam da zivim sama u svetu tuge, pustinji hladnoj noci duge. | |
|
| |
smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: Negative!!!!!! Uto Avg 19, 2008 12:21 am | |
| Tango
prava ljubav i miris istine jedan pogresan korak i magija prestaje nije umela da se sacuva samo za njega i bila je svacija
kao krv crvena ruza u rukama kao haljina njena kao zlo sto se sprema njena sudbina je da njegova ostane zauvek,zauvek....
nezno mazi joj kosu i sapuce veruj ovako je bolje za oboje
kao krv crven... | |
|
| |
smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: Negative!!!!!! Uto Avg 19, 2008 12:22 am | |
| Ja bi te sanjala
Da nema sunca ni meseca, Ja mogla bih, Da nema vode ni vazduha, Ja mogla bih, Da nema stiha ni tonova, Ja mogla bih, Ali da nemam tebe, Sta bih tada ja?!
I da imam gde da odem, Ja ne bih otisla, Da imam sta da kazem, Ja bih cutala, I da nekom drugom mogu, Ne bih mu pevala, Jer da nemam tebe, sta bih tada ja?!
Ja bih te sanjala, Ja bih te sanjala, Od snova te pravila, Jer ako postojis ti, Postojim i ja.. | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: Negative!!!!!! Uto Avg 19, 2008 12:23 am | |
| Svet tuge
Nocas je umrla sva moja vera, do poslednje kapi jue upila zemlja. Nocas sam sama na svetu bila, duboko u srcu se gasila zelja da zivim sama u svetu tuge, pustinji hladnoj noci duge. Cak i kad svane sivi su dani, uz takav zivot... Nocas sam oci okrenula nebu, trazila zvezdu pod koju da stanem, ali sve su one pale na zemlju i dale mi snage da sebi priznam da zivim sama u svetu tuge, pustinji hladnoj noci duge. Cak i kad svane sivi su dani, uz takav zivot i smrt me mami. Ja zivim sama u svetu tuge, pustinji hladnoj noci duge. Nocas su andjeli sklopili krila, okrenuli glavu na drugu stranu i dali mi snage da sebi priznam da zivim sama u svetu tuge, pustinji hladnoj noci duge. | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: Negative!!!!!! Uto Avg 19, 2008 12:23 am | |
| Pogled na nebo
Pogled na nebo Iz sobe u kojoj je vreme stalo, zauvek Jer jedina slika na belome zidu, ogledalo bez odraza
Ovo je mesto gde sve stvarno prestaje Gde mali deo mene krije se Secam se nekada nesto sam zelela
Mesec je mlad I nestrpljiv da prede taj put do novog jutra Ali meni se ne zuri nigde vreme je stalo Zauvek ostajem
Ovde na mestu gde sve stvrno prestaje Gde mali dio mene krije se Secam se nekada Nekog sam cekala I nekud sam krenula
Savrsen je osecaj I nicega se ne secam
Ovo je mesto gdje sve stvarno prestaje Gde mali deo mene krije Secam se nekada Nesto sam zelela I nekog sam cekala | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: Negative!!!!!! Uto Avg 19, 2008 12:24 am | |
| Oblaci
Kisa ce zemlju oprati A gore na nebu sunce ce sijati Ponovo ja se tu nista ne pitam i pevam Tu tu turu tutu tutu aaaaaaaaa
Uuuuuuuuuuuuuu jeeee Volela bih da znam sta se krije iza oblaka Uuuuuuu ja nemam vremena da bolje pogledam sta se krije iza oblaka
Krije se iza oblaka Negde daleko na hiljade svetlosnih godina Ja tu nista ne shvatam I samo pevam tu tu turu tutu tutu aaaaaaaaa
Uuuuuuuuuuuuuu jeeee Volela bih da znam sta se krije iza oblaka Uuuuuuuuuuuu Ja nemam vremena da bolje pogledam sta se krije iza oblaka X2 | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: Negative!!!!!! Uto Avg 19, 2008 12:24 am | |
| Ljubav
Ona, kaze da jos uvek nosi u sebi puno bola da je ranjena i ljuta.
A on je, samo neko ko je prvi bio tu da je razume da je podigne al' za uzvrat trazi previse.
Tako ne ide jer pod ovim nebom je previse stvari koje tu su da zamene samo jednu pravu odavno vec zaboravljenu ljubav.
Kako, da prepozna pravu ljubav kada ne sme ni da stane da je pogleda u lice.
A to je, samo precica do tuge, to je samo jos jedan trik da zavede kad to najmanje ocekujes.
Tako ne ide jer pod ovim nebom je previse stvari koje tu su da zamene samo jednu pravu odavno vec zaboravljenu ljubav...
Zaboravljenu ljubav Samo jedna prava Ljubav.... | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: Negative!!!!!! Uto Avg 19, 2008 12:25 am | |
| Kad se svetla ugase
uzlaud trazim razlog da te sebe da odvojim jednostavno je ne moguce da srce umirim
kada se svetla ugase ja jos uvjek vidim sjaj sa kraja svijeta bih te ja lako pronasla kada zavrsi se dan dah sa tvojih usana zivot udisem kad se svetla ugase
nista ne cujem nikoga ne vidim nema ostajem ako zamislim da te nemam ja i da je svemu kraj bar svemu kraj
ispod ove koze u ovim grudima tece jedan zivot koji poklanjam ti ja | |
|
| |
BlueFairy Uvek prisutan clan
Broj poruka : 2376 Godina : 29 Lokacija : pusto ostrvo Datum upisa : 10.08.2008
| Naslov: Re: Negative!!!!!! Čet Dec 18, 2008 4:03 pm | |
| Vreme je
Daleko odlazim vise ne podnosim to sto sam nemocna silom vezana
Ref. Vreme je da smejem se vreme me pretice nedam da pobegne vreme da smejem se da smejem se
Da li da ostanem ili da nestanem nista mi ne treba ja brisem tragove
Ref.
Da smejem se | |
|
| |
Ninaa VIP clan
Broj poruka : 2595 Godina : 32 Lokacija : Far Away..;) Datum upisa : 14.07.2008
| Naslov: Re: Negative!!!!!! Čet Dec 18, 2008 5:16 pm | |
| Jos jedan pokusaj Po tankom ledu hodam i sama znam da opasno je jos uvek ne znam kuda idem samoj sebi ne verujem
I opet sve u krug ti i ja ponovo, uzalud i opet sve u krug ti i ja ponovo, izgleda da imamo
Ref. Jos jedan pokusaj jedan skok u prazno i nema me sad je vec nevazno ko je kriv
Jos malo snage imam da zadrzim glavu iznad vode po tvome tragu hodam gazim svoje reci, opet lazem sebe | |
|
| |
Ninaa VIP clan
| Naslov: Re: Negative!!!!!! Čet Dec 18, 2008 5:16 pm | |
| Od stakla Mozes biti hladna kap koja klizi preko obraza mozes biti zvuk na koji usi pokrivam
Svaki pokret tvoj me moze slomiti svaki pokret moga tela moze biti poslednji
Prazne sobe pune ljudi blede kad te zamislim opet uzalud se budi zelja da progovorim
Razna mesta, razne dane upamtim zaboravljam na sve sto tebi moze da me uputi
Korak je lak, ja idem dalje ovde vise nista me ne zadrzava ne dam ti noc, ne dam ti dan tvoje vise nista ja ne uzimam
Mi potrosili smo, pocetak i kraj i nista nam sad vise ne ostaje jer mi potrosili smo, i dobro i zlo i razbili se od stakla, tama ostaje
Mi potrosili smo i dobro i zlo pocetak i kraj, tama postaje dan i razbili sve od stakla svet koji znam | |
|
| |
Ninaa VIP clan
| Naslov: Re: Negative!!!!!! Čet Dec 18, 2008 5:17 pm | |
| Prava stvar Mene vise daljine ne vuku, sve sam probala a kao da u stvari sam bila vezanih ruku vise nikada
Tudja lica sada lako nestaju, blede blede secanja, jer meni nista ne treba jer te imam ja sve do kraja vremena
Ref. Jer ti si prava stvar zbog tebe radim sve kad me jednom pogledas ja za tebe umirem
Imam svet pod nogama i pred sobom rusim sve ali ti si taj mali razlog da ja u ljubav verujem
Nisam ni sanjala da cu te imati moja si pobeda sta mi vredi sve ako nemam te zivot udahnem
Ref.
Ti si razlog taj sto postojim ja moja ljubav najveca
Nisam ni sanjala da cu te imati moja si pobeda nisam ni sanjala da cu te imati da cu te imati moja si jedina ljubav najveca | |
|
| |
Ninaa VIP clan
| Naslov: Re: Negative!!!!!! Čet Dec 18, 2008 5:18 pm | |
| Tuga nema kraj Ja probala sam sve da danas budem bolja nego juce i da se sakrijem od svake pomisli na tebe
Slaba sam priznajem al' stvarno trudim se da razum sacuvam al' u blizini tvojoj ja se pretvaram u sebe
jos traje...
Tuga nema kraj i sunce gubi sjaj jer tuga nema kraj to znaj
I jos me dotice sve sto sa tobom ima veze najmanje i koliko cu jos cekati da sve to prodje
Ono sto sakrivam ti mozes videti i budi siguran da ja prodala bi svoju dusu samo zbog tebe tebe ijeijeijeeee
Jos traje...
Tuga nema kraj... | |
|
| |
Ninaa VIP clan
| Naslov: Re: Negative!!!!!! Čet Dec 18, 2008 5:18 pm | |
| Zbunjena Dugo lutala sam, sama I bezala od svega. Mislila sam bolje je, biti hladnija od leda.
Al' ovaj put bez odbrane, pustam te u moje snove. Sad sam sasvim, zbunjena
Ja ne znam sta se desava, zemlja je tako daleka Al' nemam strah od letenja, jer nisam sama.
Ne znam sta se desava, ovo je put bez povratka, zemlja je tako malena.
Tako dobar osecaj, kao da hodamo po vodi. Nista vise ne shvatam, zelim samo da pevam.
I sada sve zaboravljam Nisam vise ona stara. Da li me cujes?! Vidis li da sam zbunjena?!
Ja ne znam sta se desava, zemlja je tako daleka Al' nemam strah od letenja, jer nisam sama.
Ne znam sta se desava, ovo je put bez povratka, zemlja je tako malena.
Ja ne znam sta se desava, ovo je put bez povratka Vazduh mi vise ne treba. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Negative!!!!!! | |
| |
|
| |
| Negative!!!!!! | |
|